Засякоха братята Куаши, ограбили бензиностанция

Братята Саид и Шериф Куаши, заподозрени за кървавата атака в Париж, са локализирани в Северна Франция. Сутринта те ограбили бензиностанция, съобщи Би Би Си.

Обратно в новината

Коментари - Засякоха братята Куаши, ограбили бензиностанция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сега е момента за газовите камери -за арабели и всякаква мюсюлманска сган нечестивая

Какво търсеше Франция в Алжир? Само там ли? Само тя ли? Какво и как правиха всички те, там? Сееха раздори, разврат и смърт. Сега иде ден за разплата, да се бере посятото. Ама плода е отвратителен, нали? Кой кого насъсква, на каква основа, защо? А сега се прави на политик и миротворец. Вятър работа, фалшиво е. От хиляди години има мюсюлмани, ама не са правили така? Сега какво се е променило, от кого е промяната, че те правят така? има и още въпроси, ама какъв е смисъла от тях?

не са правили мусюлманите?Те са чумата на 21 век,диваци и варвари!Отвратителни убийци на жени и деца!

Те може би се движат към Брюксел. Има ли някаква цел там... Мисля, че всички в ЕС трябва да помислят за реалната опасност от обявената вoйна от ИДИЛ. Те отправиха послания, че ще нападат в Европа. Едно време българите смятаха, че са мирна държава и поеха бомбите на англичани и американци, а после ни отнесе червената армия. ЕС е във война с ИДИЛ и трябва да действа адекватно.

който защитава такива уроди да ходи в ИД и да не се връща еднопосочен билет да беше жив бай Тошо друго ще пеехте

Че откога педалите се славят с добро име!?

Виял ли си снимката на залетите с киселина майка и дъщеря в Авганистан?Озверелия талибан си залял съпругата и дъщерята с киселина и ги обезобразил в името на Аллах,да не вземе някой друг мъж да ги погледне!

Примерите ти са напълно неподходящи! По света има безброй откачалки. Само в САЩ има почти 10 милиона по затворите. Постоянно се случват престъпления ии зверства, но вие избирателно четете само това, което пасва в предварителната ви нагласа или поради неграмотност сте зависими от манипулативните "новини" на ДИР, които са зависими от парите на спонсорите си!

какво означава "Авганистан"? Може би "Афганистан"? Как ще напишеш множествено число на думата "хартия"?

франсета взимайте пример от Русия спомнете си 2004 какво наппави Путин прати спецназ и всички мангусти си отидоха не им трябва съд трябва им разтрел

И колко цивилни си заминаха с "мангустите"?

путин знае как да направи така че на тея да ги е страх да направят нещо

Абе, да не са се припознали в нашите братя Галеви? Стават грешки, какво, нашите да се са кекави? :))

мъ те толкова са бедни че няма кои да помогне да купът бензин ???

Аз пък не знам ако някой системно пише против Исус Христос и го осмива в многотиражно издание дали ще сте съгласни с това. Това е простотия, а не - свобода на словото.

Ще дойде времето всички да се смеем и на исус и на моамед и на алах и ха който и да е.Както и да се казва твореца е един.

Няма да сме съгласни Евгения,но няма и да тръгнем да убиваме!

Рисунките на вестника не убиват, но самолетоносача Шарл дю гол, които Франция и Президента обяви ,че изпраща на 06.01.2015г., че отиват бомби да убиват в персийския залив и да раздават правосъдие е основателна причина за раздаване на възмездие, като тероризма.

да не стане тръгна кат аслан, върна се кат франсан?

Та, кога казвате излиза следващия брой на вестничето? Сигурно е пълно с карикатури на Мохамед? А? :)

.................

един милион екземпляра, викате? Че то има ли толкоз франсета бе? 100000 излязоха по улиците, останалите са черрррни...

Ще излезе и ще има карикатури!А вие ще мрете със хиляди до последния ташак...

Няма християни няма мюсолмани щом има убити това си е терористичен акт.Точка.

Така е!

Червейчетата умрЕха от смЕх, гледайки карикатури на 2 метра под земята. Да живее кОлтурата.

Урод!Господ ще ти въздаде на теб за гаврите които пишеш!

Който осмива Мохамед в карикатури, на него Мохамед ще му го тури.

СМЕШЕН ПЛАЧ Плачете за Париж, столицата на разврата, на цивилизацията, школата на шпионството и робството; плачете, филантропи, за палатите на страшните вампири, на великите тирани - за паметниците на глупостта, на варварството, изградени с отсечените глави на толкова Предтечи, на толкова велики мислители и поети, с оглозганите кости на толкова мъченици за насущния хляб, - плачете! - лудите не може никой утеши, бесните не може никой укроти! Кълнете комунистите, че съсипаха столицата ви и измряха с разбойническите за вас думи: свобода или смърт, хляб или куршум! Плюйте на техните трупове и на труповете на онези жертви на цивилизацията, кои сте прегръщали и прегръщате в лицето на жените си, на сестрите си, на майките си и днес наричате бесни блудници, защото имаха още сила да се хванат за оръжие и избавят от вертепа на разврата! Хвъргайте кал и камъни връх гроба на Домбровски, защото не стана слуга на някоя коронясана глава, а поборник на велика идея, на висока цел и с гърди твърди се опря на предателите на Франция и виновниците на толкова злочестини в човещината. Цял свят оплака Париж, цял свят прокле комунистите, и нашата бедна журналистика и тя не остана надире, и тя заплака за бездушното и прокле разумното.Смешен плач! Като че от Нимврода до Наполеона, от Камбиза до Вилхелма войната не представя едни и същите зрелища, една и същата цел с едни и същите средства. Като че Наполеон, в името на цивилизацията и Вилхелм, в името на божия промисъл, не направиха повече зло, повече варварство в 19-ий век, отколкото напр. Александър Македонски с походите си преди толкова векове. Но там е варварството, там са укорите и проклятията, дето робът, човекът, като не чуят думите му, разума му, улавя се за крайност и се бори на живот и смърт, доколкото му позволяват средствата, които са низки, защото са малки, а малки само затуй, защото им са ги отнели господарите. Тогава човекът наричат разбойник, развратник, низък и варварин! Такива бяха и комунистите.

Християнството има своите мъченици, доде нарече роба "син божий, син человеческий"; има ги и революцията, за да "направи скитника гражданин"; има ги и ще ги има и социализмът, който "иска да направи човека повече от син божий и гражданин - не идеал, а същ човек, и от него да зависи градът, а не той от града". Християнството, революцията и социализмът - монархията, конституцията и републиката - те са си фактове и епохи исторически, кои ще отрече само тоя ум, който не признава прогреса в человечеството. Училището и само училището, казва баба Македония, ще избави Европа от социален преврат - училището и само училището, повтаряме ний, ще я приготви за тоя преврат; но не училището на Златоуста и Лойола, на Вилхелма и Наполеона, а онова на Фурие и Прудона, на Кювие и Нютона - и училището житейско. Комунистите са мъченици, защото не са важни средствата в борбата им за свобода, а идеята на тази борба. "И свободата ще има свойте езуити", казва Гейне. Нека сега нашата журналистика задържи сълзите си, както ще ги задържи в европейската - за да оплаче други столици, други варварства и страдания, кога робът извика на господаря си: кой си ти, що плачеш? Мъж ли си, жена ли, или хермафродит - звяр или риба?... И ще бъде ден - ден първий.

И до ден днешешен се чудя защо избраха онова полуграмотно момче от Карлово за Българин 1? Прочетох текстът с огромно удоволствие. Благодаря Ви.

През цялото време искам да си представя, ако тези карикатури бяха поместени в "Стършел",как щяха да се държат западните медии и НПО, Хелзинкският к-т и прочее радетели за толерантност,уважение и равноправие. Колко хиляди мюсюлмани обучиха френските военни за война в Сирия? Къде се дянаха те,след отмяната на тази война?

публичен разтрел за тези двамата на центъра пред очите на всички как ИД обезглавяват журналисти така и запада трябва да постъпва с тая мърша но пак разни чифити ще скочат че им наришаваме правата а какво правим с правата на убитите невинни хора не нямат ли също право на отмъшемие

Мюсолмани ,католици,христяни ,еврей,арменци и там какви ли не да се обединим на 14 да отпразнуваме банго василии .Тока Е безплатен в този ден.

братята трябва да се явят пред справедлив международен съд така че да не се изключи ревансизма. иначе ще станем като тях. трябва да се доверим на инстанциите

...и Осама Бин Ладен би се съгласил.

Винаги ме напушва на смях когато се тръби как Запада "ограбвал" богатствата на другите държави? Ами те станаха богатства именно защото Запада ги направи такива! Ахмед щастливо си живееше в шатрата, докато под него течаха реки от петрол! Ахмед четеше корана, биеше чело по 5 пъти на ден, докато Джон изучаваше, търсеше, изследваше, експериментираше, рискуваше и създаваше!

Техническият "прогрес" е нож с две остриета- има си битови удобства, но светът се крепи на косъм от заличаване, докато, ако Ахмед заколи Мехмед, Мюмюн от другото село ще оцелее....

Абе Ахмед не ще да ходи на село и да коли Мюмюн, а идва у Европата да коли! Ахмед мрази европейците, ама все при тях се тика, не се свени да говори по гейски телефон, да кара гейска кола, да ползва гейски интернет, да се лекува при гейски лекари! И като му припари се при гейците тича - не ще у Китай, Индонезия, Сауд. Арабия, Иран - все братя мюсюлмани!

Къде по света християни режат бавно глави на невинни хора ,жени и младежи,лекари и хуманитарни доброволци?Пред камера! И да ги пускат в интернет да се хвалят със зверствата си в и,мето на своя Бог?Къде бе ДПС?

Куаши в кауша !!

Оскари, оскари !

този втория ми се струва че повече вярва в банго васил

Сред потока от празни, злобни и банални приказки прозира винаги едно и също очевадно двуличие и противоречие - мразещите Запада, ненавиждащите алчните и лицемерни западняци всъщност ЖИВЕЯТ ежеминутно с ТЕХНИТЕ постижения! Направете елементарен преглед на всичко около вас - на всяка една вещ, книгите, музиката, хапчето което ви е помогнало, очилата през които гледате, телефона чрез който говорите, стола на който седите, компютъра от който леете злоба! Кой ги е измислил, какви научни постижения стоят зад тях, колко века разработки, труд, поколения учени и инженери, планини от труд и усилия! И сега ми обяснете как всичко това е откраднато от Запада! Как го откраднаха Нютон, Максуел, Айнщайн, Моцарт, Бийтълс? Как се краде държавно устройство, образование, наука, изкуство?

Наоколо всичко - китайско производство. А водката - руска, Столичная. Само колата Шкода... Държавното устройство - и то китайско, на 3 000 години. Когато на Запад е имало само ледове, неандерталци и кроманьолци, китайците са имали небесна империя ...

Оглеждаш, ама си сложил очила китайско менте! Говорим за изначалната основа на съвременната наука и цивилизация! Копай по дълбоко, търси основите - какво се крие под китайската дрънкулка? От какво е направена - пластмаса? И как е открита пластмасата? Химия? Физика? Математика? Но ти явно мислиш, че доматите растат в мола! И че Китай щом бълва вещи значи той сам е измислил всичко!

Питай халифа на нашите мингяни -шейх долен енб сидеруи ,един вибратор ползва през цялата си политическа кариера и той творение на омразния му запад!

Няма да е далеч времето където ще се докаже истината за земята няма християни няма мюсолмани католици всичко това ще бъде като традиция както дядо коледа.

АЗ ,ИМАМА,ОДЖАТА И ШЕЙХА НА ,,ВАРАДЕРСКА ДЪРЖАВА - МИНДИЛ,, ПОДКРЕПЯМ ДВАМАТА МУМУДЖИСТАНЦИ И ИМ ДАВАМ СВОЯТА СОБА В ХОТЕЛ ,,ДЖОРДЖ 5 ,, С ЦЕЛОТО ОСТАНАЛО ШАМПАНСКО !!

Явно трябва малко просветление да се внесе в тиквите на някои тук. Преди три века в Родопите започва ислямизация.Приемаш исляма-оставаш жив.Не приемаш-на дръвника. А сега тез дето подсмърчат тук, напишат колко от тях СЕГА биха дали живота си заради християнството.НУЛА приятелчета ! НУЛА ! Защото това вече не е ценност. А сега обърнете палачинката.За част от мюсулманите религията и сега е това,което е било за някои от прадедите ви няколко века назад. За тях тези заигравки с Мохамед са нещо МНОГО важно.За тях си за тази ценност си заслужава и да умреш и да отнемеш живот.А тогава когато редовно се гаврят с това,което е ценно за теб и дори не получаваш "извинявай" ,а лаф "ами това е свобода на словото" резултатът го видяхме вчера. Хайде още малко да хиперболизираме.Вие имате дъщеря.Някой редовно я изнасилва.Обаче никой не закача насилника.Примерно защото това било естествен нагон.Околните даже се подхилват и казват "Хак му е".Нервите на някой поставен в подобна ситуация все някога няма да му издържат.И ще гърми наляво и надясно. Та така скъпи ми носители на "евроценностите". Кой каквото си е търсил си го е намерил ! Важното е ,че бизнесът върви.1 милион тираж си е 1500 % увеличение.Далавера така да се каже

Науката се развива и върви към едно твореца е един.Да не забравяме колайдера дет ги мъчи.Но до брадските мюсомански народи къде коладер чалмата и кон с капаци.От къде да знаят че твореца е един.

Чини ми се Чадо, щото навремето наместо пъпната връв са ти резнали мочзъчната!

а мен ми се чини ,че не е далеч денят да сватосваш меки китки,а след това и чада божии с козички и ротвайлери

Доста банално и примитивно! По твоята логика бих ти резнал кратуната, защото наистина много ме ядоса с елементарните примери! Това ли искаш! Та е интересно защо повече от 12 милиона мюслита са се намъкнали в Европа за последните 80 години? При разлагащия се Запад, при еврогейците, при лицемерните друговерци?! Защо бре напускат свещенните земи и идват при нас?

те простите истини са банални мюсюлманите се изсипват в Европа поради същата причина поради която рицарите се изсипват в Близкия изток и после забравят да се върнат там откъдето са тръгнали.

Ама голям филм, а ?

Ако някой е виждал алах,исус моля да заповяда.Лечението е безплатно.Твореца на земята е един.

Атентаторите са френскоговорящи и живеещи в Париж. не са американци, или всички медии се опитват да ни дезинформират. Чували ли сте случаи на опожарени църкви в арабски държави? За убити или изнасилени журналисти от западни медии? За терористична организация, която управлява Сирия и Ирак и иска да създаде ислямска държава? Хората с християнски ценности започват да се пробуждат, скоро и ще прогледнат. Разумът, трудолюбието и изобретателността ще надделеят над безмозъчният фунадаментализъм.

Господи каква беда исляма плъзна на Земята!Молим те да изчезне завинаги заедно с терористите и да отидат в Ада!

От историята на земята.Религийте са създавани да служат на ходжи и попове за тяхното облагодетелстване.И коран и библия описват еднакви истории за земята от различни гледни точки.Това което се крие но е доказано човечеството е 4 та нация на земята.Колко огромни скелети намериха но никой след това нищо по въпроса не каза.

Хапчетата, хапчетата ...

Либерална или социална справедливост !? Който разбрал или не изобщо не ме интересува!

Странна стока сме. Мисля, колеги, че всеки от нас познава свестни хора изповядващи исляма, както и достатъчно изроди-християни. И добри и лоши ги има при всички религии. Тия ИДИЛ-МИНДИЛ са ни в повече, но и на тях ще им отвеят плявата. Както и на разни откачени ислямисти. Разбираеми са и антимюсюлманските настроения в момента, ясно е, че си заслужават псуването. Не мога да разбера обаче разните личности, които се изказват в тяхна защита!? Както и такива, дето тръбят, че франсетата си го заслужавали и си го получили!? Що за болен и извратен мозък би се изказвал така? Е не сме ли странна стока?

Извратеняка по-долу!

Морковчо , колко века ВЕЛИКА ДЕМОКРАТИЧНА ФРАНЦИЯ е узурпирала или окупирала чужди територии?

Vladimir Borisov

Съвсем друго съм написал, явно не си го разбрал!

Интересно, защо братята алжирци са предпочели да живеят в узурпатора Франция, а не са избрали ДЕМОКРАТИЧЕН АЛЖИР ... или АФГАНИСТАН ... може и Русия.

Извинете, а може ли на мен като на българин да ми кажете не три а поне една причина поради, която да харесвам, или хайде да уважавам франсетата? Поне една - моля Ви.

Че кой те кара да харесваш франсетата?

ти книги ,чел ли си ,филми гледал ли си,с парфюм фъскал ли си се червена гнидо комунопутинска???

Помолих не за плюсове или минуси, а за поне една причина да има ние българити в нашата история и битност да уважаваме франсетата...

Vladimir Borisov

Кого обичате си е ваша работа. Както и че се изявявате като хейтър. Написах нещо друго, но явно е трудно за разбиране.

Как би реагирал, ако някой каже, че жена ти е к...ва!? А ако някой изрисува дъщеря ти в "компания" на 10-на мъже! Това свобода на словото ли е или гавра!? Този случай е аналогичен, но усилен стотици пъти, защото за истински вярващия бил той мюсюлманин, християнин, евреин или будист семейството е на по-задна позиция. И за да не ме разбереш погрешно аз съм против всяка форма на насилие, а убийството е непростим грях независимо от причината. Насилието поражда насилие и не решава проблемите, а създава нови!

За първи път съм възхитен от изказване на човек с ник ДПС. Говоря сериозно.

Vladimir Borisov

Не уважаеми ДПС, не съм съгласен. Аз съм вярващ християнин, но семейството ми е на първо място! И ако някой си направи шега с Исус Христос няма да грабна пушката!

Във вашата религия е закодирана омраза към другите религии и хора които не вярват в Алах!Тя е агресивна и нетолерантна!Това го каза и Салман Ружди с книгата си САТАНИНСКИ СТРОФИ!Християнството проповядва любов и смирение!Толерантност и опрощение!Къде по света християните правят атентати убиват невинни и режат глави на друговерци ?

Ами заслужават си го защото приемат талибаните , а се отнасят с източноевропейците като с второ качество хора. И заради двойният аршин по отношение на източноевропейците също.

трябва да гръмнат още хумористи от списанието за да може другата седмица да излязат с тираж 2 милиона. и все така докато не стигнат тираж 500 милиона включително на английски,мандарински,хинди и суахили.Свободата на словото е свещена !

МНОГО ТЪПО! Да се подиграеш с вярата на някой =/= да го убиеш. ...или мислиш друго яче относно наказанията?

зависи от ценностната система чети по-горе !

Ти радваш ли се бе мухляк?

лично на мен ми е все едно. нито съм правоверен,нито съм от убитите на теб и себеподобните като ти промият мозъка още малко и браковете с козичка ще ти се виждат нормални

Амос Оз "Как да излекуваме фанатик". Оз се е нагледал на фанатизъм в страната, в която е израсъл, както от едната, така и от другата страна. Това е черно знание. Той проумява, че не можеш да пребориш тази злостна природа у човека, но поне можеш да се опиташ да разграничиш заразените от незаразените. И той стига до един интересен извод. Основната отличителна черта на фанатика е, че той няма никакво чувство за хумор. Ето какво казва Оз: "Чувството за хумор е чудесно лекарство. Не съм срещал фанатик с чувство за хумор, нито пък съм виждал човек с чувство за хумор да стане фанатик, освен ако по някаква причина го е загубил.Фанатиците по правило са саркастични, някои от тях имат остър език, но не и чувство за хумор. Хуморът задължително включва способността да се смееш на себе си. Хуморът предполага релативизъм, способност да се погледнеш отстрани и да се видиш такъв, какъвто те виждат другите, възможност да проумееш, че колкото и да си прав и безгрешен, животът има и една смешна страна. Ако можех да компресирам чувството за хумор в малки капсули и да накарам цялото население на Земята да изпие по едно." Не карам никого да се смее в миговете на трагедия. Но фанатизмът може да бъде преодолян, само ако не предадем светлата идея на душата си, че понякога е добре да се присмиваме и над самите нас. Тоест да можем да видим грешките си и дори да им се посмеем. Тогава фанатиците няма да имат никакъв шанс.

Този прекрасен коментар може да го асимилира само човек с нормално мозъчно развитие. За останалите, това ще е една енигма. ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!!!!!!!

Малка забележка- Въпросното списание е САТИРИЧНО, а не ХУМОРИСТИЧНО, така че се налага да преработиш коментара си!

Големият проблем с тъпите копелета е в това, че са твърде тъпи, за да могат да повярват, че съществува възможност да си умен.

Хм ! Значи когато джихадист убие французин целия прогресивен свят скача с пяна на уста.Когато американска бомба убива сърби е ОК, или когато украински фашист сваля граждански самолет с 300 души пак е ОК, или 1 милион бежанци от Украина в Русия никой дума не отваря.Е.ах ти аршина!

Определено насилието следва да е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СТРОГО наказуемо, особео пък извършено с НАГЛА ПОКАЗНОСТ и ДРЪЗКО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО. Но...! 1. Да правиш бизнес под формата "свобода на словото" карикатуризирайки "икони" особено пък относно друга вяра в момент когато всички виждаме какво става по света като комфронтация под мотото "християнство/мюсюлманство" (генерализирам!) е тъпанарско, неморално и провокативно! 2. Как така няколко часа по-късно устоновиха "добре известните" терористи, като поне единия се оказа че се предал и имал алиби... Това най-меко може да се охарактеризра като "набеждаване"! 3. Трепят значи тези двамата... ибягат очевидно с цел да се укрият (в противен случай свършват свинщината за която са отишли, завързвали са 2 лимонки на кръста, "Аллах акбар" и дърпат щепсела...) та очевидно не е това случая... Толкова ли са закъсали за 200-300 евра за безнзин и наколко бургера, че да обират бензиностанция кога всички гледат за подобни неща под микроскоп??? Пак нещо ама въобще не се връзва!