КНДР порицава пускането на ”Убийствено интервю”

Северна Корея заяви, че вероятно няма да предприеме "физическа реакция", а само порицание срещу пускането на филма "Убийствено интервю".

Обратно в новината

Коментари - КНДР порицава пускането на ”Убийствено интервю” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като се прави филм за бедните Корейци да се направи филм и за НАС . Сюжета от пресата : 1,5 млн. българи ще имат по-малко от 9,2 лева на ден за Коледните и Новогодишни празници, а 1 милион пенсионери ще са с под 5 лева на ден за празниците. Това съобщи председателят на Асоциацията на пенсионерите в България Димитър Кисимов

Е , те и с нас се бъзикаха . В "АЛФ" извънземният се подиграваше на мустаците на Мис България. В един от ранните епизоди на "Двама мъже и половина" също се бъзикаха колко грозни били българките ;)

Aми направи филм. Що не направиш? Щото идеята е тъпа, нали. Ма си е друго, да квичиш по форумите как някой ти е длъжен за нещо.

аиде тя пратеници на цру да доидат у нас и да изтрепят парламента и правителството , чехлю може да го оставят за да може българскя народ да се спаси от демократичното иго на което е подложен тя 25 години!

Има 10 000 филма в който се разказва как някой планира атентат в/у американския президент, тия пигмеи се развайкали че има филм за тения вожд. Предполагам че филма ще е най-дърпан от поданниците им за да се зардват малко на фона на тъжната действителност там. Носни кърпички в ръка. Готовиии... старт - рИвИИИИИ за стария президент.... пфффф... смешници.

Невероятна рекламна кампания за този филм. На създателите и евала, гениално.

Как може да наречеш нещо гениално като не си гледал филма . То този филм е като порно филмите очи пълни , ръце празни . Ако има филм в който "лашкат " Обама не бих го гледал защото не съм гей и Обама не би заслужил подобно нещо .Самата пофкрепа на Обама за филма показава ,че в развитието му като човек нещо липсва ....

За теб май само порно си трябва. Щото дори в детските филмчета има сюжет за следене. А очеведно на теб ти е трудно да се концентрираш. Щом изгуби нишката м/у думата гениална и думата реклама...

Праз лук, чети добре. Филмът не съм го гледал, а и нямам намерение, този жанр ме дразни. Кампанията беше добра и сега сулю и пулю ще ходят да го гледат, които нямаха сигурно и най-малкото намерение преди.

На тия скотове вчера Хамериканците им спряха интернета на пълно в целият им концлагер и Великият вожд се насра.

Поредната американска простотия , сценария е от ЦРУ . За 240 години от когато е създадена Америка само простотии избили месното население което ще рече индианските народи , направили държава ама тя е сътворена от престъпници който направили Демократични закони - айде стига ! Америка е страната с най-много заеми на глава от населението ,всеки американец дължи по 148 000 долара . Обама е най-слабият Президент на Америка и една долна личност запалила войни на всчкъде по света . А за филма - поредната американска гнусотия , очквам филм и за Обама и семейството му , гей и лесбийски сцени , може и с маймуни инче , наистина ще е най-слабия Президент на Америка според американците . И озни от Интервюто и Путин ще продължат да управляват а Обама си отива .

... мдам, и така от много време, и още много време. Някъде ти се къса нишката на мисловната дейност, или опита да проявиш такава.

Коя година е създадена Америка ? Избито ли екоренното население .Пред 10 месеца ОТМЕНИХА И РОБСТВОТО на 19.02.2013 година . Имат най-голям външен дълг или по 148 000 долара на калпаки с техните заплати ще могат да ги върнат след колко години . Законите са им напправени от престъпници и това ли не е вярно ? А къде ли не създадоха напрежение и войни по света .

Такива глупости скоро не бях чел и коледно се развеселих:) само ми обясни защо никой не ще да имигрира в сев. корея, а наплива е за западна Европа и сащ????

То и на Китай така се присмивахме преди няколко години а сега ?

Sedni se informirai kolko amerikanci godishno iskat ubezhishte v sev.koreia..shte ostanesh iznenadan-a v amerika ne mogat da si go obiasniat i gi obiaviavat za ludi, a ima i mnogo yuzhnokoreici koito biagat na sever.

Когато еврейчето Коен направи подигравката за Казахстан - "Борат", какво стана? Филмът беше доста брутален и с дебелашки хумор за "източните неандерталци", но точно затова си направи печалбите. Сега историята се повтаря. Питам се, иначе, какъв филм може да се направи за Северна Корея и да е поносим..

Ще ударят ли САЩ?!

КИМ Е НЕНОРМАЛЕН ИЗРОД, АКО МОЖЕ ЩЕ УДАРИ. АМА НИКОГА НЯМА ДА МОЖЕ.

къде си бе братчед уздравя ли кът гледъм още ти тряба

Северна Корея е една много силно развита технологично държава в момента. Да не забравяме, че северокорейските балистични ракети вече могат да прелитат над Скалистите планини и да стигат Денвър и Аспен. Тия, които ходят на ски там да внимават.

Да не си ходил на сказка в посолството на КНДР?

Където съм ходил, въображението ти няма простор.

вече дойде. От КНДР има обява за свикване на всички хора по света които искат да вземат участие в изграждането на новия ком-соц-ред. ДРУГАРИ не му мислете много а тръгвайте и лек път, а на останалите ВЕСЕЛА КОЛЕДА

Говорих с един запален възрастен социалист, ходили групово на сказка в севернокорейското посолство, разяснили им, че в КНДР бедни няма, а скоро ще стигнат и задминат Южна Корея по доход на глава от населението. И моят познат социалист искрено вярва на казаното, убеден е, че социалистическият строй ще покаже предимствата си в съревнованието между двете Кореи.

Всичко покрай този филм ми се струва,че беше една мащабна предпремиерна реклама с цел постигане на голям зрителски интерес!!! Сега това е факт и сигурно ще е хитът на годината,което гаранция ще доведе и до получаване на ,,Оскар" Така че ,,Сони Пикчърс" си изиграха картите много правилно;)

ние, червените дебили също порицаваме.

не гледайте този филм увреждат ако през екрана

СЪВСЕМ ИЗКУКУРИГАХА ПУТИНОИДИТЕ, ХАХАХА

ИЗРОДЪТ КИМ ЩЕ ПОРИЦАЕ ФИЛМА. ЗНАЧИ ФИЛМЪТ СИ ЗАСЛУЖАВА ДА БЪДЕ ГЛЕДАН.

Не съди за книгата по корицата и не съди за филма по трейлъра.

Очаква се към порицанието да се присъединят РФ, Венецуела и други "прогресивни" и "демократични" държави ...:0)))

ОЧАКВА СЕ САМО ИСТИНСКИ ИДИОТИ ДА ГЛЕДАТ ТАЗИ АМЕРИКАНСКА ПРОПАГАНДНА БОЗА,БЕЗ НИКАКВА ХУДОЖЕСТВЕНА СТОЙНОСТ.

Идиотите се поддават само на съвеЦка пропаганда и слушат безпрекословно своите крадливи лидери - съсела, кюстендилската слива и гоце параванов!

Как разбра, че няма художествена стойност, като филмът още не е пуснат по кината? Не съди книгата по корицата.

ПУТИН Е ОСОБЕНО СИЛЕН В ПОРИЦАНИЯТА, ХАХАХА АМА НЕ СИ ПОРИЦАЕ ЩЕРКИТЕ ДЕТО ИЗБЯГАХА НА ЗАПАД, ХАХАХА

След "порицанието" хАмериканските служби са в трескава подготовка на оръдейния лафет и аксесоарите към него, за достойно изпращане на брикета Обонго в последния му път...

комунистите само заплашват.....ще им подпалим земята ще ги избием......а всащност нищо...едни страхливи мишки мислеики как да си останат на власт.....с която незнаят какво д правят

Ким Серсем,освен,да наказва непрекъснато народа си-друго не умее!Жалък клоун!

всеки има право на критика, порицание или оплюване на този или онзи филм (ако погледнете в тубата, дори и бетховен си има порицатели), но да спираш, или унищожаваш каквото и да е подобно творение, като по този начин го забраняваш със заплаха на/за целия свят граничи само с безумието на глупостта и варварството - дори филмът да е ужасен и да не струва пукнат грош, като произведение. .. американците изгубиха чувството си за хумор от годините на филмите пародии, като "голо оръжие", защото се взеха чисто-и-просто прекалено на сериозно, като световен милициунер. на мен ми се ще да видя още повече филми, където главните "интервюирани" са например.. буш, ердоган, обама, меркел, саркози и путин, натеняу... да речем, но при обстоятелствата, на които сме свидетели, при тази световна цялостна липса на хумор - сигурно това ще е наистина настъпването на края на света. хахахахааа

Шменти капели.

До момента от социалистическа страна няма издаден филм за свалянето на който и да е от страните развиващи агресия алчност т.е. капиталисти.Колко опита имасамо срещу кастро то не бяха санкции то не бе енбарго.А чавес а най накрая избиха кадафито превърнаха в постиня ирак сега сирия.Като няма срещу кого капиталът ще тръгне срещу своя народ.За да работи военния комплекс тогава ще пуснат на ход нападения на извънземни.Капитализма си отива .

И да помним преврата и убийството на Чилийският президент Салватор Алиенде от хунтата на ген. А.Пиночет!

Всуъщност ексхумацията и най-новите изследвания по трупа от преди няколко години доказаха , че Алиенде наистина се е самоубил.

Добре,че беше генералът-сега страната му е нормално развита държава и хората живеят много добре!

Popa

Прав си! "Като няма срещу кого капиталът ще тръгне срещу своя народ!" Точно това прави в момента милиардерът Путин в Империалистическата Русия, обаче хич няма намерение да си отива, нито той, нито руския империализъм!

Капиталът тръгна срещу собственото си население, но не в Русия,а в западания свят и у нас.

Както си и мислех филма се оказа пълна тъпня. Зле похарчени 6 долара , адски зле. Всякакви фили и фоби - гледайте го и пка ще коментираме. Ако сте между 10 и 16 години има шанс да ви хареса . За всички други по-добре се разходете из парка за два часа и спестете парички ;)

Прав сте! Аз считам, че всички, които плашат за да гледат такъв тип американски филми, са глупаци.

филма не си струва порицанието. за всеки свободомислещ човек този филм показва опадането на USA наи-вече.

Popa

Ми що най-свободомислещите хора на земята, северокорейците, не се радват на "опадането на USA наи-вече"? Защо квичат като е в техен интерес? Нещо ми мяза на времето на Солженицин, "Не съм го чел, но не го одобрявам!"!!!!!

А от БСП ще изпратят съпричастна делегация до другаря ким начело с другарите сергей, вагинян и мая кюстендилската, която ще прекара няколко седмици в северно корейските концентрационни лагери, за да се научи на труд и дисциплина!

Аз не бях чувал за този филм преди "хакерската" атака, а Вие? Браво Сони!

Порицанието се приема

То и аз ще го порицая - У! (за по кратко де) :)

Северна Корея установи, че е безпомощна пред частната собственост и частния бизнес.

jingiby

Спомнете си, че през 1940 г., когато излиза филмът на Чаплин - Великият диктатор, Съединените щати все още са в мир с Германия. Филмът е осъждан и предизвиква спорове със своята остра критика към Хитлер и Мусолини, но все пак времето показва, че Чаплин е бил прав...

чаплин е бил ,,евреин,,!!! може би тези са ,,кореици,,??? и рокфелер снабдяваше с петрол германия!!! танкерите му ги охраняват ,,глутниците,, на диониц!!! и до тогава ,,евреите,, заминали за юса са били връщани обратно!!! наи фрапиращ е случаят ,,хавана,,!!! но всичко това се забравя???

Сега севернокорейците трябва да хванат една чернилка приличеща на обонго и да направят филм как ким путин,китеца го налегат на задна после ердоган додовършва изненадващо па нека се върти как иска.Терористична страна освем за обийства залавяне на неудобни друго не може да измисли като филм.Тя се занимава само с подривни дейности.Техните учени откриха причинителите на рака и веднага използваха това за заразяване на чавес.Да не говорим за еболата която разпространиха .Защо като е толкова опасна тяхните самолети непрекъснато летят до тези страни а другите не ?Защото те я разпространяват.

Popa

Над България също летят всякакво самолети, и руски и американски и турски! Обаче вместо Ебола ръсят бацилите на Кретенизма, Дебилизма и Олигофретияга!

И да не е мислил някой да гледа поредната малоумна комедия с много пръдни и оригвания сега цяла Америка ще напълни киносалоните , а това са жълтици ...мнооого жълтици в касите на Сони Пикчърс. Блестящ маркетингов ход :)

Popa

Завист? Щото не ти дадоха 40 лева за Коледа?

Дадоха ми 500 , но нямах нужда щото на пари не се радвам. Имам си достатъчно и ги изкарвам много по-лесно от тия които ми ги дадоха. Затова ще им се реванширам , като ги вложа в нещо за тях ;)

И ПУТИН АКО ЩЕ ДА ПОРИЦАЕ ФИЛМА, ХАХАХА

Да бе и аз няма да бия Кличко, само ще го напсувам по интернет :)