Тръмп отново заплаши Северна Корея с война

Президентът Доналд Тръмп отново предупреди Северна Корея, че САЩ разполагат с "ефективни и съкрушителни" военни варианти в отговор на заплаха от нейна страна.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп отново заплаши Северна Корея с война | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига си лаел като бясно куче-а направи нещо ели ти е слабо дупето ти мачкаш сама слабите.

Америка празнува 70 години от създаването на военната си авиация. У нас тути кванти тарикати се упражняват скрито върху труда и знанията на хората от авиацията и разхода на парите за нея.

Моите спомени са от 1967 година, когато учителят ни по трудово в 22 гимназия Конов организира кръжок по ракетомоделизъм. Ходехме по Витоша и пускахме ракети с парашут от носна кърпичка, но двигателите бяха фабрични- от ловна гилза, производство на военните заводи в Казанлък. В книжарниците се продаваха набори за ракетни модели ( включващи и пластмасов обтекател), в магазините на Млад техник- двигатели. Само че за да се купи двигател се искаше паспорт и аз с големи усилия убедих баща си да ми купи няколко. С моите приятели ги изстрелвахме в Южния парк- тогава това не беше парк, а пущинак с някое друго блато. И си летяха на 300 метра изключително атрактивно. По това време се появиха доста кръжоци по ракетомоделизъм, а по-късно се развиха шампионатите. Аз вече бях студент в чужбина и не можех да участвам в славната история на България в световните и европейски шампионати. Първите си успехи българските ракетомоделисти постигнаха на I световно първенство през 1972 година, спечелвайки вицешампионска титла в клас " Мащабни модели- копия на действителни ракети". Много ми беше интересно, че тези модели летят много добре- мислех си, че се гледа само как са копирани детайлите. И като се почна : 1974 - II световно първенство - златни и сребърни медали 1975 - балканиада- безспорни лидери 1976 - III европейско първенство- убедителни победи в два

На тая снимка с ръкомахащият клоун само гейове се снимали бе! Това ли е представителна извадка на армията на САЩ или просто в база Андрюс концентрацията на инакви е значително по-голяма от средната?

Наспахте ли се посредственици. Гледам дебата кой по, по-най е прекъснат по сред нощ. Да не сте болни бе?!След като журирахте на ония дето си ги мерят каква е окончателната оценка? Абе вие пишки нямате ли та по цяла нощ пишете глупости?

Чета коментарите и плача - колко политици и разбиращи от всетовна политика има в България?! Абе хора, я първо си погледнете битието, пък после пишете дълбоки политически анализи за световната политика - като сте толкова умни, интелигентни и даващи акъл, що не се вдигнахте от панелките и не изметохте мафията от власта, що като толкова разбирате, не се захванахте да оправите първо родната кочина, ами се хванахте да давате вещи съвети на Трънп, Путин, Ким и прочее...те нали знаете, колко много ще послушат - мнението на Геша от Левски Г е много важно, нали! Той Трънп вски ден се чува с дедо Пене от Надежда 8 и нищо не прави, ако Мирчо автомонтьора от Обеля 6 не му е казал!

детенце, два пъти пишеш ТръНп, много ли ти се спи или............

Ким Ун не е дал нито ведъж изявление. Той е кукла на конци на Москва. Русия им е дала технологиите. Няма как да имат такъв напредък , само за две години. Целта е ясна- Русия да не е изолирана след анексията на Крим и войната в Донбас.

Така сте се "назобили" с антируска пропаганда, че не мозъците ви вече не мислят. КОЙ ИМА НАЙ-ГОЛЯМА ИЗГОДА ОТ КОНФЛИКТ ТАМ? - САЩ! Това значи - американски войски на границата с Китай. Почвам да мисля, че Ким е агент на САЩ, който играе някакъв театър, за да може да да ден повод краварите да се настанят трайно в дясната част на Русия и Китай.

"дясната част"!!! Погледнато от къде? Твоя дясно или на Ким дясното?:)))))))))))))))))))))))))))))))

Тръмп казал, че ще защити страната и съюзниците си с военни действия и Китай както винаги преиначи смисъла им. На Китай и Русия им харесва да гледат сеир-всеки дразнител на САЩ (и на световния мир) става техен любимец!

Китай е истинският претендент за трона, който е на ясно, че ядрена война няма да има и чака американците да започнат конвенционална, за да им счупят гръбнака. Не е нужно дори да воюват. Достатъчно е всички политически козове да се изиграят в правилния момент. Няма нищо случайно в участието на ЮАР в БРИКС. Те са Асо пика.

На БИГ БРАДЪР и на 3-ма.. 4-ма или 5-има доказано луди световни лидери, че да си говорят чрез тях, докато....ами докато и БИГ БРАДЪР вече го няма! Защо да съществува, ако няма кого да гледа и слуша,, а и никой не пуска SМS-и ?

Това стана като сериал на американска кабеларка. Северна Корея просто отговориха на първичните и обичайни за САЩ американски заплахи другите, вкл. Северна Корея с думите, че те - Северна Корея" "не могат да бъдат заплашвани" защото, както уточняват в Северна Корея Ние ще защитаваме своя народ и страна, начина си на живот от всеки, който се осмели да отправи заплаха." И в отговор Тръмп казал на Северна Корея: "Америка и нейните съюзници не могат да бъдат заплашвани" и Ние ще защитаваме своите народи и страни, начина си на живот от всеки, който се осмели да отправи заплаха." Тръмп няма ли собствени думи а ползва отговорите на заплашените от САЩ.

Много неправилен подход на Тръмп. Само го размахва, а не го употребява. Трябва да организира международна коалиция и да удари тогава. Може да се опита да отвори коридори между Южна и Северна Корея. Северна Корея ще се обезлюди.

Прав си но той иска да води война с чужди ръце хитро нали...има много бунаци.

с Русия,Китай и Иран:))) Голямо шоу ще стане.

Нищо няма да стане-само човека ще изчезне.

Българино, що за евро-атлантически изрод си?

Много си прав..може би изродите са антлактициииии

какви коридори? И как ще ги отвори? Погледни картата широчината на корейския полуостров в района на демаркационната линия между севера и юга е малка и се контролира напълно от севера. в първия момент на атаката на ФАЩ ще бъде унищожен Сеул и всичко в граничната зона с конвенционална артилерия. С подкрепата на Китай за когото е изгодна обединена прокитайска Корея. Тръмп просто ще отстъпи за да няма американски жертви / гледай Сирия и Виетнам /. Коалиция с кого? Против ядрено оръжие + съюзник Китай кой ще тръгне? натовските гейове вече писаха че там няма да отидат /провери старите новини/ . Та поясни с кого ще е коалицията?

Вук-САЩ, Заек- С Корея. И: Дошло е време заек вук да е.е и он да си трае. Така ли е??:))))))))))

Велики американци станаха руски граждани. Всеки един от тях е равен на 100 000 руснаци, изселили се на Запад, така ,че смятайте

Вук-САЩ, Заек- С Корея. И: Дошло е време заек вук да е.е и вук да си трае. Така ли е??:))))))))))

чече донче не си пия апчетата з уизскиту!! затова е така леко разонтирън у проблеба млао жена стар уй!!!

Йелоустоун вулкан 5400 кв км. 26 км дълбочина - лава 1500 по Целзий. Една ядрена ракета и водата на Пасифика 4 по целзий и лавата - взрив водата насам лавата натам и нов взрив и така дни наред. Като си представя един бойлер 80 литра с 70 градуса какво прави.....

Мони, ти очевидно си идиот, чудя се на четиримата (до момента), които виртуално са те потупали по рамото. Ако описаният от теб сценарии се случи, това вероятно ще бъде края на живота на земята или поне на 90% от видовете.

ЩЕ МЕ СВЕТНЕШ ЛИ УМНИКО КАКЪВ Е СМИСЪЛА ОТ СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ЧОВЕКА ? ОСРАНА ПЛАНЕТА ..... ТОВА Е РЕЗУЛТАТЪТ . ЧУДЯ СЕ ЗАЩО ОЩЕ НА СА ДАЛИ КОМАНДАТА DELETE ТЕЗИ КОИТО СА ЗАПОЧНАЛИ ЕКСПЕРИМЕНТА ЗЕМЯ .

за големите любители на рогатите да напомня че армията на нато е мравка с сравнение на армиите на 3 страни иран китаи и русия !!!!!!!!!!!!!!!!1

Северна Корея има две ракети, и американците се сбъркаха.А представяте ли си, като Русия има хиляди??Ох, ............................смях!

фабриките за памперси са на пълна пара и изнемогват !!!!!!!!!!!!!!11

руснаците имат ракета с 10 глави по 150 мегатона! и после няма гу врагя!?

хора разберете че нема всевастен полицаи на целият свят !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1всеки си живее в кочината своя и т.н. има само едни дето се перят като наиголеми е ми гo получават това което са насърбали за толкова години идиотизим по целият свят !!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Господа да знаете , колко много искам Америка да нападне в името на демокрацията Северна Корея. След това с удоволствие ще наблюдавам ядрения фоерверк над Лос Анджелис и Сан Франциско и ще се насладя на писъците на световната демократична общност. Чакам го с нетърпение.

Някой трябва да види сметката на Кимчо...?

тея дето ще видят неговата сметка няма да бъдат рогати идиоти а други от други места !!!!!!!!!!!!!нито китаи нито руските нито иранците ще дадат на тръмп да квикне иначе чао америка

Северна Корея правили тия опити ,за да избегнат лош сценарий,в случай на нападение по държавата им,да отстояват своята независимост,своите възможности за самостоятелно развитие и вървят по тоя път.Нямат намерение да нападат,но в случай ако ги нападнат,ще се отбраняват.Военни американски бази в Южна Корея,в Япония и военният флот на САЩ постоянно плава в Тихият океан и района.Политиката е в това ,да се защитят по време на удар.Последната ракета,която са изстреляли,прелетяла на височина 800 км.Паднала в Тихият океан на разстояние 2,2 хиляди км.Няма информация от намерени елементи на ракетата,но този вид ракета имал далечина 3700 км,способна е да достигне о-в Гуам,където 1/3 от площа е заета от военни бази на САЩ.О-в Гуам е американски о-в.Преди това е бил японски.

ПИЧ ВЪОБЩЕ НЕ СИ В ЧАС ПО ДОБРЕ НЕ ПИШИ ИДИОТИЗМИ ЩОТО СЕ ИЗЛАГАШ . РАКЕТАТА СЕ БИЛА ИЗДИГНАЛА НА 800 КМ. ДЕМЕК Е ПРЕМИНАЛА КОЛАНА НА ВАН АЛЪН . АКО ВЪОБЩЕ ЗНАЕШ ЗА КАКВО ГОВОРЯ .

САЩ не трябва да се бавят с удара с/у С.Корея и да и оставят време за усъвършенстване на ракетната и атомна програма,независимо от мърморенето на Китай и Русия!Всяко проъакане е опасно за Света!

ИДИОТ....

Nikolai Vasilev

много прав че идиот

Откачен евро-атлантически изрод!

Да превъзнасяш оръжието и агресивната политика към съседите и на държава с която не си в съюзнически отношения. Същата която като бивш съюзник ни заби ножа в гърба като едностранно прекрати договора ни за военно сътрудничество. Да плюеш по инструкция от нейното посолство своята родина и да я наричаш с грозни епитети (бантустан, циганистан и др.). Да оплюваш икономическите и политическите и партньори, които дадоха толкова много за икономическото възраждане на България. Да оплюваш и сатанизираш военно-политическите съюзници на които България разчита в съвременната геополитическа военна обстановка. Това се нарича ПРЕДАТЕЛСТВО КЪМ РОДИНАТА.

Само безродните коминтерновци са способни на такова родоотстъпничество! Така е недругари Съветофили - привърженици на съветската диктатура - ВИЕ СТЕ РОДООТСТЪПНИЦИ!

ЯДА ПОПИТАМ КАКВА ИКОНОМИКА Е ВЪЗТАНОВЕНА В БЪЛГАРИЯ ? И ЗАЩО ТОГАВА ИМА НАД 1 МИЛИОН БЕЗРАБОТНИ ? ПИЧ ТОВА КОЕТО СА ТИ ГО СПУСНАЛИ КАТО ОПОРНА ТОЧКА ОТ КОЗЯК Е СКАПАНА ЛЪЖА .... И С ТОВА ТВОРЕНИЕ МОЖЕШ ДА НАПРАВИШ ВПЕЧАТЛЕНИЕ САМО НА 5 ГОДИШНИ ДЕЦА .

Затварят ви в един апартамент и не ви снабдяват с нищо Глад и студ. Умирате. Но вие притежавате бомба, която взривява света. Дали ще умрете от глад, или ще умрете от бомбата, но с вашите врагове заедно, кое ще изберете?Помислете. толкова са тъпи американци и европейци, че просто няма думи . А аз съм прост човек, но така мисля.

Знаем че си прост човек. Личи си от пръв поглед.

Докато Китай и Русия подкрепят Северна Корея тя ще си изстрелва ракети,ще си взривява водородни бомби,глави и т.н.очевидно ким е наясно че бъдещето на с Корея е обединение с Южна Корея при което той ще стане излишен.той и сега е излишен и си дава сметка.тази диктатура е възможна само защото го има.в момента в който нещо му се случи всичко приключва.тоз идиот уби брат си!!собствения си брат!чичо си!само и само да се държи на власт.за мене този човек е луд.за да убиеш най близккия до себе си човек след родителите!не е възможно да е нормален.ума ми не го побира.радвам се че са далече.бих бил по спокоен когато ким изчезне от този свят ако това е единственото решение на проблема.

Ти как подкрепяш терорист 1 фаш...??

Време е да ликвидира оня престъпник в бърлогата му,където се мисли за недосегаем

Тази седмица може да се нарече "Нашествието на полуидиотите"!Полуидиота Тръмп каза че само той може да заплашва Северна Корея , а обратното било недопустимо!Полуидиота Саакашвили обикаля в Западна Украйна след като влезе незаконно в Украйна!Полуидиота Плевнелиев се намърда в "Щаба на Борисов" изграден за вдигане имиджа на Българското председателство???Борисов да не би и Вие да сте от полуидиотите?

Не го подценявай. Никакъв полу - истински и пълен идиот.

Предполагам вече свърши с изброяването на полуидиотите. Време е да започнеш с пълните такива и на първо място да споменеш себе си. След това следва да отбележиш българския народ, защото той избра Плевнелиев, както и Борисов. За американците няма да говорим, все пак Хилари получи близо 3 милиона гласа повече. Знаеш ли, в държава от идиоти и полуидиота е ценен - спомни си как на сто ослепени византиецът е отавял по един с едно око от Самуиловите войни - тези с едното око са били безценни за останалите.

На една олимпиада бях в САЩ. За първи път. Знаете ли какво представлява нацията им? Мексиканци, китайци , негри, араби и какви ли не? Сбирщина. Да, има закони, които ги държат.И тези ще се бият с руснаци?????????Моля??? четете Джек Лондон. Белия човек е силния човек. Той е непобедим. А руснаците са такива.

Кви руснаци бълнуваш! В Русия вече няма кьорав руснак, за 100 години всички се изнесоха! Прочети им Конституцията, многонационална държава, 120 националности, от циганин по циганин, за руски етнос няма нито дума! Аман от неграмотници!

"Ние ще защитаваме своя народ и , начина си на живот от всеки, който се осмели да отправи заплаха. Това включва и САЩ, чийто режим отново показа с поредния опит с балистични ракети и нагло присъствие в повечето страни по света(над 500 бази) пълно презрение и пренебрежение към своите съседи и цялата световна общност, каза КИМ."!!!! ХААААААААААААААА КОЕ Е ИСТИНАТА???? ТОВА ИЛИ ТРЪМПОВИТЕ ПРИКАЗКИ?!!:))))))

над 500 бази, щото ги канят! А Русия я изритаха отвсякъде! Що ли?

Който е поканил кравари у дома, после не може да отмирише дома си десетилетия!!!!:))))))))))))))))))))))))) .........канят ги продажниците, а НАРОДЪТ ГИ ПСУВА НАВСЯКЪДЕ!:))

Аман от фенове на мръсния руски ИМПЕРИАЛИЗЪМ, по-добре бегайте в Америка! !

Бил съм по целия свят. Видял съм много. Но няма по красив град от Петербург в света. История,култура, архитектура ,хора , които четат непрекъснато в градския транспорт, чистота, ред и т.н.Какви пет лева и т.н. Дубай, Маями и т.н.Ей.............четете и вижте.

Така ли изглежда Русия гледана от кенефа! Петербург го сравняват с Дубай само слабоумните! В Питер построиха неотдавна стадиот Зенит-Арена и така го построиха, че чайките му изкълваха и отнесаха покрива, чисто нов покрив! Представиси кво шъ стане, като го нападнат пълчищата рижи таракани!

Тук някакъв си Методи Андреев ,Оня рижавия и други плюят по телевизията. Ало..................вие нямате грам понятие какво е Русия. Вие сте мишоци пред тигър.Просто няма думи. Само един превъртял може да ги мисли тези неща.

Имаме драги имаме! По рано имаше велик СССР, когото днешните новоизлюпени капиталисти продадоха за долари и превърнаха Великата страна в долнопробна варваска провинция, самоизолирала се от целия цивилизован свят! Затриха всички достижения на социалиизма!

След като Южна Корея изпревари Русия по БВП, русия се превърна в проскубан мишок!

Бил съм в Русия дълго време. Знаете ли какво представлява руския народ??????? Няма друг на света такъв. Може да има вътрешни противоречия , но за страната си умират без да се замислят. Непобедими са! Разберете го. Те са невероятни.

Непобедими? А руско-японската война, а Първата световна, а Втората, ако не бяха американците, а Афганистан, май доста станаха "издън-победите"! Непобедими са само в състезанията по консумация на "лосион за вани"!

Санкции??2 Ей, Ленинград е изкарал 2 години без грам доставки за ядене. И не са се предали. Ясно ли ви е, за какво става въпрос? Глупаци.

И измрели 80% от жителите! Да не говорим, че това бяха комунисти, а не днешните предатели капиталисти и фашисти които продадоха СССР за по 30 долара! Ясно ли ви е, за какво става въпрос? Глупаци.

Една истина! "Кат Русия няма втора, тъй могъща не света". Докато това не се разбере, няма да има мир. Не съм русофил, но съм реално гледащ човек. А колкото санкциите притискат руския народ, толкова по-зле. Бедния човек прави революциите.Няма какво да губи.

Има, има, и не втора а първа! Великата Южна Корея изпревари държавата от петия свят Русия по БВП с 25% След 2 години тя ще е Русия и половина! Колкото и да се захласвате по Империалистите в Русия, скоро ще има яко драпане на руски милиардери по офшорните зони! Там 100 умни руснака са си сложили парите в размер на едногодишен БВП на Раша! Останалите 140 милиона ще духат таратора! Следете съобщенията на ТАСС!

с война ураганите те са главните врагове засега и създават доста неприятности. Вторият му проблем е голямата му уста - много говори без да действа. И за Сирия много говореше но му се видяха празните приказки. Сигурно и малките китайчета /не само американчетата/ вече се смеят на рижавия чичо от телевизора който много глупости говори.

Заглавието е "Тръмп отново заплаши Северна Корея с война". Не е измислено от Тръмп,, ами от редактор. В цитатите на Тръмп вътре в самата статия няма такова нещо. Повечето кментари са по заглавието, а не по написаното. Този, дето е измислил заглавие гледа коментарите и се кефи. Колкото повече коментари, толкова по-добре. Човекът, и той душа храни.

Светът трябва да се радва, че Путин не е като Сталин. Отдавна да са се разхвърчали перушините на техните врагове. Санкци?:))))))))))) Глупости на търкалета.

Не е сигурно---че не е като Сталин!:)))) ....когато трябва!:))))))

Путин ако беше като Сталин нямаше да се фука с голия си задник пред американците! Ако Сталин не бяха дружки с Чърчил и Рузвелт, Хитлер щеше да му види сметката на бърза ръка! Сталин, за разлика от Путин имаше акъл в главата, а не тараканы, и никога не се е дървил на американците!

Ежите се на руснаците. Абе нали ще ви изравнят със земята. Знаете ли какво въоръжение има Русия. Луди ли сте?

Дано въоражението на русия да не е като телевизорите, телефоните, колите им и всичко останало в русия де.

Война??? Да, Северна Корея ще я заличите от земята. Така е. Но и Ню Йорк няма да го има. А да не говорим с ядрения облак над целия свят, Всичко умира. Стига сте се месили във суверенни държави. Стига " Пролетни революции".

Ало.................. за каква война говориш. Това е края на света, ясно ли ти е??Значи вие можете да си правите каквото си искате, а другите не. Да, ама не!

От Токио---почти се вижда Владивосток!:))))) Я соросомаймунчета---питайте японците кого повече мразят---Русия или ФАЩ?:))))) ....корейците не ги питайте, щот ше ви бият:))))

Хай де де, какво чакате. Но нещо май не ви стиска. Този перукан се оказа че е въздух под налягане . Само приказва. То и предшественика му голямото ""бяло "" момче беше същия

Патентите не са ли за 12 години, или тези за хвърляне на бомби по Япония са доживот?

Стреми ли се режимът на Ердоган към създаване на ядрено оръжие? Това е въпросът,а не Северна корея!

Много,много опасен въпрос,направо съкрушаващ! Ти какъв отговор ще дадеш?

НИЗНААМЪЪЪ

Sm3hurk0

"Тръмп отново заплаши Северна Корея с война" - и долара отново ще тръгне на долу !

Всички и русофоби и русофили трябва да признаете,че тоя кореец Ким е болен и обсебен от мания за величие.Той прекрачва границите и опасен не само за САЩ ,а за целия свят.Той трябва да бъде спрян,но не с война.Спрете му всички кранчета и ще клекне.

Лошото че ти си болен и роб ще си останеш говедо.

Хаха-лошото е че аз не се обиждам и възприемам всичко нашега.Защо Ким е опасен--защото ще стане повод за Третата световна война!

Когато Ким разположи корейски войски в Калифорния тогава можеш да казваш, че е прекрачил границите. Засега границите биват прекрачвани от САЩ. Временно, на доизживяване.

И русофили и русофоби възприемате света ,като чернобял,а той има нюанси.Тая крамола не е само между САЩ и Сев.Корея-тя ще доведе до световен конфликт.Прочети повод и причини за ПСВ--идентични са.

абе и ти прекрачваш границите като ходиш ,комшииката от петия етаж да ти прави свирки, ама внимаваи мъжа и да не ти изцеди жизнените сокове:там дето живееш не си вади пишката мека

Хаха-ама ракията стана 50 градуса и е сладка ,като мед.Ти си единствения на който дължа обяснения--провокирам ги,но съм и прав.Лек ден.

Много ги сърби САЩ да разпалят нова война ! Мракобесници !