Мизерия, а не принуда затворила двете сестри в къща в Свищов

Мизерията, а не принуда и насилие от майката, е станала причина двете сестри, открити затворени в семейната къща в Свищов, да не я напускат години наред.

Обратно в новината

Коментари - Мизерия, а не принуда затворила двете сестри в къща в Свищов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

лъжкиня от снимката, която твърди, че постоянно излизали дъщерите й - и ми се иска да я попитам - къде по-точно са излизали, да речем, като нямат дрехи и обувки. Освен в двора - няма къде другаде. И в затворите, и в психиатриите извеждат за час и на това също му се вика излизане. Съседите лъжели, а тя не... Айде бе. Дори клошарите са повече за уважение. Тая има покрив над главата си и е превърнала къщата в къща на ужасите. И тепърва ще се скъса да дава интервюта и да лъже и да маже, за да се изкара почтена и велика майка.

"Според комшиите те имат психични проблеми."

у нас, който лъже бие и краде е добре, други драскат по форумите, а трети са още по зле, но дано сега са добре

Тази история може да бъде използвана като метафора на състоянието на българската държава - мизерия и пълно отчаяние до побъркване. ...

това е само върха на айсберга ! какви работи се случват тук ,ни е слаба фантазията . единственото ни спасение са марсианците или другопланетни човекоподобни ,стига да не са джендъри !

Проверете всички документи, осигуровки и прочие къде що през годините са живеели, какво са работили дъщерите, кой им е бил личен лекар и т.н. А майката съвсем я скъсайте от проверки! Имам чувството, че тя е баш лудата, а също, че лъже като дърта циганка! Побъркала си е децата!

кой искаш да направи тази проверка, социалното министерство ли, ми на тях не им пука, пък и тука виждам медицински проблем, който е укриван от роднини и съседи години

На тия комшии клюкарки дето си врат носа в хорските работи кой колко храна си купува по българско се пребиват до насиране!

Ужас стана като Америка,всеки втори ненормален...

... и мизерства...

Нали хората искаха като в Америка...

Ще получат по 300 лева еднократно? Абе нормално ли е това? Трябва веднага да ги инвалидизират да получават пенсии какви са тези еднократни помощи? Да им оправят цялата къща, не сам бойлера!

Ами на другите хиляди няма ли да се даде и накрая ти ли ще плащаш сметката?

Това е част от съвременната българска действителност ! Битието определя съзнанието ! Бедност - нищета ! Нека който иска да помага с каквото може ,не да съди, те достатъчно са осъдени

Трябва да влезеш в новините, че да ти се обърне внимание и да ти се помогне, когато си в беда, така ли? Защо тези жени са в това положение? Попитайте, моля, господин кмета, защо до момента нищо не е направено за тези жени, защо млади жени с образование седят безработни, затворени в дома си. Защо цели семейства живеят на по една заплата или пенсия? Защо докато има избори се обещава всичко на избирателите, а като бъдат избрани, както този кмет, не правят нищо за хората, от чиито данъци се издържат и дебелят?

OmPoBeH

Защото са се спотайвали в тинята. В статията ясно е написано, че ще им бъде направена служебна регистрация(противно на волята им), за да им бъде отпусната помощ. Как се помага на човек който отказва да потърси помощ ?!?! Древните римляни преди повече от 2 хил години са го казали: На сила само се отнема, на сила не се дава.

Не, това е просто идея на кмета, за да не излезе, че нищо не е направил. Измил си е ръцете човека. Да не мислиш, че са единствените тези жени в града, които нямат работа и доходи, но понеже медиите зашумяха, трябва да каже нещо. А пък другите да го духат! Важното е да се гласува редовно и задължително!

Дай си телефона да ти се обадят! Щото в тинята има много хора в БГ

Не знам какъв е, но този кмет определено прави доста. Дано да го кара всеки ден така, че за съжаление, едва ли липсва работа...

И какво прави? Скара и чалга! Ти от Свищов ли си? Хора не останаха! Защо ли? Чалгата не храни!

ГЕРБ (Гастроезофагеална рефлуксна болест, киселини)

Ужас, прочетохте ли в други медиии. Сестрите били видимо неадекватни и изглеждали много по-възрастни от годините си. Едната имала вид на 80-годишна старица. ?????????? wtf ?????? Дали е възможно сестрите да са отдавна мъртви, а тая да е прибрала някакви други жени - примерно нелегален хоспис за луди? Въобще някой може ли да ги разпознае и потвърди дали това са те?

всеки е свободен да си внушава и вреди, колкото си иска. но, недебилните нямат нужда някой да им обяснява, дали ставало дума за лудост, когато тя е очеизвадна.

Горките хора, не им стигаше безработицата и мизерията, ами и такива ужасни съседи да имат, да ги наклеветят така пред цяла България. Отишла майката, купила 3 хляба от магазина, защото нямат пари да купуват друго, а съседката веднага звъни в полицията. Ужас, горките жени, защо беше този цирк, защо това плюене, тези измислици и глупости.

не се ли брои, че в крайна сметка спечелиха от това, че им обърнаха внимание или трябваше да си гният в гофната..!? ..................... насекомо ли си, що си..

Не са гнили в никакви говна - това е журналистическа измислица за привличане на първосигнални читатели като теб. Може да ви е странно, но много семейства живеят в две стаи, а по селата масово зимата се живее в една стая, в която се и готви и живее. Бедност! Това е положението!