Прокуратурата поиска възобновяване на делото срещу Станишев

Прокуратурата е поискала възобновяване на делото срещу бившия лидер на БСП Сергей Станишев, който сега е евродепутат.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата поиска възобновяване на делото срещу Станишев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В една килия Станишев, Винету и Цветанов, тогава ще си променя малко мнението за България.

За този полубългарин всички съвестни българи трябва с каквото могат да съдействат на правосъдието да се докаже ОГРОМНАТА ВИНА...Дир-а ми изпрати написаното.Трябва да съдействаме да се докаже ОГРОМНИТЕ БЕЗЗАКОНИЯ ИЗВЪРШВАНИ ОТ СТАНИШЕФ И СИЕ.Нима има човек в България,който да не е бил ПРЯКО ИЛИ КОСВЕНО ПОТЪРПЕВШ ОТ БЕЗЧИНСТВАТА НА ТЕЗИ ВАНДАЛИ.Наследник на АСИМИЛАТОРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ТОЙ Е "РАБОТИЛ" В СЪЩАТА ПОСОКА И СЪЩАТА ЦЕЛ- ДА ОГРАБВАТ И УНИЩОЖАВАТ БЪЛГАРСКОТО.На него му се полага ВЪЗМОЖНО НАЙ-БЪРЗАТА СЪДЕБНА ПРОЦЕДУРА.И едва ли има мотиви,които могат да го оневинят.Цветанов с измислици го осъдиха,а този г-н ПОРОК благодарение на Б-ия и българите е в ЕС и го "избраха" запръв Песовец.Този срам и позор за България трябва моменталически да си заеме подобаващото място и да започне да разкаже какви ги дроби и на каква цена.И АКО НАЩА ТЕМИДА ГО ВЪЗНАГРАДИ С БЕЗНАКАЗАНОСТ /това, в което дълбоко вярва/ то ще му остане "удоволствието" да си НОСИ ПРЕЗРЕНИЕТО НА ЧЕСТНИТЕ И ДОСТОЙНИ ХОРА В БЪЛГАРИЯ И ПО СВЕТА.И НЕКА НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯ,ЧЕ ПАРИ СЕ ПЕРАТ,НО ПЕТНАТА,КОИТО ТОЙ СИ Е ОСИГОРИЛ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ИЗЛИЧЕНИ С ПАРИ.АКО НЕ СЪДЕН ЩЕ БЪДЕШ ЗАКЛЕЙМЕН КАТО ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА ВСИЧКО НЕЧОВЕШКО!

За този полубългарин всички съвестни българи трябва с каквото могат да съдействат на правосъдието да се докаже ОГРЖОМНАТА ВИНА

Кьорфишек за отвличане на вниманието!

Ако съветският гражданин Станишев беше изгубил секретни документи в съветския си съюз,какво щеше да му се случи?На него и на фамилията му. Но в България може-съветските другари всичко могат да си правят!Сега-срам!Как изглежда погледнато от вън МП да губи секретни документи?Освен всичките възможни злини които струпаха върху България и срамът им трябва да носим!И ще има да си чакаме за `достъп`в НАТО ...

ЛИКВИДАТОРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ /СДС И ГЕРБ/,РАЗСЕКРЕТИХА СТО МИЛИОНА ДОКУМЕНТИ И ПОДЛОЖИХА НА СМЪРТНА ОПАСНОСТ МНОГО ПОЧТЕНИ ХОРА ОТ ДС,РАЗУЗНАВАНЕТО И КЪДЕ ЛИ НЕ ,НО ЗА ТЯХ НЯМА СЪД -ЗАЩОТО СА МАФИЯ ,ПОДЪРЖАНА ОТ САЩ И ЕС !

ЩЕ СЪДЯТ СТАНИШЕВ, ЧЕ Е ИЗГУБИЛ СЕКРЕТНИ ДОКУМЕНТИ!!!!!!!!!!! ДОБРЕ ДЕ, ТОЛКОВА ЛИ СМЯТАТ ХОРАТА ЗА НАИВНИЦИ, МАЛОУМНИЦИ, БЕЗДАРНИЦИ, ОЛИГОФРЕНИ, ЧЕ ВЪОБЩЕ ДА ГО ПУСКАТ КАТО ВЕРСИЯ!!!! ЕЕЕЕЕЕЕЙ ПРОКУРОРИТЕ, ЗАСРАМЕТЕ СЕ!!! СТАНИШЕВ ПРЕДОСТАВИ СЕКРЕТНИ ДОКУМЕНТИ НА МАФИЯТА, ИЛИ ГИ УНИЩОЖИ, ЗАЩОТО ЗАСЯГАХА НЕГОВАТА ГЛУТНИЦА, ТОВА ТРЯБВА ДА Е ОБВИНЕНИЕТО!!!!!

Този и Моника от одавна трябваше да са в затвора!!Б-я се нуждае от голямо прогистване на политиканите!!

този руснак се отказа от корените си ,сега на европейския съд ще се пържи

И за това "намерение" на прокуратурата трябваха 3 месеца? И как некои другари установиха, че "от деянието му не са настъпили големи вреди". Щом не са големи, какви и колко малки са те?

.....ВЕЧЕ ВИЖДАМ КАК СЪСЕЛЪТ ПЪРХА НЕРВНО Е БУЗКИ В УЖАС ОТ НЕИСВЕСТНОТО БЪДЕЩЕ.....НО....ТОЙ Е ВСЕ ОЩЕ ДАЛЕЧ ОТ ЛАПИТЕ НА ОТСЪСТВАЩИЯ И НЕФУНКЦИОНИРАЩ СЪД В БГ.....(((((((((((((((((((

loyola

А кога ще се преразгледа случая с наркотиците в басейн Спартак и как Станишката покри Петков, за да се потулят СРСтата ?

Как така се губят секретни доклади! Ако аз изгубя някое докладче в моята работа, което със сигурност няма да е секретно, ще ме разпънат на кръст и ще ме сринат със земята, "милите" ми работодатели.

'Свещена крава' ли е Сергейчо, че не го съдят за престъпленията му или вече е 'европейска практика' престъпниците да стават европейски депутати ?

А кога Сергейчо ще получи ефективна присъда за това , че през 2005 - 2009 г. заедно с Трактора източиха 700 милиона лв от 'Кремиковци' ?

Не мога да разбера какъв е смисъла да се залива с помия човек, който е перманентно в насрано положение??

Срамна работа, обичат да казват юношите български - бледи и не толкова бледи! Но най-срамната, тъжна и идиотска грешка, бе избирането на Сергей за Премиер! То бива, бива, ама бивол за курбан не бива, казваше един мой учител по литература-Мир на праха му! Е, това е България, затова сме непрекъснато в глухите балкански коловози! Че то когато и да го осъдиш този виден другар, винаги ще е късно! А тази сага, ни е позната до болка. Ако наистина има читав прокурор, който да си гледа работата, необходимо е само да поиска факти и информация от г-н Едвин Сугаров. Той има повече от достатъчно, но аз не вярвам, че дори и косъм ще падне от олисялата болна станишева глава!

Залива на фекалийте, а водата завря и закипя. А слет като цаците им поеха хайвера, замижаха. Тешка е тая работата, на цацарити, и, цаците !

Стига простотии ,има ли нещо секретно в тази държава ,че да се загуби ,всичките тези доклади се знаят от когото трябва още преди да са написани ,както стана с матурите.

Много смешни станаха управляващите !Станишев загубил папките , Алексей Петров ги "намерил" и като съвестен гражданин /по думите на Борисов/ , ги занесъл ....лично на Бойко?????Хайде бре хора , тия нещо ни правят на будали пак !

намира!

Хора ,трябва да се излиза на площадите защото все ни заблуждават и преди и сега .Нищо не се прави в съдебната система тя е на БАНДИТИТЕ.

Абсолютно! Трябва да сме на улицата всеки път, когато тия сгазят лука. Но какво се случва у нас: Да речем че доста хора успяват да се организират и излизат да протестират, веднага, на секундата, се организират контрапротести, най-често от богати и презадоволени пенсионери, които защитават поредния идиот, който им е хвърлил малко прах в и без това невиждащите очи. На секундата се започват подигравки и оплювания по всички електронни и не толкова електронни медии, как се задръствало движението, видите ли закъснях за работа, закъснях след работа. Линейките не били минавали (дрън-дрън), протестирали млади наркомани, лумпени и пр., нямали конкретни искания, що за искане било това искаме по-добър живот, по-високи заплати и въобще нещата да станат по-хубави, не били конкретни искания (че то, ако някой може да начертае на некадърните ни управници как да си вършат работата, щеше да им заеме мястото, работата на протеста е да покаже, че има нещо нередно, а не да учи управниците как да решат проблема) и т.н. и т.н. Уви, много сме зле, не сме единни, затъваме в кал, мръсотия и безумие, но продължаваме да се делим по всички линии. "Разделяй и владей" работи с пълна сила в нашата държава, очевидно препълнена с простоват народ.

На всичкото отгоре, Станишев си вре гагата, където не му е работа. Защо бе DIR-e не пишеш, че господинчото осигурява храна на палатковия лагер в Македония, как може да се намесва във вътрешните работи на една чужда държава, и то съседна на България, макар и от името на ЕС.??? Нонсенс!!! Защо храни и албанците, които не се знае какви са точно, но със сигурност казват, че ще скочат срещу силите на реда??? Европа използва тъпака, защото се опариха в Украйна, след като се извървяха в Киев незнамколко си депутати от ЕС и бивши зам.-министри и подпалиха войната вУкрайна. ИДИОТ МАЛОУМЕН!!! http://www.vesti.ru/videos/show/vid/645926 /#/video/https%3A% 2F%2Fplayer.vgtrk.com%2Fiframe%2Fvideo% 2Fid%2F1218643%2Fstar tzoom%2Ftrue%2FshowZoomBtn%2Ffalse% 2Fsid%2Fvesti%2FisPlay%2 Ftrue%2F%3Faccvideo_id%3D645926

Същото важи и за Кристалина Георгиева, която също бе на протестите в Македония. И двете са неправилни.

Кристалин ане е изнасяла реч на митинги за сваляне на ничие правителство!! Не можете да правите разлика, което се нарича простотия.

А бе стига смешки сте публикували. Какво дело какви 5 лева. За смях направихте държавата. Защо водите безмислени процеси без реални присъди? Един политик не е влязал в панделата. А списъкът със заслужилите това политици е безкраен и постоянно се актуализира.

Ako започва кампания срещу престъпления и корупция във висшите етажи на властта, изборът е правилен. Това е Станишев и мястото му е в панделата. Но не е за вярване, защото и главният обвинител Цацаров също е един от тях. А него няма кой да обвинява ....

президент, министър и т.н. не ходи лично да секретна секция да получава докладите с гриф секретно. Секретарката или както там се нарича ги носи всичките накуп, той ги разглежда, ако има някакви въпросителни или удивителни ги поставя и после му се отговаря. Така че де факто никъде не стои подписа на който и да бил премиер. Хайде стига с тези глупости. А и май си спомням, че при смяната на властта 2009 г. един "услужлив" ТРАКТОР поднесе "загубените" документи на ББ.

Двамата с Цецко в една килия с раирани дрешки, е Голям кеф.

Направо си ги е предал на КГБ, предателят му мизерен.

Станишев да не е луд да си вкара сам автогол? Скроили са му шапката.

Можеше да ги снима просто. За какво са им оригиналите? Може едва ли не някоя чистачка да ги е смела и изхвърлил в боклука. ;)

някоя мишка в кабинета му ще е била, или по скоро..къртица.

Как ще ги загуби? Да не е ходил с тях на пазар? Откраднали са ги,като не са могли да му измислят друго.... Ясно е че е постановка,защото който е искал да ги притежава е можел просто да ги ксерокопира.

а'ре стига глупости! Просто НЯМА НАЧИН да ИЗГУБИШ седем секретни доклада, и то на ДАНС, на МВР, на министъра на отбраната и на НАТО. Такива документи НЕ се губят просто така! Може да ги "предоставиш" на някой или да ги продадеш! Да ги загубиш........... тия ги разправяй на Ентелигентите пеТнаески

Въпроса е на кой му трябват оригинали? Можеше със смартфон да ги снима и готово.

За пореден път прокуратурата се занимава с глупости, една немарливост на бивш Министър председател, която не е довела до някакви съществени вреди за обществото. Това ли е проблемът с престъпността по високите етажи на властта? В същото време не се правят разследвания по крещящи случаи на корупционни практики пряко ошетяващи държавата, създаващи усещане за липса на какъвто и да е правен ред за някои граждани в това общество.

С тая стара манджа ли ще ни отвличат вниманието от Гърмен, здравни реформи ( там нещата може и да тръгнат на оправяне) и други .

Този "кумпетентен българин", заявяваше, че кризата нас няма да удари. Този "българин" се извини на ДПС. Този "българин" защитава наши интереси в Европарламента. Като е толкова "коректен" защо не се извини и на българския народ за нанесените вреди на българите по време на социокомунизма, за хилядите жертви, убити или пострадали? Сега отива в Македония за да затрие още един народ. Да го съдят!

е та не беше ли прав , кризата дойде с герб

Какво означава загубил доклад? Как може да се загуби секретен доклад който отива в канцеларията на министъра по определен ред и с осигурена охрана. Моля казвайте нещата с истинските думи. Докладите или са откраднати и вероятно изнесени зад граница, или системата която гарантира тяхното съхранение не функционира.Тези които пишат тези неща, не са ли ходили в казармата и не знаят ли как се съхраняват секретни материали!? В края на работния ден секретните материали се поставят на определени и защитени места. За това трябва да има отговорни служители. Да, наистина за държавни ръководители които не са ходили в казармата и нямат два петъка трудов стаж, това вероятно са неизвестни за тях неща. Но системата за сигурност трябва да финционира без оглед на това кой е министърът. Секретните доклади са като личното оръжие, което може да бъде само в оръжейната или в ръката на боеца на когото е зачислено.

Глупости, големите тайни. Ами в нашата бедна държава откраднаха стотици милиони, а прокуратурата се занимава с кокошкарски истории. Пак да излъжем, че нешо правим. А колко настоящи и бивши министри и депутати плачат за затвора....

и Станишев и Цветанов са жертви на репресия.

А аз пък си мисля, че само "лошия мат'риал" е жертва на двамата и на съпартийците им (пардон - съдружниците им от техните ОрганизираниПрестъпниГрупи)...!!!

Чух че Раданчо разхожда Маковей из страната ,а Кунева и Лукарски са в потрес... верно ли е?

Четири пъти досега съдът връща делото на прокуратурата за отстраняване на процесуални нарушения... А кой ще каже дали в Прокуратурата са проявили финансов интерес или става въпрос за немарливост подплатена с некадърност та цели 4 пъти са се объркали процесуално?

сигурно си някои синилен пенсионер. Пиши. Ама преди това се позаинтересувай, а не гледай колко поста ще надраскаш. Цветанов е осъден на ВТОРА инстанция, а има и ТРЕТА, а има и Хелзинки. Верно, не е изпълнил назначение на съда, но кой ли го изпълнява. А е кристална глупост назначена от съдя. Да се подслушва, хабят пари за евентуално откраднати КАТЕРУШКИ.Те ограбиха цяла държава, никъде не се спазва закона, а тук присъда - ЧЕТИРИ години ЕФЕКТИВНО, а защо не РАЗСТРЕЛ, на това сте свикнали вие комунета.Не обичам Цветанов, Станишев мразя безплатно, но обичам СХПРАВЕДЛИВОСТТА.

Станишев ми е отвратителен, но не стана ли ясно, че документите ги е откраднал трактора и никой не се заинтересува как са попаднали в него.

Това добре.... Ама хайде стига сте спали и от ВКС... Казвайте какво ще става с мутрогербераския "изборен корифей" Цвъки Ушаков?...!!! Кога ще става булка на Бай Ставри?...!!! :::)))

Нямам нищо напротив да се осъди този. Но ме дразни това че едни бандити са решили да осъдят друг бандит. Това е само разчистване на сметки а не правосъдие!

КАТО ЗНАЕТЕ ЧЕ СА ОТКРАДНАТИ ЗАЩО НЕ КАЖЕТЕ КОЙ ГИ ОТКРАДНА??? МИСЛЯ ЧЕ СЕ ЧУДИТЕ КОЙ ПОЛИТИК ДА ОСЪДИТЕ,ОКАЗВА СЕ ЧЕ ЦВЕТАНОВ Е НАЙ "ЧЕСТНИЯ" - ИМАМ ВЪПРОС КЪМ ГЛ.ПРОКУРОР -ЗАЩО ВИ Е СТРАХ ОТ ЦВЕТАНОВ И ОТ БОРИСОВ????? ЗНАЯ ЧЕ СТЕ СИГУРЕН ЧЕ СТАНИШЕВ НЕ Е ВИНОВЕН НО НАЛИ ТРЯБВА НЯКОЙ ПОЛИТИК ДА Е ОСЪДЕН - ТОЛКОВА СМЕ РАЗОЧАРОВАНИ ОТ Г.ПРОКУРОР А ИМАШЕ МОМЕНТ КОГАТО ГО ХАРЕСВАХМЕ ИЗОБЩО НЯМА ПРОКУРАТУРА В ТАЗИ ДЪРЖАВА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ

От 70 години няма осъден управляващ - действащ или бивш! Ако все пак има присъда, то друг съд я отменя и...толкоз!

какво общо има дали е осъждан преди или не. Извършен е голям гаф дали нарочно или не. Загубени са документи с гриф "строго секретно". Не се знае, а и не трябва да се знае какво съдържат. Нямало досега последствия - тъпотия - може да има след 5-10 и повече години в зависимост от съдържанието. А и наказанието трябва да служи за превенция, за предупреждение.Така всеки ще си пррави каквото знае безнаказано.

steltian

В мотивите си Европейският парламент е посочил, че липсва подозрение, че делото срещу Станишев е било заведено с намерението да му се причини политическа вреда. ======= Само това изречение е достатъчно да се разбере накъде духа прокуратурата.За Цветанов беше достатъчно една година да му спретнат 4 обвинения а на Станишев делото го размотават вече 4 години и половина.А другаря Цацаров да отговори пак по политически причини ли беше провалена европейската акция на ДЕА или поради тези"изгубени" секретни доклади.

Хайде сега да си кажеш и в коя бяла държава някой държавник ще бъде оправдан за незаконно подслушване и защо съдът не се произнася за делото на Цветанов.

steltian

Ако позновоше законите нямаше да задаваш този въпрос.Защото не само в България се подслушва но и по целия свят.Най пресния пример е подслушването на Меркел.Но нямаше наказани нито сега нито преди.Искането на съда за подслушване е препоръчителна а не задължителна мярка.Така че вътрешния министър по своя преценка решава кой да бъде подслушван.А ти мислиш ли че някой ще разреши подслушване за една катерушка.

Поздравления за снимката - пасва идеално на новината :).

Абе то хубаво,че искат възобновяване на делото с/у Станишев,но какво правим със Ц.Цветанов,като вече е осъден?!

Не ви ли омръзна да ни занимавате с тези катерушки. Единият забранил прилагане на СРС за откраднато желязо на стойност 50 лв и веднага в затвора, а другият загубил секретни документи и да му се размине ли?

оставете човека на мира!!! един велик българин.... руснак де.... истински комунист и разбира се, долен помиар!

недеи обижда че е от ващи , украинец е хахаха

Па и евреин т.е. пръв приятел на USA

на СерГей да му се конфискува имуществото и да влезе на топло ,някъде около Белене има нужда от влизане във форма

/Виждам че си се подписал с 2015,няма проблем,аз ще сменя ника/ По темата: От всичките ни "политици"Станишев ми е специално противен,НО. Бил е МП и в качеството си на такъв е бил небрежан(търся мека дума)към секретни документи.Това не трябваше да се изкарва!Позор е за България.Щетите ще бъдат по-малки,ако неглижираме.А самият Станишев няма да ми е по-малко противен.

Как така се губят секретни документи, това да не торба със зарзават? Станишев да каже за колко рубли ги е продал на руснаците!

Несериозно! ЦЦ е достатъчно интелигентен за да продаде оригинал. По ми е интересно как АлПетров го намери и като "лоялен гражданин" го предаде на ББ

Сега докато Боко е на власт ще го поразмотават малко по съдилищата натоварвайки напразно съдебната система...после като се сменят пак Цецо ще привикат...кучетата си лаят...

съсела е направо за Сибир, заедно с цялата бесепарска смрад и нейните производни - герб, сдс-рб, дпс, ндсв и т.н.!

Мукавей???

Що така , само осем 8 гербера се връзват на тая пушилка за изгубените секретни документи !