Данаилов: Няма да ставам президент, снимам филм

Бившият министър на културата Стефан Данаилов, който е спряган като възможен кандидат за президент на БСП, категорично отрече, че се стреми към този пост.

Обратно в новината

Коментари - Данаилов: Няма да ставам президент, снимам филм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не може на малкият пръст да се качите на Данаилов и сте чували за него само по време на предизборните кампании, за това само плюете и завиждате.

Нямал политически амбиций, но ако има проект ще помагал... Изобщо не си противоречи нали? Снимал филм...

новият проект на пресиденто,е партия-архар

А ти Стефане защо не си даде оставката от ИБ на БСП,след като като министър си играеше ролята в "Стъклен дом" ,а не ролята на министър.

Ще разясните ли смисъла на понятието "справи". Така написано, ми звучи доста ДС-арски. А "изпълнителното бюро" на тази партия не е нищо друго, освен шайка крадливи разбойници...

Неграмотен министър на културата. Защо не и президент.

След неграмотен министър-председател, нищо чудно.

Да не е порно със станишчо!

Ето, народа не е глупав - разбира всичко. Ако не снимаше филм, със сигурност щеше да стана президент и това сега стана ясно на всички. Язък, пустия му филм, иначе ни беше сигурен за президент!

Вярно, че социалистическата идея е вечна, един да работи, десет да разпределят.

...а казват навремето жените въздишали по него ; че и щедро дарявал небезалкохолни по нощите на закъсали по терени .

Той и да иска няма как да стане, ще гласуват за него 15% заклети червени бабички и толкоз.

хей отвай си при киното-не ставаш за политик -то толкова и за артист-но там по ще вървиш.

ВСЕ ОЩЕ СТЕ НЕЙЗВЕСТЕН И НЕ СТЕ НАПРАВИЛИ НИЩО ЗА ДРУГИТЕ ЗА ДА КРИТИКУВАТЕ! ДАНАИЛОВ, ВЪПРЕКИ ВЪЗРАСТТА СИ ИМА МНОГО ПОВЕЧЕ ДОСТОЙНСТВА ОТКОЛКОТО НЕДОСТАТЪЦИ И Е АВТОРИТЕТ КАКТО ЗА ЛЕВИТЕ, ТАКА И ЗА ДЕСНИТЕ И ЦЕНТРИСТИТЕ!

Ние сме на всеки километър ... , ние сме на всеки климетър!...

Аз пък си мислех, че още е зает със снимането на "На всеки километър- и така до края на света"...

ГлавЪтЪ чувал ли е, че енергията в Природата не се губи, а само преминава от един вид в друг, т. е. това е част от Закона за равновесието ?! Същото е и с парите ! Ако някой честен и трудолюбив български гражданин бъде ограбен по един или друг начин от банда бандити, независимо от това с какви дрехи са облечени и в кои къщички се помещават, то Всевишният е справедлив и след време връща парите на ограбения честен и трудолюбив български гражданин ! Нека главЪтЪ да наблюдава и да види как по честен начин с интелектуален труд могат да се изкарат пари ! Ставането на млад милиардер НЕ е приоритет при честните и трудолюбиви български граждани ! Целата е да се докаже интелектуалността при честните и трудолюбиви български граждани и най - вече да се види , че има възмездие и ограбените биват възнаградени по - късно заради добрините им ! Нека главЪтЪ да наблюдава и ще види, стига поне да има няколко гънки под челото си от два пръста ! А главЪтЪ чувал ли е за Робин Худ ? - Робин Худ не е бил доносник на ДС и затова няма как главЪтЪ да е чувал за него !?

А бе, ти знаеш ли каква е темата? Но дори писаното да беше по темата - нищо смислено не прочетох. То е явно, че главЪтЪ ти не може да роди никаква мисъл! Бегай, бегай, недоубит архар!

Партията на едрите капиталисти, където си мерят на изпълнителен съвет лихвите от сметки в чужбина още ли си мислят, че в този състав стратези ще получат някаква подкрепа. Та в тази партия всяко следващо звено вижда, че по-горния пласт с нищо не заслужава повече от каймака. А и в какво инвестира тази толкова социална партия - къде са и гражданските структури подпомагащи обикновените хора. Е, всеки там иска само да взима, а с годините се научиха и да искат повечко, повечко. И Ришельо е с червена мантия, но е социалист колкото тях. Остра е нуждата от истинска социална партия ... без тия червеникаво сиви кардинали.

Той е неграмотен и го доказа на няколко пъти. Иначе жив и здрав да е, много ме радва.