В БСП започва подписка за оставка на Станишев

Румен Петков ще инициира подписка в БСП от понеделник с искане за оставка на лидера на партията Сергей Станишев. И Георги Кадиев публично поиска водачът им да се оттегли.

Обратно в новината

Коментари - В БСП започва подписка за оставка на Станишев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАЗНАЧЕНИЕТО НА ПЕЕВСКИ Е РАБОТА НА БИВШИТЕ СЛУЖБИ И ТИМ.ЦЕЛТА ИМ Е ДА НИ СКАРАТ С ЕВРОПАРТНЬОРИТЕ И ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ НАТО И Е.С.ТОГАВА ЩЕ СМЕ ЛЕСНА ПЛЯЧКА НА РУСИЯ. ТОВА Е ОСНОВНАТА ЦЕЛ НА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА СТРАНАТА НИ.В ТОВА ЧИСЛО ВЛИЗАТ И КОМУНИСТИТЕ-ТЕ ВИНАГИ СА БИЛИ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ.ОТ КРАЙ ВРЕМЕ.

Другарю Кадиев, Няма бос на Мафия, който сам да се е отказал от властта. Няма начин бос на Мафия да бъде свален, без да бъде убит. Единственият начин да свалите Станишев (трето поколение престъпник) е да го убиете. Имате ли смелост за това?

От ПГУ да протестират предварително защото Емел Етем ще им бъде назначена на нощно заседание и от сутрина влиза да ги управлява. Предварително,защото сутринта ще е късно. ха, Честито.

Всичко е чудесно, само да не беше човека поискал оставката Р.П. Или иначе казано - аман от Руменовци в тая партия

Както винаги комунистите бъркат партииното единство със страх. ДА СТРАХ!!! Страх ги е да кажат когато сгрешат, страх ги е да изгонят предателите на България от редовете си! За това идва момента когато ще се самоунищожат.

Г-н Кадиев, уважавам мнението Ви, но не считам, че това е начинът да го изразите. Не приемам за нормално вътрешнопартийните въпроси да се решават по телевизията. Не се съмнявам, че има достатъчно механизми, с които можете да предизвикате дебат в партията си по този въпрос. Не симпатизирам на БСП, традиционно десен избирател съм, но съм на мнение, че, за да има силна дясна партия, трябва да има и силна лява партия. От действията Ви в последните дни, с които очевидно вредите сериозно на партията си, лично за мен остава много лош вкус.

Ти си десен колкото аз съм марсианец. Просто и ти си "лев и модерен" като вожда ви другаря СерГей.

БРАВО КАДИЕВ ДОСТОЙНА ТИ Е ПОСТЪПКАТА ТОЗИ сергей ще унищожи партията ви затова вземете мерки овреме и го изгонете имате достойни хора сред вас

Другарю от ДС, Очевидно е, че сте притеснен от идиотското положение в което турчинът Местан постави вашата партия. Вие и партията ви (БСП) трябва да си отидете от политическия живот на България. И не ми говорете, че сте десен избирател. Между другото БСП е партия на най-богатите хора в България. Между другото те са незаконно забогатели. Имайте пред вид, че турците не са забравили смяната на имената им. Те ще ликвидират БСП и цяла България. Всички властови позиции има тенденция да минат в ръцете на ДПС и Ердоган. Между другото свестните хора в Търция се бунтуват срещу Ердоган и той ги убива. Той би ликвидирал българския народ в мига, ако можеше и ако БСП малко му помогне.

Г-н Кадийски, не съм Ваш симпатизант, но днес доказахте, че сте един от малкото мислещи в тази партия.

Е да де, Кадиев, ама прекалено прозрачна е твоята страст да истъкнеш себе си. Може и да имаш някаква правота, ама има и друго, че с такива като теб на разузнаване не ходят.

... и на Орешарски. Да е мислил с какво се хваща, и с какво се съгласява.

България никога не е имала по-голямо политическо квазимодо от СерГей СтаниШев

Ей,недейте се ебава със световното еврейство!Щом са ви сложили Станишев за шеф ще го търпите докато ви закопае.

Явно има платени участници във форумите, чиято единствена задача се свежда до това, да маркират с червено (НЕГАТИВЕН АСПЕКТ) стойностните, правдоподобните, будещите доверие и обоснована симпатия в преобладаващата, ПОДАВЛЯВАЩАТА част от споделящите личните си СТАНОВИЩА ПО СЪОТВЕТНИТЕ СКАНДАЛНИ НОВИНИ НА ДЕНЯ!!

На теб колко ти плащат господин Лоялен аналитик?

Нека тази вечер да помогнем на Станишев да си подаде оставката.

Ходът с Пеевски е толкова обидно тъп, че започвам да си мисля, че 500-те години турско робство не са случайни. Доган извъртя страхотен номер на другарчето си, което го изтегли отново на власт без да му мигне окото, а пък нашенеца още не е разбрал невъзвратимостта на случилото се. Продажните българи си го заслужават. Да се готви Воленчо, защото за разлика от Сергей, Доган помни всичко и не прощава! Пиша всичко това с чувство на срам и омерзение от глупостта на родните политици , която ги кара толкова години да подават ръка на ДПС-то въпреки съвсем пресните уроци на историята.Ами като не можеш да съставиш правителство сам, просто вземи че се откажи,Сергей.И без това не ти стискаше сам да си премиер! Какво, отложи повторните избори? Сега виждаш ли нещо друго на хоризонта?

Комунистите имат избор-дали да подкрепят престъпниците Станишев, Манолова и сие, или архипрестъпниците-Гоце, Румен Петков и сие.Халал да им е избора.Нека се самоизяждат.Основното е криминалната им партия да бъде отхвърлена от обществото.

Браво на Кадиев.Мъжкар,а не подлога.Ето,такива политици ни трябват,а не мишки като Станишев,Михов или Манолова.Къде са те в момента? Чакат Местан да им каже ,кой ще е новият шеф на ДАНС.Дотам я докарахме.

Боли ли, Сергей, боли ли?

Болеше само първия път! От третия нататък все е кеф

Благодаря ти Господи, че доживях да чуя и видя един почтен, интелигентен и с европейско мислене социалист защото той наистина е такъв, а не комунист. Ето такъв човек трябва да оглави тази престаряла партия - БСП.

сакън да остиска серГея още няколко дни и ще изпрати партията си в небитието

До ММ Как можете да кажете "Глипак" на човек със собствено мнение,изградено на факти които историята ги потвърждава.Щом искате живейте с илюзий,но не карайте и другуте.Винаги ще има хора вярващи в бъдещето и това не Ви дава право да обиждате. Пригответе членският си внос заБСП за да си купят някой друг глас,защото действителността е страшна!

Европейския лидер Сергей Станишев успя да възкреси най-мрачния антикомунизъм. Големия стратег така се увлече в собствените си способности, че погреба партията, която хранеше няколко поколения от фамилията му.

Кадиев ,и ти си както всички -не стана кмет и те боли и ти като останалите щом не сте по-големи от Станишев много ви боли и сте готови до го сгащите ама НЕ.. е ,вярно ли е това за женати и пашата и Буда-лата ,а?!!!

ГОСПОДА , КОЛКО Е УДОБНО СЕГА НА КАДИЕВ ДА ПЛЮЕ, А ЗАБРАВИ КОГА ЛИЖЕШЕ ЗАДНИКА НА СТАНИШЕВ ДА ГО ОСТАВИ В КМЕТСТВОТО- ЗА ВСЕКИ Е ИЗВЕСТНО ВРЪЗКАТА НА КАДИЕВ И ЖЕНА МУ С ПАШАТА И БОРИСОВ - ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯТА Е НЕЩО НЕВЕРЯТНО ПЕЧЕЛИВШО КАКТО И ЕЛЕКТРОМЕРИТЕ - КОИТО НАВЪРТАТ КАТО ЛУДИ! АМА ПЛАЩАМЕ НИЕ НАРОДА! КАДИЕВ ВЗЕМИ И СЕ ГРЪМНИ - ПОДЛОГА НА Р.ОВЧ. И Р. ПЕТКОВ! А Р. ПЕТКОВ СЕГА ЗПОЧНА ДА СВИРИ ПЕСЕН С АТАНАСОВ -ОНЗИ ДЕН ГИ ГЛЕДАХ ЗАЕДНО В ЕДНА ТВ. ВЗЕ ДА МИ ПИСВА ДА МИ КАЗВАТ КАКВО ДА ПРАВЯ И ЗА КОГА ДА ГЛАСУВАМ, КОГО ДА СВАЛЯМ И ДА ДУДУКАМ - ДА НЯМАМЕ ПРАВО НА МНЕНИЕ - АМИ ПЪК ДА ВЗЕМАТ ДА ИМ ОТНЕМАТ ОТКРАДНАТОТО ОТ НАС- БЪЛГАРИТЕ! А СТАНИШЕВ ДА ВЗЕМЕ ДА НАПРАВИ ПЪЛНА ЧИСТКА НА ВСИЧКИ ИЗМЕКЯРИ - КРАЙНО ВРЕМЕ Е СТОЛЕТНИЦАТА ДА СЕ ПРОЧИСТИ ОТ ШУРОБАДЖАНАВЩИНА И СЕМЕЙНИ ИНТЕРЕСИ! СВОБОДА НА НАРОДА И НЕГОВОТО ОБЕЗПЕЧАВАНЕ !

Ами прецаква му сега бизнеса, как да не иска оставка.

За по-малко от месец на власт БСП тотално се осра!Няма смисълда подава оставка Станишев!Да си ходи цялата партия БСП от парламента!Вън,национални предатели,турски подлоги!

Само г-н Станишев ли ,г-н Кадиев?

И тримата!

От БСП да се изхвърлят Сергей Станишев, Илияна Йотова,Мая Манолова и Антон Кутев. Тоя Кадиев ми изглежда свестен. Пък да видим какво ще стане.

И Стоилов. Само тия двамата могат да спасят БСП. иначе се цепят

Да не забравяме и Р.овч и Р.Петков и те са част от историята

Трябва да го направи незабавно !

ТОЗИ ИЗРОД ДА МЪЛЧИ ЗАЩОТО ИМЕННО НЕГОВАТА ЖЕНА ИГРАЕ И ИМА ФИРМА СВЪРЗАНА С ДКВР КАКТО И С ЕЛЕКТРОМЕРИТЕ -СОБСТВЕНОСТ НА ПАШАТА - ТА КАДИЕВ ИГРАЕ С БОРИСОВ И ПАШАТА! ТОЯ НЕЩАСТНИК ГОЛЯМО ИЗМАМНО ГОВЕДО!

Tотална безизxодица! Hикакъв изxод за страната не са нито гербаджии,нито социaлисти,нито които и да било.Hякакъв "партиен елит" упражнява тази професия единствено заради лични облаги.Hо наи-важното - липсва критичната маса народ,които да промени нещата!!!

защо не се разглежда вапроса има ли право дпс да саществува като партя в булгарски парламент? в турскя парламент има ли булгарска движение за права и свободи? не е ли краино време бсп да баде заклеимена като предате на булгарските интереси?станишев лаеше срещу борисов ,а сега не искат никои да се обажда срещу тях?! каква е тази наглост? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Трябва да се промени конституцията! Да станем президентска република!

Ха-ха! Абсурдно предложение. По-добре ли ще е един малоумник да ни тика в калта? В един да е всичката власт...ако искате цар да си изберем?

Трябва да се промени конституцията! Да станем президентска република!

Активизират се старите бандити в БСП - Румен Петков дето беше на заплата при пещаците да им крие длаверите с алкохол без бандерол, агент Гоце, който по никакъв начин не е преглътнал факта, че е извън играта и една млада БСП мажоретка - Гошето Кадиев.

Трябва да се промени конституция! Да станем президентска република!

Свещена простота. Орешарски си мисли че ще продължи да управлява. Толкова ли са заблудени тия хора? Или просто човека, който им дърпа конците ги е стиснал яко за ташаците? Защото, няма какво да се лъжем - нито Орешарски, нито Станишев, нито Местан, да не говорим за малоумния Сидеров имат умствен капацитет за подобни комбинации. Лицето е едно - Ахмед Доган. Собственикът на етническата фирма за политическо влияние "ДПС". Всичко което се случи обслужва изцяло неговите интереси. Това е разковничето и затова - пълна забрана за "ДПС". България - на българите!!!!

седя,чета и не вярвам на очите си!!!! з0% от пишещите все още вярвали в партята(бсп),все още вярвали в професионализма на орешарски ,и подобни глупости.парво ,тази партя е састевена от инфатили ,селски тарикати жадни за власт и обезверени пенсионери които с носталгия си спомнят за живковия хляб по 50 цт.голиямата трагедия на бсп е ,че е бкп.не може сина на един от наи-долните изверги в бкп да е председател на бсп( че и на евросоциялистите)не може партия коиято е вкарвала даржавата в много кризи,да е прогресивна и водеща.и стига с този орешарски и неговата компетентност-не виждате ли олигофренската му физиономия с полуотворената уста.самото представияне в петак кандидатурата на пеевски беше покартително идиоцко представление и подигравка с една голяма част от обществото.за пореден пат дпс ;изклати; високо ;интелигентния ; бг матрял които не може да направи елементартната сметка че 50% и 75% избирателна активност не е едно и сащо.

СВАЛЯНЕТО НА ПЕЕВСКИ НЕ ПРОМЕНЯ НИЩО!ЩЕ СЛОЖАТ ПО-ПРИЕМЛИВ КАНДИДАТ, КОЙТО ЩЕ ВЪРШИ СЪЩАТА МРЪСНА РАБОТА, КОЯТО И ПЕЕВСКИ! ТРЯБВА ДА ПАДНЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО И НОВИ ИЗБОРИ!!!

Трябва да се промени конституция! Да станем президентска република!

Аз като една млада социалистка бих казала: Чашата на търпението преля, г-н Станишев. Как нямате срам да постъпите така с толкова много хора, които гласуваха доверие на вас?! Не ви е срам да съсипете цялата партия и изцяло да се "сложите" на ДПС. СРАМ, СРАМ, СРАМ.

Че ти като се слагаш на ергените, да не би да те е срам?

млада социалистка?има ли такива?или сте просто под 80? срам,не сте разбрали, че ви лъжат ПОСТОЯННО!

Напусни партията ,щом се срамуваш!Глупачка,готови сте да приемете веднага каквото ви кажат от ГЕРБ!На тях много им се иска да разпалят гражданска война като в Турция ,за да замажат следите на престъпленията си!

Трябва да се промени конституция! Да станем президентска република!

Според мене е глупаво Станишев да се оттегля от ръковоодния пост. Той трялва да стои там до пълния крах на БСП. Най-малко още десет месеци, а също и правителството е необходимо да се задържи поне наполовината, за да може тези 4-ри фракции на БКП да не влязат в парламент повече. Наслука г-н Станишев.

дано най накрая бсп да има лидер с морал в лицето на Кадиев

Лошото, е че няма ад е Кадиев, а ще е Гоце....случващото се е негов сценарий

praw si

станишев осъществи задача за дестабилизация на България и европейския съюз като чужд агент

ДА СЕ НАДЯВАМЕ, ЧЕ ЩЕ ИЗРИТАМЕ ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА ПАСМИНА, КОЯТО Е СВЪРЗАНА С МАФИЯТА! НОВАТА ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ СЕ КОМПРОМЕТИРА ТОТАЛНО!!! НОВИТЕ ИЗБОРИ СА НАЛИЖИТЕЛНИ!!!

Коалицията е четворна. Тези избори бяха пълна изборна победа на БКП /ДС/, която за пръв път от 23 г. успя да вкара в парламевнта единствено и само свои партии - ГМО мутанти. Във всяка една от тях изобилства от хора, които са били или партиини членове /БКП/ или доносници в ДС.

МАЯ МАНОЛОВА КАЗА:БОЙКО КЛАТИ ДЪРЖАВАТА.др.МАНОЛОВА Б.Б.МОЖЕ ДА КЛАТИ НЕЩО ДРУГО НО НЕ И ДЪРЖАВАТА ЗАЩОТО : БЕЯ-ГЕЯ И ЗЛОДЕЯ НАЗНАЧИХА ЗА ШЕФ-П Е Е В С К И НА ДАНС.ТАКА ЧЕ ВИЕ ИСКАТЕ РАЗМИРИЦИ В Б-Я.

Гласувал съм за БСП и срещу ГЕРБ. Но докато г-н Сергей Станишев е председател на БСП никога няма да гласувам за БСП повече. Той излъга че няма да има коалиция а програмно и експертно правителство. От това което се случи останаха само двама експерти в правителството- г-н Орешарски и г-н Цветлин Йончев. Министъра на Енергетиката не е специалист със парактика, а политик и т.н. Всеки дослук с ДПС е пагубен за БСП, очудвам се че не сте го разбрали господа от ръководството на БСП.

Ама ти какво си очаквал? Да си спазят обещанията ли? Виж, че дори Болен си събу гащите и се наведе напред...

link

link