Президентът връчва мандата на ДПС. БСП: Може да не го върнат

Президентът Росен Плевнелиев ще връчи мандат на ДПС за съставяне на правителство в рамките на този парламент в 14 ч. в сряда, 30 юли, съобщи президентството.

Обратно в новината

Коментари - Президентът връчва мандата на ДПС. БСП: Може да не го върнат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БО-СТАН е новата коалиция...

Ми, ако ДПС не върне мандата? Питам БСП, които я създадоха и поддържаха 25 години. Питам ГЕРБ, които сега направиха всичко възможно, ДПС да получат този мандат. Питам и форумните събеседници, които вземат страна на БСП или на ГЕРБ. Какво правим, ако ДПС скалъпи правителство и...? М?

Пич не питай,това дето си го написал не е истина .От както са се пръкнали,ДПС винаги са били помощници на някой.Бяха и с БСП и СДС,НДСВ,Единствено с ГЕРБ не се бяха коалирали,но сега това е факт.

Неистовото бягство на Плевнелиев от реалността, е обяснимо с непрекъснатите му провали във всички начинания.

Но никой не излиза на протест за свалянето му Защо ли????

Няма какво да се обсъжда - Първанов е най-слабият президент

Плевнята.

Най-смешния президент, който сме имали

Е такова недоразумение като Плевнята-президент (с малка буква нарочно) НЯМА! Дори неговите съграждани се срамуват да кажат , че са му съграждани. Наистина трябва да го пазят това недоразумение, че скоро ще хвърчат камъни и по неговата глава и по герберастките му съветници. Лошото е, че дори и да го уцели някой камък пак ще го държат гербавите - нали Боко му рече в нощта на изборите да му пази топло мястото.Много интересно защо се скри вицето Попова - май от срам не смее да се покаже (все пак е юрист, а Плевнята - измислен "инженерин").

Е а дано го върнат

Абе Лютви вие защо не забраните на вашите ханъми да се смеят,както прави вашият колета от Турция?Не ви ли е страх от морален разпад?Какво ще кажете по въпроса?

Не се притеснявайте ! ДПС ще върне мандата и то веднага.ГЕРБ ще управляват самостоятелно ,не в коалиция.

ДПС и ГЕРБ ще управляват заедно, поне поне една година. Защо да чакат избори, като може и без да се дават излишни пари? Какво се върти в главите им? Защо на ДПС се дава повече време за размисли?

Защо пастирката започна да протака? Защо до сега бързаше със служебното правителство, а сега не връчи мандата на ДПС? Това, ако не е задкулисие, какво е?

КОМУНИСТ= ГОЛЯМ,ПО-ГОЛЯМ,НАЙ-ГОЛЯМ НЕКАДЪРНИК-ПРИРОДНО НЕКАДЪРНО И ГЕНЕТИЧНО ОБРЕМЕНО СЪЩЕСТВО!!!

За Бойко Борисов ли говориш!Уточни!

Държавна Сигурност продаде България ....Нека светът да ги види колко струват...дори и внуците им да учат в Итън Колидж-Англия....Продадоха България,за да си наместят задниците,но не знаят,че те ще са първите,които ще целуват'за на турците...Нещастници си бяха и такива ще си останат!България е прокълната,защото начело стоят НЕКАДЪРНИЦИ-АЛЧНИ БЕЗХАБЕРНИЦИ!!!!!

''По думите му Сергей Станишев не се нуждае от прошка, защото има успехи, с които никой друг политик не може да се похвали.'' Няма две мнения-срина рейтинга на БСП-то до непознати дълбини,а това е решителна стъпка на България към мечтаното отърсване от комунизма.На ход е бате Бойко,за втора решителна крачка.Така стъпка по стъпка може и да се оправим някога,ама надали

ще се дупи на всеки, който не му закача мръсните далавери, офшорките и незаконните къщи. И най-вече да го остави още някой и друг ден там където е настанен с измама.

Pesh0

плъх нещастен , вашето правителство се подвизава и краде една година с ИЗМАМА .

голям си шушляк бе.

АМИ ДПС АКО НЕ ГО ВЪРНЕ ????/ СЛАГАЙТЕ ЧАЛМИТЕ И МИРУВАЙТЕ!!!! И АЛАХ ДА ВИ ПАЗИ !!!!!!!

Pesh0

Ако не го върне все едно БСП ни управлява , какво страшно има ? Ще чакаме 250 000 работни места от друг .

Пак ще ни управлява ГЕРБ, ДПС и БСП.Същите л.йна, леко притоплени.Жална ни майка.

колеги,разпространявайте слуха "ГЕРБ + ДПС",че им се вдига %-та!!!!!!!!!!!!!!!!!

Като гледам снимката и портретите БГ президента връчва мандат на везира Местан пред З.Стоянов,Ботев и Левски. Това ако не е гавра - предлагам да сложи портретите на Ердоган, Обама,Камерън може и на Сюлейман велики.

Не е случайно. Остава някой по изключение почтен журналист да напише материалче по въпроса. А защо този някой да не бъде др. Дърева? Тя е голям фен и специалист по темата Васил Левски.

Мисля, че занапред всички трябва да следим двойката Миков- Плевнелиев. Има нещо дълбоко забавно и то не трябва да се изпуска. Миков има дарбата да подава остроумия, близки до глупостта, а Плевнелиев глупости, близки до остроумието. А двамата взети заедно ще ни носят атракции до самозабрава. Мисля, че летвата се вдига повечко за Бат' Бойко и той ще трябва да напрегне умения в остроумието, за да е на ниво! Само погледнете- в сряда, а не днес /защото всичките са безсмъртни траки/ ще се връчи нещо, което

Нали уж комунистите с кръв вземат власт и с кръв я дават,сега май само с пари вместо кръв.А герб и останалите в т.н. уж дясно само за кариера и пак пари, а овцете пасат на воля изсъхналата трева и чакат някой да ги натегне.

вие продължавайте да се карате, дали си спомняте, че ДПС искаха по-бърза процедура да се даде БГ гражданство на 300 000 турци? така че внимавайте))

Червените кучки чакат Местан да ги покани!!!!!!!!

Дано г-н Местан бъде отговорен(знаем че е мъдър) и състави Правителство.

Много странно! Защо мандата не е връчен днес а се отлага за сряда. От БСП се усетиха чак сега, че незаконната етническа партия ДПС ги изпързаля. Сега е ред на ГЕРБ да бъде пуснат по пързалката.

От кога руснаците в България станаха значим етнос ???

Pesh0

Кога от БСП се усетихте , че ДПС е незаконна ? Споко , мандата ще бъде върнат. ДПС си купува в момента правото да не бъде преслевана . за което от БСП много завиждате . Е ще отговаряте за всичко сторено. Ако Бойко не иска да ви накаже , ще изберем друг.

Що не земеме направо да се предадеме??? Щом като даваме мандата на партия представляваща 8% от населението и зад която стой 5 вековен поробител, за каква държава, народ и национално съзнание можем да говорим?? Тва е все едно израел да моли д-р Менгеле да им състави правителство и да участва в него!!

точно преди 1 седмица комунягите твърдяха че герб няма да върнат мандата и ще се споразумеят с турчолята...това не стана и сега се върти същата песен наобратно....ей по-големи мизерници от комунягите няма!!!

Ако не върнат мандата, ще управляват петстотин години. Прецедент има. Но, ако говорим сериозно, един опит за съвместно управление на ДПС и гейберастките гадини ще е добър повод за революция.

Според тълковния Речник: Ревността е емоция и типично се свързва с негативни мисли и чувство на несигурност, страх и притеснение относно нежелана загуба на нещо, което човек цени, като например любовна връзка. Ревността често е смес от други чувства като гняв, тъга и дори отвращение. Ревността се различава от завистта по това, че ревността се отнася за нещо, което човек се страхува да загуби, докато завистта представлява желание на човек да има нещо, което не притежава, или да попречи на някого другиго да го получи.

Pesh0

Голямата вина на БСП през последната година , не е че изтегли о открадна 13 милиарда . Голямата вина , е че уби , вярата на хората , че от тях зависи нещо. И за това БСП ще бъде забравена .

Абе от къде ги измислихте тези 13млрд?

Оставете го - гербер! Само лъже и си измисля! Всеки знае, че милиардите са 11.

Зае... ДПС Въпросът е ЗАЩО Росене ? Аз не се сещам!

Какво са се разлаяли комунягите, правят две коалиции с ДПС и една с Атака, а сега са зяпнали ГЕРБ. Много е гот да сочиш другите за да не те забелязват какви ги дробиш, ама не минава :)

Поздравление на Плевнелиев: "Уважаеми сънародници от мюсюлманската общност, Отправям към Вас своите най-топли поздравления по случай големия празник Рамазан Байрам. През тази година имах честта да бъда домакин на благотворителна вечеря ифтар, която събра представители на всички основни вероизповедания, политици, дипломати, интелектуалци и отново доказа, че можем да споделяме празниците си, че знаем как да уважаваме традициите на всички общности в нашата страна. Изминалите месеци показаха, че бедствията и изпитанията сполетяват всички ни, без значение от религия, убеждения и произход. Общите нещастия ни научиха, че само чрез съпричастност и подадена ръка, чрез смирение и уважение към другия, можем успешно да се справим с предизвикателствата. Пожелавам Ви да посрещате всеки празник, заобиколени от най-близките си и винаги съпътствани от здраве и берекет. Честит Рамазан Байрам!".

Ще станем първата европейска столица на мюезина или както там се казва дудука дето го надува мюфтията

Дудука, дето го надува мюфтията, се казва Бареков.

Държавата мога да я оправя само за 48 часа. Трябва само да се разстрелят около 10 000 хиляди души- мутри, олигарси, пладнешки хайдути , крадливи политици , наркобосове и килъри. Няма начин- за да живее народът, трябват жертви !!! Туморът трябва да се изреже из основи !!! Плевелите , които задушават народа, трябва да се изкоренят и ликвидират, само тогава ще я има България!

Pesh0

Не са толкова много . 100 тина стигат .

Преди около 70 години, другарите слязоха от планините и присвоиха всичко на хората. Тези които не искаха доброволно да се откажат от това за което са се бъхтили цял живот са ... Та 10 години след това е първия фалит на държавата ни. И съвсем нормално, не може да разчиташ некадърник който не може собствения си живот да оправи да се грижи за държава. Та тези хора до ден днешен ни тежат на шиите (а фалитите вече са 5, при това докарани от едни и същи хора). Та разстрел си трябва, но не на хората които смяташ че са ти проблемът.

точно така са разсъждавали и комунистите 44та...разстреляли са интелегенция, фабриканти, банкери защото са ги смятали за врагове на народа. дали на необразовани работници и селяни да управляват..затова и досега сме на това дередже

Драги ми дебилоподобни, прочетете ама изтънко биографиите на Доган и бат Бойко, а и Росен. Може и да ви стане ясно какво ги свързва от миналия живот, а за кафето едва ли им е първото. Нали знаете на някои вече не им пука. Вие ще си плащате скъпия ток и ще се палите.

Pesh0

Тока го вдигнаха тихомълком , преди 3 седмици . Още си беше БСП то на власт.

Комунистически синчета квичат на умрело, защото от лакомия изпуснаха кокала. Свърши се ваща. Сега бат Бойко ще управлява с когото си пожелае, защото всички му пристават, докато вие ще се давите в собствената си омраза и ще си повтаряте фиктивните комунистически факти.

ха-ха.....а бат Бойко не е никакво комунистическо синче .... ха-ха-ха...

Бойко ако беше комунистическо синче, нямаше да е охранител, а началник в Партията... към което са се стремяли с всички сили баща ти и дядовците ти.

КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ИНТРИГИ ПОДЛИ

Мутрата и Местан дали са се целували уста във уста със език,на срещаща им във Кърджали на турско кафе със локум и баклава,за да ДПС се откаже от БСП,имало е нещо да знаете.

Верваме ти. Само не ни е ясно, чо обвинявате околните, че могат да направят като вас? Трай си бе. Не стига че ни спретнахте митинг на ДПС в София, не стига, че лидерчето ви се целува с него, не стига че му се извинява. Ма сте взели да преписвате подобно поведение и на опонентите си.

А ако не ги върне!? Това не е ли прецедент?

Роската вече служи на ДПС, той от малко комсомолче обича да служи, както служеше на ДКМС на БКП, само и само да има келепир и никой да не му закача далаверите, офшорките и незаконните къщи.

Да Само Костови блока -Радикалния , могат малко да поопражат Балгария. има и за Премаьване 29 мутри -маймуни, мулимилионери от Бсп, и Дпс главно и се оправаме.

няма значение къде е мандатът щом не е при костов. затягаите коланите и .... надолу

Не харесвам Костов заради направените по негово време реституции и приватизации, но мисля, че само той може да помогне на държавата в момента.

КОСТОВ СТАНА ГОТИН? ИЛИ ВИ ПЛАЩА? ИЗМЕКЯРИ!

Ще си пиеме кафенца, ше си гласуваме бюджет, ще играем заедно, но това не е коалиция... Все едно да се натискат голи под завивките, но без секс. Въпроса е ще издържи ли местанчо на гол петинг? По-внимателно!

Pesh0

усещате ли колко сте жалки , с това кафе , като доказателство ? А Като искате на няма актуализация на бюджета , защо не дадете отчет , къде отидоха 13 те милиарда нови кредити за 1 година . Да покажете че има пари и да запушите остата на ГЕРБ ?

Пешо Пешо, Остата, наблягай на правописа...от толкова запетаи, една не сложи на правилното място :)

ДПС ще върне мандата на минутата. Манипулативните твърдения на БСП са безпочвени.

е гласувана актуализацията на бюджета! Познах ли? А за закона,ограничаващ свободата на словото, какво ще кажеш? И с него ли се гордееш?

Pesh0

Мисля че си познал . Ама твоите хора от БСП , пак лъжат. А за закона Бойко се извини . Едва ли ще мине .

защо всички млъкнаха изведнъж за задължителното гласуване?

Защото явно не е удобно дори противопоказно за ГЕРБ, БСП и главно за ДПС!!!!!

Не е необходимо задължително гласуване, за да се вдигне избирателната активност над 90%. Достатъчно е да се делигира право на отрицателен вот. Сиреч, не ти прибавят гласа към маркираната партия, а го вадят. Три четвърти от хората, които не знаят за кого да гласуват ще отидат до урните, защото са сигурни срещу кого да го направят.

Млъкнаха всички, без Сидеров. Ама пак това се изпуска...

мисля че доган е този които решава за мандата, но с него и без него те пак режат и разпределят хазната.

президента връчва мъндете на дпс )))

дпс ще върне мандата това го знаят и малките деца, но когато това стане същият този мерджанов ще излезе ли да каже че няма коалиция дпс-герб, съмнявам се, комунистите са интриганти от самото си развитие, всички знаем че бсп-дпс е един общ проект, сега бсп се мъчат да говорят глупости само и само да им се върже някои и да гласува за тях и после пак ще се гушкат с доган, боико вече доказа че никога няма да се обедени с дпс а дори обратно тои ги спря от държавното кранче за 4 години и затова го свалиха с руснаците.

Ако преди това коалицията е скрепена в "битка" , демек гласуването на бюджета, какво има да се извинява? Освен това ,явно апетита е голям, съответно изкушението да лапнат властта още сега. Нека ги нареждат, за да се не изкушават лесно!

А от кога, едно гласуване е признак за коалиция? Щото до сега твърдо отричахте коалиция с АТАКА...

ДПС да не го върне = простести. Хайде да видим!