Станишев: Не ме притеснява, че бавят оставката ми от НС

Лидерът на БСП Сергей Станишев заяви, че не го притеснява забавянето на прекратяването на пълномощията му на депутат. На 1 юли той трябва да стане евродепутат.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Не ме притеснява, че бавят оставката ми от НС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано и Господ не те бави много за золумите ти и предателството към България.

Дано и Господ не те бави много...за золумите ти и предателството към България в полза на руските монополи .

Мен ме притеснява, че още се занмават с теб! За умрелите или добро (а такова няма) или нищо (това ти е в излишък)!

че комунизмът ли, социализмът ли , изданките му като Станишев са най-лошото случило се в България. И като тръгнахме надолу....няма спирка. Щото са много нагли, алчни и крадливи и никога няма да се предадат.Отглеждат си циганите за да има кой да гласува за тях.По телевизията не видят един циганин да чисти.

злобата на първо място,да ви имам "аргументите",даи статистика,какво ми дрънкаш бля-бля! кажи колко нагоре стигнахме при борисов по икономически показатели,безработица,доходи,пенсии,маичински,миграция,сметки за ток,че да повторим?какъв ти е проблема с това правителство,та драпаш за тиквеника,безмозъчни!

Този от снимката прихвана от батя си Бойко, да прави врътки и сменя решенията си по няколко пъти през деня. Язък за Курумбашев, че му повярва и побърза с оставката си.

Не мога да разбера защо обвиняват ГЕРБ, че саботират НС след като те са малцинство. Когато си гласуват законите как събират кворум. Къде е златния пръст, заради когото съществува това правителство. Пълен цирк. Жалко, че има хора които им вярват.

Жалък, по-жалък, най-жалък, СерГей СтаниШеф!

Нещо не разбрах.Нали Станишев нямаше да ходи в Брюксел,а щеше да си седи тук? Щеше да отиде проформа за 1-2 дена и да се върне?Не беше така обявил,или аз не съм разбрала...

Бе как няма да иде. Какво да прави тук? Те и неговите го нещат. Разбраха найпосле че е пълен келеш!

САМО ДЕБИЛИТЕ НИЩО НЕ ГИ ПРИТЕСНЯВА. ЗА ТОВА УСЕЩАНЕ ТРЯБВА ЧОВЕШКИ МОЗЪК, А НЕ ЖИВОТИНСКИ!!

За такива хора без душа, като Станишев, в интернет има информация със заглавието "ОРГАНИЧНИ ПОРТАЛИ". Така е, има и такова "чудо", под слънцето.

Поведението на СерГей мога да назова, че е на наглец.Но има възмездия в света и рано или късно провидението ще го накаже него и близките му.Този некадърник разруши партията ни.Навремето бай Тодор унищожи баща му защото беше същото чучело в партията.Но гена си е ген.Затова плевела се изтръгва от корен.

СТАНИШКО Мамино детенце сладко, Верен син на своя татко Учило се във Русия За военните носии. Но не щеш ли изведнъж Туй момченце стана мъж С помоща на свой авер Бързо стана Премиер. Бай-бай Станишко, имаш малко време, сбогом хитра мишко, дявол да те вземе! Писна ни от твойта хилната муцуна, до кога ще правите всички на маймуни?!

Станишев - договаряне с Българи НЕ, само с любимите турци. Малко е да се каже ПРЕДАТЕЛ. Орешарски да е Българин ,че да говори с български журналисти те откъде са , да не би от неговата родина? Ужас, Ужас, Ужаш...

Сергей е един некадърен и ялов човек, който причини на България зло.

Сергей ти не си ляв, ти си левак!

Долу БСП - най-престъпното нещо случвало се на България!

Аз не съм антихрист и никога няма да бъда. Аз не съм терорист и никога няма да бъда. Аз не съм маоист и никога няма да бъда. Аз не съм КОМУНИСТ и никога няма да бъда. Аз съм просто човек. Обичам твоето лице,обичам земята,обичам моите деца,обичам свoбодата. И мразя всеки,който ми пречи да бъда човек.

- Сергей Станишев, Лидерът на БСП, загуби 2005-та изборите, когато Борисов без партия, излезе сам в предизборна битка и спечели убедително одобрението на софиянци. - Сергей Станишев, Лидерът на БСП, загуби изборите 2007-ма, когато ПП ГЕРБ, водена от своя лидер Бойко Борисов, спечели европейските и местни избори. - Сергей Станишев, Лидерът на БСП, загуби изборитe и 2009-та, когато българското общество свали БКП и ДПС от власт. - Сергей Станишев, Лидерът на БСП, загуби изборитe 2009 година за кмет на София. Георги Кадиев, издигнат от Коалиция за България, губи кметската надпревара от ГЕРБ - Сергей Станишев, Лидерът на БСП, загуби изборитe и 2011-та, отново два пъти, ГЕРБ спечели убедително и местния и президентския вот. - Сергей Станишев, Лидерът на БСП, загуби изборитe и 2013-та. БКП водена от Сергей с помоща на още 7 партии (Коалиция за България) губи изборите от ГЕРБ и Бойко Борисов, които се класират отново първи!

Семейството на Станишев е пряко свързано с комунистическите репресии и концентрационни комунистически лагери, където са намерили смъртта си хиляди свестни хора.ОСЪЗНАЙТЕ СЕ КОЙ Е СТАНИШЕВ!!

и как точно е свързано ,злобно идиотче герберско?

Сергей къде се слага тоя юноша бледен, едни избори няма спечелени в живота си.

бочето пак се обидил,много "чувствителен"бе като ученик в пубертета,в други случаи пехливанин,аман!поведение на пубер, арогантно,надценено ,вулгарно, но ако му се каже в очите, как така,веднага връщанка със злоба ,агресия,простащина,еи така игрички в школото,а то било в нс,ама кои забелязал!

E какво сте заподкрепяли този козел юнкер,не можаха ли да намерят някои по съвременен и модерен човек,я още се поразровете,после ще е късно!

"Леви" "десни", това са залъгалки за малоумниците по целия свят. За съжаление, това са 80 процента от населението и затова сме на този хал. Дясна и лява ръка са те на едни и същи глобални престъпници, които ни готвят такъв комунизмокапитализъм, че сталиновият ще ни се види като пионерски лагер. Тези 80 процента са престъпно прости. И комунисти, и антикомунисти, наравно.

цивилизованите хора създават общи решения и работят по приоритети.ти нали не очакваш баиганювския сценарии,аз съм наи велик,а другите идиоти. отиват в европарламента не да си го вадят,а да изграждат,да се допълват,независимо от партийната принадлежност,всяка партия да допринася за общото.

"partis" лат. - "части" бълг. РАЗДЕЛЯЙ народа на партии/части И ВЛАДЕЙ. Това е истинската "философия", която стои зад т.нар. партийна демокрация. Тази "система" е противоположна на Кубратовия сноп ("фашо" на италиански).

pompai

Станишев ,ти като нямаш кворум защо 1-а година драпа ? Да правиш поразии ,които си обещал.

Прибира се Сергей Станишев от коктейл в Руското посолство много пиян, в антрето го посреща Моника : - Нещо трябва ли ти? - Давай легена, че ще драйфам... Моника тича до банята и се връща с легена: - Ето ти! - Не ми трябва вече. Смених си концепцията - насрах се

МРЕТЕ ЛЕВИ пе..ли - изроди, убийци и престъпници ...

и терористи - взривяващи църкви - само въже за вас ля.а сган долна ...

Прибирай се в къщи бе,тапанар.

Xaиде лудите ги развързаха,ало 4-ти км,въдворяваите ги!

Станишев защо изобщо се изказва, след като се оказа че е лъжец и че не може да се вярва и да му се разчита. Утре може да каже че е притеснен. Такива золуми направи, а избяга най позорно....

"Разбира се,че ще избягам!-каза Мишокът- действията по спасяването на давещите се, са грижа на самите давещи се"

и все пак кутев бе прав за предаването на спина и партийната принадлежност, както и това нещо със заглавието: "защото сме социалиати". няма по-голям изразител на цялата палитра от най-гнусни качества, които могат да имат една шайка асоциални лъжци, наричащи се социалисти. напълно заслужено е председател на пес, обитаващи вертепа наречен еп/ек.

Тъпанар ще викаш на някой друг бе идиот такъв. Да Бойко я довърши,това крадливо племе... Не ми го защитавай видяме ги как грабят и тая мафия.Мутри такива

Да, гласувах -защо?

Ама другарю тъпанар държвата е зле от 70 години насам - вие сте управлявали поне 60 години пък сега Бойко ви виновен

Абе Хора тоя Бойко за 4 години унищожи държавата и нас. Стига вече да си взема глутницата и да де махат най накрая,че да си отдъхнем малко. Стига са ни грабили,та те станаха МултиМилионери,а ний? Стига вече махай се Бойко....

А вие гласувахте ли?

А вий сте МЕГАТЪПАНАРИ! :-)

Този БОКЛУК тук, не е за Европарламента... Тоя БОКЛУК тук е за ЗАТВОР!

Ако някой все още вярва на Станишев, Манолова и сие, то той е за психиатър.

ИМАШ ПРЕДВИД НЕЖНОТО КАТАРЗИСЧЕ И СЕСТРА ГАЛЕВА.

Гаден плъх! Отивай да по бързо в Европарламента та България да отлепи доното...ОСТАВКА!

Ако я забавят до 02.07. ще се позапритесниш... :))))))))) вече е ясно, че еврокомисар няма да станеш, най-лошото е, че братушките ще си поискат услугите, за които ти платиха в аванс...

и най-чистосърдечно изпращам специалните си български поздрави на тези, които са ви родили, уважаеми български политици! Правя го в знак на дълбока признателност за това, че сте се пръкнали на този свят и без вашите усилия животът ми щеше да бъде значително по-различен от това, което е сега и значително повече щеше да бъде живот на човек от бяла държава, а не от "бананова" република, защото ние и бананите си внасяме и за това, благодарение на вас, не можем да сме и като тези от такава република. Така че до скорошна среща на предстоящите избори, където по ваше изрично желание задължително ще ви засвидетелствам своята "обич"!

хора, гледахте ли новините? Тока щял да поскъпва, но не ударно на всеки няколко месеца до 10 години. Нали Наглишев намали тока с няколко лева Нали до преди 2 седмици още говореха, че може тока да падне още. На всичко отгоре нямало пари и за здравната каса, а пак до преди няколко дена смятаха да намерят. от тях само лъжи. Какъвто водача, такава и партията бсп. И БДЖ бяха стабилизирали и държавата реиндустриализираха. за тях само лустрация и вън от политиката.

ЩЕ ПОСКЪПВА АКО БОРИСОВ СЕ ВЪРНЕ НА ВЛАСТ! А ТЕЗИ КОИТО ИСКАТ ПОСКЪПВАНЕ СА ЕРП-ТА , ВЕИ - ТА И АМЕРИКАНСКИТЕ ТЕЦ-ВЕ. ТИ БИ ЛИ ОБЯСНИЛ ЗАЩО ЗА 4 ГОДИНИ БОРИСОВ ПРИБРА ДИВИДЕНТА НА БЕХ , КАТО САМО ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ДВЕ ГОДИНИ БЕШЕ В РАЗМЕР НА 1,6 МЛРД.ЛВ. , ВМЕСТО ДА РЕИНВЕСТИРА И ПОГАСЯВА ЗАДЪЛЖЕНИЯ?

А бе,отпадък!Много сте нагли -та нали вие,гербаджиите, откраднахте 1 милиард и половина от Здравната каса?Какво виете сега като разгонени кучки?Да ви пера в лицемерните тъпанари!

А БЕ ШИБАНА ЧЕРВЕНА НЕВЕЖА ПЕНДУХА КАТО НЕ СА ТИ ЯСНИ НЕЩАТА НЕ КОМЕНТИРАЙ . ВИЕ ОСВЕН ДА КРАДЕТЕ И ФАЛИРАТЕ БАНКИ ДРУГО НЕ МОЖЕТЕ. ЗАТОВА СЕ ЗАВРИ В ШИБАНАТА СИ ЧЕРВЕНА ДУПКА .ОСТАВКА НЕВЕЖИ КОМУНИСТИ.

Приятелю, тея червени гъзове си направиха прост народ.. за да го водят за носа, и да им ръкопляска. Примера в Бобов дол е красноречив. Не пляскаш- изритват те от работа, и си длъжен. Докато си жив да ги аплодираш. Това правят тук и червените хлебарки. Е затова сме и на това ниво- като руснаците- братя, но по мизерия!

Има един алчен, арогантен, ненаситен, безконтролен престъпен сговор пари-политика-престъпност, плюс правосъдие в кавички, плюс прилежащите им НПО-та, тинк-танкове и медии, плюс остатъци от някогашната тайна власт. И този сговор сваля и качва правителства, купува и продава избиратели като търговец на овце, произвежда генно-модифицирани политически субпродукти, лъжемесии и диктатори, и ги пуска на пазара - за забавление и заглавичкване на публиката. И понеже е силно загрижен за благото на народ и държава, престъпният сговор с пълно гърло вика Къде е държавата, бе! А народът пищи в калта и погребва своите мъртви.

Вие, които днес пищите, какво правехте? Когато разбиха българската индустрия? Когато разбиха българската електроника? Когато разбиха българската оръжейна промишленост? Когато разбиха българската енергетика? Когато разбиха българското селско стопанство? Когато разбиха българската армия? Когато разбиха българското разузнаване? Когато разбиха българското здравеопазване? Когато разбиха българското образование? Когато разбиха българската наука? Когато разбиха българската култура? Мълчахте? Приветствахте? Или подскачахте? Щото който не скача е червен. И защото всеки, който се противопоставя и противостои на този благонравен погром, рискува да бъде низвергнат като боклук, куманез, путинист, цървул, антиевропеец и червена слуз.

ако беше внимавал, щеше да разбереш, че всичко това за което говориш (пишеш) го направиха комунистите за да прехвърлят политическата власт в икономическа. И това е планирано още през 80 те години когато виждат, че само със заеми страната отива към банкрут, когато петилетките се преизпълняваха на хартия само.

Няма да искам да дефинираш комунизъм, но ще те помоля да ми посочиш САМО ЕДНА ПАРТИЯ , днес , която да не е производна на бившият режим отпреди 10 ноември и тогава може би ще разбереш написаното от мен.

Освен от форумите и ку,венските медии ,от друго място информираш ли се?Нещо да си чул за книги,архиви?Личи ти ,че нито си чул,нито си чел!

Извинявай, Другарю, но българската армия я унищожиха още 45-та с избиването на офицерите и. Българската индустрия - същата година. Останалите неща ги разсипвахте и присвоявахте през следващите 70 години. Единствено част от оръжейната промишленост и енергетиката ви налапа Костоф, но и той си е полу-комунист.

Бъдните поколения трябва да знаят, че България е била индустриална страна, една от 30-те държави, участващи в световния експорт на машини. Създавали сме технологии и продукти, които могат да бъдат гордост за всяка нация! Без тази памет е невъзможно ново възраждане на България. За високия български индустриален интелект има безброй доказателства. Ето някои от тях: Българската енергетика До средата на 20-и век бяхме последни в Европа по енергийни мощности. От 1945 до 1990 г. те нараснаха 120 пъти! Стигнахме Белгия и Австрия. Изпреварихме Дания, Португалия и Гърция. Изравнихме се с Европейския съюз. Енергийната ни стратегия, проектите, инженерната реализация се изпълняваха от забележителния научен център Енергопроект. Създаден през 1948 г., той обедини творческите сили на няколко поколения специалисти и стигахме върховете на световната енергетика: Енергопроект АЕЦ Козлодуй. Проектирана и строена съвместно от руски и наши специалисти, с мощността си 3760 MW осигури 45% от електропроизводството на страната! Тя е една от големите атомни електроцентрали в света! МЕТАЛУРГИЯТА До 1950 г. България няма металургия. Към 1989 г. вече произвеждахме 3 милиона и 300 хиляди т стомана и бяхме 27-ата металургична страна в Света Българската химия През 1945 г. беше в зародиш. Внасяхме дори сода каустик и син камък! Към 1989 г. отрасълът вече произвеждаше годишно: Нефто-химическият комбинат в Бургас 1974 г. 2,5 млн. т минерални торове 1 милион тона калцинирана сода 400 хил. т пластмаси 1,8 милиона броя автомобилни гуми 20 хил. т химикали за растителна защита Преработваше 12 млн. т суров нефт Имаше 11% от националните промишлени основни фондове. Даваше 8,5% от националната промишлена продукция Осигуряваше 20% от постъпленията от западна валута

И накрая гербераста от село заграби де що беше останало, ма нали и той си е парче от бкп.

Смотаняк,на кое място в света беше България 44 година,а? На кое място беше 89 година-на 23 ,малоумнико! Сега на кое е?-На 128 от 134 държави! Стига с тия лъжи за избита интелигенция,индустриалци,офицерство! Бит и е.бан по погрешка НЯМА!

....То --- Теб не те притесни, че заряза Елена и с летящ старт се гушна с парясаната милионерка Йосифова, не те притесни--- че унищожи --- за една година България---оставаш в мизерия цял един народ и отиваш да предлагаш "опорни няколко точки" с лицемерието си на депутатите от ЕС!!! " ГЕРБ-- Не ни признаха победата"- казваш дррр. Станишев! Каква победа --- бълнуваш -- бе ДРОГаррУ--- И 2013г- ЗАГУБИХТЕ И САМО С МОШЕНИЧЕСТВОТО --- ТИ ЗАЕДНО С манолова и бърекуф --- ЗАГРАБИХТЕ ВЛАСТТА----И УНИЩОЖИХТЕ ЗА ЕДНА ГОДИНА бЪЛГАРИЯ!!! Истина е, както коментират хората , че ТАЗИ ГОДИНА ПРЕСТЪПНО УПРАВЛЕНИЕ --- Е БИЛО НЕОБХОДИМО -- НА сТНИШЕВ И БСП --- ЗА ДА ПРИБЕРАТ ОЩЕ НЕКОЙ МИЛИАРД ОТ нещастния български народ!!! ТАКА Е, НАЛИ??? СЛЕД ВАС ПОТОП ----Е това, ако не е наглост--- да си загубил ДВА ПЪТИ----и избори 2013г и евровота и да говориш за признание--- това е цинична ---- огромна не българска-- комунистическа подлост!!! Радвай се-- ухилен--- за нещастието на българите, КОЕТО ИМ ПРИЧИНИ!!!? Дано да ти е за последно !!!

Затова трябва да се махат всички! Какво значи леви и десни? Не е ли по-важно кое е в полза или не на България? Тука България и българите остават на заден пан, докато тези се натягат на господарите си. Как да не се изврати човек?

И ти така ...

Ми, те, дебилите де, от нищо не се притесняват...

за тебе се отнася горния пост

И Вие ли сте дебил?...

Станишев може и да замине за Брюксел, но ще бъде изтеглен по позорен начин от Европарламента, и то може би от неговите крепители сега, за да отговаря в България за наглите си действия с които разиграва всички в момента.

Издава човек, който има сведена цел и нищо не може да го накара да се усъмни или да го разколебае от нейното преследване. Т.е. това лице не разполага със собствена воля, а само изпълнява чужда такава и поради това нищо не може да го смути. Той е мотивиран. Къде са мастите родни психолози да ни обяснят това явление с тежки научни термини?!

Тая физиономия и всичките и роднини дълго ще бъдат споменавани

Няма как ,но бих попитал Серго какво е променил през последната година. Искам да знам. А за съюза леви ,десни не е прав или по скоро пак лъже. През последната година имаше такъв съюз. Това е съюзът БСП-Атака. Или бъркам че Атака е дясна партия. Може би гласувалите за тази партия ще кажат.

Делете се както искате,тъпи българи-леви,десни,бесни,ние сме лесни-ще ви управляваме

Това е само в твоите мокри сънища. Да твърдиш подобно нещо (може би така се самозадоволяваш) е все едно да искаш мулето да стане шеф на коня. Я се погреднете, вижте се какво представлявате...и марш в Анадола, където ви е мястото.

каква гротеска е тоя жид

Как никой в БСП не обърна внимание на информацията в един клюкарски сайт ,че Станишеви приди месец се оглеждат за апартамент в Брюксел.