Сергей Станишев: Трябва ”да се изчистят всички калинки”, назначени от ГЕРБ

Сергей Станишев коментира, че протестът вече има нови лица и това са лидерите на ГЕРБ Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Той критикува кабинета за кадровата политика- според него трябва да се изчистят всички "калинки", назначени от ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Сергей Станишев: Трябва ”да се изчистят всички калинки”, назначени от ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мразя комунистите, но "калинките" са модел на ГЕРБ! "Калинката" е тъпа и проста селянка, но за това пък вярна! Такива калинки действат като камикадзе защото само при управлението на ГЕРБ могат да се реализират! По времето на управлението на ГЕРБ ми докараха такава калинка - не само че е грозна и селянка, ами и тъпа крадлива и корумпирана! Най страшното е, че на "калинките" им се услади да крадът и сега се врекоха във вярност на БСП! Комунягите не само, че нямат желание да ги махнат, а нещо по-вече - работят добре с тях! Няма да гласувам на следващите избори за никой мамицата им мръсна комунистическа - БСП, ГЕРБ, ДПС, ДСБ, СДС, РЗС, Пръмова и други подобни боклуци!

Димитър Яков Станишев от Уикипедия, свободната енциклопедия - През юли 1992 г. главният прокурор Иван Татарчев повдига обвинения срещу 22-ма членове на Министерския съвет за присвояване на огромни суми, сред които и Димитър Станишев. Според публикации във вестник Атака той е обвинен, че лично е присвоил над 21 милиона щатски долара. -

Какво значи да "изчистим", другарю социален социалист!!??? Каква е процедурата - конкурс или хайде вън и толкова - както на 9 септември!!???

А Станишев каква калинка е - синче на член на ЦК на БКП????????? Какво е работило това момче -сталинистче, което назначава приятелчетата си - също така некадърнити без нормален трудов опит Вигенин и Стойнев???

Все повече българи осъзнават как справедливият им гняв бива използван, за да могат едни шмекери да си направят поредния политически проект или да получат допълнително финансиране от чуждестранните си донори.

Трябва да се изчистят всички социалисти от България иначе няма оправия. Крадат и злоупотребяват в особено големи размери, източват държавата за да не оставят шанс на никой друг, отглеждат си електорат в мизерия, който да има отчаяна нужда от тях (пенсионер, мързеливци, роми, помаци и др.)

1 циганин - 1 глас, 1 пенсионер -1 глас. Ти родители нямаш ли? Явно сме ги обидили тези групи, едните ББ нарече "лош материал", другите "глупави и носталгични". Имат пълно право да си изразят мнението и го направиха.

Къде ще се прочистват? в БКП ли?

Нека най-после изречем една свенливо пазена тайна. Въпреки високопарните приказки, призивите за морал и чисти ръце, лидерите на десния реформаторски блок ще се хвърлят на шията на Бойко Борисов в момента, в който той ги покани да участват във властта. А той, разбира се, ще се възползва от тях защо да не се възползваш от партии, които сами ти се предлагат в желанието си най-сетне да влязат във властта след което ще ги изработи по същия начин, по който се справи с РЗС и Атака в миналия парламент. Така, че, сами преценете има ли смисъл от протести, оставки и т.н. Станишев пък за пореден път е прав!

А с кого да се прегърнат с меките китки ли,заемащи важни постове без ден трудов стаж.

Ами напусни БЕ!

Най- долните сатрапи и типове родени в България , бяха монтирани от ЧУЖДА армия - да я управляват !! Агентите на сталин ! До 1944 година, в българския парламент ИМАШЕ и опозиция /, и земеделци , и социалдемократи, и демократи , и безпартийни //., макар и в ЛИЧНО качество ..След това - САМО сатрапи и слуги на сталин - избиха дори и своите си , и съюзниците си ...какти ленин изби анархистите дори .. Слугите на масква - проклятието на България .. НИКОГА не избирани от българските граждани !!!Мръсна , продажна каста- съветска !! И днес синовете на тези отрепки пак са на власт ..Те са и олигарсите , и ченгетата и пак искат да станем 'крепостна " на русия .... Няма да ви мине номера , отрепки , потомствени !!

Парламентът до 1944 обяви война на САЩ и Англия и в София паднаха бомби. Май... не си внимавал по история, нали? Затова ги и избиха главно от народния съд.

До кога ще си играете с нервите на хората бе тъпаци.Не сме Ви избрали само да уволнявате ту едните ту другите.Разкривайте работни места хората да има къде да работят.Вдигнете заплатите или на вас е все едно колко получават хората нали вие си имате много.Писна 24 години да ме лъжат и да гледам как без работа забогатяват приближените на политиците и държавниците.Ето затова ще стане гражданска война.Тези политици разделиха хората всяха такава омраза,че още малко на човек му идва да вземат пушките.

Първанов напълни ръководството на БСП с "калинки", хищно очакващи залъка си от участие в у-нието на държавата. Най-тъпото е, че най-отгоре сложи "божата кравичка" Станишев, а тя е хищник и не прощава дори на своите посестрими... До кога!-Засега...

Давай, Бурсук, чисти "калинки" и слагай "делянки"... После е наш ред! "И така до края на света!"

"Сергей Станишев: Трябва да се изчистят всички калинки, назначени от ГЕРБ" с престъпници с килийно образование второ отделение от ДПС и БСП, т.е. с "наши калинки - нашите калинки са добри, послушни, ето например като мен - верно аз съм по-скоро съсел или хамстер, но мога да бъда за пример".......ХА-ХА-ХА!!!

Toва са хора-българи, които си работят отговорно и нямаш право да се гавриш с тези хора, те имат деца, семейства .....................ти си най-голямата Калинка и трябва да ти се отнемат всички права и да бъдеш съден !!!

Тоя педерунгел се пообъркал малце, ще сменя калинките с кръвосмучещи червени и турско сини тахтаби!!! Малко е сбъркал и по времето на Герб съотношението тахтаби към калинки си беше около 5-6 към едно. Там му беше грешката на Бубойко, че не изтреби ТАХТАБИТЕ, за което го беше избрал "народот".

Всички, изгонени от Станишев да бъдат спокойни! Цвъчокът ще въстанови на 100%-та абсолютно всички от успешното управление на ГЕРБ! Бойко е обещал!

КАЛИНКИТЕ НА СЕРГЕЙ I - Премиерът Пламен Орешарски е назначил за зам.-председател на Държавната агенция за закрила на детето (ДАЗД) Ана Ананиева. Тя е дъщеря на бившия вицепремиер в правителствата на Андрей Луканов, ексшеф на ПГ на БСП и бивш зам.-председател на парламента Нора Ананиева. -Кабинетът назначи Ева Жечева за директор на Държавната агенция за закрила на детето (ДАЗД), 2001-2002 година уволнена от бившия социален министър Лидия Шулева заради открити при проверка злоупотреби - Юнал Тасим, замесен в конфликт на интереси по времето на кабинета "Станишев", е петият заместник-министър на икономиката в правителството на Пламен Орешарски. Фирмата "Билд Консулт", в която Тасим държи 70% от акциите, заедно с "Технострой инженеринг 99", в която 33% са сбственост на Стоян Проданов, депутат от БСП по това време, печелят една от позиците за ремонт на пътища - 24 юли 2013. Туроператори и хотелиери не искат новия зам.-министър на туризма, лице, което не притежава подходящ образователен ценз, няма необходимия професионален опит и подготовка и не познава състоянието на българския туризъм - Министерството на младежта и спорта (ММС) премина изцяло под контрола на кадрите на ДПС и лично на Делян Пеевски, пише в петък "Дневник" и прави преглед на ключовите позиции в екипа на министър Мариана Георгиева, която е също от квотата на ДПС в правителството на Пламен Орешарски. Началник на кабинета на министъра става Николай Боршуков, някогашен главен секретар на спортното министерство по времето на Васил Иванов-Лучано. При тройната коалиция пък той става началник на Държавния резерв, който по онова време е към Министерството на бедствията и авариите, ръководено от Емел Етем. Агенцията "Държавен резерв и военновременни запаси" е директно подресорна на тогавашния заместник на Етем Делян Пеевски.

КАЛИНКИТЕ НА СЕРГЕЙ II - Антон Гинев е назначен за зам.-министър на транспорта, бил e прокурист в "Железопътна инфраструктура холдингово дружество, чийто мажоритарен собственик е бизнесменът Васил Божков и което бе преименувано на "Инфра холдинг" в началото на 2013 г. - Министърът на инвестиционното планиране арх. Иван Данов източил близо 15 000 евро от социалната система на Франция през 2004 г. и 2005 г. Данов получавал помощи като безработен във Франция в размер на 60,03 евро на ден в нарушение на законите на страната. Докато бил френски безработен, той живял в България и станал асистент в УАСГ и основал фирмата си Данов и партньори. - Александър Методиев-бат Сали общински съветник от листата на ДПС-Самоков, влиза в парламента на мястото на Емил Иванов, който бе назначен за управител на София-област; името на Методиев беше замесено в скандал с организиране на нелегално енерго и събиране на пари в ромската махала в Самоков, известна като "Седми квартал"; замесено в схема за купуване на гласове - Емил Иванов, депутат от ДПС, за управител на Софийска област. В началото на застраховател на ВИС-2 в град Своге и е бил свързан със силовата групировка на братята Васил и Георги Илиева- типичният пример за връщане на криминалитета в изпълнителната власт. Cъс съмнителна дипломна за специалист по екология, издадена от Югозападния университет. Свидетели на общинската администрация в Своге, където Иванов е бил кмет, потвърждават, че лично са му вземали изпитите. - 12.07.2013. С манипулирана справка за дължимия на бизнеса данък върху добавената стойност (ДДС) премиерът Пламен Орешарски оправда пред парламента нуждата от актуализация на бюджета за 2013 г., която смята да предприеме правителството. Изнесените данни (776 млн. лева) се разминават с обявената само преди дни от финансовия министър Петър Чобанов информация, че към края на юни неразплатеният ДДС към фирмите е 315 млн. лв.

КАЛИНКИТЕ НА СЕРГЕЙ III - 25.06.2013 Mинистърът на транспорта Данаил Папазов ИЗЛЪГА че Еврокомисарят по регионалното развитие Йоханес Хан е ходатайствал за назначаването на Петър Киров за зам.министър на транспорта и създава скандал! Хан отрече и поиска Папазов да се извини! -12 юли 2013. Областен управител на Перник става Михаил Михайлов, уволнен от кметицата Росица Янакиева от БСП заради съмнения за злоупотреби с държавните пари след земетресението. - 12 юли 2013. За управител на Софийска област е назначен Емил Иванов- областен управител по време на Тройната коалиция от 2005 до 2009 г., известен с разпродажбата на безценица на над 38 000 дка гори в района на Своге на частни лица, близки до ДПС, тогава той е овладял 90% от местната икономика чрез обръч от над 30 фирми- "частна община, осъден на 2.5 години затвор за нанасяне на средна телесна повреда. - Българският гражданин на хартия със звучното "българско" име НЕДЖМИ НИЯЗИ АЛИ назначен за министър в Българското министерство на отбраната - Станишев назначи Писанчев, ПОДСЛУШВАЧА на журналисти, политици и депутати, за директор на ДАНС! В същото време съдят Цветанов заради БЕЗДЕЙСТВИЕ по слух за подслушване! - Станишев защити и назначението на Боян Чуков- щатен служител на ДС и изпълнителен директор на свързаната с Алексей Петров Лев Корпорация - за шеф на Съвета по сигурността към МС.

украинската лева калинка да ходи на майка си у ... родината ! и там да си упражнява по история на шинела

КАЛИНКИТЕ НА СЕРГЕЙ IV - 8 юли 2013-ДПС поема строителни обекти над 10 млн. лв., за БСП остават малките. 8 юли 2013- Двамата бивши депутати от ДПС получиха тежки ефективни присъди по дело, за източване на средства от инфраструктурни проекти... - Консул разбрал от нета, че е заместник-министър - Млекопроизводителите: Зам.-министър Гечев прояви некомпетентност - Делян Пеевски назначен за шеф на ДАНС. Станишев защити и назначението на Пеевски - Иван Иванов- СИКаджия за зам.-министър на вътрешните работи.... - Бюрхан Абазов, който е БРАТ на шефката на ДПС в Русе - Ферихан Ахмедова, е назначен за заместник министър на земеделието. Той беше на същия пост по време на тройната коалиция. През 2008 г. e поиска на оставката на Абазов заради крупни злоупотреби при възлагането на обществени поръчки; отклоняване на средства от Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури; скандали, свързани с плащанията и евросубсидиите за земеделските производители; неправомерни плащания по Код 6 и тежките проблеми, свързани със системата ИСАК - Петър Киров зам.-министър нa транспорта, Племенник на Кирчо Киров (шеф на разузнаването-не е ясно къде са отишли близо 4,7 милиона лева от Националната разузнавателна служба), СИН нa Володя Киров, бивш шеф на ДАИ, а в момента е началник на учебен център в системата на транспортното министерство. През 2009 г. той бе принуден да подаде оставка, след като браншовите организации го обвиниха, че изпитващи и висши служители на ведомството са вземали подкупи на стойност 20 млн. лева годишно. - Румяна Тодорова- Бивш шеф на Здравната каса отново заставa начело на фонда. Тодорова e СЕСТРА на евродепутата от БСП Илияна Йотова

а нема нужда , мерси с тоя кадрови потенциал дето демонстрира мандата колко и да рестартирате все тая !!!!!!!!

ТРЯБВА ЛУСТРАЦИЯ И ДА СЕ ИЗЧИСТИ ДЪРЖАВАТА ОТ КОМУНИСТИТЕ

Не си спомням България да е имала по-гнусен политик от Съсела

бойко борисов!!!!!!!

Новина: Орешарски освободи страха в посока гащите отзад.

ХВАЩАЙ СИ ЧУКАЛАТА И ОТИВАЙ В СССР ИЗРОД.По добре Борисов отколкото вие наглеци и мошеници ние сме ви сърбали попарат видяхме че сте способни само да правите далавери и да крадете.Не си мислете че хорат са толкова глупави.

КОЛКО ТЪПО И ПРОСТАШКИ..- ПО-ДОБРЕ ЕДИН НАРКОДИЛЪР И КОНТРАБАНДИСТ ..КАТО НА ЦИГАРИ НАПРИМЕР.. ИЛИ НА ПЕТРОЛ.... -ОТКОЛКОТО НЯКАКЪВ ЕВРОПЕЙСКИ ЛИДЕР... БИЛО И ТО - ПОСТКОМУНИСТИЧЕСКИ.../ ИМАШ ЛИ АКЪЛ ТИ БЕ СМОТАН...- ПО-ДОБРЕ БИЛО-МУТРАТА ДА НИ ТРОВИ ЖИВОТА.... НАЛИ ВИДЯХМЕ- ОЩЕ ПРИ ПЪРВИЯ ПРОТЕСТ -СИ ИЗПУСНА НЕРВИТЕ-И ПУСНА КУКИТЕ ДА ТРЕПЯТ НАРОДА СИ ... ТЪПАКО- ОСЪЗНАЙ СЕ ...АКО ИСКАШ МУТРИ И МАФИЯ ...- ХОДИ ДРЪЖ РЪЧИЧКАТА НА ТВОЯ МЕТААМФЕТАМИНОВ КРАЛ..НО НЕ НИ ГО НАТРАПВАЙ ЗА ДЪРЖАВЕН ЛИДЕР... СМЕШЕН СИ -ТА ЧАК СИ АЛЪК ...

Станишев, Станишев, а калинките дето ги назначихте сега по препоръка на ДПС, и които немогат да говорят български, кой ще изчисти?

А БЕ ПРОСТАКО- НЕ СИ СЛУШАЛ ДОРИ ЕДНО ИЗКАЗВАНЕ НА МЕСТАН ИЛИ НА ДОГАН .. ТЕ МАЙ - СА ЕДИНСТВЕНИТЕ-КОИТО- ВЪПРЕКИ , ЧЕ ДОРИ НЕ СА БЪЛГАРИ КАТО НАС- ГОВОРЯТ КНИЖОВЕН И ЧИСТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК .... КОЛКО ИДИОТА ПИШАТ ТУКА БЕ ..-И ЧЕТАТ ЛИ СИ ИДИОТИЗМИТЕ ... ТОЯ САЙТ Е ЗАПРИЛИЧАЛ НА ЧИСТ КЕНЕФ.. /с извинение ...- ама тъпите и простаците май-тука са най-на мода а ..???/...

ТРЯБВА ТЕБ НЯКОЙ ДА ТЕ ЗАЧИСТИ ДЕБИЛ ЧЕРВЕН КОМУНИСТ

Погледнете си боновете/фактурите - токът е по-скъп от първи август: 10 процента увеличение на дневната и 60 процента увеличение на нощната.

Аз пък предлагам да се изчистим от всички "парашутисти", като С. Сатанишев :)

че то от бат'ви серго по-калинка има ли ве??? тоа без трудов стаж стана премиер ве!!!!!!!! А ВЕ ЕЙ - НЕНОРМАЛНИЦИ - ЩЕ ИЗМРЕТЕ В ТАЗИ ПОМИЙНА ЯМА БЪЛГАРИЯ ВЕ!!!

Аз съм Безпартиен, с родители безпартийни, работя в частни компании само. Кога ще се назначава в държавната администрация и в общините с писмен конкурс с публичен достъп до конкурсните работи? Дотогава дали БСП, ДПС, ГЕРБ, Подкрепа - всеки ще си набутва агентите, и то на ръководни длъжности. А който е безпартиен стига един таван и повече няма шанс. Това е истинския проблем, а не кого ще сменят /кого ще назначат. Калинки, листни въшки, торни бръмбари, червеи - всяка партия си ги пуска на общия бостан да пасат.

По-голяма калинка от Станишев в България има ли???

триглавата тения ще изчистим после

Luna0102

"Сергей Станишев: Трябва да се изчистят всички калинки, назначени от ГЕРБ" с престъпници с килийно образование второ отделение от ДПС и БСП.

deant

Искам другаря Станишев да даде точно определение на термина "калинка", след това да даде точни доказателства, че той самия НЕ отговаря на това определение. Да каже примерно къде и какво е учил, и после какво е работил преди да стане депутат. Щото е много е лесно да се обижда на пожарникар и физкултурник, ама поне да имаш едно досие на ДС, че да се хвалиш, че си работил друго освен депутат, а той и това няма.

Напълно е прав др. Станошев трябва да се изчистят всики калинки. И първата калинка която трябва да изчезне от полезрението на българския народ се нарича Сергей. Какво ти е образованието бе момче. Що не кажеш каква е темата на дипломната ти работа, ама си траеш. Я кажи за "Ролята на униформата за повдигане на бойния дух на съветската армия"

След като се изчистят всички герберски калинки, веднага се назначават червени и турско сини калинки.И така да края на света, по-точно на България!

А к'во ша ги прайм чугунените кратуни от ДПС-БКП, дето пекайля я имат диплома от РабФак-а за основно образование?? хахаха

Е, следващите управляващи ще чистят всички комундета, и така до окончателното закриване на тая жалка държава...

Най голямата калинка / извънгабаритна / и.ф. падна. Чакаме следващата. Коя е тя , пита се в задачата.

не само калинките ами и герберитя

Комунистите са хора, с които нямаме нищо общо, хора, с които сме от различни биологичен вид, хора, пред които не трябва да клякаме и чиито ценности не трябва да приемаме, дори и да ни заливат отвсякъде. Трябва да бъдем горди, да бъдем себе си и да отстояваме рода си! Война срещу повсеместната тотална простащина.

Сама по себе си идеологията на комунизма е много чиста и светла, тя донякъде съвпада с идеите на протестиращите които са на площада. Проблема е че с времето и въвеждането на социалистическия режим социалистите изродиха идеите на комунизма. Експертите от социалистическия режим които наследиха през прехода държавната администрация, са хора които чрез лизане на задници и подмазване са се докопали да влязат в партията водени уж от загриженост към соц. партия , а всъщност от лични цели. Те не са онези комунисти които са си давали живота като партизани нито пък са тяхни наследници ... това са боклука, сган от натегачи и калинки. А що се отнася до техните деца които ги наследиха, че даже не са и социалисти, а диктатори ...вижте с времето как се израждат идеите на една партия. Ето затова незабавно в БСП трябва да се направи чистка и тогава да управляват.

Кое е хубаво на комунизма,че ако прочетеш"Комунистическия манифест"ще се отчаяш от човешкия род/от хомосапиенс/

всеки има право на убеждения ,на мнение, нали живеем в демократичен строй ,който когото си харесва за него да гласува аз съм за социална и човешка политика

Ще ги заместим с Кадрите! Кадрите, кадрите решават всичко Сергей Порович, давно сказал таваришч Ленин, а потом таваришч Сталин нагледна деманстрировал (извинете ме за руския, учил съм го тайно в затвора).

Не знам колко са калинките на ГЕРБ за тези 4 години, но криминалките на Сер-гей само за три месеца УДАРИХА ТАВАНА и са ВСЕ В ПРАВИТЕЛСТВОТО. Това момче става все по-неадекватно.

ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ , ДА ЗАМЕНИМ КАЛИНКИТЕ С ХЛЕБАРКИ! УРУ ДРУГАРИ!!!

Това правителство с баща и майка серГЕЙ станиШЕФ е заченато в грях, след като продажника Олигархски се показа неприемливата същност още като член на СДС с НЕРЕГЛАМЕНТИРАНИ връзки с ундърграунд лица, с некоректната си и неуважителна позиция и изява при стачката на учителите при тройната коалиция, с безочието си да приеме една такава номинация. Явно е бил държан с нещо от номиниралия го. Многобройните нелогични, измислени, подсказани, неудачни, смехотворни, скандални и безумни кадрови назначения, скъпо струващи на нас данъкоплатците структурни промени в министерства, ведомства, общини и други държавни структури говори само за едно: ОЛИГАРХСКИ Е ВИНОВЕН, ЧЕ ПРИЕ ДА БЪДЕ КУКЛА НА КОНЦИ В РЪЦЕТЕ НА ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ, СТАНА ПОДЛОГА И ЗАЛОЖНИК НА ПРОТИВОНАРОДНАТА ЕТНИЧЕСКА СТРУКТУРА ДПС И СЪЩЕСТВУВА ЕДИНСТВЕНО И САМО С ПРОКЪЛНАТИЯ ОТ ЦЕЛИЯ НАРОД СРЕДЕН ПРЪСТ НА Долен Сиктеров!!

за 3 месеца спестих следните пари: 2 мобилни телефона за около 1700 лв. 2 чифта зимни ботуши мъжки и дамски за около 900 лв 1 чифт дънки за около 180 лв . кухненска секция за около 900 лв Или всичко отложени за след оставката покупки 3680 лв. от тях 613 лв ДДС и при 50% надценка около 1500 лв по10% корпоративен данък = 150 лв Или спестил съм на крадливата коалиция Батко и Братко за 3 месеца 763 лв за крадене.

Абе стига вече с така наречените "КАЛИНКИ" Кой ги назначи? Влезте в ГУГАЛА и напишете КАЛИНА ИЛИЕВА и ВИЖТЕ КОГА Е НАЗНАЧЕНА И ОТ КОГО И ЗАЩО ТОГАВА НЕ И Е ПОТЪРСЕНА ДИПЛОМАТА.ЗАЩО ВСИЧКО СЕ ПРЕХВЪРЛЯ НА ГЕРБ.НЕ СЪМ ПРИВЪРЖЕНИК НА ТАЗИ ПАРТИЯ НО ТРЯБВА ДА СЕ ГОВОРИ ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА И ТАГАВА ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ КОЙ НАЗНАЧИ КАЛИНКИТЕ!!!!!!

Станишев, После да няма вой и плач за политичски чистки, когато следващото нормално правителство уволни назначените сега от вас хлебарки и други паразити!