Станишев: С подкрепата на държавата Бокова може да успее

В интервю за Поглед инфо ТВ, председателят на ПЕС Сергей Станишев заяви, че с подкрепата на държавата Ирина Бокова може да бъде успешен кандидат за ООН.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: С подкрепата на държавата Бокова може да успее | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно обратното. Полезен е Станишев. В обратността си.

Така е съсел, но тази държава я закопахме заедно с теб, орешарски и цялата ви престъпна шайка... А сега какво ви се готви от народа заради Белене, бедна ви е фантазията. Народния съд ще ви се стори като пионерско порицание. Горим къщи, коли и банки, бабрабр с одъртофели комуняги.

Спрете с тия лъжи, избраният е Гутиериш.

Престанете да ни пробутвате "мъдрите мисли" на този бурсук... Като "независим депутат" е - от него нищо не зависи и само търси повод да покаже, че още го има като същество в пространството... Въобще някой интересува ли се от коментарите му по какъвто и да е въпрос?! Абсурд е!

Не на Боковата, нахална и безочлива кариеристка!!!!!!

евреите посраха света! израел требва да поеме своята отговорност не само за това, че е настанен ма чужда територия, а трябва да поеме Всички онез, които евреите изпратиха към Европа, чрез еврейката меркел! Да помогнем на евреите да се съберат всички смити на едно място!

Днешните евреи не са семити мулати(освен етиопските). Днешните са хазари - метиси-тюрки. Смес от белите масагети и монголоиди. Сталин им направи в Далечният изток в Приморският край Еврейска Автономна Съветска Социалистическа република. Там да си ходят.

серж, кажи нещо за "ние, евреите", а не се прави на мъж!

серж, и ние те обичаме! :-))). ама къде се покри чак там, в брюкселска черна чужбина бе! На нас ни требваш тук, в твоята родина ;-)))

България няма суверинитет! Но, пък има право на членства и на глас в международни организации, като последните 26 години квотите на България се ползват от представители на САЩ, къде ачик, къде по-скрито. Преди 26 години тези квоти се ползваха от СССР, но поне това бе публично известно. Сега робството ни от САЩ се упорито прикрива с камуфлаж и медийно затъмнение. Защо? Излишно е!

НЯМА ДА УСПЕЕ :) КОМУНЯГИТЕ НЕ СА БЪЛГАРИ, НЕ СА И ХОРА!!! ....НИКАКВА МИЛОСТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Станишев: С подкрепата на държавата Бокова може да успее" - ПО ВСИЧО ЛИЧИ ЧЕ НЯМА ДА УСПЕЕ - ЗАЛОЖИХА НА ДРЪГЛИВ КОН

C ко я държва? Tази дето ви иска главите.

Съсела и той се изходил по въпроса.....кой те пита теб???? Стига с тези комуноидни същества, не на Бокова?????

Никои не иска комунстите другариую

комунистите са навързани един за друг като свински черва. и все искат държавата да ги "подкрепя".

Едва ли някои хора осъзнаха, че Ирина Бокова участва в лично качество за кандидат на международна надправителствена организация и провокацията към държавата остана само за срам на тях самите. Трябваше от самото начало да има едно мнение и да не се допуска раздор за кефа на враговете и конкурентите.

но няма да стане.

сер гейшата съветскоруска хазарка как не я е срам да се появява публично?!?! ГЬОН СУРАТ ! ПФУ !

Станишев: С подкрепата на държавата Бокова може да успее Разбира се , че с подкрепата на 5-те държави може да успее.

Аз пък настоявам държавата ни да подкрепи най-интелигентния и най-кадърния кандидат, независимо от етническия му произход. Ако всичките нормални държави го направят, тагава и съветския съюз ще се откаже да настоява за тази. И откъде накъде ще подкрепям някого само защото по някаква географска и политическа случайност има същото гражданство като моето???? Все едно да подкрепям оня дето открадна трупа на Чаплин, щото бил българин! Или да бях подкрепял оня лъжец Сергей Антонов!

щом гея и чехъла я подкрепят си представете за какво иде реч

червени свине безподобни.........

станишеф иска бокова да СТАНИ ШЕФ. Защо ли?

"С подкрепата на държавата Бокова може да успее" да поеме вината. /по Филип Боков/

хех, думи, изречени от най-големия измамник на червения електорат, който съсипа партията и лъга месеци наред, че ще се отегли от изборите за ЕС, че няма да замина итн. най-гнусния възможен апаратчик и държавен хрантутник. без нито един работен ден стана премиер и отглеждан за политик... думите му не си заслужават дори загубеното време да ги слуша човек...

Виж колко минуса ще ти ударят путинопитеците.

Рубладжийте не работят по празници... Колко е чист и прекрасно изглеждащ форума без тях...

Плевналиев и подаде рама,ама бат,Бойко я чака на следващия тур на кое място ще бъде ,че да и подаде нещо друго.

Abu Talib

....дипломатически игри...Тези думи са излишните в целия текст на Станишиев.ООН не е играчка нито дипломацията е такава.

Ах, как успяват тези надарени професионалисти, ах... С малко помощ от държавата, разбира се, за първия милион. Държавата го дължи на комунистическата аристокрация, на тях и децата им сме им задължени всички.

Освен Елена Бокова за Генерален Секретар на ООН , аз не виждам друг достоен за този пост ! Гледам Соросоиди и Сталиноиди ще си изядат шлиферите за да изкарат за ДОЗА Наркотик днес !

Типичен пример за българин който гласува но не знае за кой.ИРИНА БЕ ГЛАВОНОГ А НЕ ЕЛЕНА.

по снизходително към човечето моля, в наркотичен транс е и прави в кухата си картуна смесица между Елена Поптодорова и Ирина Бокова, те и двете са един дол дренки де, хвани едната удари другата, барабар със Сталинка. Дано изберат час по-скоро португалеца и да се приключи тази сага.

Защо всички медии си мълчат относно свързаността на КГ с бившата ДС? Преди 10.11.1989 г. кои можеха да отидат САЩ да учат и защо само тя липсва от списъка като работили за ДС, А дригите, които са били по това време с нея фигурират там?

Защо всички медии мълчат за евгени Михайлов който излъга света с една фалшива касета през 1989 година ! Никой не го разследва за голямата лъжа която унищожи България , дано дойде време на национално отговорно правителство и да го вкарат там където му е мястото на престъпниците в СЦЗ !

Не съм и очаквал децата на убийци от комунистически родове да не се поскрепят. Нали и Станишев благодарение на баща си подобно на Бокова си карат живот"пей сърце"..

Много си прав Щерев. Ето и Боко тъпото благодарение на връзките си с комунизма дави народа.

само дето Боко никога не е бил хрантутник и апаратчик като гнусните комунистически чеда... а че не е стока, не е. но няма и кой знае каква алтернатива - Болен? Гоце и пик.ещия във фонтани? болното бсп дет си нямат представа какво е лидерство?

ООн е една инфантилна организация така ,че все едно кой ще и на чело.Но Сталинка,тая жадна за власт звеноводка,направо е отвратителна.За мен е важно да се вземат правилните решения и ако трябва да се пазят границите със сила.Защо имаме войска?нали тя отразява нашествие?Вече има такова.Баце,не се ослушвай ,че при първият пострадал българин от навлек ,революция те чака.

плюнковски , отврат

О съсел ти се появи! Наточили зибите за следващо гризенене на народа.

Не съм привърженик нито на Ирина Бокова, нито на Сергей Станишев, а още по-малко на Сталинка - Кристалина Георгиева. Която и от двете кандидатури да изберем ще е както се изразяваше неповтиримият Радой Ралин: "Безумен скок от трън на глог"! Но все пак считам, че след като сме номинирали едно от двете комунистически чеда, трябва да стоим докрай зад него. Иначе се получава малко курвенска история. Простете ми квалификацията!

Урина Бок(лук)ова ли??????

Бокова ще успее когато Путлер стане баскетболист ахахахаха Едно е сигурно тази седмица ще й резнем главата на дъртата партийка ахахаха Криси ще я размаже веее... САМО ГЕРБ!!!

Бокова може да успее ама надали.

Соца ме кефи, общество за тъпаци каквито сме! Няма въпроси, няма пазар, няма мислене, ядеш, сереш, между Лада и гроб няма голяма разлика.. Е какво му е лошото- освободен си от задължението да мислиш! Най-хубавия строй!

Това сега, другари, се нарича - "Комунистически простотии"!

Трябва да се прегърнат БСП /БКП/ и ГЕРБ /БКП/ и ЩЕ МОЖЕМ ДА ИЗДИГНЕМ ОЩЕ ЕДНО КАРИЕРИСТИЧНО КОМУНИСТИЧЕСКО НЕДОРАЗУМЕНИЕ .

книгата "Интернационалните евреи". Заради тази книга е върнат от стълбите на Белият дом, семейството му заплашено със смърт а той предава цялата партида от хиляди книги готови за разпространение на ционистите и е накаран да напише унизително писмо до издателят си, че всичко в книгата е лъжа и да не печата под заплаха за съдебна отговорност. Точно от тези интернационални евреи са "украинецът" Яков-Станишев и "българката" Ирина Бокова. България е само виртуална пощенска кутия в техните международни постове.

Винаги сме се крили зад обстоятелства, идеологии, събития и т.н. Истината е, че сме страхлив народ по отношение на вземане на решение!

"Сергей Станишев заяви, че с подкрепата на държавата Ирина Бокова може да бъде успешен кандидат за ООН" 16.07.2014 "Станишев не подкрепи Кристалина Георгиева в битката с италианката Могерини за шеф на европейската дипломация"

Член на Управителен съвет съм, отхвърлят предложенията ми с 8:1 гласа. Впоследствие няколко идват да ми стискат ръката- поздравявам те за предложението. Ами защо не гласува ?- амииии, нали знаешш....аз не мога точно да реша...и т.н.

Бокова е единствения Български кандидат за ООН , ако Тиквата я смени със Сталинка ще видим шеф на ООН българка през крив макарон ! Русия и САЩ са решили следващия Генерален Секретар на ООН да бъде Елена Бокова и разни Соросоиди и Сталинокови лизачи няма да могат да изменят нищо с глупавите си лъжливи измислици !

Коя е тая ЕЛЕНА Бокова бе кретен. Кутев не може ли да намери по-грамотни тролове отнякъде???

Аз съм новия генерален секретар на ООН - Елена Бокова Карлукова, така са решили САЩ и Русия.

аман от малоумници които говорят от името на Русия, от името на САЩ , от името на народа, от името на ООН - аре пий си хапчетата и бегай в Карлуково да ти сменят терапията, че нещо не ти действа

Ало малоумник, как ли пък не, те Русия и САЩ точно на теб са решили да се отчитат какви са им намеренията за ООН, ходи се гръмни

и да е България ще си остане селска, русофилска губерния и изостанала държава, с висшисти които не могат да пишат! Боклука харесва боклук!Това не се променя! Грамотни хорица- няколко процента!

Тези няколко процента грамотни хорица си взеха образованието по времето на социализма.

не играе роля! И там преобладаваха пълните глупаци! Бъди спокоен, хората са същите!

Да бе, затфа нямаме нит един класически писател, едно класическо произведение след 1944-та! Пълни рапони роди соца! Върхът на културата са "Баш Майсторът" и "Тримата глупаци"! Достоен и точен анализ на социалистическия човек, другарю Професор със самочувствие!

Да, успяхме, въпреки социалистическия терор от страна на убийци, атентатори, партийни секретари и ушанки от ДС и КГБ......Винаги съм се питал, дали можеше да уча в Кеймбридж, вмеесто в СУ, ако не беше пренрата на 09.09.1944 г.