Станишев не одобри Кадиев за кандидат-кмет

Кандидатурата на Георги Кадиев за кмет на София е силна като мотивираща членовете и симпатизантите на БСП, но трябва да се търси кандидатура, която да мотивира и други граждани да гласуват за него.

Обратно в новината

Коментари - Станишев не одобри Кадиев за кандидат-кмет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господин Кадиев, И като зам. министър и особено като общински съветник знаете че СО е едно от най-корумпираното ведомство в страната от край време и особено през последния мандат. Обществена тайна е солидарността между преобладавате част от членове на СОС и почти цялата администрацията на СО. Хора от самата Община споделят : СС трева да пасе пред ББ . Аз дори допускам че ББ не знае за това как са крали зад гърба му.

Като кандидат кмет Кадиев е обречен, но не това е целта. Това ще му бъде силна кампания за лидер на БСП и затова шубе тресе лисугера СтаниШкин Гей. БСП-то не само, че не може да извади нещо по-добро от него, но сбърка, че не го бе сложила за финансов министър. Рядко силен ход на Бойко щеше да е, да му предложи поста и да покаже , че националния интерес е пред партийния. Определено е по-подходящ от Дянков.

Ти къде си, в Космоса ли? Не си ли разбрал, че последните кметове на София не бяха от БСП. И столицата все повече и повече процъфтяваше. ;)

До: Додо (15.09.2009 г. 18:46ч.) ...... Станишев иска кмет, който да е по-тъп и лесно манипулируем.... Така е. Още едно потвърждение за формиране на псевдо-елита при кухите тоталитарни манерки. Академик Николай Амосов го е формирал изключително точно.

На тази снимка изглежда точно като наакано сгафило хамстерче! Кога ще го видим в затвора за некадърно управление, а не по митинги на сладки приказки с червени бабички?! Аман от неговите оценки и преценки - не ни интересуват, както и кандидатите им за каквото и да било!

Дай талаш! Дай талаш! (Хамстер ниеден)

Кадиев, единствеият шанс да вземеш някой друг глас е да напуснеш залязващата партия и да станеш независим. Под крилото на губещите и способните са губещи. Както човек трудно си намира работа след като, в резюмето му е написано, че е работил във фалирала компания на ръководен пост.

Като човек с по-скоро леви убеждения, ми откровено болно че в България НЯМА лява партия. Пращането на 100 пенсионера на море не ви прави социалист, Господин Станишев и нищо не съм социално не съм видяла в политиката на икономическия консорциум, който наричате партия. Ще гласувам за Кадиев защото му липсва надутата помпозност и тарзановското биене в гърдите така характерно за нашето политическо пространство. Знам че е малко, ама поне е нещо.

Бъркаш, друже! Не може да си хем комунист, хем свестен, това е все едно дявол с ореол...

Вервайте му на Станишев, той е голям специалист по изборите. Вижте че успяха да влязат в парламента ;)

Станишев да си гледа старините - това му остава. Медийните му изяви не са интересни, нито пожелани. За мен той е история. Такъв е и Доган - ако и последният да си мисли, че е знакова фигура в българското общество!

КАДИЕВ Е ЕБАТИ НАГЛОТО КОПЕЛЕ- НАКЛОН НАТЯЛОТО НАПРЕД И РАБОТНА ФИЗИОНОМИЯ, УСЕТИ СЕ ПЛЪХА И РАНО НАПУСНА КОРАБА. ДА, АМА ЖЕНКА МУ ТЪРГУВА С ЕФТИНИЯ ТОК, А НА НАС , БАЛЪЦИТЕ - ЧЕСТЕНСЪМ. НАПРЕД , СЕРГО, НИЕ ТИ ВЯРВАМЕ!

СТАНИШЕВ ДА НЕ СЕ НАПЪВА - КОГОТО И ДА ПРЕДЛОЖАТ КОМУНИСТИТЕ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ, НЯМА ДА БЪДЕ ИЗБРАН. НИКОГА ПОВЕЧЕ ВЛАСТ ЗА БСП.

не съм бесепар, но Кадиев а най свестния в тази партия. станишев един от най големите боклуци.

Аз не съм комунист и никога няма да бъда! Но г-н Кадиев се изказва винаги професионално и подготвено. Добра кандидатура е! В смисъл на държавата трябват професионалисти, а не партийни пьонки...

Наи умния пак се изказа неподготвен-кои му иска мнението.

не одобряваме Станишев да дава мнение. Той трябва да си мълчи и да се срамува от фарса, който изигра като мин. председател.

Част от народа ще се подлъже да гласува само защото тоз екземпляр се е изказал негативно. Видяхме на Бойко колко му скочи рейтинга с подобна тактика и сега искат да я прилагат вътрешно.

Борбата е безмилостно жестока!Никой неможе да го смени нито измести!

Станишев,иди си.Не дразни повече хората.Махни се от общественият живот на всички БЪЛГАРИ и не разчитай поевече на ДОГАН.

А бре Серго не видя ли че народа отиде да гласува само за да се махнето от власт сляп ли си...

Ей, хора, Станишев така ще вдигне рейтинга на Кадиев!

Е как да го одобри: Кадиев е един от двамата (с Паскалев) що-годе интелигентен и не крадлив човек в столетницата. Станишев иска кмет, който да е по-тъп и лесно манипулируем, и да може да се възползва от поста, за да снася златни яйца за партията и нейното ръководство.

станише го е страх ,че на Кадиев ще се вдигне рейтинга и ако не стане кмет ,може да му седне на стола

Не се ли вижда, че е целия в л....а, та ще оценява другите.

има съпруга и три деца

kadiev otdavna razbra 4e bsp na stani6ev e mafia .az go podkrepqm ,a i edna pariq na vsi4jki postove VE4E E BILO

Станишката май иска да подкрепи кандидатурата на Бойко. Само това е начинът да спечели изборите!

След всички простотии, които натвори Станишев трябва да си зарови главата вдън земя, а не да раздава оценки. Него цял един народ не го иска, н отой не искал Кадиев! Боже, Боже, що за наглост! Вижте ву дружките -престъпника К. Добрев, Р. Петков и пр. хубавци!

ми то от вашата партия какъв непартиен да излезе ?!?!?

Искам да попитам привържениците на гениите от ГЕРБ с какво бившата даскалица по руски е по-добра като кандидатура? Видя се, че ББ въпреки гръмките си приказки като кмет нищо не направи, но то се очакваше. Този човек умее само да се хвали и уви - нищо друго... Сега разчиства постепенно крадците от Тройната коалиция за до дойдат НЕГОВИТЕ крадци. )))) Не очаквах, че българския нород ще е толкова безпомощен и недалновиден след 20-годишен горчив опит...

Как ще го одобрят, то за да те одобрят на високо в която и да е партия непременно трябва да си мошеник!

Този хамстер Сер-Гей съвсем се оаква.Май все още не е разбрал,че го попиляха на изборите.

АМА ВИЕ КАКВО ИСКАТЕ ОТ СТАНИШЕВ? МНОГО ЯСНО ЧЕ ЩЕ СЕДИ В ПОЛИТИКАТА ДОКАТО МОЖЕ,ТА ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА РАБОТИ! ТОЙ Е ПЪЛЕН НЕКАДЪРНИК! КАДИЕВ ЩЕ ЗАГУБИ,ИЗЛИШНО Е ДА СЕ ДИСКУТИРА ТАЗИ ТЕМА. ОТ ТУК НАТАТЪК ПОЖЕЛАВАМ НА БЪЛГАРИТЕ НИКОГА ПОВЕЧЕ КОМУНИСТИ ВЪВ ВЛАСТА! ДАНО ЗАВИНАГИ СЕ ИЗЛЕКУВАМЕ ОТ ТАЗИ ЧУМА!

Браво Сергей, значи си помъдрял.Др.Кадиев не е подходяща кандидатура, но след управлението на тройната коалиция много трудно ще накарате българите да Ви подкрепът.Предлагам да издигнете кандидатурата на Руменовците, Овчаров или Петков, тогава имате шанс да спечелите.Предполага , че те ще могат да активират цялата мутренска и крадлива паплач в страната, към която те имат афинитет и да спечелите изборите.София е свикнала да има кмет от тази среда.Давайте - има шанс.

Гласувал съм и подкрепям ГЕРБ. Съжелявам, че Георги Кадиев и проф. Пантев са в редиците на БСП.

STANICHEV DA SE GOTVI ZA ZATVORA .MNOGO VREME OTDELI OBCHESTVOTO NA TOGI CHERVEN BOKLUK.

Има ли допир с БСП,вече е под карантина.Партията майка си изяде децата.Има и много честни и кадърни хора в тая партия,жалко за тях!

След като в този кризисен за БСП момент,Кадиев бе единственият който се кандидатира-какъв е смисъла,Станишев да коментира.Той би могъл да прави тези изказвания и да изразява предпочитания само ако имаше няколко кандидати или ако сега се обявяваше търсенето на кандидат.Или пак ще препоръча някой,който от сега да е ясно,че губи.

изглежда започват да се ровят най-после около далаверите на брат му (участник в инвестиционни проекти за милиарди евро), преди беше затъмнение, ама май почва се разплитането и хоп нашият хамстер губи спокойствие (Ясно?) Не, не е ясно др. станишев, трябва повече информация за тези милиарду струващи проекти -например от де взе парите :-)

Госпожа Кадиева не беше ли по веригата на енергопосредниците??

Познавам лично Кадиев, макар и само от няколко срещи. Той е изключително принципен и коректен човек и имаше много добри идеи, които уви орешарски му попречи да осъществи. И затова ще гласувам за него, макар че страшно мразя БСП.

mushmurok.

А защо не др.Кадиева!? Тя знае как да присвоява!

Не че съм му фен, но именно Кадиев беше човекът, който каза, че на избори е лесно като Станишев да се пишеш начело на немажоритарни парламентарните листи, но като дойде време за София няма кой да се яви като кандидат за кмет. Доколкото си спомням той настоя Станишев да се яви за кандидат-кмет на София. Лисугерът се затаи и нищо не каза, но явно е длбар и не е забравил за хвърлената ръкавица.

Може и десет деца да има, но щом е избрал комунистическата идея на днешно време, не е много читав и ти си същия явно.

Винаги съм смятала,че Кадиев е едно изключение в БСП,и че мястото му изобщо не е в тази партия на крадци и мошенници.Чудя се умен човек като него как може да отива на избори,за които се знае ,че БСП никога няма да спечели кметското място в София.

Браво , скъпа сънародничке: ...за нашите деца мислят СИДЕРОВ, БОЙКО БОРИСОВ и ЯНЕ засега! Ашкулсун, завиждам на теб и на децата ти! Ама да не би тия триманта славни юнаци да са ти ги направили?

Кадиев- верния слуга на олигархията