Сергей Станишев: Сгреших, но няма да подам оставка

Сергей Станишев заяви, че няма да подаде оставка, защото пред себе си има кауза и тя не е приключила, като мотивация за това да бъде лидер на БСП. Той призна обаче, че изборът на Делян Пеевски за шеф на ДАНС е бил политическа грешка.

Обратно в новината

Коментари - Сергей Станишев: Сгреших, но няма да подам оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н Станишев какво още трябва да сгрешите, че да си подадете оставката? Има ли изобщо нещо, което би ви накарало да я подадете? Загубихте изборите 2009, а се изкарахте победител...Загубихте кметските избори - пак изязохте победител...На последните избори въпреки провала на ГЕРБ пак загубихте изборите и пак се изкарахте "морални" победители! Пълен провал при избора на министри и за капак пълен провал с Пеевски !!! Какво още трябва да осерете, че да се махнете най-сетне??? И вашите хора не ви искат вече! В името на властта правите непростими компромиси с ДПС! Как не ви е срам???

Кръв повръщам, Власт не връщам. Ясно???

Ти или си откровен идиот или шпионин на Боката. Тоя ход дето го изврътка завря рейтинга на партийката ти там дето Боката и в най-великолепните си сънища и мечти не се е осмелил да го види. Честито!

За БСП настъпи моментът на дългоочакваната промяна ! Това е естествен и задължителен процес ,който изискваше време и то сега дойде ! ИДВА ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО ! Комунистите/които в момента са около 2/3/ си отиват БКП , младите марксисти стават социалдемократи и така всеки мирно и кротко по пътя си , а върхушката ....дано остане с пръст в уста , НО ПАРИТЕ ПЪК СА ПРИ ТЯХ ! На добър път " другари"!!!!!!!!!!!!!!!!

Браво ! Това е поведение на истински комунист , защото чичко Ленин го е учил ,че власт се дава само с кръв !

Лумпените след като взеха властта вече не я пускат !

Леле, ти не разбра ли,че трябва да си ходиш,бе,малоумнико! Отивай си при Мониката, но и тя сигурно ще те изхвърли. Вече си смешен и досаден, навит като изтъркана грамофонна плоча. Ти нищо друго ли не знаеш, че ни навираш в очите ГЕРБ , та ГЕРБ. НИЕ НЕ ИСКАМЕ НИТО ТЕБ, НИТО, ДОГАН, НИТО МЕСТАН, НИТО СИДЕРОВ, НИТО БОЙКО! НЕ РАЗБРА ЛИ , МАЛОУМНИКО!

продаде идеите и на дядо ми и на баща ми...кой си ти? защо си? какъв си? инфантилен малоумник такъв....

Всяка грешка на този пост трябва да се наказва с як шут в задника на сгрешилия! Шута от народа да бъде възможно по най- жестокия начин! Никога повече тоя в парламента! НИКОГА!

Ей,това не е човек,не е желязо,що е то?

Този съсел разбива БСП.Жадно за власт момченце, пуснато с парашут от големия брат без нито един ден трудов стаж, започна да управлява страната ни.Партията столетница при него реално загубваше всички избори и управляваше некадърно страната ни, сега направи окончателен фал.

И в този миг го чака бате Гоце с двуцевка зад някой храст, а зад някой фонтан се е прицелил Румен Пет

сърГей, и ся кво, ще чакаш майор Деянов да дойде и учтиво да те помоли или да си подадеш оставката или да си смениш името, че с те адаши, пък го изложи много ти това геройско име.......

грешка прошка!ама 100 год.греска след грешка,в бсп това е безнадежден случаи.

мишооооо, няма нужда да подаваш. ние не те питаме, а те гоним !!!

Ако не си подадеш ние ще си я вземем и без да я подаваш

БСП никакво пускане на власта, стройте се , пребройте се и ако нещо не е в ред го поправете в движение. Вие трябва да служите на народа и да поправите всички свои грешки и на предишните управляващи , да подведете под съдебна отговорност всички които доведоха народа до това положение - прошка за никой, дори и за свои хора! Иначе заминавате в историята!

Те първо трябва да се върнат от историята, па тогаз ще ги пратим пак

СЪЖАЛЯВАМ, НО СИ ДЛЪЖЕН ДРУЖЕ! ТИ НЕ СТАВАШ ЗА ПУШЕЧНО МЕСО! ЗА ТОВА ТРЯБВАТ МЪЖЕ!

Серго ти се характеризираш от едно оппределение на Захари Стошнов // РУБЛАДЖИЯ. Като не подаваш оставка какво, ще чакаш да те запалат в парламента като Жан виденов ли.

Ако бяха приели закон за лустрацията, този хамстер нямаше да продължи да цвъка безобразията си, както и всички доноси, които бликат в удобни моменти за милата столетница.

НЯМА НИЩО СТРАННО?? БГ Е НА ПЪРВО МЯСТО В СВЕТА:БЕДНОСТ, ПРЕСТЪПНОСТ, БЕЗЗАКОНИЕ И ВСИЧКО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВЕЛИКОТО ПОЛ. БЮРО НА БКП И ТЕХНИТЕ НАСЛЕДНИЦИИ СЪМИШЛЯНИЦИ И СИМПАТИЗАНТИ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ПОСЛЕДНИТЕ 70Г. ЗАЩО ДА СЕ ПОДАВАТ ОСТАВКИ?????!!!!!!!

10/plus) za komentara.

Само на мен ли ми се струва или наистина никой от тях (Ореш. Стан.Болен.Пеевски, областните упр. на ДПС) нямат абсолютно никакви намерения да си подадат оставките........ и всички уж в името на народа. То бива наглост ама............

"Не можеш да предложиш Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Не може да го представяш като някакъв Мел Гибсън в Смело сърце", акцентира бившият народен представител. Тя даде определение и на думата наглост: Праяват парламента и първата стъпка е сливането на ГДБОП с ДАНС, втората - да се сменят изискванията към председателя на ДАНС. После извикват групата (на БСП бел. ред.) като овце и им казват ако не искате, ще падне кабинетът.

От жива свиня мас и от комунист власт не можеш да вземеш.

..власт на всяка цена, дори и да ликвидира България.

само куршум за тая тъпа и нахална тиква протестиращите да го линчуват а не да ходят пред централата на атака да си правят чекии на тъпите мозъци

Типичен комунист

Недейте г-н Станишев, не си я подавайте, просто си я предайте на гражданите, те ТОВА ВИ МОЛЯТ, ЗАЩОТО ИМАТ МОРАЛ ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС, АМА ВИЕ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ЕДНИ ГИ ГОВОРИХТЕ, СЕГА ОБАЧЕ СМЕНИХТЕ ПЕСЕНТА, НО ПЪК КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ ТО ТОЗИ СЦЕНАРИЙЙ ВИЕ ГО ПОДДЪРЖАТЕ ОТ КОЛКО ГОДИНИ ВЕЧЕ....., АМИ ВИЖТЕ РАЗБИРАМЕО ЩЕ ВИ ГО КАЖА, НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С НЕЩА, ЗА КОИТО НЕ СТАВАТЕ, ВЕЧЕ МНОГО ЯСНО СЕ ВИЖДА И СТАВАТЕ ЗА РЕЗИЛ, СЕГА ВИЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ НИ?!

НЯКОЙ ДА СИ СПОМНЯ КОМУНЕ ДА СИ Е ПОДАЛ ОСТАВКА ПРИ ГАФ? АЗ ПРЕЗ МОЯ ЖИВОТ НЯМАМ ТАКЪВ СПОМЕН.ДАЖЕ ДО 1989г.ГИ СЛАГАХА НА ПО ВИСОКИ ПОСТОВЕ.

И БОЙКО Е КОМУНЕ , АМА СИ Я ПОДАДЕ. :)

тогава не е комунде, истинското комунде се бори като плъх до последно, като съсела

ИДИ СИ СЪСЕЛ

Колкото и странно и неочаквано на пръв поглед да звучи големият губещ в създалата се ситуация е ...ДПС. Лидерите на тази партия заложиха на неистовия стремеж към властта и вопиющото желание за мъст и реванш на сегашната върхушка на БСП, което в крайна сметка се оказа губещ залог. Защото, покрай податливото на зомбиране и манипулации общество, състоящо се основно от нискообразовани или лелеещи за изгубеното, безметежно Татово време хора, в годините на т.нар преход неусетно израстна младо, далеч по-образовано младо поколение, познало и с очите си видяло предимствата и достойнствата на европейската цивилизация, което не желае да бъде манипулирано, лъгано и да получава благата на живота само в бъдеще време. Ето това не оцениха лидерите на БСП. Защото именно те, младите хора, са инициатори и участници в протестите. Защото на тези протести никой не дрънка празни тенджери, те не са инициирани от фикс-идеята на БСП - ГЕРБ! Протестът има далеч по-дълбоки корени, което също е енигма за върхушката на столетницата. Което означава, че тя е с недостатъчни капацитивни и аналитични възможности. Което означава също така, че на следващите избори (които ще са твърде скоро) БСП ще претърпи тотален крах, както електорален, така и вътрешнопартиен. Каквито и мимикрии и лицемерни пози да прави в лицето на уж осъзнали се, уж дистанциращи се, уж срамуващи се другари...Що се отнася до ДПС която и да е политическа сила от тук нататък ще бяга като дявол от тамян от него. За да се спаси от народния гняв и предрешен бъдещ управленски провал...Това в близко бъдеще вещае тотална изолация на тази партия. Нещо, което нейните избиратели, които в голямата си част честни и трудолюбиви хора, не заслужават. Тяхната беда е, че не са посветени нито в интригите на падишаха, нито в козните на бейовете...Що се отнася до БСП, маниакалният синдром ББ, се оказа пагубен за нея и я отклони от трезвата оценка на промените в интелектуалния потенциал на нацията.

Сергей Станишев: Сгреших, но няма да подам оставка, защото сме социалисти

ПО ВРЕМЕТО НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ СТАНИШЕВ УВОЛНИ ПЕЕВСКИ ОТ ПОСТА ЗАМ-МИНИСТЪР НА ЕМЕЛ ЕТЕМ ЗАРАДИ ЛИПСА НА МОРАЛ И КОРУПЦИОННИ ПРАКТИКИ. ТОГАВА КАЗА, ЧЕ Е СРАМ ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО МУ. СЕГА НИ ГО СЕРВИРА ОТНОВО!!!ТА НАЛИ СЪДЪТ, НАЧЕЛО С ЦАЦАРОВ-ТОГАВА СЪДИЯ, СЕ ОБЯВИ ЗА НЕГО, ЧЕ Е ЧИСТ КАТО СЪЛЗА!

Да но сега е зависим от него както и Орешарски ще секнат милионите а може би милиардите . БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НЯМА ПРЕДСТАВА КАКВИ ЗАЛОЗИ И ИГРИ СЕ ИГРАЯТ ТОЗИ СЕР-ГЕЙ КОИТО НЯМА ЕДИН ДЕН РАБОТА КАК И С КАКВИ СРЕДСТВА СЕ ИЗДЪРЖА ЗАЩО НИКОЙ НЕ ГО ПИТА

Да но сега е зависим от него както и Орешарски ще секнат милионите а може би милиардите . БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НЯМА ПРЕДСТАВА КАКВИ ЗАЛОЗИ И ИГРИ СЕ ИГРАЯТ ТОЗИ СЕР-ГЕЙ КОИТО НЯМА ЕДИН ДЕН РАБОТА КАК И С КАКВИ СРЕДСТВА СЕ ИЗДЪРЖА ЗАЩО НИКОЙ НЕ ГО ПИТА

А бе, Сергей, Прояви малко достойнство и мирно се оттегли сам. Не чакай да те свалят и да ти се смее целия народ.

ОТ КЪДЕ НАКЪДЕ СТАНИШЕВ И ПЪРВАНОВ ЩЕ СИ РАЗМЕНЯТ ВЛАСТТА В БСП? ТАЗИ ПАРТИЯ НЕ Е НИТО НА РОДИТЕЛИТЕ ИМ НИТО НА ДРУГИ ТЕХНИ РОДНИНИ. ТАЗИ ПАРТИЯ ИМА СТОГОДИШНА ИСТОРИЯ И ЗА НЕЯ СА ДАДЕНИ СТОТИЦИ СВИДНИ ЖЕРТВИ. ВЪН СТАНИШЕВ ОТ БСП!!! ВЪН И ПЪРВАНОВ ОТ БСП!!! ТАЗИ ПАРТИЯ ИМА И СВОИТЕ ЧЕСТНИ И ОТГОВОРНИ ЧЛЕНОВЕ, КОИТО МОГАТ И ЗНАЯТ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ТЕЗИ ДВАМАТА. СТАНИШЕВ И ПЪРВАНОВ СА НЕ САМО ПРЕСТЪПНИЦИ ПРЕД ЦЕЛИЯ НАРОД , А СА И ПРЕСТЪПНИЦИ ПРЕД ПАМЕТТА НА ОТДАЛИТЕ ЖИВОТА СИ ЗА ТАЗИ ПАРТИЯ. НИЕ, ИСТИНСКИТЕ КОМУНИСТИ, НЯМА ДА ДАДЕМ ТАКА ЛЕСНО СВОЯТА ПАРТИЯ В РЪЦЕТЕ НА ШЕПА ТУНЕЯДЦИ И ПАРАЗИТИ. ВИЕ СТЕ СРАМ ЗА НАС: СТАНИШЕВ; ПЪРВАНОВ; НОРА АНАНИЕВА; ГЕРГОВ / СВИНАРА/; РУМЕН ОВЧАРОВ; РУМЕН ПЕТКОВ; КРАСИМИР ПРЕМЯНОВ; ТАСКО ЕРМЕНКОВ; НАПУСНЕТЕ НАШАТА ПАРТИЯ, ЗАЩОНО ДОСЕГА ВИ ПРЕСЛЕДВАХА АНТИКОМУНИСТИТЕ, НО ЩЕ БЪДЕ ОЩЕ ПО-СТРАШНО КОГАТО И НИЕ ВИ ПОГНЕМ

Докога ще чакам, тарарарам... Докога ... и т. н. хахаха ...

Нищо не си разбрал, Сергей. Защо превърна БСП в клуб по целесъобразност? Защо се разпиляха членовете и симпатизантите на лявата идея, които я изповядват безкористно? Това не е поради грешка, това е поради твоето НЕляво мислене - затова, хайде - докато можеш да го направиш сам.

ОТ ЯСНО ПО ЯСНО ЗАЩО НЯМА ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА НЕ Е КРАЛ ДОСТАТЪЧНО ПАЛЯЧОТО серГЕЙЧО ВЪН

моооооре не е крал... и с гъ.а си е крал, изпра парите на бритиш върджин острови(там не се плащат данъци върху доходите), та всички крадени пари минаваха през фирма регистрирана там на тези острови. власт му е нужна, власт, то усещането че си некадърник, не може да се купи и с всичките пари на света.

Сигурен съм и в БСП има нормални и морални хора. Ти Станишев - не си сред тях. Сдавай поста и викайте г-н Първанов да ти оправя бакийте, че на следващите избори ви чака съдбата на г-н Костов. Оставяйте всичко дет сте го захванали и почвайте законодателни промени за изборите.. елементарно е - свалете герберските промени и освободете площадката за нови лица и партий, сменете системата и я направете мажоритарна и намалете броя на депутатите наполовина... три точки имате - действайте

Народът на България ИСКА да си ходите.... Ходете си бързо, ..... иначе някой ще изнасили волен сидеров отново..... и този път няма да му плати,... а няма и да е по негово желание.. Велико Народно Събрание веднага! Велико Народно Събрание веднага! Велико Народно Събрание веднага! Велико Народно Събрание веднага!

нещо си се объркал. Народа иска промяна на статуквото ! Оставка тука какво точно ще донесе.. нищо...

Твоите съпартийци ще те ИЗРИТАТ!

той за друго не става освен за народен представител да го храни народа как да подаде оставка ако го направи може и кофите да рине

е така е станишев-болните мозъци се сгромолясват с гръм и тресак у дерето. яде яде , не се наяде, злобен, грозен, продаде българия на турците заради комплексите си.

Тези безсрамници като се докопаха до властта не я пускат . Друг шанс едва ли ще имат. Щом взеха власта веднага за хората се замислиха .... Белене, ДАНС..... Все жизненоважни за народа въпроси. Да се махат, и стига са плашели че ще стане по лошо. Честната пчеличка Мая също сега се усети да казва "истината" ,което потвърждава че досега само лъжеха.... Стига Довиждане!!!!!

Няма да чета хилядите коментари , само ще си кажа моето мнение, а то е, че ще трябва да си вървиш, вече никой не те иска , и народа, и твоите съпартийци, и тези от Европата. Вече си бита карта, разбраха те колко си инфантилен и незрял, от тук нататък вече вървиш само надолу, ама още не си го разбрал, защото нямаш акъл за това.

Правилно, не я подавай, дръж се като комунист на разпит - не като човек, а като желязо! та дано партийката ти никога вече не се върне да управлява съсипаната от нея държава!

главата между коленете и наду пена - това е позицията на бсп спрямо дпс само гей би се радвал на това положение така брутално да му разширяват ду-5-о

Ти вярваш ли си, че Пеевски има качества, защото в това, никой не вярва. И каква е каузата пред теб, която не е приключила.

И без да подадеш оставка ще те изгонят - там в Сибир в гори тилилейски. Да не те виждат , да не те чуват.

Каузата на продажното украинче са : Многото пари!! ТОЗИ ПРОСТАК - СЛОЖИ НАЧАЛОТО на КРАЯ на БСП!! Жал ми е за хилядите излъгани редови комунисти!!!Да го НАТИСНАТ на Позитано !! ДА СЕ МАХА!!Той не милее за партията !!!Той е мръсна подлога на ТИМ КТБанка!! МАХНЕТЕ ГО!!!!

От Ихтиман по-насам да не идва за следващи избори

ДОВИЖДАНЕ Г-н Станишев и със здраве!!

Уточнение-докато си здрав

".......... И ако нявга се забравя и почна да те клеветя не ме заплювай! Аз тогава не бих заслужил чест такава дори на храчките честта! Но аз горя! Но аз живея! Аз няма да ти изменя! Във думите ми червенеят лъчи от твойта светлина! И в милионния ти пристъп срещу врага ни разнолик не съм аз Радевски, ни Христо, аз съм безимен твой войник. Води ме, Партийо, води ме под свойте бойки знамена! Свети с червеното си име чрез хилядите имена! " Христо Радевски -"Към Партията" ..