Още съпартийци поискаха оставката на Станишев

Районният съвет на БСП в столичния район "Витоша" прие декларация до Националния съвет на БСП и Градския съвет на БСП, с която иска оставката на председателя на НС на БСП Сергей Станишев и ръководеното от него Изпълнително бюро.

Обратно в новината

Коментари - Още съпартийци поискаха оставката на Станишев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДА НЕ МАХНЕТЕ СТАНИШКАТА, БРЕ! ТОВА Е НАШИОТ ЧОВЕК ДЕТО ЩЕ ЛИКВИДИРА БКП-то !!! МАЛАДЕЦ !

МНОГО Е ПРОСТО - ГЛАСУВАНЕТО СТАВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, КАКТО Е В ГЪРЦИЯ, ИНАЧЕ - ГЛОБА! АКО ТОВА СТАНЕ-ЦИГАНСКИТЕ И ТУРСКИТЕ ГЛАСОВЕ НЯМА ДА ИМАТ НИКАКВА ТЕЖЕСТ! НО БСП И ДПС НЯМА ДА ДОПУСНАТ ТАКАВА ПРОМЯНА!40

На 12 май БСП не е спечелила един милион гласове, а Коалиция за България в която участвах някъде около 9 партии.На следващите избори нека бъде сама БСП и тогава ще може в действителност да видите колко ще гласуват за вас.Бъдете честни поне тогава.Не използвойте чуждо име и чужди партии -Коалиция за България, а се явете самостоятелно, за да е точно.А искайте от мая манолова и сергий станишев да обявят източника си за "подслушването и бюлетините", защото май сигурният им източник ебил дилян пеевски!Сещате ли се как се подреждат нещата?

Къде е сестра Галева-това кречетало Мая Манолова?Заедно с другите идиоти от БСП трябва да бъде съдена за национално предателство.Ненадминати са в интригантство,компромати,тонове помия излята само и само да се докопат до властта.Проклети да сте.

Каква грешка? Какъв Пеевски? Подготвили и гласували ЗАКОН за да осигурят назначаването на Пеевски! Аварийно вкарване в дневния ред на НС и гласуване без обсъждане- та това е точно мафиотско задкулисие, грешка било? Като да вкарат Нац. сигурност в Правителството. Самоипредложил се Пеевски при гореизброеното. Това е завоалиран фашизъм. Всички членове на бившата ДС вън от НС, Управлението и партийните централи. Стана съвсем ясно. Цъфна ИСТИНСКАТА им същност. Вечните мафиоти и крадци! Орешарски така ли си избираш правителството - самопредложили се , а се смеехте на ББ че ги срешнал.... А ВИЕ за пари си осрахте физиономиите и се подигравате с българите.

Гласуваш за Станишев-получаваш Данс Пеевски, Гласуваш за Мая Манолова получаваш Емел Етем ! Значи от БСП по време на предизборна кампания се държат като амбулантни търговци и ни показват мостри без стойност.Нищо не е гаранирано. Тези хора или са малоумни или са страшно дзависими и участват в страхотни задкулисни игри.

Г-н Станишев трябва незабавно да подаде оставка за да не загине БСП , иначе столетницата умря

Буруджиева, освен че си проста си и много, много грозна. Баба Яга.

Ако БСП иска остане значима парламентарна сила, Станишев моментално трябва да си подаде оставката, защото оставането му всеки ден носи негативи за БСП. Грешките му досега ( основната е коалирането с ДПС) доказват че не може да бъде водач на най-голямата партия в България. Ако се води самостоятелна управление без ДПС, постепенно ще се увеличава подкрепата за БСП и ще стане реална алтернатива на ГЕРБ.

Успешна реанимация на почти умрелите ГРОБари, навиране на БСП в ъгъла на политическото пространство, липса на полезен ход след 6 поредни изборни провала, самоубийствена колаборация с ДПС. Това еврейче е по-голям гробокопач на БСП от Ваньо Мангъра и Боци Раепоня, взети заедно! Периода на СтаниШеф е най-срамния период на партията след промените.

Нека всички 240 депутати отидат на Аспаруховия мост и партийните им водачи да им обявят изискването, че трябва да скочат долу. Със сигурност тоз, който се подчини на партийната воля, няма да изпита чувството, че е нищожество, както се случва след гласуване на простотии.

краино време беце,отиваи те ци цтаницеф....доган *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Ръководството на БСП и лично нейният председател Сергей Станишев не са в състояние да намерят изход от кризата, в която хвърлиха родината, правителството и партията..."

Кой още не е разбрал,че за червените комуняги "ИНТЕРЕСИТЕ НА ПАРТИЯТА СТОЯТ ПОВИСОКО ОТ ДЪЛГА КЪМ РОД И РОДИНА"????Ей ги на- те знаели,че не е добре да изберат Пеевски, ама ПАРТИЯТА така наредила!!!! На какъв език да обясним и как да набием в главите на всички "ЧЕРВЕНИ ИЗБИРАТЕЛИ", че само ги използват за да се докопат до властта техните мили "червени другари" ????? Ботев който казва :" След обичта ми към отечеството иде ред на обичта към жена и деца..", Левски: "Ако губя -губя само себе си, ако печеля- печели цял народ..." Хеййййййййййййй, родоотстъпници червени, докато съм жива няма да ви простя предателствата!!!!

Разтрепераха ми се ръцете и в бързането изядох "": извинявам се......"по-високо"

Къде изчезнаха сега червените хлебарки,преди няколко дена тука гъмжеше от тях? Явно не им понася климатът в последно време,и са на изчезване........:-) :-)

Станишев - зомбираният, заедно с Олигарски - вън... и повече да не се чуе за тях.

да подава оставка таман ще има повече време да прекарва с доган и местан да си прават взаимни удоволствя:)))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Май е по-добре Станишев остане, за да може съвсем да отчая до погнуса избираелите на партията и вежнъж завинаги да изчезне БСП/БКП.

Takiv ryazan mi go vkaraha ce ne moga da go izkaram sis sila askolsun na kozela Mestan

Той обясни, че е гласувал "за", защото такова е било изискването към депутатите от парламентарната група. От Районния съвет "Витоша" са призовали Ангелов друг път да се ръководи от интересите на държавата, а не от тези за партията. Такива родоостъпници и крадци в историята на БЪлгария до сега нямаше.Това е динственият принос на СерГей към България.За приносът към личното състояние на Лисичката и към себе си вече знаем.

да бъде ИЗКЛЮЧЕН от ПАРТИЯТА след като с лека ръка ХАРИЗА на ТУРЦИТЕ от ДПС нашата мила родина БЪЛГАРИЯ. Вън ПРОДАЖНИКО!!

Нагло по-нагло най нагло-станишев.1станишев- единица за безочие и наглост.

да харчите пари эа нови иэбори дайте малко на Батко Йоцко АМСТЕРДАМА И той ще свърши работа!!!

Струва ми се, че "звездата" на Първанов - отново ще изгрее...

Аз съм жена с много грижи,но в петък като го видях този мазен гей по телевизията и не издържах тръгнах в проливния дъжд на протест. То че няма честни политици знаем всички но този като го видя ме избива на насилие. Не мога да го гледам

Не само, че Станишев няма да подаде оставка, но говори такива глупости по телевизията, че мен ме е срам да го слушам. Този не може да има морал!

вие чак сега разбрахте каква стока е паднишеф

Братя на пазара излезе най-новия бестселър "КАК ДА САМОУБИЕШ 100 ГОДИШНА БАБИЧКА" от академик серГЕЙ падниШЕФ в съавторството на п-рДоган,п-рМестан и с дейното участие на ст.науч. сътр.сидер ага. предвижда се само едно издание !!! цена 30 сребърника

Гротеската формация бсп се разпада сломена не от опозицията, а от дпс техните насилници! Еми така се получава "социалистчета" като имате за лидер слаб и недъгав хомосексуалист!

голям кеф ,този мазаен евреин беше много алчен за власт и сам си го заби без вазалин.с избоа на пеевски гея целеше с един куршум два заека-компроматите и медиите в едни раце и смазваш неудобните.да ама не. голям си го заби не само на себе си но и на столетницата и сега много ги боли червените.

ДОЛНИ ЧЕРВЕНИ ПРОДАЖНИ КОПЕЛЕТА!

дпс е незаконна,регистрирана е в разрез с конституцята пд диктовката на бсп.

Орешарски се оказа динена кора. Голям номер ни погоди. Скоро ще се разбере кой ни го пробута. Със сигурност е някой, който еднакво мрази и бсп-то и нацията. Ще потърся дали има някъде коментар от Ноам Чомски.

Ало...ПЕС -- гордеете ли се с ПРЕДСЕДАТЕЛЯ СИ .....Стани шеф!

Винаги е имало продажници в партията...страхливци...това са хора недостойни да бъдат членове на БСП...поучете се от членовете на ГЕРБ...щом Боко каза и спретнаха протести...Яне също се вдигна на крак...Свободата е за интелигентните хора. Простаците я превръщат в "свободия"...

Плачи, плачи! Нареви се хубаво и...няма да ти олекне!

Че те само продажници в тая партия! И винаги ги е имало!

КЪМ ШИПАНЗЕТО СТАНИШЕВ ТОЛКОВА Е ЗЛОБНО ТОВА СЪЩЕСТВО ,ТОВА ЩЕ ПОГУБИ НАРОДА СИ С ИНАТА СИ,

За този хищен гущер БСП е много характерно бързото откъсване на опашката при опасност. Това е защитно приспособление. Откъснатата опашка подскача и привлича нападателя, а гущерът се спасява. На мястото на откъснатата опашка израства нова И така, вече повече от столетие!

Този път, сами си навряха опашката...

СТАНИШЕВ ДА СЕ СВАЛИ И ВЕДНАГА ДА БЪДЕ СЪДЕН ЗА ВРЕДИТЕ ,КОИТО НАНЕСЕ НА ДЪРЖАВАТА В ПРЯК,КОСВЕН И ПРЯКО В ДЖОБА СМИСЪЛ.МОЖЕ ДА СЕ ОТЪРВЕ КАТО НЕВМИНЯЕМ.

Оставка е малко.Да сложиш за областен управител на най- късно осводената част от България - Пиринска Македония -представител на ДПС означава ,че си тъп и не ставаш за политик.

ТЕЗИ КОМУНИСТИ СА НЕСПАСЯЕМИ.ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ ,ДОКАТО СЕ РАЖДАТ ПО НАШАТА ЗЕМЯ. СВЕТА СЕ ОТЪРВА ОТ ТЯХ И ЗАЖИВЯ.НИЕ ...ДО КОГА?

към Бобо...комунисти идеалисти са много малко бобо...имало е партийни членове кариеристи за власт...те винаги за били продажници има ги и сега...комунизъм не е имало и няма в света...има Комунистическа партия в Китай но и там няма комунизъм, има пазарен социализъм и е вече първа по икономически ръст в света...така че бобо света не се е отървал а напротив в много страни вече водят лева политика а не дясна капиталистическа ...тово е бобо...

доволен съм

Добрата новина е, че Станишката откъдето и да го погледнеш си е пътник, лошата новина, обаче, е, че кукловодите, явно, са подготвили на неговото място още по-дребна и продажна душица. Иначе нямаше да му спретнат тоя номер.

Станишев трябва да се навре в миша дупка, и да не излиза от там до края на живота му. Съпартийците му не го искат, а какво остава за народа.

Така става в нормалните държави.Като не можеш да се справиш има и оставка!Много надежди умряха не може още в началото да се правят толкоз много грешки.Наистина най достойната постъпка е ОСТАВКА!

...аа в сряда ще му я покажат..в петък ще му я прочетат....ааа другия месец ше му я връчат....по-другия ще я отеглят...абе смешници утре сте аът сичките бе...

Станишев си отива. Доказа, че е безпредметен и като порядъчен политик, и като нормален човек. Не е личност с достойнства, а обикновено мекотело в ръцете на Доган и Местан, които правят с него каквото си искат. Да се връща другарят Георги Първанов - Гоце и пак да спасява столетната червена бабушкера БСП/БКП и т.н....

Станишката е изпаднал в невротичен шок. Гледа като изтърван и говори несвързано и сам си противоречи. Явно, ще го сменят. Не оправда очакванията на олигарсите и мафията на БСП и ДПС. Обръчите от фирмите на тези партии са много недоволни. А Волен болен съвсем се скри ...

Не забравяйте и кой стои в дъното на всичко това - ДПС. Гафът е и техен, при това по-отрано, когато са го приели в редиците си. Толкоз за добричките 'етнически турци'. Циганска работа....

Да я разстреляме тая партия,че да очакваме нещо по-добро...

Как да го обясним на тези мафиоти, туркопедерасти, изперкали комунисти, с ортаци набедени националисти, че няма да търпим повече да ни грабят скрити зад всякакви благовидни "идеи" и мними грижи за нас! Идете на майната си бе гьонсурати!

Другарят Р.Овч излиза в контранастъпление. Чакаме включване и от основния играч - Гоце Първаноглу. Той дебне някъде на пусия залегнал с гравираната си пушка за 50000 лв, чакайки Станишев да влезе в обхват.

Защо никой не иска оставката на хора от ДПС?????

Трезви хора сме и не вярваме във фантастика.

Трябва да си доста друсан, за да скачаш само срещу бушоните Станишев и Орешарски. Трябва да се гледа и малко по-встрани, да се махнат капаците - иначе ще ни яздят още 60 години.

Там е феодализъм, за каква оставка ми говориш. Могат най-много да те направят доживотен почетен .....член.