Станишев: Една година ГЕРБ мина, но остават три

Резултатите от една година управление на ГЕРБ са негативни за българските граждани, които носят тежестта от неадекватната политика в икономически и социален план.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Една година ГЕРБ мина, но остават три | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре че не трябва да чакаме 3 години БСП да си ходи. Че до миналата година чакахме 4 дълги години. Станишко , както винаги е много далеч от действителността. БСП, както винаги с еопитва да приеме желаното за действително. И ако те смята че след 3 години отново ще са на власт много се лъжат. Преди 5 години хората ги приеха с отвращение заради политическата им проституция и надупването на Доган. Царят успя малко да омекоти удара, и всъщност всичко положително което беше в икономическата област го дължат на НДСВ. То ако останеше на тях отдавна Русия и Турция да са ни заробили. Аз се радвам че начело на БСП стоят такива гениални вождове като Станишко и Агент Гоце. Това е най-бързият начин състава на симпатизантите на БСП да се редуцира под 4%. След кати измрат твърдолинейните чугуноглави болшевики надали някой нормален човек ще се запише при тия. Най-малкото защото ще го е срам. Така БСП естествено ще се превърне в партия на номенклатурчици и техните деца, цигани и други декласирани елементи. Затова, колкот и да са ми неприятни всички тези екземпляри от все сърце им пожелавам дълъг живот и дълги години начело на бСП. Само така България веднаж завинаги ще се отърве от БКП-БСП като фактор в политиката и има шанс да стаен нопрмална държава.

Станишев,ти си тъп,но нагъл пръч,който ще забрави какво е да седиш в Парламента,да крадеш и да говориш глупости,от рода на това,че няма криза в страната!Догодина БСП няма и в Парламента да се намести,както на теб и твоите мошенници ви се иска!Сбогум БСП!

колкото и да е гадно така е, прав е станишев, тия са лкова зле че по вече няма на къде, и искрено се надявам да не ги изкарат тия 3 години

Както винаги другаря Станишев и в изказването си за Германия не е прав, а обратно.

за една година вдигнахте много пушилка,през останалите три явно ще се търсим из пушилката.

Селски са физиономите на комустическите наследници от бсп защото след 09 09 1944 власта са взели селяните и тъпите комунисти.Сега гледадаме тяхните деца и внуци в парламента от ляво.Колкото до ББ по добре такава физиономия отколкото серГейска.Лека вечер другарю.

Брей на този бастун наглоста му няма край

Ами като още не е анализиран и още е на свобода, ще анализира ми. к'во!

Три години е доста оптимистичен вариант. Максимум една.

Задачка за Станишката. Преди година БСП - 17% Сега - 12 % Колко ще е след 3 години???

Този вече и за псуване не става...хахахха

Да се смея ли да плача ли, не знам? Наглост, наглост и пак наглост. Не искам да го коментирам този индивид нито цялата червена клика. Искам само да кажа: Серьожа вперед к смерти БСП. Успех в начинанието...

скрий се в москва крадлив съсел. Ти много помагаш на народа с вечните лъжи - например 10 хиляди лева доход по декларация в СП и живот на аванта срещу сарайте на доган в магнолия. Айде наем не плащаш, а консумативите с кВо ги плащаш или не декларираш страничната заработка като гей. По ЗДДФЛ се плаща патентен данък ако не знаеш. И цена от 80 долара повишена през 2006 на 339 и с опции за вдигане , през 2010 - 576 долара нещо да ти говори, гризач гаден. Акъл и оценки ще даваш. Като вдигна газта над 7 пъти дали вдигна и пенсиите от 100 на 700 лева, гниди нагли и крадливи, само на лъжи и манипулации сте способни вече 70 години, но ганьо си заслужава съдбата

Молодец, комсомолец Станишеф! Так держат! Ама добре че преживяхме твоите 4 години! Щото както беше почнал да плащаш бюджетно евро проектите - хептен щяхме да закъсаме...

Много е лесно да се дрънка отстрани. Като беше на власт тоя мазен мишок какво направи? Нищо!

За съжаление провала на ГЕРБ е наистина пълен. Даже по Виденово време не е имало такъв застой. Една от причините е, че с малки изключения цялата министерска гарнитура е съставена от хора свикнали само да взимат(грабят), а не да дават, противно на фалшивите им изказвания. Точно тези нагли и ненаситни псевдоспециялисти, проблечени зорлем в министерски мостове ще довършат икономиката до край. Дано не успеят и ги разкарат овреме иначе държавата е към фалит.

Колкото и да ти е кофти вие комунягите отивате в историята и там ще бъдете редом до турците като извършители на геноцид над Българския народ. Позорът върху вашата пасмина ще бъде вечен.

Ти пък къде ти идват такива заключения.

След още 3 години "ни пуха, ни пера будет" от милата ни столетница. Народът- мърша, предпочита явно, да бъде на "другия свят", заедно с БКП-БСП, за вечни времена. Аз имам големи надежди към Станишев, да ускори естествените-геронтологичните процеси, видни в БСП. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ.

Нека действа серГейко, след него партията му никогиж няма да се въздигне пак. Да дерзай, дето се вика!

...ма колко е хубаво да гледаш отстрани и да говориш глупости...

На този мушморок защо винаги физиономията му е мазна. Свети,като тиган на месечина.Не се ли къпе?

А на Боко каква му е физиономията? Като на селски тарикат. А как мазно се усмивхва с леко наведена глава. Например при срещите си с Берлускони.

защото си е мазник и винаги е притеснен да не му сложат белезниците та затова се поти постоянно, пък си е качил и 10-на кила от както е на глас, като се гледа видео от преди 4-5 години е младо стройно слабо момче а сега изпотен, дебел теляк!