Станишев: Управляващите ядат от бъдещето на българите

Не сме само ние гневни, много хора в България са гневни от състоянието на държавата и от начина, по който живеят и от огромната безработица. Това каза пред БНР лидерът на БСП Сергей Станишев.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Управляващите ядат от бъдещето на българите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сладур...След неговото управление има ли още нещо неизядено?...

нали каналите ви работят. Къде през митници, къде през пЪрвославна църква, къде по далекопроводите за ток през граница. Да му мислят крепостните без пари за билет.

simeon

Това момче си няма скрупули. Непрекъснато бълва глупости.Не може ли да се усети, че няма вече кой да им вярва.За толкова години само грабежи, ежнялъци, лозунги, и нищо.Намери се един човек, в такава жестока криза да направи нещо ,и те бълват глупост след глупост.ЗАСРАМЕТЕ СЕ НАЙ ПОСЛЕ.

1chovek

А вие от какво ядохте, г-н Станишев? Просто завиждате, че днес не сте на трапезата? Или разигравате цирк за пред камерите... Няма вече кой да се върже.

сър

Какво е откраднал Станишев не разбрах? Оня компроматен доклад? За какво е обвенен? От къде са апартаментите на шестака? Как Борисов стана милиардер? КОЛКО ИДИОТИ ОБИТАВАТ ТАЗИ ИЗГОРЕНА КОЛОНИЯ?

Ани

Станишев за 2 години се научи да управлява и думите му на бивш премиер никак не са за подценяване!Още повече че зад тях не стои само той,а определен екип,който анализира и прогнозира компетентно.Ние можем да търсим всякакви кусури и грешки в предишните правителства,те няма начин да нямат и простъпки и нарушения,но да отричаме заедно с това и капацитета им и постиженията им е неправилно.Това значи да се поддаваме на лъжите на сегашния премиер,за който всички са престъпници,а той-света вода ненапита и най-великия на света?!Да,вярно,че последния дойде на власт след масирана пропаганда,платена от олигархията,че всички са крадци!Обаче с нищо не е доказал нито компроматите,нито обвиненията,които ръси!По-скоро доказа,че понятие си няма от управление,икономика и закони,а думите на такъв човек нямат никаква стойност!Аз поне правя разлика между изборна пропаганда и действията на министър председател,в който е и хляба,и ножа!За съжаление тази персона и кликата около нея не израснаха от площадни/медийни агитатори до управленци и продължават да дрънкат,каквото им падне!Толкоз по-зле,ако българите не са израснали също,да са станали обективни и още се поддават на манипулации.Ако продължават да вярват на празни приказки и обвинения.Мен също ме е яд на предишните управници/НДСВ и после коалицията/ за много неща,но трябва да си плюя на съвестта,ако не призная,че хората край мен живееха спокойно,работещите имаха работа и онези,които имаха бизнес също бяха добре и се развиваха.А сега всички са ревнали на умрело и отникъде светлина не виждат.

Ани

Май искате всички да млъкнат,независимо дали говорят истината!Защо така?!Болни ли сте или що?!И като млъкнат кво?!Ще ви останат само рекламите на управляващите,които са велики,никакво критики и въпроси няма да има!

12%? тая стъкмистика.

Нали беше на влас Сер гиеичо зашто я изпусна ,крадлио такъв а сега виеш като пироговска линеика

Станишев, не си гледай пъпа и говори едни и същи неща до втръсване, ами вземи да се произнесеш за газовата връзка с Турция, да те видим колко си националон отговорен?!

абе колкото и да грачиш грозно и зловещо истината е само една: вие червените разбоиници ограбихте балгарите и то така, както и турци не са ни грабили, при това си гласувахте закони да не ви разследват и садят за грабежите. в нормална даржава вие червенобандитите щяхте да сте по затворите.

ЕЙ, ХАМСТЕРИЧОК НАГЪЛ.., ТИ И БАЩА ТИ И ПАСМИНАТА ВИ БЕЗРОДНА И БЕЗСРАМНА ИЗЯДОХТЕ БЪДЕЩЕТО НА ПЕТ ПОКОЛЕНИЯ БЪЛГАРИ. ДОКАРАХТЕ ГИ ДО ОПАШКАТА НА ЕВРОПА, НАСИЛВАХТЕ, ЛЪГАХТЕ, КРАДОХТЕ. СЕГА СЕ РАДВАТЕ НА НЕБИВАЛАТА СВЕТОВНА КРИЗА, ЗАЩОТО АКО НЕ БЕШЕ, ОТДАВНА ДА СМЕ ЗАБРАВИЛИ ЗА ВАС... СПЕКУЛИРАТЕ С НУЖДИТЕ И НЕВОЛИТЕ НА ХОРАТА, ЗА ДА ДОКОПАТЕ ВЛАСТ ОТНОВО... НЯМА ДА СТАНЕ!

Баааате Гойко ти си мъж! Витков айде идвай, че на нормалните хора ни писна от разни боклуци да си измиват ръцете един с друг.

65 години тия хора унищожиха БГ. Сега плюят предизборно надявайки се пак да лапат. ББ прави грешки, но в тежка криза ако бяха. БСП сега щеше да има революции за да се махнат. А българи има и в Испания и Гърция, навсякъде нещата се влошават за съжаление. А те бяха страни които бяха много добре, а ние дори не си бяхме стъпали на краката. И тия господа или другари да ми обяснят,защо като бяха в най удачното време хората им дадоха червен картон и то два пъти подреф.

Вани,ти си някоя млада и не си спомняш за това ,че след 1944 г в България бяха построени фабрики и заводи,които преди войната не ги е имало,железниците разполагаха с над 300 електрически и над 400 дизелови НОВИ локомотиви/по 800000 лв бройка/,над 300000 вагони,внесени и нови ,строящи се у нас.От 1960 г започна усилено строителство на блокове и всичко това .което е "Старо строителство" приюти много хора .Авиокомпания "Балкан" постигна успехи в международния превоз и стигна до Дубай,немислимо за тогавашното време! Това което го пишете сега ,просто го мислите от сегашното време,затова не бъркай нещата.Имаше в България над 1 милион работници от Виетнам,Камбоджа,Куба,специалисти от СССР и технологиите които са се развивали ,са били водещи ,но за тогавашното време. Нима на запад тогава са се произвеждали коли като сегашните ,не,имаше опел рекорд,фолксваген костенурка,рено,симка,пежо и така с годините се разви индустрията ,за да се стигне до сегашното време.

Разликата с предишните правителства не е осезателна, а драстична. В полза на предишните правителства, обаче. А те си бяха бая боклуци. Магистрали Бойко строи колкото и Станишката, ама ги строи с 30% по-скъпи и по-калпави, а Станишката строеше и други пътища, за разлика от Бойко. И вече стана клише, ама наистина остави 8 млрд., които май вече ги няма, щото Бойко строи с тези пари. И енергийни проекти имаше, ако и да бяха предимно руски, а сега няма никакви. Софиянски пък построи повече метро от Бойко, а и Софиянски, и Станишката не бяха цвете за мирисане. Всъщност... комай само да се пипа и да врещи може банкянският мухльо.

:DТоя си вярва, че пак ще e на власт. Да ама не.

Станишка, и вашият задник е омазан, но в едно си прав ГРОБ са боклуци и вече са изкопали дупката за българската нация... но пък си имаме магистрали!

Време е сребърният фонд да бъде опоскан от управляващите,майчинството да се намали на 20 седмици,а официалната безработица да стане 40%.Иначе оправия няма да има.