Станишев поиска оставката на правителството пред 40 000 души на връх Бузлуджа

Около 40 000 души се събраха на историческата поляна под връх Бузлуджа за традиционния събор на левицата. По данни на организаторите до върха са стигнали около 600 автобуса и много леки автомобили - въпреки проблеми с придвижването заради затворен път между Шипка и Бузлуджа.

Обратно в новината

Коментари - Станишев поиска оставката на правителството пред 40 000 души на връх Бузлуджа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боко Тиквата само трябва да гледа и да се учи,как се прави демокрация,как се работи,как се празнува.Той неможе и 400 човека да събере.Всички чистни хора се отказаха от Боко....

СТАНИШКАТА И НА СЪН ДА ГО БУТНЕШ САМО ЕДНО СИ ГОВОРИ:" ОСТАВКА И ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ ДА СИ ХОДИ" ТОВА Е НЯКАКЪВ ВИД ЗАБОЛЯВАНЕ И НЯМАЛИ СЪВЕСТНИ ДОКТОРИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА ДА МУ ПРИПИШАТ НЯКАКВО ЛЕЧЕНИЕ. ЖАЛКО ЗА ЧОВЕЧЕЦА А Е ОЩЕ МЛАД И АМБИЦИОЗЕН...

След ББ поне ще остане нещо. А след Станишко какво остана? Нищо, или може би не съвсем. С увеличаването на пенсиите на насраните пенсионери - основен електорат ан БСП, като резултат ефектът е че са изядени, изсрани и всичкото в канализацията. Тоест след управлението на Станишко останаха само купове лайна. А тази теза за "всички са маскари" е особено удобна за бСП. Те си знаят че са червени боклуци. Винаги са били боклуци и боклуци ще си останат. И единственият им шанс е да застъпват тезата че всички са маскари. Много удобно, но невярно. Станишката знае много добре че от БСП нищо не става. Чеп за зеле не става. Но пред собствените си симпатизанти се опитва да се прави на мъж. Много смешно! Станишко и мъж! Едно бебе сам не може да си направи, та се наложи да заплождат метресата му като дойна крава. То и тя една "красавица" ама нейсе. Като за Станишко става.

Защо лидери на партия, която се определя като социална насажда толкова злоба и сее раздор сред българите. Не са ли ги възпитавали на всички добродетели, които човек трябва да притежава. Каква е тази агресия, която Ви е завладяла, господа. На това ли ще научите децета си?

"Тази партия пращаше хора в лагери и произнасяше и провеждаше заседания на Народния съд след изпълнението на присъдите." - И в твоята (буквално) партия има човек, твой заместник, който прави същото - раздава присъди вместо съда.

"Учудвам се, че на БСП все някой трябва да й е виновен за нещо, дори и в деня, в който са се събрали да почетат годишнината от създаването си" - Не се учудвай, погледни себе си :-)

Ей учудения, БКП/БСП беше партия на пролетариата нали?? Сега се ръководи от най-големите богаташи и крадци и са МНООООГО демократични!! Бяха ни свили в телените мрежи и развалиха и подлудиха две поколения - това малко ли ти се струва! Да мълчат, че леко се отърваха!!

Н Е Щ А С Т Н И Ц И!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Абе каква столетница,какви 5 лева?Нали БСП я създадоха след 10 ноември 1989?Сега изведнъж били "столетници"!БСП няма нищо, ама НИЩО общо с нормалните социалистически партии в Европа.Това е една жестока и крадлива банда,която съществува благодарение на успешно манипулираните,за съжаление огромно мнозинство от неграмотни и оскотяли българи.

НАГЪЛ, ПО-НАГЪЛ ,НАЙ-НАГЪЛ - ТОВА Е СТАНИШЕВ И ПРИБЛИЖЕНИТЕ МУ ОТ БСП И ДПС-НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КРАДЦИ В НАЙ-НОВАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ! И КОЛКО БЪРЗО ЗАБРАВИХА ЗА ТОЗИ ФАКТ И ИМ СЕ ИСКА ОТНОВО И ОТНОВО ДА УПРАВЛЯВАТ И ОТНОВО ДА КРАДАТ!

АБЕ МИЛИ ХОРА КАК НЕ РАЗБРАТЕ ЧЕ ТЕЗИ КОМУНЕТА ВИ МАНИПУЛИ- РАТ.ЗАТОВА ХОРА КАТО Р.ОВЧ ПИКАЕЩИЯТ В ШАДАРВАН-зБОГОМ др.КУТЕВ-ПОДИГРАЛ СЕ С ПЕРНИК И ОЩЕ МНОГО ЧЕРВЕНИ МИЛИОНЕРИ ЗАБОГАТЕЛИ ОТ ВАШЕТО НЕВЕЖЕСТВО.ТЯ ПРОСТОТИЯТА ХОДИ ПО ХОРАТА А НЕ ПО ЖИВОТНИТЕ.

Извадил Гергов пари и ги дал за 39 000 лумпени да плюскат и да омърлят планината! Аз незнам откъде -накъде тази болшевишка мафия, начело с това червено-буржоазно пишлеме си позволяват да се олицетворяват с българската социалдемокразция!

В България няма социалдемокрация.

Тая Бузлуджа си е живо купуване на гласове! Долу проклетата фашистка партия БСП и производните и ГЕРБ, ДпС, сДС, ДСб, нДСв!

При толкова много "демократи", само БСП се сети да поиска мнението на хората-жалка картина

С тази подписка да не стане, като с миналата за Козлодуй? Внесоха я в Парламента и някак си изчезна.

Тази подписка е като да подпишеш договор с финансов брокер за заем и да не знаеш колко се задължаваш да плащаш главница, колко лихва, на какъв период и колко години!! Няма отърване от тези мошеници!!

Чудя се дали ГЕРБ ще могат да се съберат тъка 40 000 човека-да хапнат,да се повеселят/па даже и да позлобеят/,а Г-н Борисов да се изправи гордо/както само той си може/и от високата трибуна да поздрави съмишлениците си.

Аз митинг на ГЕРБ с платени от тях транспорт, а освен това и храна и пиене, не съм видял да са повеч от 4000

Кой е областният управител, който си позволява за втора поредна година да прави провокации?

Абе хора, стига с тия нападки към партии вече. За всички е очевидно, че тези управляващи не се справят с положението в страната, всичко е пълен хаос, народът е доведен до пълна мизерия.... Това вижте, никога преди не сме били на това положение - и при Станишев, даже напротив. Така че, човекът е прав, положенето на народа не е завидно. Ама друг е въпросът, че сме свикнали само да плюеме, злобееме, а не виждаме нищо по-долече от носа си...

Много си малак и не помниш, но същата тая бсп след 89г. на два пъти планирано фалира държавата, при което шепа избраници от бсп станаха милионери а останалата част от хората кучета ги яли.Затова днес в бсп членуват такива които са забогатяли и такива които още живеят в миналото!!-А Станишев не може да бъде прав, до 36 г.е чужд гражданин, на 46 с 4 г. трудов стаж като министер председател!

Станишката поне едно се изучи за тия 3 години - да иска оставката на ББ. В НС, по събрания, по митинги, където се сетиш. Ама както е казал великият писател Хайтов: "Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто - да го направиш". Дришльо Станишко иска, ама много. Е, ние всички искаме да караме Мерцедеси. Нови, ако може. Но да направи нещо Станишката - забрави. Нито може, нито има с кого. 40 000 насрани пенсионери и млади онанисти-номенклатурчици. Това му е капацитета на Станишко и компания. На Станишката му е ясно че няма как да свали ББ - нито в НС, нито извън него. Но нали трябва да отчита дейност и да се прави на мъж пред пенсионерите. Щото ина че какъв мъж е той. Като казва народа: "Мъж, ама като лайно на дъжд"

За разлика от другите, ти, носят се слухове получаваш пари, за да пишеш простотии и не ти е проблем цената на тока-но за тези 50000 на поляната горе, и на милионите, които всеки ден се опитваме да оцелеем НЕ Е ТАКА! Но, като ти е топло и светло на душата,продължавай!

Отнесъл ти е вихъра мозъка на тебе. :))) Сега 50 000 ли станахте хахахха!

Ако ти поискам ще ли ми дадеш??Ей Серги,ама много съм ти навит..

Много си му навит и искаш да те опъне? Нареди се след жена ти, че и тя чака ред

Нямат ли друга работа освен да се плюят? Не е ли време да седнат и да започнат всички да решават проблемите.Взеха да стават смешни. Те като бяха на власт,какво напрвиха?

Естествено че пътищата са ценни и златни още от древни времена. Те са като вени и артерии по които тече търговия, производство и прочие за да може да има за такива недоразумения като теб и комуноидите . Виж в Западна Европа колко пътища има и колко на Изток!?

Таничка, след точката и след запетайката се оставя интервал или казано на по-разбираем език - шпация. А заповедното изречение би трябвало да завършва с удивителен знак. Неграмотността няма политическа окраска.

simeon

От хуманитарна гледна точка съм готов да помогна на това момче( или момиче).Дъщеря ми е елитен психотерапевт в швейцарска клиника. Ще помогна от съжаление.

Ако може някой да ми обясни каква е разликата между бсп и герб! И ще се усети ли тя от народа или само от икономическите кръгове?

И на край на мандата на триглавата ламя, как си взе паричките за неизползваните отпуски...ебаси премиера де имахме - до последно да лапа ...дребнав до неузнаваемост, а сега и злобен

Това за отпускарските мангизи го бях забравил... Хем искам да съм злопаметен... Ще взема да си записвам МРЪСОТИИТЕ на Сергея, но се опасявам, че ще ме разболее тоя енергиен вампир...

Гаргамел

Само си представи - ББ не е премиер и отива и си иска парите от неизползвана отпуска...това да го чуя, нема го повярвам. Станишев е мижитурка по душа и злобен...той не е за политик

искрено сажалявам тези ч0 хиляди балгари подмамени от кебабчета, бира и лажливи обещаня на червената буржоазия. те са зомбирани олигофрени, които никога няма да разберат, че са маши на комунистическо цоцалистическите бонзи, които ограбиха и разориха балгаря и прогониха 20% от населението, така, както никои чужди завоеватели до сега.

Ах, как не е имало някой да ви дигне във въздуха там и да изчезнете от лицето на земята завинаги, комунистическа паплач !!!

Е-е-е-е-х, Станишев , Станише-е-в .... , ти ли точно ми говориш за разбойници ..... , ами ела при мен в реката (да ти откъсна главата), но като преди това ти напомня за всички гладни години, които преживях докато ти и тройната коалиция, начело с онова крадливо джудже Симеон, си лапахте кюфтетата и си въимате парите имотите, че и придобивахте повече .... просто откаъвам да слушам-служа на вашата мафия, защото тя никога не се сети за мен, че съм беден и да ми помогне .... я си е...и пу......та май.....а бе келеме нещастно .....

Първо, искаме държава, която е държава, работеща за общия интерес, която се грижи за общото благо.-такава е държавата в момента-вместо да се КРАДАТ от КОМУНОИДНАТА номенклатура, парите от еврофондовете и бюджета отиват за ОБЩАТА ИНФРАСТРУКТУРА на България. Второ, искаме държава, която е демократична, отстоява правата на хората политически, лични и социални, не се гаврят всеки ден, както е сега.-да давам ли примери, че това е НАЙ-ДЕМОКРАТИЧНОТО ПРАВИТЕЛСТВО, което аз съм виждал. А имам спомени до 60-те години...-то не беше абсурден референдум, то не беше лежане на Орлов мост, то не беше АСТА, не беше шистов газ, какво ли не беше и Тиквун кляка ли кляка...То защото Тиквун кляка, затова вие, КОМУНОИДНАТА пасмина, вместо в затвора, на митинги прави провокации-така ще е... Трето, искаме солидарно общество, свобода на мнението, в която държава мненията се чуват. какво правиш в момента бе, НАГЛЕЦ? Ако в България има проблем, то това е, че КРАДЦИ като вас имат ПРЕКАЛЕНА свобода на мненията, даже, не без основание, много хора подозират Тиквун, че е от вашите не могат да си обяснят КАК ВИ ТЪРПИ... Да бях аз на негово място, щеше да видиш ти, Гейче, каква свобода нямаш, никой нямаше да може да те чуе, ама нейсе...; Четвърто, искаме държава с активна икономическа политика, която работи за създаване на работни места, която подкрепя дребния и средния бизнес. точно вие съсипахте дребния и средния бизнес. Да, досега част от приближените ви фирми, но ГОЛЕМИ ФИРМИ, имаха проблем да си получат плащанията по ОБРЪЧОВИТЕ ДОГОВОРИ, които ТОЧНО ТИ, НАГЛЕЦО ПОДПИСА, ПРЕДИ ДА СЕ МАХНЕШ! Но, за съжаление, тия смотаняци ВСИЧКО ВИ ПЛАТИХА ПО РАЗБОЙНИЧЕСКИТЕ НЕЗАКОННИ ДОГОВОРИ. А за работните места ще имаш много здраве, малограмотнико. Това не е работа на държавата, а на ПРЕДПРИЕМАЧИТЕ! Набий си го в КОМУНОИДНАТА ГЛАВА, не си във времето, когато се возеше в чайката на татко ти - сатрапина; Пето, искаме държава, която е социално ангажирана, която помага на младите хора да намерят добро образование и добра работа, която помага на социално слабите.- Само гледай, Гей-че, какво стана завчера. Цяла орда цигани цялата държава се занимаваше да връща от Швеция. За съжаление, точно такава и държавата в момента, Гейче, каквато я искаш. Затова демагогстваш и ЛЪЖЕШ, защото Тиквун е прекалено МЕК, родее се с теб. Но да беше ти, гейче, и политически мек, щеше да е добре, но не си. 2008 студентите бяха ПРЕБИТИ от твоите гавази, гавазите на КРАДЦИТЕ ОТ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ...И стига с тая работа, че я къде е Гърция с нейните държавни работници същински олигарси и незапомнена КРИЗА! Шесто - искаме държава не на простащината и само на мускулите, а държава, в която мислещите, образованите, духовните хора имат път, - Ако мислещите, духовните и образованите са КАТО ТЕБЕ, безусловно по-добре е България да бъде на бицепсите, защото НЯМА ПО-НАГЛА И ОТВРАТИТЕЛНА НАПАСТ от изгладнял КОМУНОИД ПСЕВДОИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ В ОПОЗИЦИЯ! Дано НИКОГА НЕ ДОЙДЕТЕ НА ВЛАСТ, РАЗБОЙНИЦИ, НЕПОНОСИМИ НАГЛЕЦИ!!!

Я... Значи доста кебапчета са раздали, че 60 000 баби и дядовци да дойдат. Жалко за тезихорица,защото наистина заслужават по-добър живот, но... столетницата обече поколения наред да градят това, което комунистите,а после и т.нар. социАлисти разрушиха,убиха, прогониха и откраднаха. Хора съвземете се! Модерна държава не се създава така лесно и бързо. Ние няма да живеем като европейците, но поне не обричайте нашите деца даживеят като нас.

НАГЛИ МАЛОУМНИЦИ....

ваща мама комуняшка и разбоиническа, не сте ли изпукали още от преяждане и препиване?

аз пак искам пред 7 и половина милиона балгари наи после да се забрани сас закон разбоиническата цоцалистическо-комунистическа терористическа формаця, наречена партя. дори руските господари на нашите червени уроди не посмяха да прекращават комунистическата си партя и тя беше забранена. оказа се както винаги, че нашите червени разбоиници са по големи католици и от папата. ако не бяха тези червени изроди нямаше 1 милион балгари да емигрират, балгаря щеше да баде процафтяваща даржава, а не комунистическа кочина. проклети да сте червени уроди-разбоиници.

Да, бил е прав! Единствената му грешка е, че е нападнал СССР.

Доколкото знам, в едно нормално демократично общество престъпник (или поне нарушител) е този, който не спазва закона и разпоредбите. Миналата седмица се издаде заповед от областния управител, която забранява достъпа до паметника на Бузлуджа. За пореден път БСП не се съобразиха с това. Може ли да говориш че има престъпност някъде, като ти очевадно нарушаваш правилата ?! За съжаление това е в момента БСП, и винаги ще бъде. По-нагли от тях не съм виждал никъде!

Дано не забранят партизанските отряди. Че тогава ще си имаме не само на Бузлуджа.

Грешиш за това, кое е по-малкото зло. Целта на мутантите от Бузлуджа не е да пречат на ГЕРБ, а да спират развитието на България. Вече 23 години го правят и се справят добре. А че ГЕРБ са тъпанари спор няма. Не ги харесвам, но щом трябва да избирам между леко малоумни хора и изроди с традиции, изборът е ясен.

сър

Безспорно БСП са по-малкото зло.

Най-големият престъпник в България - агент Гоце - призна, че 10 години не бил никакъв президент на всички българи, а само на тези с червени книжки! Съжалявам най-вече, че заради тази лумпенизирана паплач, завлякла се на Бузлуджа, страда целият народ толкова години!

Ти друже драги ..... ти откъде знаеш, че и те (тези 40 хиляди) не са намазали от баницата на тройната коалиция ..... я не се чуди толкова а бъди малко реалист .... !

ГЕРБ имат своите грешки и провали, но имат и воля да направят нещо. Не съм им особен фен, но познавам добре комунистите и знам, че от тях по-лошо няма. БСП винаги са били само консуматори на властта, крадяли са безогледно, никога на са наказали поне един от "своите" нагли крадци и са се сдружавали и с дявола (разбирай Доган), само и само да се домогнат до властта. А колкото до Белене - то е ясно. Не подписаха на времето, защото сами се уплашиха да купят нещо, което е с неуточнена и непрекъснато нарастваща цена и липсващ европейски инвеститор. И сега искат да прехвърлят отговорността върху "народа". Ама кой народ? Този, който по принцип гласува за тях - възрастните хорица от селата и малките градове. И те ще трябва да решат този чисто професионален въпрос, по който дори специалистите не могат да вземат еднозначно решение!? Типичен комунистически приом - подлъгваш по-неуките и обикновени хорица да гласуват в твоя полза и после се криеш зад гърбовете им с думите "глас народен".Ама че наглост. Кака Мара от Долно Нанагорнище ще реши дали Белене няма да загроби България или най-малкото, окончателно да я привърже икономически към Русия. Е, после БСП ще си получи комисионните от "братушките" (Сергейчо от съгражданите си), а ние ще си плащаме половин век за остарели реактори и смъртна опасност от радиация. В това последното и аз не съм абсолютно сигурен, защото не съм специалист, но от опит знам, че щом БСП много иска нещо и прави чудеса, за да го възкреси, значи то е единствено и само в тяхна полза или в полза и на Русия. Нали така са закърмени - най-важното е Партията и Русия (е и джоба им, естествено). А България? Че кога комунистите са се интересували искрено за България? Може би когато два пъти предложиха да се присъединим към СССР? Трезвомислещите сами ще си отговорят на тези въпроси. За жалост обаче в тази страна има над 1 милион хорица, които гласуват слепешката и може би още почти толкова, които са готови да продадат гласа си и бъдещето на децата си за 10-20 лв. И за това няма да се очудя, ако наистина тази партия, конгломерат от олигарси,партийни продажници и крадци, заедно с винаги лъганите и (за жалост) простовати избиратели, вземе отново властта и окончателно съсипе не само сегашна България, а и бъдещето на децата й.