Станишев и Борисов готови за дуел, неизвестно кога

Изненадан съм от поведението на столичния кмет, каза пред журналисти министър-председателят Сергей Станишев по повод отказа на Бойко Борисов да участва с него в дебат по БНТ 1 във вторник по икономически въпроси.

Обратно в новината

Коментари - Станишев и Борисов готови за дуел, неизвестно кога | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Просто се чудя нима хората до такава степен изпростяха че слушат такива дебили като Бойко!

Бойко Бандита изберете го!!!! Какъм мъжага цял генерал а един боклук го дъвче по телевизията всяка вечер!Тъпак!

Да и аз се питам защо не харесвате Костов. А какво ще кажете за дебат между Костов и Станишев и как би изглеждал той преди 4 години. Какви щяха да са отговорите на Станишев на въпросите на Костов. Така е , иначе и аз не харесвам Бойко Борисов, и мисля, че не е готов за Премиер , за това се иска да си много умен и подготвен. Иначе всеки Министър председател е важно с какъв екип ще работи. Макар погледнете Министъра на енергетиката Петър Димитров гледайте го в Господари на ефира говори за 400 лв. от ЕС за сто лева какви ли не глупости и потоп от пари. Е за управляващите потопа от пари си е от българския бюджет

БЪЛГАРИ ГЛЕДАЙТЕ ТЪПОТИИТЕ НА ПОЖАРНИКАРЯ И ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НЕГО ЗАЩОТО ТОЙ ТОЛКОВА МНОГО НАПРАВИ ЗА ДЪРЖАВАТА И КАТО ГЛАВЕН СЕКРЕТАР ДОБРЕ ЧЕ СПОВЕЧЕТО МУТРИ Е НА ТИ ТА КОГАТО МУ ТРЯБВАШЕ ПИАР БЪРЗО СЕ СПРЕТВАШЕ НЯКОЕ ЗДРАВО ПРЕСТЪПЛЕНИИ КОЕТО ПОЖАРНАТА БЪРЗО ВЗИМААШЕ ПОД СВОЙ КОНТРОЛ!Абе този ;ИНТЕЛИГЕНТ;ОТ СЕЛО БАНКЯ ЗАЩО НЕ СИ ИДЕ НА СЕЛО МОЖЕ БИ ПОНЕ СОБСТВЕНАТА КЪЩА ЩЕ ИЗЧИСТИ ОТ БОКЛУКА!ОСВЕН ВСИЧКО ПОЖАРНИКАРЯ Е И СТРАХЛИВЕЦ ЗАЩО НЕ ОТИДЕ В ТЕЛЕВИЗИЯТА ДА МУ ЧУЕМ ГЛУПОСТИТЕ АМА ТЪПИТЕ БРАТОЦИ КАТО НЕГО ИМАТ РЕЧНИК КОЙТО НЕ Е ЗАТЕЛЕВИЗИЯ.ТЪПИ КМЕТЕ ИДИ СИ!!!

Малее, Станишев го мързи да работи и се прибира рано рано. Станишев, добре че крадеш иначе ще си останеш гладен, мойто момче...

Горкият ББ, ама той не е виновен, че е такъв, ами тези, които са с него и го подкокоросват да се прави на клоун. Що им трябваше на Симеон и Петканов от мутра да го правят на времето секретар на МВР. Дай на простака власт и му гледай сеира - е една от мъдрите народни поговорки.

ТИ ИСКАШ, НО НИЕ НЕ ТЕ ИСКАМЕ.И ТЪЙ КАТО ИЗМРЯХА МНОГО ОТ БЕТОНИРАНИТЕ ГЛАВИ, НЯМА НАЧИН ДА БЪДЕШ

Това все още не е истинския цирк, ще видите истината след 3-4 месеца. Като гледам правописа на симпатизантите на Бойко, ако и кадрите му за управление са подобни..... мани, мани.....

Ти пък, не се ли осъзна вече, че фюрера е откачен ?

Като чета всичко това се чудя защо не харесвате Костов.

Бойко, едно е да искаш - друго е за можеш, мойто момче! А хамстера си го знаеме - видяхме го какво направи.

бе ако искат да се дуелират с карфици, защото ако се дуелират с патки ще е много сериозно. единствения ни път към оправия е да натъпчем голямата куха глава на бойко с експлозив, да я наврем в лакомия гъз на педала и да палнем фитила. После да направим В. Сидеров премиер, ама преди това да му покажем какво е станало с (или останало от) предишните идиоти, та да си прави сметката.

брато ББ,имам чувство че ти са разменени местата на главата и г..а,само глупости говориш.Изчезни нанякъде,страшно си досаден.

ми ако си мислиш че отриваш топлата вода се лъжеш, но просто цирка е голем а БГ обича да гледа такъв нищто че в калабалака го обират

На кого се уповавате в бъдеще бе, хора- на тази доказана мутра Бойко ли бе? Гласувайте за мутрите- и без това те вече 20 години ни тероризират! свикнали сме, значи ни е добре...Да живеят мутрите и един от малкото, останали живи сред тях иимбецил Б.Б.

Svobodnite i demokratichni izbori v Bg sa kapan za naivnizi. Vlastta v Bg ot 20 g. e uzurpirana ot chervenata partoktrazia-vsichko ostanalo e zirk za zabluda na horata i simulirane na demokrazia.MAlko mi e neudobno da go kaja,no dali glasuvate ili ne,niama absoljutno nikakvo znachenie.

На ул. Ст. Караджа - в центъра на столицата, до самата Централна поща и на 40 м. от Супер-Хотела СОФИЯ има 2 огромни купчини с боклук. Всяка е с човешки ръст. --------- Смятам, че това место е отлично за провеждане на дебата на двамата най-попоулярни лидери : всеки може да се скрие зад боклука, когато му е удобно и да се изкатери отгоре на купа като петел и да кукурига когато се чувства в надмощие! --А медии те ще могат да публикуват снимки на двамата предводители на бълг- полит-сцена и да продават картички на туристите, а също и в Парламента в Брюксел.---- Финансовия успех е гарантиран ! (За другия - не зная ...)

DURZAVATA SE UPRAVLIAVA OT GLUPACI,ZASTOTO GLUPACI GI IZBIRAT,USPEX

От подобни дебати България си пати!

пълен смех ти маи и предаване щте требе да си направят , да има Слави малко достоина конкуренция ,мдам поне 1 неможе им се отрече пак успяха да отвлекат вниманието на хората ,от много по-важни проблеми

Петка попитал Чапаев кога ще дойде комунизма.Чапаев като по чел му обяснил просто-Умер Маркс-настал марксизм,умерла Ана-настал онанизъм и т.д.Ще има доста да чакаме за да стане България нормална държава-тогава няма да ни управляват синове на наши другари,бивши милиционери,доносниц и агенти на ДС,не коронясани царчета,политикономи бояджий,недоучили юпита и вся осталная сволоч.

Е как двама комуняги ще спорат бе хора?Партията майка им е указала какво да си говорят!

Вчера май цял ден по новините никъде не дадоха ББ-нарциса и той реши,че бълг.зрители много са загубили и спретна този цирк.Хайде,народе тичай да гледаш шоуто на бат,Бойко!!!

NESTASTNA DARJAVA , ELEMENTARNI LIDERI. S IZPROSTIAL NAROD,KOITO STE IZBERE EDIN GLAMAV CHOVEK, S GOLEMA I KRIVA , NO PRAZNA GLAVA.sAMO DETO SE PERCHI,CHE OMRAZNA NA VSICHKI. DA TE NEMA I DA ZAMLAKNE6 ,PONE ZA KRATAK PERIOD OT VREME!

и ББ кога е казвал, че иска да става министър?!

Колко Бойко Борисов е готов да управлява каквото и да е било си личи от всичките му досегашни управляния на каквото и да е било. Последният пример е София - потунала в боклук, кал и мърсотия. Като погледне човек как управлява градът на който е кмет, аз бих се замислил дали е редно да му се дава да управлява и лека кола. А сергей (малката буква е естествена в началото на името на този човек) ми идва да го пиша само с малка буква и на малко име. Познайте защо?

Какъв диспут с Бойко Борисов?Този кмет има речник само за мутри и затворници!Къде се завира в политиката и откъде това просташко самочуствие?Но ние сме виновни,че го търпим!Заслужава всенароден шут на изборите!

Абе хора, защо не разбирате. Няма Сергей, Бойко, комунисъм, капитализъм, демокрация. Едрия бизнес управлява и защитава само неговите си интереси. Другото е театър за стадото. :))))))))))))))))

estestveno 4e Boiko ne iska debat 6toto nqma da moje da otgovori na vyprosite.6te se izloji totalno.nego go biva da pravi grymki izkazvaniq, podgotveni predvaritelno ot PR-a mu...ama bez tqh 6te e gola voda!!!

Бойко Разбойко само за бой мисли! Ако така се управлява държава ...

BOIKO PREMIER

Кретен до кретена мила моя майнольо - простак до простака: ББ до СС

Естествено, че няма да има дебат - ББ е тъп като гайда, Тодор Живков втори номер. Обаче знае, че не може друго, освен да ръси глупости, затова по всякакъв начин ще избягва дебата.

искам дуела да е на боксов ринг и без ръкавици! :-)

да се готви за ЗАМИНАВАНЕТО СИ!!!

А кой ще е секундант ?? И с какво ще се дуелират ??

Абе този гей ли е сергей ли не го знам какъв е, ама е баси наглия човек. Вече 4 години има възможност да реализира всякаква икономическа програма, той ги проспа и си затвори очите за кражбите на любимите му съпартийци, сега сопата и на дебат в централния затвор!

Най-добре този диспут да се проведе в Народният театър - ще има две пиеси - стонишев ще играе в Укротяване на опърничавият ... пожарникар , а борисов Сън в лятна нощ - искам да съм премиер с допълнение искам да съм премиер ! Входа е свободен, билетите са платени предварително - за станишев от САПАРД, за борисов - от фирмите по чистотата и ремонтите на София ! Само едно ми е интересно - как така се извъртяха нещата, че отново верен бивш комунист стана единствената ни дясна алтернатива ? Тц тц тц, голям театър, голяма сцена, големи артисти, а накрая публиката го отнася ...

Обогати си речника и си поправи правописа и тогава бистри политиката...

От такъв дебат няма никакъв смисъл. ББ да не му се връзва на Гейчо. Според мен с комунист дебат не може да се води. Все едно да дебатираш с паметника на съвеЦката армия или с някоя чугунена отливка.

boiko OTDAVNA SI E CHAST OT MAFIATA!...GERB E SATELIT NA bsp,A BOIKO E NOVIA GOKER NA PURVANOV I DOGAN!ZAMESTNIK NA SIMEON!....NO AVNO SLUSATE KAKVO LAE BOIKO,NE KAKVO VURSHI....

HEI DRUGARI,KADE STE??NE VI VIJDAM VSI$KI TUK! RADVATE SE 4E STE HODITE NA MORE?DA NE VI SE RAZMINE VNIMAVAITE!DAITE PLUEM VSI4KI BB TO DRUGO NE MOJEM! VEDNAGA DA ZAPO4VAT /DEDO OICO ,PANTERATA , ABC,EDNA GRAJDANKA I T .N .

Ами, погледайте малко зрелища и се посмейте на безплатното шоу, което ще ви предложат тези двама смещници и накрая гласувайте за ДСБ и СДС, защото те са по-малкото зло и все пак там има по-ерудирани хора и по-добри и сериозни политици.

I SERgeyCHO I B.B. SA PIONKI NA GOTSE PURVANOGLU....

Станишев първо със себе си трябва да дебатира и всички въпроси които иска да зададе на другите първо да ги зададе на себе си и ако може да отговори ще му стане ясно че отдавна трябваше да си е подал оставката. След такава умопомрачителна серия от скандали той още е министър председател :)))- борил се с корупцията като ги згащят в Европа и се разтичват като хлебарки след светване на лампа

Всеки да си намери сам оценката за тези двамата...един град не може да се почисти толкова време Държава ще ми управляват....хахаха ! Иначе и двамата ги бива по скъпите коли, това е сигурно !

Искаме дебатът да се състои в телевизия СКАТ и въпросите да ги задават журналистите от тази телевизия!Това е единствената независима телевизия!

Тези господа съвсем се самозабравиха и самовлюбиха, та си мислят че някой ще им гледа дебата.Трябва работа да се върши а не да ми се показват по телевизията. Самия факт че е нужно да се обясняват в ефира говори колко реална работа са свършили - никаква. Жалко за държавниците ни жалко и Бог да ни е на помощ.

ех хора,кажете ми моля ви накъде вървим и къде отиваме,защото аз вече невиждам.тоя крадец,оня лъжец,др.простак,за кой да гласувам,на кой да ,,доверя,,следващите години от младостта си.докато се появят достойни политици в бг.животът ми ще мине,но ме е страх че и животът на децата ни няма да е по-достоен от нашия!

Дано ГЕРБ вземе властта, защото мафията здраво е оплела тройната коалиция, не че няма да налапа и ГЕРБ, но се надячам ББ да пипи по здраво е ако не го гръмнат.