Късметите и пожеланията на Станишев за 2010 г.

Лидерът на БСП Сергей Станишев си пожела партията да възстанови влиянието си през Новата година и да защитава социалния характер на българската държава, което е особено важно в условията на криза.

Обратно в новината

Коментари - Късметите и пожеланията на Станишев за 2010 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

станишев да покаже,че е българин като спре да работи и говори срещу народа си и избраното от него управление.

ОБИЧТЪ И УСМИФКИТИ СА ОТ МЕНЯ.. :)) 26-ТА КИЛИЯ СЪМ.. ЧАКАМ ТЪ СЕРГО!!

я да приложим на Станишев някойййй дребничък китайски закон...а като им знаем техните закониии-малеее,,мал заслужава...трябва да има справедливост...

Аз му пожелавам едно шляпване по дупето :)

а устата може да му я запуши само гаджето му

на гея му се приискало да се ожени-тез бракове още не са разрешени у нас а елена му би шута то и без това всичко беше за парлама

Ще взема да се запиша в БСП за да подкрепя др. Станишев в чутовната му битка за лидерския пост! Дерзайте, др. Станишев, нито крачка назад! Надеждата на българските патриоти е вие да водите Партията! До последния й(ви) дъх:)!

Питам се защо не поместихте моят коментар, а само променихте текста в заглавието. Явно има цензура и то много силна, но не можете да промените мисленето на всички хора така както ви е наредено. Отново повтарям, че управлението на БСП беше и си остава едно от най-успешните. Имаше последователна политика обърната към социално слабите, пенсионерите, майките, инвалидите и други слоеве на обществото. Сега ни изненадват ежедневно с нарастване на безработицата, цените, парното, газта, данъците, детските градини, транспорта и всичко за което се сетите. На това ли му казвате правилното управление на едни посредствени политици. Не забравяйте, че ние ПАК СМЕ ТУК , до следващите избори, а сега сърбайте попарата която си забъркахте сами с Бойко, Костов и Волен.

Не ме кефи таа партия и тва е! Ша зема да я разпусна!

Юнак, ти боледуваш от умствено-словесно разстройство, отдавна ли си така? Опитай с фаустан, ще те поуспокои временно.

АРЕ СТИГА БЕ! ОТ ГИ НАБУТАХТЕ ТЕА У ВЛАСТА?АРНО СИ НИ БЕШЕ У СОЦА ТУКА ЛИ СИ ТАМ СТОЙ, ЛЕЖ ПА ЯЖ,АПСОЛЮТНО ЗАВЪРШЕНИ ЛЕНТЯИ,БЕЗ ХАБЕРНИ МЪРЗЕЛЕВЦИ,А СА КВО ,ЧЕ ИМ ГИ РАБОТИМ НА ТЕА??? СЕРГО.ОО..ОООО ЗЕМАЙ СИ ВЛАСТА ДА СЕ ОТЖИВЕЕМ ОТ СТЪРЧАНЕ!!!! Я САКАМ ДА СЪМ МАРКУЧ- ЕМ ДА СИ ЛЕЖИМ ЕМ ДА МЕ ДЪРПААТ!!!! БЕЙ-ГИБИ.ТЕ ТАКИВА НИ ИЗГРАДИ ТАТОЛИТАРИЗЪМА ТЕ СЪГА КВО САКАТЕ БЕ? ЕДНИ СРЕЩО ДРУГИ ДА НИ ПУСНАТ ПА НЕ МОЕМ ДА ГИ СТИГНЕМ....ДРУГИТЕ!!

Всеки ден иша квот ми падне тука От кой да си получа заплатата

Бай Ради... късмет извади. Специалист- е... бабата, дето е приготвила баницата. Станишев и компания са я излапали за нейно здраве :) За бабата - само похвали и благодарности за умението... и ПРАЗНА тава :(

Чета тия драсканици и за пореден път се убеждавам колко е тъп българския народ! От нищо не разбира, а навсякъде се меси и дава мнение! Кой от пишещите тук е специалист, та да дава такива категорични мнения?! Колко правителства сме имали до сега?! За всички отначало се пише и говори със суперлативи, а после същите тези хора, понеже са излъгани за своите си очаквания започват да плюят! Така е другари - винаги само 10% печелят, другите са пълнеж. Айнщайн е направил едно изследване, че независимо от коя нация са , само 1% са интелигенция. Както и да се пънем, този природен закон не можем да го преборим. Така че, пийте си виното, яжте си пържолите/ако ги имате/ и гледайте турски сериали - повярвайте - по-лесно е!

И се усмихва, след като позволи почти официлано да извършат поредните престъпления в държавата ни. Този е за изгонване от държавата. Ако беше друга европейска страна, до сега щеше да е в пандела за нанасяне на особено големи щети на държавата. Откраднаха милиарди, оставиха народа в бедствие, а сега има наглостта да твърди, че ще се грижи за тях. А защо смята, че на народа му е приятно да правят анален секс с него? Мисля, че малко останаха тези изроди, на които им харесва да се таковат с БСП.

Абе какво ни занимавате с късметите на станишев. Знаети ли колко ни интересуват. Той каквото трябва си го е взел вече. Да му мислим ние:)))

Станишев е слаб политик! Имаше възможност да ни покаже колко е некадърен. Станахме най-корумпирата държава през управлението на Станишев! БСП не го махат и искат да си възстановят влияниято, голям виц. Все едно да дойде някой у вас да те обере и утре да си мисли че пак ще може да влезе! Да ама няма да стане!

Такава булка никой не харесва.

Ще мине още малко време и някому ще стане ясно, че държава се управлява по-трудно от община.... А Станишев да изкара един курс по PR. И да се ожени! Срок - Октомври 2010. Иначе няма шанс нито в БСП, нито в държавата.

Омете бюджета, заложи бомбата със закъснител и сега чака тя да гръмне... зад саксията с ГЕРБ-ери. Други да я обезвреждат... ако могат. Той само ще дава оценки - Видяхте ли? Нали ви казах че лошаво ще става? ПРОРОК, брей... ни лук ял... ни лук мирисал :(

Не мога да не отбележа с удовлетворение, че хората в България започват да се отърсват бавно и сегурно от стериотипа на БСП Русия е най-важното за България. Има една песен от СДС-времето8 милиона (робски)душици, 8 милиона жълтици - е, милионите душици робски поне намаляха, докато милионите жълтици просто изчезнаха присвоени от партийните лидери, но само слепия не вижда че времената са съвсем други и връщане назад няма, поглед в миналото е глупост защото казаното за миналото е било манипулация над цял един народ. Станишев, ако е честен идеалист първи щеше да скъса с наследството на БКП-то и да основе чисто нова партия по западен образец. А той иска да се присламчи към ПЕС с руската Очи чьорное...

Вие червените много обичате да говорите от името на целия народ а сега виждам , че и от името на цяла Варна.Един голям български град като Варна е трагедия да застане зад един неуспял премиер и то комунист.Тук живеят все пак интелигентни хора.

БСП със Станишевите късмети е като ръждив фенер, който не свети!

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ! Но стига вече сте се подлъгвали с лъжите, които ви пускат ГЕРБ - нямало пари - глупости! Като всичко е окрадено с какво работиха до края на годината?! Дож сега предполагах, че лъжат, но сега съм убедена, че лъжат. Те нямат програма, работят на парче и сипят голи слова. А какъв държавник е бил Станишев - слушайте какво казват големите държави, не слушайте селянчето от градски тип ББ. Ако последният не се отърве бързо от наглият и НЕКАДЪРЕН Дянков, наглите и злобни министри на енргетиката, Плевнелиев и на соц.министреството /даже не им помня имената/ - няма защо да очаква успехи. А пък този на социалното вече е придобил и мимиките на ББ, умираме си от смях като го гледаме. За Р.Ж. - без коментар. Срамувам се, че такова същество ни представлява пред света. Не че е грозна, не че има грозни зъби - това е съдба, такъв си се родил, а затова че е супер тъпичка и нагличка. И понеже няколко пъти споменах НАГЛИ... дали пък по интуиция не кръстиха последната съмнителна акция на себе си. За да не се обиди наведеното човече ЦЦ, ще кажа, че страшното за ББ ще дойде когато ЦЦ се изправи - той е скрита лимонка. Е, българи, не се отчайвайте, много ръбства сме изтърпяли, и тези ще ги потърпим, докато се подготвим да ги изритаме.

Г- Станишев заявява, че ... депутатите от БСП ще изпълняват задълженията си и ще бъдат по-активни като опозиция . В първата част на заявлението си, той е пропуснал да посочи към кого са задълженията на соц - депутатите и какви са тези задължения. Нищо ново - това е банкова тайна. Втората част на това заявление ... ще бъдат по-активни като опозиция заслужава превода ще бъдат по-действени противопоставящи се, но на чуждопелтешки това е по-отвлечено и безотговорно, а на български е твърде задължаващо, та господинът предпочита пустословния чуждопелтешки изказ. Никакво противопоставяне няма да има освен на желанията на народа ни. За полезна народу действеност са нужни сили, ум и съвест, а не насилие, лъжи и продажност. Все пак известна откровеност в изявленията и пожеланията на г-н Станишев има, доколкото той вече не нарича депутатите, т.е. пратениците, народни представители, каквито те наистина и отдавна не са... Забавно е пожеланието му ... БСП да защитава социалния характер на българската държава, което е особено важно в условията на криза. Как една отделно взета или напуснала отдавна народа ни част - партията на г-на, ще защитава социалния характер на държавата, т.е. обществения облик на държавата ни е спестено, защото е очевидно, че няма как, няма и причини. Спестено ни е и да се рече от кого ще да е защитата. И кой организира кризата... Господата са свикнали да ни спестяват обясненията си за да не дават точна представа за същността си, но да прахосват народните средства и сили, а евробанкнотите да вземат на пълни обороти в полза на господарите и на себе си. Зад пустословието и чуждопелтеченето, господа, се вижда ясно зверската същност на социализма, скрита зад човекоподобното му лице или по-точно - зад зурлата му. В българския език на звярът няма лице, а зурла или муцуна, нали... Обществените изверги пък имат мутри. Ето защо, няма да има възстановяване на влиянието на БСП, колкото и да мечтае за това г-н Веселякът.

Ей неграмотник!Каквото излези, гледай да не ти влези!

Добре си беше при Станишев, даваше ни човека, ама ние не излязохме човеци! Захапахме ръката, която ни хранеше! Сега ще сърбаме, каквото сме си надробили... И дано да мислим повече за в бъдеще...

Ха сега кажете кой е истински бугарин - Серго, Симеон или Доган? Честито ви де...то и тотото ви такова модерно, с еднакви числа:)))))

ПИПИ,тичай и ти при Доган!!!

По мои изчисления-варналият ще бъде следващия за успокоение от Доган ага.

Я, Кременчето от Ст. Загора се появи под формата на malkia buda!

КАЛКУЛАТОРОВ Е С ИЗТЕКЪЛ СРОК НА ГОДНОСТ

серГЕЙчо, много ми липсваш! Пожелавам си презНовата година да мога да те споходя и да си доставим социсексуална радост. Управляващи, политика, социални завоевания, Партия, НАРОД, всичко това е миманс, декор, ала- бала. Любовта /не с Елена, тя е кауза пертута/ а истинската МЪЖКАТА любов ще победи!

Каква малка буда- направо голяма будала.

На такъв народ никой не иска да бъде дължавник. Справка - ББ - Пъдарина на бостана.

Серьога, Серьога вече се молиш на Бога. Но и той няма да ти помогне. Не завиждам на вътрешното ти самочувствие. Само парите не са достатъчни. Скоро ще те гушне забравата... Толкоз люде забравихме, та тебе ли?...

Хеи, момче ли си, момиче ли си, скрии се и не заемай излишно място в коментарите. Ти не знаеш български независимо дали пишеш на латиница или на кирилица. Ако ти си електората на Станишев и БСП, то те са приключили тотално.

Видите ли къде ги стяга чепикът бесепарите? Евробанкнотите,евроб им достъпа до тях и започнаха да си ги слагат като късмет в баницата.

Пожелавам на бившите величия от Позитано да се консултират с Емилия Масларова и се регистрират на трудовата борса,за да не изпуснат последния влак за .............

Кради,кради!Лъжи лъжи и демагогствай!

По мои изчисления- на Сергей за да му изгрее звездатаотново,т Доган да го огрееотзад...

звучиш по-скоро като активист на ДПС, отколкото на БСП, ама то е едно и също де ..

г-н Станишев е истиннски мъж и политик, цяла Варна е с ъс вас г-н Станишев- наи успешниа премиер на България!!!

БРАВО МАЛЪК БУДА

Пъво се научи на бългаски език и да пишеш на кирилица ,пък тогава ближи гъзовете на разни политически плашила,за които народът си е казал думата.

Shovek koito edna jena ne moje da zavarti ne stava za nishto. Parvo opravi sebesi she ni stava mashno kolko barzo ostariavash i zaposhvash da si viarvash.

Защо не научиш как се пише на български и после да правиш политически прогнози, а?

да си пожелае и помечтае, нямам нищо против да прави и да се учи на каквото и да е стига да не плащаме ние, аз си пожелавам никога повече да не го виждам и слушам защото освен да дрънка друго от него не видях

Каде търсиш под вола теле??? Какви бебета? Мисли по-розово и ще видиш, че няма как.