Лавров и Кери обсъдиха договор за разоръжаване

Външните министри на Русия и САЩ обсъдиха изпълнението на договора за разоръжаване от времето на Студената война.

Обратно в новината

Коментари - Лавров и Кери обсъдиха договор за разоръжаване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако това че Лавров е припсувал Кери и му е треснал телефона е обсъждане, значи ОК.

Кремълското джудже, след като яде шамарите, клекна... Сега и д*пе ще дава, за да се разоръжава, хахах!

Абе това "джудже" от толкова много клякане, колкото му приписахте, вече засрамва културистите...

Вчера CNN съвсем кратко съобщиха, че украинската армия е изстреляла три БАЛИСТИЧНИ ракети Точка-У. Веднага след това Кери прави изявление с външния министър на Украйна за прекратяване на огъня. Странното е, че CNN не съобщиха къде са паднали ракетите и дали въобще са паднали някъде. Странно е и мълчанието на сепаратистите по този въпрос. Странно е и това, че Кери след изявлението с външния министър на Украйна се обади на Лавров, въпреки че Лавров заяви преди няколко дни, че няма какво да обсъжда с Кери на този етап.

Русия трябва да прекарати този договор. След като САЩ иска студена война, такива трябва да са следствията. Най-добре да направят тест на бомба, но в космоса, далеч от Земята. Някаква с мега/гига/тера тона тротилов еквивалент, че да стреснат отново САЩ и ЕС. Както навремето са тествали Цар Бомба. Да не си помислят двуличниците от САЩ и ЕС, че могат да се бъзикат с тях. Имат нужда от звучен шамар, да отрезвеят малко.

как да не се знае кой кого? Европа ще е в руени, но тъпанарите от ЕП не искат и да знаят.

когато УСА непрекъснато нарушава международни норми и договорености, естествено че останалите страни няма да се доверяват на сключени по рано спогодби с тях. Не може непрекъснато да лъжеш и да се сърдиш че не ти вярват.

Дано най-после, ще се разберат Европата докаде ще може без гза на Русия

Ей,много простаци RD се навъдиха-копелета и боклуци родени от тъй наречения преход,дето и лайното щом е американско за тях е като торта...

Стига бе, това са един два трола. Пуснали са ги на заплата да пишат по цял ден. Отвори още някой друг форум и ще видиш съвсем същите персони да пишат абсолютно същите глупости. До там са нагли, че някой път си ги копират бисерите, които си мислят, че са сътворили. Опитват се да ни мамят, да ни лъжат и да ни промиват мозъците, като ни представят лъжи за истини. За да управляват мисълта ни. Съвременното робство. Ето това правят с нас. А тези драскачи са жалки машички. Които са толкова тъпи, че дори не могат да осъзнаят каква финкция им е отредена.

Ей много проруски блядки в този форум :)

и проамерикански лайнояди не липсват..

Този договор (ракетите със среден обсег) на практика беше денонсиран от хамериканците и НАТО. НАТО се разшири като прие страните от бившия източен блок и разположи бази на тяхна територия. Единствено възможният договор от страна на Русия в случая е развитието на този вид оръжия. Всички ние трябва да знаем, че след разполагане на неграта в БГ ние сме мишена на руските ракети.

Няма да стане че има много блядки по нашите плажове.

в украинския кенеф!! Хората са тук! Ясно ли ти е укросвиньо?

Ей рублажиите ставайте и обменяйте рублите в долари че надниците ще ви идат на боклука.Рублата продължава да се обезценява.....

Като гледам долара е ударил тавана с гъ-за си.

Под него е рублата

Обама леко напомни на Ху.ло, че САЩ не хвърлят думи напразно. От вчера Украйна, Молдова и Грузия имат статут на военни съюзници на САЩ. В Изт Украйна патриотичната украинска армия продължава зачистването на градове и села от РУСКИТЕ ТЕРОРИСТИ. 45-ти полк на ВДВ на Руската Федерация, почувствал силата на Украинската армия, и дал много жертви, е изтеглен на Родину.

на двама руски терористи убити от славната укроармия. Единия терорист е жена на двайсетина години а другия е детето и на около година.Авиобомбата е откъснала крака на младата жена а детето е малко по-добре... и то е мъртво но поне е цяло

Гледаш и се наслаждаваш!!!???

Да, безспорни терористи са това,колега. Вчера пък са поразили с няколко снаряда гнездото на тероризма направо- старчески дом... Не знам колко трябва да е тъп и морално девалвирал Бегееца,за да се радва на такива неща-вероятно като американец и като долара,съответно;-).

Да не говори за тази укронациска армия която умира край Руската граница ААААААААА????? За тия ПЕТ ХИЛЯДИ НАЦИТА КОИТО В МОМЕНТА БИВАТ КОЛЯНИ КАТО СВИНЕ ОТ ОПЪЛЧЕНЦИТЕ НА НОВОРУСИЯ ИЗПОЛЗВАЩИРАКЕТИ ГРАД АРТИЛЕРИЯ И ТАНКОВЕ А????? И ТИЯ УКРОСВИНЧОВЦИ КОИТО ОЦЕЛЯВАТ БЯГАТ КАТО МАЛКИ МОМИЧЕНЦА В РУСИЯ ЦИВРЕЙКИ И МОЛЕЙКИ ЗА ПОЩАДА ХЕХЕХЕХЕХЕХ!!!! ДЕБИЛ!!! НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ НИКОЙ НЕ ВЯРВА НА ЛЪЖЛИВАТА ТИ ИНФОРМАЦИЯ ПЛАТЕНА СТЕЛКЕ!!!!

Тъп си иречек, тъп си като цяло стадо овце. Дори сериозните източници на запад определят съдържанието на украинските медии 80-90% лъжа. Какво ни ги цитираш като достоверен източник. Всички новини там се пишат в СБУ от американци и местни подлоги. Те нямат информационен характер, а манипулационен. Примери искаш ли само от близките няколко дни какво са казали и как се оказало лъжа. Наистина си рядко тъп екземпляр, като си мислиш, че можеш по такъв селски начин да ни изработиш. Моше, ти подиграваш ли ни се на нас, българите.

Този път Москва трябва да се нападне.Със сигурност имат ядрени оръжие.Това е много опасно в ръцете на диктатор и терорист.

трябват топки а при демократите те се явяват излишни и закърняват като ненужни така че няма кой да я напада...впрочем може лично ти да се пробваш но вероятноста да те видим отново е малка

Как се напада страна разполагаща с ядрено оръжие достатъчно за стопяването на няколко планети?.. Идиот!

Добро утро на всички русофилистици и путлеристи. Русия обяви Втората Студена Война и е на дузпата. Сибир започнаха процедура за отделяне от Русия. Императорът е болен!

в САЩ че църнио император има нужда от подкрепа.Ако изборите за презокеанския император са днес няма да ги спечели,населението на империята го оценява с червен картон

Че електроцентралата на Газарите е, била укритие на жени предлагащисе на ТЕРОРИСТИ, за да даряват терористчета на Световен ТЕРОРИЗЪМ в лицето Хамас

BaiK

Крадеца вика дръжте крадеца. Американците какво ли не са изтествали, а сега на руснаците правят проблем. Лицемери.

Направеното от М. Тачър , Горбачов и Рейгън и народите на Европа за 25 години бе сринато от един черен за 25 дни. Само Бог знае защо е оцветил хората.

"Двамата министри се съгласиха, че е необходимо да бъде прекратен огънят в близост до мястото на катастрофата на малайзийския самолет" А сепаратистите съгласни ли са??

Виж, тука си прав. Мисля си, че краварите са толкова надъхани, защото не почуствали досега ритника на руския "сапог". Ми трябваше да попитат (в спиритичен сеанс) духа на Наполеон и този на Хитлер. Мисля, че само който не е ял бой от руснаците е толкова самоуверен.

Хайде, руснаците да връщат Крим и гърча им свършва от утре.

уснаците да не разоръжават, засхтото при предишния договор те си изпълниха условията и намалиха ядреното си оръжие, а САЩ - не.

Това споразумение е подписано по времето на най-големият предател в човешката история ,влечугото Горбачов ,който се съгласява предсавете си ...само срещу "устни" гаранции от страна на САЩ, че НАТО няма да се разширява на изток да подпише подобно споразумение ...Сега както виждаме НАТО не само се разшири до границите на СССР,но и навлезна в страните от бившия СССР и има намерение да разположи там свой съоръжения като "системите ПРО" Русия няма как да се бори с тези системи ,освен с ракети от среден и малък радиус...Виждаме поредният шантаж срещу Русия от страна на САЩ ,които очевидно се опитват да предизвикат някаква война...

Регионалния обществен фонд на името на Героя на Русия Ахмат-Хаджи Кадиров е заделил 7,5 млн $ за закупуване на линейки, медицинска апаратура, лекарства и генератори, за хората от бившите Луганска и Донецка области. Това е с 500 000$ повече, от обещаното от САЩ на Порошенко.

Целта на тези обвинения не е да се докаже нещо,а да послужи като повод,за да се поставят ракети в България,Румъния и други близки до границита на Русия държави...

И българското еврейче пак се облизва

Колко точно трябва да си болен, че да стреляш с балистични ракети по посока Русия? Страната с най-много ядрени глави в целия свят!

И най-много ТЪПИ ГЛАВИ също

...като теб, например?!

Yankee Go Home ( нерегистриран ) 29.07.2014 23:10 *Коментарът е скрит, защото е извън темата или съдържа спам Ще се опитам да го кажа по-любезно: Уважаеми УСА, бихте ли си оттеглили претенциите от Европа и да си отидете ВКЪЩИ? P.S. по ли звучи по темата?

и след 12 спират коментарите :/

В статията нещата са представени много меко. Всъщност кери ИЗИСКВА с много твърд тон и многозначителното "ИЛИ" руснаците да унищожат всичките си забранени оръжия.Имат или нямат такива, вече изглежда няма значение... Нещата все повече придобиват привкус на ситуацията преди Ирак. Каквото и да направеше Ирак като отстъпки все не беше достатъчно. Същото е и в момента и все повече витае духа на нова... но този път сериозна и истинска война, а не както до сега да бият само малките... Всъщност само такава би спасила сащнакската и ес кредитономики от пълното фиаско на зрелищен фалит...

Много е важно когато батковците са изнервени, малчуганите да си налягат парцалите, че да не изядат някой фатален шамар в мелето.

Това, нещо, като с преклонената главица и сабята ли е?

Почти. Само че сега не става дума за сабя, а за балистични ракети. И не става дума за преклонена глава, а за компромис - САЩ - АЕЦа, Русия - ЮП, от който може да спечелим и ние ако се спазарим правилно... но твоята робска главица тия работи не ги удява.

"Окончателно: Сирия не е отговорна за химическите атаки! Ричард Лойд, бивш оръжеен инспектор от ООН и Теодор Постол, професор от Масачузетския технически университет, публикуваха доклад, който разкрива дали наемниците или правителствените власти в Сирия са отговорни за използването на химически оръжия на 21 август 2013г., което беше използвано от Вашингтон като оправдание за нанасяне на удари срещу Сирия и разширяване на помощта за наемниците. Авторите на доклада в 23 страници доказват, че ракетите с зарин са били изстреляни от позициите на бунтовниците. Ракетите не е могло да бъдат изстреляни от 2км. разстояние от точката на удара им. Облягайки се на разузнавателните карти, публикувани от Пентагона, те заключават, че при никакви обстоятелства сирийското правителство не може да бъде обвинявано за използването на химическите оръжия." Чакаме извинение от нискоморлния, оскотен индиански вожд! По същия начин ще чакаме извинение и след година, когато лъжите на САЩ и Киев отново ще лъснат! НЕЩАСТНИЦИ!

Ще се извинят, колко да се извинят. Колкото за Ирак ли?

Какво е мнението на янките за евреиския геноцид над Палестинците

Немога да се съглася напълно с Вас, че израелците изпплзват незъразмерна сила е вярно, но неможе да се сравни с Катин, Серебреница където армията разтрелвва обикновени хора, по-проста причина че палестиницте и другите държави които ги подкрепят, водят активни(или прикрити) вонни действия.

Киев днес изстреля балистични ракети по посока Русия. От най-малките и са по бунтовниците... за сега. Това е добре премерен, ключов жест. Нещата ескалират. Не случайно договореностите по стратегическите ракети се разпадат. Кубинската криза ще ни се стори като приказка за лека нощ. Отваряйте отлежалата ракия.

Благодаря !

някой знае ли,чувал ли е,чел ли е някъде по света да е проведена АНТИТЕРОРИСТИЧНА АКЦИЯ с използването на АВИОБОМБИ,АРТИЛЕРИЯ и БАЛИСТИЧНИ РАКЕТИ освен в Украйна

В Афганистан, в Ирак, по рано в Панама, в Салвадор. А бе много са.

ЧУК

Ами ,той светът е наясно общо взето.Никъде не се пише,че са терористи само в Киев!Иначе са рибели- бунтовници.Ама терористи -никъде!

а вие чували ли сте някъде терористи да свалят пътнически самолети с БУК-ове

този месец терористите от Киев го направиха

официално лице от правителството на Украйна след свалянето на самолета заяви че: "Сепаратистите нямат на разположение система БУК" освен това системата е доста ...обемна: Тя се състои от - 1 бр. команден пункт 9С470М1-2 - 6 бр. самоходна огнева установка 9А310М1-2 - 3 бр. пусково-зареждаща установка 9А39М1 - 1 бр. станция за откриване на целта 9С18М1. Освен това укроармията стреля от хеликоптери по експертите които щяха да разследват останките.....било грешка.

аз сум чул,че маика ти се чукала с идиот,та затова ти си се прукнал.

След предателството на Горбачов и разпадането на Варшавския договор, военната машина и обслужващата я администрация имаха спешно нужда от нов враг, за да могат да продължат да цицат огромни средства от данъкоплатците на собствените си страни. Тогава се извърши консолидиране на образа на "световното зло" и се изгради образа на "терориста", такъв какъвто ни се представя днес. Не, че и преди това не е имало терористи, но тогава те влизаха в едни по-различни параметри. При наличието на противник от мащаба на Варшавския договор, на политиците на Запада, не им беше необходим втори такъв противник в лицето на тероризма.

СМ

В тази статия се трият постове. Постове изчезват по усмотрение на модераторите. Коментара е просто безсмислен.

Пишеш Мануел Насименто в Гугъл, гледаш... а от скоро е в София момчето, трябва да спазва указанията по редакционната политика. Простено му е!

От преди няколко часа е, но въпроса е принципен, че има пробив и САЩ започват да дават заден щом допускат такива коментари и то по CNN, щом заявяват, че Порошенко е готов на спиране на огъня сега и веднага, а не в бъдеще. Щом разпореждат на машите си преговори със "сепаратистите". Дай боже да спре тази братоубийствена война!

краварите и подлогите им са слаби на война, и пак заради тях немалко хора загинаха

да се договорят за войната т.е. геноцида в Югоизточна Украйна. Пълно е със снимки на разкъсани от бомби жени и деца и това ми било антитерористична операция. Достатъчно е САЩ да заявят че оттеглят подкрепата си за укроармията......такова бегане на фашаги на мига ще настане че мира ще настъпи за броени дни. А те сега и балистични ракети изсреляли,вчера от хеликоптерите по експертите за самолета стреляли. Явно укроармията е на зле щом паниката я обхваща

ЧУК

Напротив!Конгресът на сащ е одобрил законопроектът за попдпомагане с въоръжение на държави не членки на НАТО.Тоест закона предвижда доставки за Украйна!Но,май наистина дават назад демолишъните! Путин ако им е казал-какво пък ,да почваме третата световна,така или иначе все ние сме виновни,а бежанците при нас са вече сто хиляди,а убитите цивилни над хиляда и петстотин!

ЧУК

Ракетите са били изстреляни по Саур-могила!И въпреки това,опълчението досега владее това стратегическо място!

Нещата се развиват много бързо.

Ква стана тя? Джон Керри "Това, което се случва в Украйна, отиде твърде далеч. Насилието трябва да бъде прекратено и за украинците трябва да започне процес на възстановяване на тяхната страна. Мисля украинския външен министър Кимкин ще потвърди днес, че ние не ги молим (украинци) да избират между двете (ЕС и Руската федерация). И мисля, че украинците разбират, че имат силни връзки с Русия. Те разбират, че бъдещето на Украина зависи от здравите им връзки с Русия. " И малко политикономика: Както преди няколко дни не ни информираха нашите медии, край Славянск започна дупченето за шистов газ. Считаше се, че там е най-голямото находище в Украйна. Да ама не. Първите проби са показали, че не е така. Същевременно големи залежи са открити в Западна Украйна край Лвов. Сега идва трагикомичното. Може ли в скоро време да очакваме Полша да се окаже поддръжник на сепаратисти от Западна Украйна?

Наистина се разсмях. Ужас, ама и в обратния случай пак зле - руснаците няма да позволят Украйна да я разкъсат.

Bell

Нищо интересно на стрийма от Белия дом. Обама каза, че налагат нови санкции на Русия. Заедно с ЕС. Този път на още техни банки и върху енергийният им сектор. Над 1 милиард долара се очаква да се оттеглят от Русия тези дни. Икономическият ръст на Русия е стигнал 0% в момента. Това каза Обама, само го цитирам.

Що не ходиш да лишеж задника на Бобонго

Bell

Ууу какъв си простак. Аз ви казвам какво говори преди минути, информация ви снасям, вие пак обиждате! Аман вече!

русия отново дава заден :)

ЧУК

Този път -демолишъните! На луд украинец да му дадеш пет милиарда долара,после да ти създаде куп проблеми с свален самолет над територии на бойни действия и за капак-замергали с балистични ракети опълчението! Този път американското разузнаване са засекли мястото на изстрелване на ракетите и посоката-опълчението!Ще има и сателитни снимки,за разлика от онези за падналият пасажерски самолет!

ЧУК

Огънят се прекратява само дето е паднал самолета!Между другото америкснкият конгрес е одобрил закона -САЩ да подпомагат с въоръжение ,държави ,които не са членки на НАТО!Законът визира Украйна!От друга страна пък така се развъзват ръцете на руснаците за съвсем легални доставки на тежко въоръжение за опълението! Полигонът на оръжия е на лице!Целите-цивилни-също!

Не е съвсем така. За да започнат доставки за опълченците Русия трябва да признае официално Новорусия. А ако това стане, нещата вече са мътни и кървави. Като се започне от оръжие и военни специалисти и се свърши с влизането на Новорусия в състава на Руската Федерация... А това означава широкомащабна война с непредвидими размери и последствия, което поне за сега Русия опитва да избегне въпреки сащ-ес-мове отчаяните провокации...

Американци и руснаци ни правят на глупаци.

То и НАТО не трябваше да се разширява . ЦИТИРАМ : Годината е 1990г. Михаил Горбачов шокира Русия и света, съгласявайки се да позволи обединението на Германия след падането на Берлинската стена и приемането й в НАТО военния алианс, създаден и воден, за да е срещу Русия. Тогава американския президент Джордж Буш се споразумя с Михаил Горбачов НАТО да не се разширява повече на Изток. Това беше официално споразумение между Русия и САЩ, което американците не спазиха. По време на преговорите между двамата лидери Горбачов сложил ръката си на една голяма карта на света и заявил, че иска гаранции, че НАТО няма да се разширява повече на Изток дори и на пръст разстояние

СМ

Мерака на САЩ е да създадат военни бази в Украйна. Как ли биха реагирали, ако Кремъл официално признае Новорусия за държава ? Това означава, че двете държави могат да сключат договор за взаимна защита. Означава, че Русия официално може да влезне в Донецк и Луганск. Евроатлантическите Фашаги ще полудеят.

А защо след това Варшавският договор и СИВ се разпаднаха, нали имаше "официално споразумение"? "Официално споразумение" имаше и след Първата световна война Добруджа да се даде на Румъния, така ли трябваше да остане завинаги?

Bell

http://www.whitehouse.gov/live Скоро започва изявление на Обама, звързано със ситуацията в Украйна! Може да го гледате на живо от адреса, който дадох! Положението там е много ескалирало в момента, украинците са ползвали тежка военна техника!

Ще ползват каквото си имат! Това си е тяхна територия!

Bell

Сугласен съм, но ако теритрията е тяхна, значи и населенито се води тяхно. А балистичните ракети убиват много цивилни! Дано не са ги ползвали над населено място!

ЧУК

Интересното е ,че нито руснаците нито опълчението огласява някаква информация за това!

Bell

До колкото разбрах Стрелков е дал някакво изявление, свъразно с тази атака. Така чух по CNN. Не знам.

Защо линка на Белият дом е оставен в горния пост???