Лавров: Ще разследваме строго подлото убийство на Немцов

Подлото убийство на Борис Немцов ще бъде разследвано с цялата строгост на закона, за да не могат виновниците да се изплъзнат от отговорност.

Обратно в новината

Коментари - Лавров: Ще разследваме строго подлото убийство на Немцов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разследвайте, че камерите срещу Кремъл са го заснели убийството и вече трябваше да сте ги хванали.

Не си давайте зор. След десетия опозиционер ще го познаете лесно по почерка.

крадецът вика: "дръжте крадеца".

Браво, Лавров! Разследвайте и тези, които подло се радват на убийството му на наша територия! :)

Все едно Гьоринг да разследва Хитлер

По-полека.Очертава се да станеш безработен.

Лавров доста се изсилва. Иска да залови Путин и да го вкара в затвора. И даже себе си. По-скоро може да гастролира в някой цирк за забавление на публиката.

Добре де от Ислямска държава открито са заплашвали Немцов заради изкаванията за Шарли.Но те не могат явно да са виновни.На Сорос не му изнася те да са виновните. И какво като Немцов е бил противник на Путин. Той и Луканов беше противник на Иван Костов. Да не би Иван Костов да му е поручал убийството.Глупости.

трябват, мурзилке, за българския! Ще трябва да ти понамалят малко копейките.

В руските посолства по света, вкл. и в българското, има ли съболезнователни книги за кончината на Борис Немцов? Все пак това беше руски политик, министър, първи вицепремиер, лидер на партия (макар и опозиционна)!?

:) :) :) :)

Псевдо разследване.... лексикона на западния свят използват, само нямат покритие!

Резултата ми е ясен.Убийци да разследват собственото си деяние...както: Самолета на Качинск8и,Пътническия самолет свален над Украйна, Френския петролен Бос ,Ана Политковская и стотиците подобни случай...........

от септември 1999 г.! Планирани и осъществени от ФСБ и ... разследвани от ФСБ. Пълен абсурд!

Нищо няма да разследват. Ще се извърши една имитация, която ще прикрива истинските подбудители и поръчители. Това е основната задача, която е поставена пред слугите на режима.

През 1963г. Осуалд стреля в Кенеди или поне това е официалната версия. Осуалд от 1959-62г. е живял в СССР и се жени за Марина ..... Прибира се в САЩ и започва да хвали соца и т. н.Една от версиите е ,че СССР участва в атентата . Тази версия отпада в оследствие,иначе сега можеше и да не сме живи. Сценария с убиийството на Навални и други руски десиденти е подобен.Важното е да се удари Русия. Ако Путин е искал да се оттърве от Навални има по-елегантни начини примерно като убийството на Даяна.Какво ме наведи на тези мисли -бързината на основната хипотеза-Виновен е Путин.

Това ли е основната основната хипотеза на Путин и ФСБ?

Не ти говоря за хипотеза , а за начин на деиствие в зависимост от интереса.

че ни светна.ХАХАХА

И на най-големия простак му е ясно че убийството на Б. Немцов е ПОРЪЧКОВО!!! В настоящата ситуация Русия НИКОГА не би постъпила така!!! Явно външни сили имащи интерес от нагнетяване на обстановката са реялните поръчители!! Уверен съм че Русия ЩЕ АТКРИЕ и ФИЗИЧЕСКИТЕ убийци и ПОРЪЧИТЕЛИТЕ-- просто е въпрос на чест!!!Скоро истината ще излезе наяве!!!

и двамата (тримата?) с Христо. И откъде тази увереност? Разкриха ли се истинските убийци на неудобните на Путин личности?: - Галина Старовойтова - застреляна във входа на собствения си дом; - Сергей Юшченков, депутат - застрелян във входа на собствения си дом; - Владимир Головьов, депутат - застрелян на московска улица; - Юрий Щекочихин, депутат, главен редактор на "Новая газета" - отровен; - генерал Лев Рохлин - застрелян в дома му; - генерал Александър Лебед загива при катастрофа с хеликоптер; - харизматичният генерал Трошев - загива в самолетна катастрофа; - Давид Двали, бивш икономически съветник на Путин - застрелян в окото от велосипедист; - Александър Литвиненко, съавтор на "ЛПГ" и "Взривяването на Русия" - отровен в Лондон с полоний-210 (най-вероятно от Луговой, ФСБ); - Анна Политковская", журналист, автор на "Русия на Путин" и "Руски дневници" - застреляна във входа на собствения си дом; - Борис Березовски, предприемач и политик, протежирал Путин и с основна заслуга за кариерата му (директор на ФСБ, премиер, президент - (само)удушен в дома си във Великобритания. ... - (Анатолий Собчак - "острата съдечна недостатъчност" е по-скоро качествено изпълнение на ФСБ...) Борис Немцов ??? (в списъка са пропуснати поне още толкова!)

Сега съчиняват различни варианти на истината. Ако не успеят да изработят нищо, ще протакат до второ пришествие. А междувременно терорът и репресиите ще продължават. По стар кагебистки обичай.

Спор няма,но защо търсите под вола теле.Истината търсете по най прекия път.

Лавров или е улав или кукувица му е изпила акъла!Путин си държи войските и иска да управлява донецка и луганска области,но за това да плаща Украйна!А има ли наивни да плащат чуждите сметки?Докато там се е настанила руската окупационна армия,ще трябва и да плаща и снабдява населението със всичко необходимо за оцеляването със средства от Москва!Никой не ги е поканил в Украйна!

ЗАЩОТО Е ПО ЕВТИНО

ХЕЙ ПОМИЯРИ СТИГА СТЕ ПИСАЛИ ГЛУПОСТИ УВИ ПРОВОКАЦИИТСЕ НА САЩ, РУСИЯ ДА ЗАПОЧНЕ ВОЙНАТА, НЕЩО ВСЕ НЕ СЕ ПОЛУЧАВА.ТОЯ ПУТИН ЗАЩО Е ТОЛКОВА ЛОШ ТА НЕ СЛУШКА ЧИЧО САМ??????????

е стъпил на килимчето и с бързи стъпки се движи в посоката на Моамар Кадафи и Садам Хюсеин.

войната още с Крим!

Сега гаднярите от КГБ ще обвинят бедната девойка, че е убила Немцов

Ти остави, че ще я обвинят, ама и самопризнания ще има и молби да й прости П., че го е разстроила. ;)

Вие двамата внимавайте, щото и без това Лавров е на път да докаже, девойката, заедно с работодателите на щерка му (но без нея) са убили Немцов. И тогава бащицата в изблик на справедлив гняв току-виж нападне България за да защити външния си министър от попълзновенията на империализма.

Не, разликата е, че в едната страна хората искат да живеят, а другата искат да я напуснат. А това, че в САЩ си убиват президентите е факт. Но е много по-страшно, да ти убиват опозицията... Гаранция. Винаги има желаещи за управляващи. За опозиция е по-трудно да намериш желаещи, особено, ако ги поизбиват малко.

В РУСИЯ ИМА ОКОЛО 10 000 000 ЕМИГРАНТИ

убили са Линкълн и Кенеди. Друг не си спомням (бяха стреляли и по Рейгън). А в Русия? От всички вождове в последния век май само Хрушчов, Горбачов и Елцин са избегнали убийствата.

Абе, някой знае ли, защо Лавров е причинил на дъщеря си това, да я прати да учи в Колумбийския университет и след това в Лондон? Нямат ли профилирани школи в Москва? Да я направи една ударничка, да тъче на 30 стана всеки ден по 8 часа? И не може ли да й удари едно рамо да я уреди да бачка в Лаfка или поне чистачка в някое министерство, а не в тая загнила империалистическа аукционна къща Кристи. И зетят... Не е някой от нашите - бачкатор, дето за парче пица всичко ще направи, ами със собствен бизнес. Не пишеше дали преди или след сватбата е станал успешен собствения бизнес... ;) Лавров! Вие сте класов враг с партиен билет, ама скоро ще се прочистим от такива, като вас! И тогава... Тогава ще настане такъв живот! п.п. Въпреки, че като я погледна човек на снимка и почва да се чуди, кой е таткото. Нито зъбите й конски, нито бузите като на булдог. ;) А, ако един мъж не може собствената си жена да озапти...

Убийството на Немцов е последен, отчаян опит за руски Майдан. Руснаците обаче са умни, не са украинци за да се хванат на американската разруха. Целият свят вече разбра, с изключение на тези, които не мислят, че политиката на Америка е провокация, войни и изгода от хаоса. Путин трябва да е пълен левак в главата за да не е наясно, че едно такова убийство ще вдигне протестите срещу него. Нали не смятате, че Путин е мазохист. Ясно е кой уби Немцов, тези които не им мигна окото да свалят малазийски самолет над Украйна и да обвинят Русия. После какво се доказа, че са американско-украинските фашисти. Кой направи Майдана в Киев американците и украинските фашисти. Кой създаде Ислямска държава срещу която уж се борят американците? Да сте чули Ислямска държава да е посегнала на Израел. Няма и да чуете, защото Ислямска държава е израелско-американски проект.

+1

Последно украинците братя ли са на руснаците? Или са едни съвсем други, дето заслужават всичко лошо? Толкова бързо сменяте опорните точки, че не мога да ви проследя. Путин, като е наясно, колко е важен Немцов, не можа да отдели 4 човека да го пазят ли?? Или за следене имаме, за пазене нямаме... ;) Путин не е левак, той е нагляр. Прекрасно знае, че тия дето го обичат ще му простят всичко и няма да повярват нищо лошо за него. И върху жените си да го намерят, ушакните ще му простят и ще се почувстват горди. ;) п.п. И ако САЩ искат да направят сечено на СССР трябва само да облекчат визовия режим и да помолят ЕС за същото... Слагат образователен и здравен ценз, за да пресеят малко боклука и гледай какво става...

Ние нямаме никакво съмнение в Путин. Гениален глупак с комплекс за малоценност. Компенсира го като напада беззащитни държави. Убива гражданите си в центъра на Москва. Не както неговият вожд и учител Сталин - води ги чак в Магадан и чак тогава ги убива. Изобщо не е левак, а десен вмирисан ботуш на мужик.

Ей разпути ги тоя Путин бре ! Сами си пеят, сами си плачат! Изпоизтрпаха се !

Интересно защо, любовницата на убития не иска разпит с детектор на лъжата ? Това е по думите на нейния адвокат . И защо толкова упорито твърди, че нищо не помни и нищо не е видяла ?

Много ясно... За да не разпознае Кери или Обама. ;)

мнооого далеч. А я държат много близо до Путин. Пък той има обичай да премахва свидетели. Страшничко си е.

Ще разследваш толкоз, колкото Дзерджински (ЧК/НКВД) е разследвал убийството на цар Николай II и семейството му. Везире на Евразийската Империя на Злото !

Путлер е червения комунистическо кагебистки сатана обсебил Русия. Той ще унищожи тази страна.

Ей сегичка ще хванат убийците. И ще им издърпат на лошите момчета ушите и ще ги накажат и изключат от училище! Всичките! Вие , докато чакате си поръчайте едно кафе. Няма да е изстинало и компетентните органи ще са готови. Даже и обвинителен акт вече ще са съставили.

Колко правдиво звучат тези думи от устата на комунист.

Предполагам, че минусите са ти, защото е бил комунист до 1991 година. След това е пръв строител на капитализма. ;)

убийците ще разследват себе си... колко смешно :)))))

А колко ли е смешно да убиват всеки ден невинни Руски граждани от точно такива фашаги , като тоя ???Сигурно е "много смешно"НАЛИ ТЪПЧО

Колко човека е убил Лавров до сега?

Лавров, Лавров, Лавров... Не е подло. Праведно е. Виж какво пишат вашите хора в тоя форум. Заслужил си го бил, късно му било дори. Ще се наказваме, Лавров! Разваляш работата на цялата петата колона, защото не си си прегледал сводката от тази сутрин. п.п. Само П. има право да кривне с гимнастичка, всеки който не му е личен приятел, а е с 23 годишна манекенка си е за обстрел.

Дали хапе,а?!...

се са надявах, че руските служби по добре си чуват опозицията...он чалитата например. ми ако имат и терористи? или неопекани луди.. лошо.

Кого,ще разследвате,бе-себе си,ли?!

Сега като започне едно строго разследване ха у лево, ха у десно, ха по средата, и като пуснат разните му кучета/мучета ще видят гадните фашистите/нацисти и прочие, как се стреля на 100 метра от Кремъл.

Шпиц командите на Пу са убийците!Как ще ги лови и как ще ги осъжда ,като той ги е пратил???

Руският цинизъм няма карай ..........

Путя да си признава веднага, подлецът му с подлец!

Празни приказки, няма как да накажат президента си с цялата тежест на закона...

Ти тъп ли си или манипулираш съзнателно? Марш в Русия и ти да имаш имот.

не разбрах не е истина ли.

Бедните руснаци си купили 400000 имота в БГ. В Кипър и Гърция даже по повече .Излиза че всеки 30-ти руснак има втори дом в чужбина.Путин много ги мачка.те си нямат демокрация като нас.

Имотите не са купуват от бедни руснаци, а предимно от горната средна класа бизнесмени в Русия. Такива са милиони хора, за тях това е сигурна инвестиция, щото не се знае утре дали няма да им национализират спестяванията.

официално 5000000 руски граждани имат имоти в Европа .това е огромна цифра. при 140 000 000 население . около 30 000 000 живят в Азия. това значи че 40000000 семейства имат 5000000 имота т.е. всяко 8мо

Това, че едни хора инвестират в чужбина, а не в Сочи, да речем, не правия средния руснак добре. Ама, никак.

Не че защитавам тази свиня Немцов, но ликвидирането на опозиционни лидери, методично и бавно във времето, ми намирисва на диктатура от старо-нов тип описана отдавна в романа 1984.

путлер капут! путлер е убиец и мародир съсипващ всички съседи на руската империя на злото.

е сигурното - подло - убийство. ..ся, кое беше подлост? таз дума има ли си наобратно -мъжка? знаете, проблеми с образуванията ми... Благодарим на госпожата от раното!!

Разликата между САЩ и СССР е, че едните си убиват президентите, а другите опозицията... п.п. Е, има и други разлики, но ще е грубо тролене, ако ги напиша.

Всъщност в САЩ няма опозиция, и двете партии, които се допускат до властта провеждат почти идентична вътрешна и външна политика, и облужват едни и същи интереси - тези на едрия капитал т.е. големите банки и корпорации. А приликата между САЩ и СССР е че СССР се разпадна, а САЩ е на път да се разпадне - цветнокожите там вече наближават половината от населението!

Америка си уби президента и не намери убиеца

Америка си уби президента и не намери убиеца

не думи а дела трябват

от снимката е поне на бутилка водка

Аз истината изплющавам като огън мизерник гадкий да бъда не мога, (из мислите на един поет) Два исполини Има на света мъжки герой с много подвизи е той във женева блясва с целий ръст и убийците като шаманин сочи с пръст на пропаднала Европа сочи пътя нов Името му е Лавров Лавров, Лавров. Има на света още по велик герой на небесно светило е равен той всички врагове громи нарет а думите му са като сладак мет Него дори и Вселената не мож го купи Слава на путин Путин Путин Путин и Лавров ели са здрави всички ние тях пазим През адски кръгове минаваме без страх и сме готови да дадем последний залък на тях. Те гербажиите в миша дупка ще заврът и свободата на тепсия ще ни доведът! Дори в леглото с жълтеница да лежа аз с гордост "Путин и Лавров" ще мълвя.

Мазно, много мазно.... Чак смърдиш на мазен мазник на руския Император

Я пак ми обясни, защо си срещу хомосексуализма? ;)

Имате невероятен талант който не бива да хабите сред нищожествата тука. Саберете стиховете и ги публикувайте. те импонират изцяло на нагласите на обиковенни честен български труженик за когото единсвенната надежда е Путин.

тоз такъв Пует Филолозов Напевачески. Веч и дар от думи множими ни щат тук стипци да ни дават. засрами се бре киризчия долен ! ми ядосвам се бе, утре че плямпа и жината да не ми дава... ей, леко с четки и придложения, ти другия филсовския...да не пропееш поетично и талантливо на сопрана. Ти момче си пиши, ставаш за тази уйдурма с думите. ако можише и мойто фолк певачка ги измиля такива..немаше да арча за вазелин. ПАРА, пара щеше да носи тази тъпа дъвка.

Едва ли ще намерят убиеца, а за поръчителя, въобще могат да забравят. Е, не изключвам някой да се 'прежали' в ролята на убиец. Но е много по-вероятно някой руски или украински наемен убиец, избягал на запад, да си 'признае', че са го наели от ФСБ.

Убийци могат да намерят колкото си искат. След 2-3 часа обработка на Лубянка всеки ще си признае, че не само Немцов е застрелял. Поръчителят е ясен на цял свят

И кой е този поръчител, който е ясен на целия свят?

Напротив - може и със закъснение, но ще го намерят, така както убийците на А. Политовская! Само че кресльовците дето убеждаваха, че тя е убита като подарък за рожденния ден на ПУтин отдавна са "забравили" за крокодилските си сълзи за нея или са пътниците от малайзийския самолет!

Много точни думи на Лавров - "Днес в Украйна рязко се активизираха ултра-радикални сили, включително и открито изявяващи се под нацистки лозунги и призоваващи към етническо прочистване". Днес в Украйна Степан Бандера е култ и пример за подражание на украинската върхушка, която боготвори убиеца и в негова чест му издигна 20 паметника с надпис герой на Украйна. Бандера е известен със своето етническо прочистване през 1943-1945 г. и убийство на 36 750 души-неукраинци, с установени имена и място на смъртта, както и 23 000 с неустановени. Питайте гугъл за ВОЛЫНСКАЯ РЕЗНЯ если я забуду о них, ты, боже на небе, забудь про меня и ще видите документални снимки и списък с 64 начина за убийства на жени, старци, деца и бебета, прилагани от бандеровците (снимките и текста са шокиращи, тези със слаби нерви да не отварят).

Този индивид е руският Гьобелс.

Дали да не се върнеш за лечение а?

по-скоро Бандера е двойник на нацисткият лекар Менгеле

убийството на Ана Политковская, присъди, след туй отменени, нови дела и тъй до края на света.