Кога ще свърши лятото

В понеделник предстои кратко захлаждане, каквито имахме няколко пъти това лято. Но в края на другата седмица ни очаква още една гореща вълна.

Обратно в новината

Коментари - Кога ще свърши лятото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За мен свърши още преди да е започнало - само работа, ремонти, харчове, проблеми, нерви и глад. Тъжна история, но когато си заобиколен от мързели и некадърници и всичко се троши и руши пред очите ти, няма как, трябва да се прежалиш, пък и това те поддържа в тонус, а те само дебелеят, "почивайки си". Лятото ми се отлага за до година и като дестинация ще е истинска изненада за обкръжението, с пълно наваксване!

Не разбрах чий е този анализ, но е очевадно, че в последните години нашите синоптици дават тотално неверни прогнози за времето - дори в най-краткосрочен план. Затова не им вярвам, но се надявам да ни е топло поне до края на септември. Защото е истина, че пролет вече няма по нашите ширини, а истинското лято настъпва някъде в началото на юли и за топло време ще чакаме чак до следващия юли.

не понасямвече лято с над 29 градуса -това се превърна в кошмар

Ще ви дам инфо за един полезен сайт, казва се Аccuweather. Дават за месеци прогнози напред всеки ден и познават, така можете да планирате и почивка. Само че дават температурите по Фаренхайт. Аз ги обръщам в целзий.

До 1-ви до 17 септември ще държи 25 градуса, после идват дъждове до края и около 18 градуса. А целия октомври ще е около 16 градуса.

Захладняване и около 8-10 градуса от средата на ноември. Слушайте кво ви пее радиото.

Accuweather е добър в краткосрочните и средносрочните прогнози. В дългосрочните се базира само на статистика и много често са им грешни. Няколко пъти ме е подвеждал. Не че съм се осланял на прогнозите им, но все пак съм ги поглеждал и сверявал. Ветроходец съм и понякога дългосрочните прогнози са важни. Опитът ми показва, че никоя прогноза над 15 дни не може да бъде достоверна. Климатичните явления са твърде динамични за да се прогнозира над 10-15 дни.

Това което съм изложил ще видим и сравним дали е вярно след 3 месеца.

Искам вечно лято!

Никой не те е спрял.Те ти Екватора да се пържиш като сланина на скара.

А ти бегай у сибир да ти замръзнат топчетата

лятото ще свърши, когато му дойде времето!! добре, че на природата не може да се слага софтуер, за манипулации!! ;))

Ха,ха,ха наивник.

Каквото и да пишете лятото е към края си поне шибаните жеги. И глобалното затопляне ДГД.

През юли,панталоните ми съхнеха за един час,сега съхнат един ден. Не знам за гащите на щъркелите ноооо, вече ми замирисва на Топлофикация и треска ме тресе...

Какви умни думички знаете---"адвекции"! РЕСПЕКТ!:))))... ученото и в кенеф да го пуснеш---гладно няма да остане!;)))))

Малко след края на света, който е обявен за 21.08. Все някога ще познаят, но в това съревнование метеоролозите стават все по-добри, а ясновидците все повече бъркат.

Когат' си заминат лястовиците и щъркелите. Засега са тука и не виждам приготовления по събиране на багажа.