В Русия арестуваха семейство канибали

В Кубан, Южна Русия, полицията е арестувала семейство канибали, което е разчленило, убило и изяло над 30 души.

Обратно в новината

Коментари - В Русия арестуваха семейство канибали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нищо чудно да са рекламирали и продавали "колбасите", за да снимат "мръвки" с телефон.

Да внимават русофилите в България !

Имат книбали имат и каниблки на Слънчака - милиони малки бели човечета са ми изяли, Ама много поркат и смърдят на бъчва

Та тези ли ни са "освободили"..ха.ха.ха

Хората в Русия явно гладуват, след като Путин въведе ембарго на вноса на хранителни продукти от чужбина! Тази гавра с русите хора за пръв път се използва в хилядолетната руска история! Някои биха го норекли геноцид! По време на организирания от Сталин голодомор в Украйна също имаще много случаи на канибализъм! Сега Путин с ембаргото отхвърли нещастната Русия направо в 30-тте години на миналия век, 87 години назад!

Залавянето на убиеца-човекоядец Андрей Чикатило през 80-те е било едно огромно предизвикателство за съветската милиция. Било е цяла епопея. Разпитани са повече от 150 000 човека. През това време (1978-1990г.) Чикатило е изнасилил/убил/изял най-малко 53 жени и момичета. Залавянето на подобни психопати е изключително трудно и обикновено става случайно, след като жертвите станат многобройни. Джефри Лайнъл Дамър, известен като Канибалът от Милуоки, в периода между 1978 г. и 1991 г. убива и частично изяжда 17 мъже и момчета. Психопати има навсякъде. Да пази Господ!

Голямо откритие, голяма сензация, в Русия открити канибали! Ми че то цялата руска етническа група, заедно с руския език произлиза от африкански канибали, руският език е докаран в Русия от Африка от дядото на Пушкин, негър с име Канибал, подарен на Петър Първи от турския султан! Напишете в Гугъла "русскоязычные канибалы в африке" и гледайте кво става! Жалко, че ДИРа трие линкове, иначе бих ви пуснал!

Напиши в търсачката - българи бели роби, и виж кво ставка.ха..ха

И те ли са канибали, щото темата за робите се обсъжда другаде! Сбръчкал си форума, вероятно яко си се накъркал, щом си залетял тука!

Веднъж една рускиня на слънчака ме лапаше. изтръпвам като си спомня. Добре, че не ме е изяла.

то бива, бива измишльотини, ама тука дирът се оля. пообъркаха Нова Гвинея с друга страна. абе важното е Русия дасе очерня. Тя и за изригването на Попокатепетъл е виновна, хихи

dirа е виновен дааа. И Сорос.

това е идиотско государство!

и ей така покрай руските канибали, случайно открити (има хиляди такива) споменават мимоходом за някакъв естествено милиционер изтрепал 59 жени и разкрит наскоро. още по естествено новината бързо ще се скрие. Ми да, няма да виси два дни като някоя за САЩ с 1-2 убити

Тези са убийци на генетично ниво. При тях човешкият го нямат за нищо. Дай боже лидерство за вечни времена на опората на световната демокрация защото какъв ужас би настанал, ако тези управляват света.

А, нашите канибали -"реформатори" успяха да изядат един милион българи и още два милиона прогониха от страната !?

ако знаеш?

И пак са на светлинни години от "канибалите - комуняги"...те "изядоха" и "унищожиха" цели поколения!

Нали? Как можаха и да ти изпият мозъка, със сламка!

Хората избягаха заради боклуци като тебе, които си гласуват за престъпниците от БСП. Много сте нагли това червените боклуци и вечно своята вина приписвате на други.

Няма по-големи престъпници от членовете на БКП, получили пари от ЦРУ и Мосад, за унищожаването на България. щщд

"В Кубан, Южна Русия, полицията е арестувала семейство канибали, което е разчленило, убило и изяло над 30 души." Нека плюенето срещу Русия започне ... ... СЕГА!

Ти какво предлагаш? За да няма "плюене" по Русия, да не се съобщава такава новина, а?:))) Такива новини трябва да има само за "краваристан", нали?:))) Такива си бяхте, такива ще си останете - комунисти!

утрепания генерал в Сирия, щото там е горещо и месото ще се похаби.

Превърнали са го на суджук още вчера ....

Руснак да яде хора? Не вярвам! Както е известно, руснаците душат сушената сельодка докато се наливат с боярищник или когато има водка, не я ядат! И с тези е така - изсушили са ги и само ги душат:)

си отварят консервичка с далак и бъбрече.

не оказвали влияние.

Ако бе от това, веднага разните правозащитни организации, щяха да ревнат да отменят санкциите. Ама да считаш, че руснаците ще се притеснят от тях е вече странно. Все едно при обсадата на Ленинград/Санкт Петербург не са били в несравнимо по-лошо положение.

Сега разбирам защо путинофилите искат на Запад, а не в Руссия.

Току-що по Первьй канал на руската TV съобщиха, че са открити доказателства за доставки на част от човешките органи за Кремле! Голям скандал се заформя.

Е,ако са ги поляли обилно с борящник лошо няма.Стара мужишка традиция!

още по добре! Прастара краварска традиция! Още от робството:)

Бойко Борисов е виновен, с престъпното си бездействие. Поне една война да беше обявил на човекоядците.

Майката си трака! И тея се измериканчиха :-(

А преди един месец, някъв руски ученик искаше да повтори тексаските кланета по краварските училища и университети, дето стават през месец..беше заплашвал, че ще изтрепа учениците и даскалката си!

Мурзилките, възхваляващи милиционерите в Русия, къде са били последните, че да не могат да разкрият толкова много убийства?

Как къде ... ловили са американски шпиони :)

разбрах от статията, че става дума за канибализъм, някои разбраха капитализъм и социализъм! Въпрос на гледна точка...

Широката руска душа е способна и на по-големи подвизи!!! Тези са убили по двуцифрено число хора, а другаря Сталин е достигнал 7 дори 8 цифрени числа в издевателствата си над хората!!!

все пак, тя успя да затрие към 30-40 милиона индианци! Цялото коренно население на Северна Америка, а остатъците гният по някви гета -резервати..А да не говорим за негрите, колко десетки милиона са уморили по плантациите а?:)

Нещо да кажеш за фабриката за смърт ГУЛАГ??? Милионите минали от там са над 50!!! Не всичките руснаци, но над 50 000 000 човека!!! А да коментира че ли и бройките от времето на руските царе????

Откъде толкова индиаци бе боклук. Че то в Европа е имало по-малко народ. Това са били всички индианци в двете Америки. В Северна Америка са били около 400 хиляди. И особено се отличили руснаците избили хиляди в Аляска и Калифорния.

Достоевски има обяснение.

Но при него всичко опира до слабоумие:)

Не знам, кво толкова плюете я по САЩ, я по Русия, като ние тука си имаме такава измет, дето ако можеше, щеше да им организира регулярни доставки !!!! УЖАС!! УЖАС БЕ! навсякъде!

Да, ама за нея никой не плаща. Даже кафенце не сервират. :)

Путин се къпе в кръв, поданиците му се самоизяждат. Руска им работа.

Не думай.

канибализмът е започнал през 1999 г., когато Путин влезе в Кремъл. Ние мислим, че в Северна Корея все още не са стигнали дотам.

ге е имало още преди Обонго, Буш и Клинтън..И все още го има:) Мине не мине месец, покажат някой превъртел кравар складиращ хора в хладилника си:)

В Русия са повече, а и тези в САЩ са основно руснаци

деструктор

Ти краварника не го мисли. Мисли за себе си, дето живееш в свинарника. А, то как няма да е свинарник, като е пълно със свини и то с червени задници.

Бах му ма... днес е какъв сладолед падна на соросоидите :)))

А принципно те би трябвало да защитават правата на "горкото" семейство. И различните имат права. ;) В "Прозорец на Овертон" как се налага нещо абсурдно, примера е точно с човекоядство. В реалността обаче е с обратните.

САЙТЧЕТО ПАК ДАВА ХЛЯБ НА ПРОТЕСТНА МРЕЖА.......

Сайтчето ви е виновно, чугуни безродни!

Това не може да е вярно! В братската Раша такива неща не се случват! Очакваме Путин лично да се заеме с разследването и да се докаже,че изядените са соросоиди гадни и лично Сорос ги е пратил.Полицаят-милиционер,убил 59 жени да се назначи за лична охрана на канибалите!

издава ги миризмата. при преработката на човешко месо, потта на консуматорите се вмирисва по неповторимо гаден начин. самите канибали не я усещат. наложи ми се да работя с подобен изрод. казах му само три думи в очите и никога повече не го видях: "знам какво правиш". минаха 20 години но още не мога да проветря тази смрад от спомените ми.. между другото, като става дума за гадости, има едно доста брутално видео за кукувица с отрязана глава под мишницита и мачете в ръка: "Russe enthauptet Kind - und läuft mit Kopf herum" видеото е в кроната.

видеото наистина е брутално. Само не дават какво се случи накрая с руснака.

куршум. умира на път към болницата.

Нямам думи цивилизовани българи!!! Такива страхотии скоро не бяхме чували(опазил ни бог), а не дай си боже и да видим...!!! ...А каква е разкриваемостта...Случайно ПТП и...хоп! Ето ти сензацията!! А това, което не е разкрито...майко мила цивилизация от 21 век сме!!! Да го убиеш, но и да го изядеш и...чак консерви да си правиш, значи е доста вкусно-ОТВРАТИТЕЛНО е само да си го помислиш...!!! Какво падение за мислещия иначе човек...!!!???

Печени женски ребърца с Бояршник - безценно ....

Ти май си от същата людоедска шайка, а уродливецо ?!

и паметникът на калашников дори не може да ги спаси от соросоидните канибали! путин да спре вноса на корнелиошони! а решетников вместо да се занимава с кочината си тръгнал европата да оправя...

Обаче тоя от Ангара с 59 убийства най-после подобри "постиженията" на Чикатило и Пичушкин

Всъщност не е семейство, ами само некъв тъпанар и не били 30 жертви, ами 2. И не ги бил ял, ами само ограбил.

а ти се оказа, че не си бил умен, ами тъп и лъжлив.

PekoHcTpykTop

ria. ru/incidents/20170925/1505490433.html

""По-рано в град Ангара, бивш милиционер призна за убийството на 59 жени."" Ихаа!! На какво са способни евразийските ценности, другари !!! Ама той човека не е виновен, просто се е възползвал,от последния закон на Путя, декриминализирал домашното насилие!

В Хамерика борят руснаците не само с бройка, но и с количество! Близо 200-300 масови убийци и канибали:) ма кой ти ги брои! Важното е че в Русия..има двама трима:)

В русия тези двама трима поотделно са убили повече от най-масовия убиец в САЩ. Вземи прочети преди да пишеш.

Порови сеи виж че няколко от тях са достигнали същата бройка...И то не са успяли да хванат всичките...А иначе тия с по 5-10 убийства са няколко стотин.....

Лосионът за баня им идва повече на братушките , почнаха вече и хора да ядат

На какви хора служат Радев и Курнелия! Боже опази!

На какво ли не е способна широката руска душа...

Бегай мани!

Кървава и ужасяваща случка, като от филм на ужасите се е разиграла във Флорида, САЩ. Дрогиран канибал е нападнал мъж посред бял ден и е започнал да яде лицето му. Драмата се е разиграла около 14 ч. местно време в близост до магистралата.

тъй, тъй!

Това е дежурната ежедневна публикация с цел да даде повод на троловете да поплюят и да заработят по някой цент. Иначе какво да й се коментира? Има такива изроди по цял свят - лошото е, че вече масово не се прилага смъртно наказание, за да си получат заслуженото.

Даааааа...Хвърлих един поглед в Уикито..И човек да се уплаши! Бройката на канибалите и масовите убийци в Краварника е невероятен! Е който иска да метне един поглед:List of serial killers in the United States

За да е коректно написаното от теб, пропусни в търсенето последните думи и ще видиш реално за какво става дума.

Синко, по-кротко!

Пак извадихме късата клечка. 500 хиляди жилища им продадохме!

прави сте да плюете американските канибали няма по-хуманни от руските човекоядци с широооки души не като капиталистическите гнусни американски стръвници

Дааа друго си е при аналните колизи като мен и мойте господари от Краварника Тия жалки русняци.. Имат един двама такива психопати а във великата Храчкомерика...те са хиляди Да живее Хамерика, страната на масовите убийци и канибали

поне си измисли собствен ник, говедо.