Седмица след ремонта: Пак ще пренареждат жълтите павета (снимки)

Спирачките на колите били виновни за получените пропадания и размествания на настилката

Обратно в новината

Коментари - Седмица след ремонта: Пак ще пренареждат жълтите павета (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ОПГ ГЕП = кражби, кражби, кражби!

Некадърници, сега пък спирачките на колите виновни. Нито знаят как, нито могат да наредят паветата, ама участват по конкурси и искат да лапнат парите. Навсякъде в София, където се пренареждат павета вече има фуги по един пръст, а където не е пипана настилката с години са плътно едно до друго.

Що ги пипахте паветата! Бяха по добре наредени от сега! Няма нито техника, нито майстори да ги направят в момента както преди 40- години

То навремето имаше професия павьор. Дали изобщо е останал някой, който може да реди павета е интересно.

Да спрат движението. Да направят Руски пешеходна зона

Пълни некадърници. НЕ знаят и не могат да редят. Това е. Римските пътища са от хиляди години. И по старите в София не са мръднали. А тия глупаци само пари искат.

Пререждат е нещо съвсем различно. Аз мислех, че с литература се влиза журналистика.

"ще е за сметка на изпълнителя "Трейс Груп Холд"" Много интересно!!! Как така тази фирма не е фалирала след като направи толкова ремонти и ремонти след ремонта за собствена сметка и пак на нея и възлагат поръчките. Явно има вътрешен човек който да я крепи.

Фирмата правила ремонта трябва да гарантира за качество на изпълнението. Ако не разследване, съд и връщане на раздадени хонорари. Да, ама не... Все пак става дума за България...

Фирма Трейс са турци - лъжат ви! Това е любимата фирмица на самоковския самоеб. Толкова зулуми направиха, но са без конкуренция по обществени поръчки... Браво Данче, браво Герб.

Преди 100 години са ги редили по-добре, смятайте тия от гроб колко са некадърни. И ходете пак за тях да гласувате сега.

Има ли изненадани! Всеки път след ремонт на софийските улици става нещо такова. А на всичко отгоре, някой се е разписал и е приел обекта като завършен и на тези е платено.

По тези стогодишни павета са минавали и танкове и не са мръднали.

ТРЕЙС може за нищо да не стават ама дават хубави рушвети

Нищо турско няма в ТРЕЙС. Ама ти да си пишеш колкото да не заспиш

Зов за помощ в нета:Помогнете,синът ми проституира на околовръстното,в женски дрехи! Отговор:Винаги може и да е по лошо.На някой хора, децата стават журналисти.

Тая община се напълни с неграмотни членове на ГЕРБ.Всички от ГЕРБ са пълен боклук,но в общината назначават най-големия и нагъл отпадък.Това е нивото и на фандъкова.Изчерпила се е докрай.Остава и само да продължи да краде.

Не съм сигурен но май казаха по ТВ , че този ремонт за тези триста метра павета струва 16 милиона ! Евала тулуп ще има и за свинска мас .

"Седмица след ремонта: Пак ще пререждат жълтите павета (снимки)" Кажете си направо, че е виновен вчерашният порой. А фирмата съвсем добронамерени и за своя сметка ще направи поредния ремонт на ремонта на Фандъкова.

по- добре да не бяха "ремонтирали" изобщо

Е как може. Сериозно!? 1 седмица. Това не е истина, без значение от оправданията след като не са форсмажорни (а не помня да са ни бомбардирали или да е имало заметресения или урагани междувременно). Пълна трагедия! Страната ни стремглаво върви разпад.

Нали дадоха по новините кой прави ремонта - един самоук майстор.

НЕ ПИПАЙТЕ КАТО НЕ МОЖЕТЕ! ПОД РУКОВОДСТВОТО НА ТАЗИ КМЕТИЦА НАПРАВИХА ТОЛКОВА ПОРАЗИИ ,ЧЕ НЕЗНАМ ЗАЩО ОЩЕ Е НА ПОСТА СИ !

Какъв пък порой чак е имало снощи? Живея срещу парламента и нямаше такива катастрофични събития.. Имаше силен дъжд и толкова. Такива в София има по 10 пъти на година. И така е от 100 години, например. Как същите тия павета издържаха досега?

Браво Данче, браво Тулуп! Ашколсун, машала, евала - вие оправихте хаоса. Ремонт на ремонта на ремонта и отчисления от 16 000 000 в партийната каса да ви слушаме предизборните тъпотии. Крадливи безхаберници, заминавайте си по селата!

Некадърни крадци!!!

Веднага да се забрани използването на спирачки!

Виновни са родителите им, че не са ползвали презервативи. И как да ползват, като не са знаели какво е това.

Кирил Петков също очакваше да има в България хиляди хидроинженери, говореше за осемстотин хидротехнически фирми при проектирането на язовирите, толкова за строителство и още толкова за надзор, т.е. 2400 фирми, което означава да има поне 2400 хидроинженери, а всичко на всичко в България има 20 на брой хидроинженера! Павьори дали има и 20? Аз не вярвам, това е тежък занаят! А калдаръмаджиите са още по-малко, и в партийните централи даже няма. Така че няма как да има много фирми, които да павират, счетоводители ще се намерят, ще си изберат управително тяло, но павьори няма да намерят! Затова само една фирма павира и само тя печели обществените поръчки, защото втора предполагам няма!

Оставка, Данче!

тая селска кметичка е еманация на управлението на Борисов - крадене, мърлявщина, некадърност. Марш от София Фъндък смотан. Тези павета само западни фирми могат да ги оправят. Нашите за чеп за зеле не стават. Само крадене крадене и всичко в черната каса на ГЕРБ, затова се засилиха с ремонтите да могат да си всемат оконателните плащания за да купуват гласове

Ами добре ви е, явно. И все по-добре ще ви става.

По-добре да не ги бяха бутали тези павета. Как може да е толкова накдърно и криво подредено. Не знам какъв майстор трябва да си дето не можеш да наредиш идеални по размер павета по правилен начин.

Фандъкова за кметуването си нанесе повече вреди на София от бомбардировките 1944

Баце не е нужно да демонстрираш, че си недоразвит. Това с турците е шега отпреди 10г по повод санирането. Нищо де, лесно е да си тъп.

Отново Трейсгруп, магиотите, които опропастиха Граф Игнатиев. Сега и жълтите павета, и то пред Нардоното Събрание. кажете после, е ГЕРБ не са МАФИЯ. И гласувайте отново за тях!

Аз за туй карам без спирачки...но съм си усилил клаксона.

Когато бях малък обичах да гледам как майсторите нареждат павета (не жълти, а обикновени гранитни) по централните софийски улици. Сега го правят некадърни мангали, затова и резултатът е такъв.

Виж колко тиквеници има. Искат пак тулупите да управляват.

Тома Биков сега пише опорките, защото Георг е зает с лизане на задници. След това ще налазят като орки форумите , да ни кажат че Кокор и Кир са виновни, Иван Костов, царя и времето също. Иначе , съвсем очаквано и няма нищо изненадващо. Все ден минавам от там, работниците са неквалифицирани и повече от малцинствата. Това не е проблем, а проблем е че са мърлячи повечето и НЕ разбират от нареждане на паваж. Не е лесна работа. за да се повери на някой който вчера е хванал чука. За кражбите не ме е яд толкова, колкото че няма резултат от работата. Ако издържи настилката 15-20 години, няма да е проблем че вместо 5 за взели 10 милиона. Но типично по гербаджийски, първо се краде, после се работи , ако има с какво.

Държавата била счупена!? Ами кой я счупи? Същия вече 12 години и се цани за още.

Не съм фен на комунизма, но по негово време по паветата минаваха танкове и нищо им нямаше....Сега едни спирачки им виновни.

Когато се разхождате в Стария град в Пловдив, обърнете внимание на улея за отвеждане на дъждовната вода по средата на улиците между ключовите камъни /най-големите/, отсечките са по конец, от чупка до чупка. На някои места се е налагало да се прави ремонт. Извадени са камъните и е трябвало да се положат на същите места, ключовите камъни си личат. Да, ама не, и улеят го няма, и наклоните ги няма, нито напречни, нито надлъжни! В България вече няма калдаръмаджии, павьори може би също няма. Главната улица на Пловдив беше павирана от турска фирма и с работници от Турция!

От тиквата и данчето толкова.

Умора на материала (ама ръководния).

Явно преди ремонта, колите не са набивали спирачки! Всички от трейс , данчето и сие сте са разстрел!

Миналата година асфалтираха Шишман пред 7-мо, тази година го изрязаха и ще го асфалтират пак. А му нямаше нищо на х'асфалта.

Гарантирано от герб

Нали Фандъкова обясняваше, че при ремонта не е изчезнало нито едно паве?

Крадливите гербаджии сринаха България последните 12г, след това дойдоха още по-крадливите и некадърни пп, дб и групичката около нинова. Понеже и едните и другите са соросоидни проекти, след изборите ще направят коалиция и ще ни управляват.Жалко за Майка България и всички нас! В неделя нека дружно се изправим срещу тези туморни образования и ги хвърлим на бунището гласувайки за единствената алтернатива - Възраждане номер 14!!!