Адвокат запорира търговската марка ”СДС”

Марката "СДС" е запорирана и партията няма да има правото да я ползва, докато не плати задълженията си към столичен адвокат.

Обратно в новината

Коментари - Адвокат запорира търговската марка ”СДС” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тезгяха! Там им е мястото на козяците! Ограбиха България и я превърнаха в колония!

СДС, не бяха ли сирийските демократични сили подкрепяни от САЩ! И защо имат търговска марка в България! Сигурно с новодошлите "мигранти" се е появила. И въобще какво е общото между България и Сирия!!!

от снимката не става ясно за марката СДС ли става дума или за марката ДС

СДС партията си запорира, че за марката ще им пука - хахахахахах

Навремето, вървеше една шега, че сдс означавало "съюз на дезертирали социалисти". Ма то и К.Н. май от тук се "излюпи" и вече не е дезертьор... ;-)

Жалко за пропиляната енергия на едномилионния митинг на Орлов мост.

След толкова години им дойде акъла на глупаците. Надявам се поне ...

Толкова на Орлов мост не могат да се съберат. А от зад е бил толкова рехав, че е можело да мине танк без да сгази някой. ;) Така че този 1 милион е измислица. Населението на София сега се води 1.3+ милиона. Тогава по-малко.

Евала на адвоката. Сега той ще си на прави безплатен (почти) пиар за тяхна сметка. Нищо чудно някой от червените да му осребри и марката само за да я изтипоса на някое и друго руло тоалетна хартия. Не подържам никоя партия защото всички са маскари и само сопата ги оправя.

бай ганьо още веднъж уби алеко а чалгарите пеят: зелен листец и се кефят

Демек, напълно вярно е твърдението, че дължите пари за извършени услуги и най-нагло заявявате, че няма да си платите каквото и да става? Баси долната свлоч.

Признават че дължат, но не искат да плащат. Политиците ни в България (всичките цветове) са свикнали единствено и само да вземат. Нищо не дават докато не видят народната сопа над главата си.

Само политиците да бяха!

И какво излиза? Партията майчица за родните соросоиди, тази която разгромяващо бе печелила изборите с "малко, но завинаги" не може да изкара да плати на адвоката си едни 5000 лв - колкото е средната месечна заплата в Русия. Явно Ваньо Костов наистина до шушка е ошушкал партията.

Червен олигофрен - 5К може да е средната месечна заплата в Русия но в рубли - а те стават само за тоалетна хартия...

Като сте толкова отворени и информирани да вземете да си платите дълговете първо а после да осмърдявате орталъка!!!

Не стават! Като вестници са! Но виж, новите долари са си направо отпечатани на тоалетна хартия. Лошото е, че мастилото не е антибактериално и може да се получат обриви!

Ситуацията била смехотворна.... казва политикът.... цялата бг политическа сган по подразбиране не плаща за нищо... някакъв адвокат си "искал" заработения хонорар... Препоръчвам на адвоката да потърси финансиране от ГЕРБ и наистина да пусне вафли "Срам за Демократичните Сополи - СДС".

Марката "СДС"? "СТАНИ ДА СЕДНА"?Ай сифон!

По-подходящо е с името СДС да продава балони и то спукани....за съжаление.

Недейте така господин главен секретар, че може да добави и надписа "тук сме се справили по-добре".