СДС подкрепи ДСБ за изключването на ”Синьо единство” от РБ

Позицията на СДС съвпада с позицията на ДСБ - "Синьо единство" да бъде изключена от Реформаторския блок, обяви лидерът на СДС Божидар Лукарски. От "Синьо единство" са изненадани от мотивите за това искане.

Обратно в новината

Коментари - СДС подкрепи ДСБ за изключването на ”Синьо единство” от РБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

без надка неинска - няма да стане! автентичните сини трябва да се обединят! кунева - ако беше влязла в парламента -щеше ли да дава пари на сегашните сини - не влезли в парламента ??? щеше да ги гледа заедно с прошко и да се хилят на дсб и сдс! дсб - сдс- и земеделците - крайно време е да се обединят! проблема че нямат никакви пари!

=Дясна идея= В реформаторското дясно, нещо случи се ужасно, Радан-Надето натири, с Кунева съюз ще дири. Най доволен ще е Батко, скоро ще си мъркат сладко.

Тези са шарани отвсякъде. Никой ли от тия десебари, светло и тъмно сини, седераси и подобни, никой ли от тях не си задава въпроса само и единствено кой има интерес от едно раздробено дясно "присъствие"? Заради това, че са като детска градина, на последните избори около 20% гласували избиратели останаха без парламентарно представяне. На всички е ясно кой най-много спечели от това развитие.

Надке върни обратно гаража на "ЦК",който прилапахте заедно с бившия ти съпруг по време на дивата приватизация за жълти стотинки, и тогава започваме да разговаряме за реформаторските ти идеи.

Убавото наде дали е по-убаво от селската коза - не знам вече, ама и оная кифла - кьопавата - как беше бе - пръмова - и нея не мога! :)

Абзолютно съгласен, ама това важи за стъпка номер 2. Сега най-важното е стъпка номер 1 - и старите к.рви и всичко живо да са единни и да се изгони тройния боклук.....

Гонят Надето, оставят си гадната червена пача пръмовица и ислямиста дал. Реанимирайте без мен!

Следващите са СДС - те са също толкова ненужни в РБ. Радвам се, че Радан не е забравил защо Костов премина през всички перипетии и цепения - ние не искаме да си го говорим, повтаряме след медиите за някакво въображаемо дясно и за онова СДС, после ОДС, но забравяме, че когато Костов дойде на власт "на власт" беше оксиморон - сделка между бандити , американци, номенклатурни наследници и други, в която Костов беше турен с камък от Бакърджиевци, 10%-ковци и други на шията. Не, не ви твърдя, че е някакво ангелче, просто неговата дяволия има и стратегически характер за разлика от дребнавото крадене и късогледство, което практикуваха и практикуват всички поставени или докопали се до званието "десни". Аз не страдам от илюзии и единственото, което искам е умни хора, даващи си сметка за утрешния ден, разбиращи, че да имаш не е универсално право, а е функция на обществото.

То цялото РБ е ненужно събиране на политически трупове, чиято основна цел е симулация на опозиция - такива обекти са силно нужни на всяка псевдодемокрация, а България упорито и целенасочено се движи към такава система, при това с пълната подкрепа на обществото си. Надето даде един интервю, в което каза един тежки истини право куме в очи и те милите фасадни реформатори не можаха да го понесат.

От този храст заек няма да изкочи.

Ако Реформаторският блок се очисти и от Кунева, тогава ще има шанс! С нея много ще загуби!

1 човек е чета 2-ма чета с предател

Нормален финал за Надка. Срещнал я Мишо Неделчев преди години плачеща и сополива на пл. "Славейков" - била безработна. "Ела, Наде в СДС, не плачи" й казал Мишо. Така се родила политичката Надка. Сега се пъне милата пак в ЕС да се намърда, че дават добре пари там, а народа????....е, народа е друга работа...уморителна. Та, нормално падна в кофата за боклук. Но сега и другата Кукукуневица трябва да се капичне, та да почва лека полека просветлението. И на големите мошеници ще им дойде края.

Много хора минават през трудни периоди .. има доста примери на успели хора които са тръгнали от нулата .. все пак жената е интелигентна и има характер. Има много други, с които има смисъл да се заяждаш. Точно с нея не виждам какво може да имаш като проблем.

ВИЕ НЕ СТЕ ДОБРЕ БЕ ХОРА ГОНИТЕ НАДЕТО ПРЕГРЪЩАТЕ КУНЕВА И ТУРЦИТЕ БЕЗ ТЯХ ПОВЕЧЕ ХОРА ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ДЕСНИТЕ

Карат се кой да води бащина дружина ; Жажда за власт погубва всички партии;

Yeah! СДС - the real democracy!! ;d ;d ;d

В тези партии има всичко друго освен демократичност.Или мислиш като вожда,или те гонят.Ако си мислят,че ще постигнат нещо се заблуждават дълбоко.Тресе ги параноята кой да е лидера-Костовите талибани или кариеристите на Пръмова.Истината е,че нито едните,нито другите стават.

Как очаквате СДС да ви управлява, като хората му дори не могат да се организират?!!!

Винаги гласувам за десния спектър, СДС , после ДСБ , но на следващите избори за коалицията с другарката Кунева (Пръмова ), просто няма да гласувам .........

Такъв като тебе не може да бъде десен,брат ми!

И защо? Да не би да сме плиткоумни и да не помним, че Пръмова беше в едно друго управление - с БСП и ДПС? Точно това е позиция на десен избирател.

до "десния" гласоподавател: ти си толкова десен, колкото небето е розово! Това позитанските тролове сте склонни и две леви обувки да носите, само и само да получите по някой грош.........

Тази стара крадла се опитва да остане във властта - нали догодина няма да е евродепутатка и се чуди къде да се намести ! Докато дсб и сдс не се разграничат от противните крадливи костовци и техните марионетки - нямат никакъв шанс за парламента !

Напоследък се забелязва сериозно раздвижване в средите на онези, които съвсем скоро ще бъдат бивши евродепутати. Свикнали на разточителен комфорт във всичко, сега просто си търсят подходящо място, за да продължат да бъдат полезни най-вече... за себе си. Проблемът е колко хора ще им повярват, защото вместо да предлагат идеи, програми и намерения, те се надпреварват да доказват кой е по-важен от другите. Мен лично РБ няма да ме подлъже!

Опитът на т.нар. десни партийки чрез стари шафрантии да основат нов бардак е направо жалък! Не им стига и това - тръгнали да ги представят за реформатори! Тези същите, дето народа проклина имената им, колчем се сети за тях. Срамота е, но те и срам нямат. Не парламент ами и в кочина не заслужават да влязат, защото и не ще я оцапат, както само те си могат!

Алоу, бай Онзи, хайде поспри с тоя "народ" да се отъждествяваш.......народа не сте само вие - комуноидните паразити, а и много други, които не леят жлъч и омраза постоянно по форумите!

борбата е кой да е патерица на ГЕРБ?

местата са малко, желаещите много :))))

"Истинските демократи" много им харесва да изключат някой!?!

Стане ли въпрос за пари -коалиции и партии се разпадат!

Ех тъз Надка-върла демократка, ех тъз Надка скоро ще е бивша евродупетатка! На нея или пари и искат, или места не и дават! Надке, надке последното реално социологическо проучване го проведохме на 12.05. лето 2013. Тогава нямаше за кого да гласуваш, а другите поне си премериха електората, пък сега ти се иска да командваш парада. Я сподели Надке, колко членове имаш, колко районни, градски, общински, областни структури имаш, че да искаш пак да си водач на изборна листа! ???! Ех Надке, сега вече го няма и Костов, за да се оправдаваш с него. В СДС-то май страдате от пораноично -шизофренна, ЛИДЕРоманска мегаломания ! Не се коси Наде, Бат Едвин Сугарев и компания шъ тъ земат в движение "22 септември", халал да си им!

Не искат Надежда Нейнски, а искат Миглена Кунева?

ДСБ,СДС и Синъо единство-останалите аут.

Дир-е, не ни занимавайте с тези отрепки, моля Ви!Те са най - мръсната част на БКП и най-неуспялата.

Как сините ще се обединяват с Кунева,тази комунистическа карикатура.Пак ли ще бъдете троянски кон на комунистите.Пак ли ще ни лъжете.Вън.Дано докато сте живи,децата ви ги стигне това,което направихте с нас.

Махайте всичко старо гнило за да Ви повярват хората.

Всички вие унищожихте синята идея,ако мислите,че хората са забравили и простили,не сме.Пак ще сте извън парламента.Лошото е,че няма свесни,можещи и искащи да работят за България.Евреите са ни определили за ислямска територия,геноцида над българите продължава.

А ти, неразумний и юроде, който ревеш за синята идея, за кого гласува през 2001-ва?

Стари ку.ви в нов бардак - не става !

Защо ли проблемите на "новия" Реформаторски блок са същите като тези, които разбиха на пух и прах СДС? Това ли са новите хора, които ще ни оправят? Че те себе си не могат да опавят, та държавата ли?

не си с десни "разбирания" щом чакаш някой да те оправи.

всички на бунището.

ОХ,НАДКЕ, НАДКЕ, КОГАТО ИМАШЕ КАКВО ДА ДЕЛИТЕ С ГАРАМЕЛ ИЛИ ХАЙДЕ ДА ТИ ГО КАЖА ИВАНЧО КОСТОВ, БЕШЕ ДОБРЕ! И НДК ИМАШЕ ГАРАЖИ, И "УМНИТЕ" МОМИЧЕНЦА ЗАПИСАХА, НО НЕ ЗАВЪРШИХА В ЧУЖБИНА И ЗА САПИО ИМАШЕ И ЗА БЪДЕЩЕ ИАШЕ, А СЕГА, КАКВО СТАНА- ИЗРИТАХА ТЕ КАТО ПСЕ С БЪЛХИ...... ВЪРНИ ИМ ГО, РАЗКАЖИ, КАК ДЕЛЯХТЕ И ПЕЧЕЛЕХТЕ ПАРИЧКИ

iq oosh

по време на същото интервю при луба кулезич - радан кънев страстно защитаваше кунева с думите, че ако има проблем това не е кунева. енп отхвърлиха кунева в прав текст.

Е стига толкова властови постове, дайте път и на нови лица и идеи.

Ау, че погрозняла Надето! Как намерихте толкова гадна снимка? Сигурно от Позитано са ви я изпратили.

iq oosh

ами реформаторския блок вече се цепи. в интервюто на радан кънев при люба кулезич ми направи впечатление разбирането му за демокрацията и с кого тои се идентифицира: "бсп смята, че според тях това е наи-доброто за българия", "дпс смята, че според тях това е наи-доброто за българия", "рб смята, че според тях това е наи-доброто за българия", а "боико борисов казва - ако се върна на власт това е наи-доброто за българия". тои идентифицира себе си и демокрацията с бсп и дпс.

Точно това е демокрацията. Всеки излага идеите си и след това ги изпълнява, ако получи шанс.

Е как да се цепи, като още не се е обединил?

По същия начин, по който ще реформират нещо, което самите те са формирали.

надка пиратка,е заприличала на бабушкера!

iq oosh

за да можете да осъзнаето колко време правим прехода. да разберем, че време за рестарт. с полвинчати мерки само остаряваме (времето си тече) и нищо не постигаме.

Аз мисля,че ако мъжа е Нейнски ,жената трябва да е Нейнска .Като чужденка ли иска да звучи тая.

Сега е време да изключат и Пръмова!

надке, и ти се продаде за парите на бойко, като едвин сугарев и като евгений михайлов

Надка да иска взимане даване с Бойко,докато Кунева не е дала еднозначен отговор,а увърта.

Че да не сте очаквали нещо друго? Те за какво изгониха Надка и Малтинчо от СДС? Не е за да ги пуснат обратно по друг начин. А иначе ставащото е нормално. Реф. блок е ракета-носител на партията на Кунева за парламента. Сега големите пари в Реф.Блок са точно в Кунева и тя плаща "за музиката". А две стари .... хъм, "светици на демокрацията" в новия демократичен барадак трудно ще смелят вода. И естествено, няма да си отиде тази, която е платила и плаща за изграждането и поддържането му.

iq oosh

вероятно си прав. люба кулезич като каза на рдан кънев, че очевидно водещият от тях двамата е кунева тои не успя да възрази убедително. през цялото време утвърждаваше, че ако има проблем това не е кунева

със стари к....и нов бардак не се прави

стара к...ва от столетницата има ли?

РБ става партия на Кунева ли?Откога тя командва парада?Тая жена направи каквото можа по присъединаването на България към ЕС,и и сърбаме попарата.Леле мале,Кунава била достойна,а Надежда вън,така ли бе хора.Каква игра играете?

Амчи ..и надето направи много за Бг ..що хотели и дружества създаде...Що пари потекоха .... а къде ли изтекоха ... ах Соколов ах Костов , ах Радев всички знаят те.... ама хайде кой ли ще съди "победителите" Като ръсите ръсете навсякъде ...Щото всички са продукт на едно и също нещо ДС ...тва е "wake up"

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ И ДИНОЗАВЪРА ЕВДОКИЯ МАНЕВА, КОЯТО ПО ВРЕМЕТО НА КОСТОВ БЕШЕ МИНИСТЪР В МИНИСТЕРСТВОТО НА ЕКОЛОГИЯТА, А ПО ВРЕМЕ НА БОКО БЕШЕ ЗАМ.МИНИСТЪР В СЪЩОТО МИНИСТЕРСТВО! ДОСТА ПАРИЧКИ СПЕЧЕЛИ ТАЗИ БАБА, ВЪПРЕКИ ЧЕ НЯМА ОСВЕН НА ПЛЕМЕННИКА НА КОГО ДА ГИ ОСТАВИ,НО ИЩГРАТА Е ИГРА, ЗЕА ДА СЕ ИГРАЕ

Това ГЕРБ се оказаха голямо зло, жалко че им повярвах и на първите избори гласувах за тях. Голямо лапане и рекет над бизнеса, ако се върнат отново на власт ще обезлюдят България. Не знам защо се палиш толкова Гаргамелчо, но по голямо зло за България от ГЕРБ няма, разби десницата, разби и България, да ги е... в тъпите полицаи да ги....

Изчакай още една година да поуправляват ДПС и БСП и не само ще видиш , но и ще усетиш какво значи голямо зло.

20 години ни управляваха, СДС БСП НДСВ и ДПС, но такава безработица и мизерия не съм бях виждал откак ни управлява Винету

защо СДС не се явят самостоятелно на избори?Вече всички се отвратихме от кумоноидите и техните отрочета-Кунева Костов Бойко и т.н.Стига сте се реанимирали.Изградете ново СДС с млади и неомърсени хора -използвайте младите и образавани хора докато все още не са напуснали страната си

СДС-което да представя нас(тез които бяхме на площдите 89 и нашите деца който сега са там) Аз лично бих гласувала за такава партия- студенти с морала и идеите на Левски!

КАТО ВИДЯХ ВЕЧЕРТА, КАГАТО ПРОТЕСТИТЕ НАВЪРШИХА ШЕСТ МИСИЦА,КАК СЕ НАХВЪРЛЯТ ТЕЗИ СИМПАТИЧНИ ДЕЦА НА ПОЛИЦИЯТА И СИ КАЗАХ -НЕ!? НИКОГА НАДКА,НИКОГА БОКО,НИКОГА КОСТОВ! ТЕ БЯХА ИЛИ ДРОГИРАНИ ИЛИ ПИЯНИ! НЕ БЯХА СЪВСЕМ НОРМАЛНИ, НО ТАКА СА НАМЕРИЛИ - ЛИКЕТА МРЪСНИ

СДС - Стани Да Седна

ла ла а си тралала.Навремето тази фраза я употребяваха комунистите щото нямаха други опорни точки

ДСБ винаги са имали най - качествените хора и най - добрите политики. Това което сега се предлага от РБ, поне като първоначални послания е предпоставка да започне нормален политически и обществен живот. Иначе ще се намерят милиони "противници" на БСП, но след това ще си я изберат и ще се пишат антикомунисти.

по свирката на Кунева?Защото те нямат пари ли?

зададен въпроса няма отговор. Най - много хора в страната всъщност искат да станем нормална страна и другото само ще си дойде. Оказва се, че това за манталитета на българина е най - трудната задача. Има определени неща, които трябва да се случат за да има шанс това да стане реалност. РБ предлага 6 стъпки, но какво пречи да предложиш и ти някоя. А, че този парламент и как се случват нещата в страната са далеч от нормалното, едва ли има и 10% от хората да са на другото мнение.

Така беше с Костов, но вече започвам да се чудя дали най-правилната политика е съюз със слугите на Мадридският крадец, за сметка на хора като Надежда Михайлова?

по - внимателно посланията. Реформи, кратък мандат, нова конституция и след това партиите са си партии със своите идеи и политики. Аз си гласувам за ДСБ, някой друг за ДБГ, СДС Най - важното е да има нормален политически живот и БСП да не е в властта, дори в парламента, докато не стане нормална партия. Защото тя е основната пречка да няма средна класа в страната. Лидерите и олигарси, лекторати и социално слаби. Пълен бардак.