Коментари - БСП праща досието за ЧЕЗ на прокуратурата | Днес.dir.bg

БСП праща досието за ЧЕЗ на прокуратурата

Досието за приватизацията на ЧЕЗ отива в прокуратурата, обяви Корнелия Нинова. Левицата е внесла искане за изслушване на премиера в НС за сделката за ЧЕЗ.

Обратно в новината

Коментари - БСП праща досието за ЧЕЗ на прокуратурата | Днес.dir.bg

Коментари

Реформи в БКП кога!?

Имаме два частно правни субекта и все още няма сделка! Така че каквото и да прати на прокуратурата ще е без последствия!

kака ви гинка си е путка и половинка побърка всички във властта Tа нима аз съм по глупава от един мутропожарникар и един (зелен кон) даскал Cлед като те са премиери защо пък аз да не закупя и другите 2 броя енергоразпределители Xаиде моля пожелаите ми късмет а аз ви обещавам че няма да спонсорирам правителствотo A на всички цигани безплатен ток

Кое е това широко същество до Курнелия?

ТОВА Е ЕДНА ОГРОМНА. Т О Р Б А!!!

Егати и квиченето ,егати и куткудякането!!!

Ми спри тогава.

Жалко за тези които й вярват!

Мръсните номера на комунистите гърмят един след друг като балони!

за кои комунисти говориш защото всички те са в дясно при даскала и пожрникара

показни политически разстрели?! предлагам да се възобновят

айде на новата коалиция-демократът костов и комундето курни

Курнелия става все по симпатична в епичната си борба с тиквата...

А за много им става противна

А досиетата на "Техноимпекс",Пловдивския панаир,,ЦУМ,"Булгартабак" няма ли да носиш в прокуратурата,а?Или давностния срок е изтекъл и който таковал,таковал.Какво нещо е да си червен гьонсурат и наглец.Внимавай каке,че до сега май повечето камъни които хвърляш,все в твоята градина падат.Много ядоса вече Бойко и той обеща да ви разнищи този път.Не спряхте с аферите мръсотийте,бе.Колкото и да се дуеш и пънеш,власт в близките двадесет години няма да видиш ти и партията ти.

умрял кон, друга е темата

Да, да. Той цацата-кит само това чака. Изчезнал е като на дърта разпоретина мензиса!!!

ДА НИ ПРАВЯТ НА МАЙМУНИ.ЗАД ЗДЕЛКАТА ЗА ЧЕС И ПОКУПКАТА НА ОБЩИНСКА БАНКА СТАИ БОКО.ОСТАВКААААА.....

Първо научи че се пише Сделка и тогава питай

Няма матрял ни у парламента ни извън него! На следващите избори се сетете и за тези безобразия! Въпреки че, сега е момента да видим има ли по-добър матрял!

какво си пожелаваш. Виж това: Като разгледах това, което премиерът на Чехия ми е изпратил, виждам руско-грузински офшорки, руски банки, български И то от тези, които и преди, по някаква причина, са имали проблеми, коментира Борисов. Той отказа да каже, имената на банките, посочени в документите от Бабиш. Този път оставки няма да има и им обещавам на тези хора да ги разнищя този път докрай, закани се Борисов.

Започва замерянето с папки, обаче Техноимпексовата ще се окаже по тежка и ще захлупи Курнелия неочаквано силно !!!

А лихвите по кредита кой ще ги плаща, нали ви става ясно че това не е малка сума и лихвата ще бъде калкулирана в цената на тока, който пък го плаща българският народ. Това ДКЕВР трябва да го вземе впредвид и да анулира сделката.

бихте ли ни обяснили как КЕВР може да анулира сделка, сключена в Чехия? Ако може да ми цитирате закон, член, алинея, по които това може да стане? И също така, само за Ваша информация, КЕВР не одобрява и не анулира сделки дори и в България, а е регулаторен орган по цените на тока, водата и парното.

А ти вярваш ли, че ЧЕЗ България, регистрирано дружество в България, ще се продава по Чешкото законодателство...хахахаха

Абе дрисльо. Когато те номинирах за мой герой, не смятах, че ще ме излагаш по този начин. Първо трябва да познаваш материята и едва след това да се упражняваш в анализи. А ти правиш всичко наобратно, или такива са опорните ти точки, за които ти плащат.

Извинявам се. Репликата се отнася за Andreshko.

Тъпата овца да не ни занимава с глупостите си,а да попита прокурора кога да влезе в затвора, защото толкова много е крала че народа ще я пребие ако още не е в затвора.

Говори ми курни, говори. Говори ми фатмак, говори. За по интелигентните българи, разтворете учебници и ще прочетете там между инструментите за управление, използване на слухове, манипулативни внушения и др. Каква национална сигурност ви тресе нинова и фатмаков. И децата вече знаят, че единствено русия е заинтересувана да мачка България. Това дружество е търговец изкупува енергия и я препродава на българина. Какво става,ако производителя не я продаде на търговеца , какво ще стане ако куповача в това число и гражданите отложат, плащане ако не е коректна цената. Дали няма да фалира търговеца, защо бсп иска да му гарантира на това дружество държавата да го откупи. Не е ли тъпо да дадеш пари за нещо каето е било твоя собственост и си го харизал преди това почти даром. Другарите от бсп да спрат да клатят държавата, защото в един момент камъните падат.... Досега не са яли това, което заслужават , но никога не е късно...

При 67% акционерът, който ги притежава, може да прави каквото си иска, защото има квалифицирано мнозинство от 2/3. Блокиращата квота е 34%, а не 33%. Та Нинова да даде на прокуратурата бившия си коалиционен партньор Симо Дърваря, който продаде онези 67%. Едва ли процентът е бил случаен.

но това казва законът. Нинова продължава да разлайва кучетата.

А този, който сега ни управлява какъв беше на симо дърваря ?? Хайде да си казваме всичко, а не отбрано !!

охраната чрез частната си фирма, а после беше главен секретар на МВР. Та ако може да обясните какво общо има главния секретар на МВР с продажбата на ЧЕЗ? Главният секретар на МВР дори не е член на правителството.

кадър лазаров защити продажбата на ЧЕЗ ???

Всичко ми е ясно за препродажбата-афера-далавера,само не ми е ясно кой прекупи ЧЕЗ- американците,руснаците или англичаните.Чух че ББ щял да продава дунав мост 1 и 2.

Гледам, някои пишат за "червени балони" и за някакви си смехории. Много смешно, наистина! Ето какво е казал чешкият премиер в оставка Бабиш: "Аз съм шокиран от случващото се в България"! Разбирате ли, или не? Чешкият премиер е шокиран, а българската опозиция, не трябва да е шокирана! Не е ли малко налудничаво? Без значение, коя е опозицията. Тя затова е опозиция. А на държава с нашите проблеми и трябва чепата опозиция. Иначе сме съвсем зле. Ако опозицията е гладко рендосана, никога нямаше да научите за Живко-Суджука от Добрич и за една камара волни изпълнения на тия, които управляват.

Та той целият народ знае ,че 33% са продадени от Трайчо Трайчев в управлението на Борисов и той знае за това.Има го в интернетното пространство.Май Дончева ще излезе права,че в далаверата са намесени от високо ниво и трудно ще се постигне нещо.Прокуратурата в България работи за мафията.В такива случаи от национално значение въпросите е редно да се отнесат към ЕП,защото е сериозен.Действай Нинова ,ако разрешиш въпроса ,народа ще е зад теб.От някъде трябва да се почне.

Нинова какво като имаш 33 процента. Знаеш много добре, защото си приватизаторка, че тези проценти нищо не значат. Стига си залъгвала възрастните хора, които наистина не разбират от тези неща. И ти знаейки това го използваш много умело даманипулираш хората. Имай малко страх от Бога Корни! Кротни се малко. Излизаш от релси. Напоследък не си добре с нервите. Казвам ти го като специалист и забележи безплатно.

33% ще ти кажа какво значат. Те са продадени за 80 млн лева. До сега с процента от печалбата на ЧЕЗ да са избили тези пари и 33% да си останат държавни. Освен това са продадени за 80 млн лева, а сега активите на ЧЕЗ са оценени на 300 млн евро, демек държавата щеше да има 100 млн евро активи, а не продадени 80 млн лева.

Ти Вътю Нинов ли си но това, което са ви го написали на листчето не е вярно! В няколко закона е записано, че притежаването на 1/3 (една трета) от имота автоматично създава т.н. "блокираща квота".В началото на приватизацията я наричаха "златна акция"! И не е 33% а е 33,33%. Затова при масовата приватизация тези, които изкупиха предприятията, много държаха да докопат и боновите книжки на обикновените хорица, които държаха тези 33%...!Ако нямаха значение, нямаше да се зорят да ги купуват, нали?

и виж при АД колко процента е блокиращата квота и какво може да направи акционер с 33%.

са заети с толкова много работи- да си топят чушките в млади любовници или пък да ги поемат от разни такива, екскурзийки,лов, риболов, рекет и прочие благинки, че едва ли ще си развалят рахата, посягайки на интереса на някоя акула. При осигурена заплатка от няколко хилядарки при това.

Видната приватизаторка явно не знае, че с 33% не можеш да управляваш нищо, при положение, че има мажоритарен собственик с 67%. А в договорите за продажба няма клауза за блокираща квота. А защо няма-питай коалиционните си партньори от НДСВ

глупости!Запознай се с общите клаузи на ЗЗД! Всеки начинаещ адвокат и нотариус ще ти обясни, че мажоритарния елемент ти дава право да управляваш, не да продаваш!

Като прочетох писанията ви на мен ми стана ясно защо тя е приватизаторка законно а вие няма как и да помиришете такова нещо от незнание..

Как'Гинка казва , че за обезпечение срещу кредита, който ще бъде осигурен от неждународна банкова институция, ще бъдат заложени акциите на компанията й, като натъртва, че това е общоприета практика и че няма да бъдат залагани активите на ЕРП-то... Много добре... Но след това как;Гинка допълва, че активите на всичките й компании "надхвърлят" 100 милиона ЛВ.... И дотук добре... Но кредита ще трябва да бъде за 320 млн евра, или 640 млна лева??!! Коя е тази банка която ще приеме 100 срещу 640? И мен ме интересува коя е, имам 10 хиляди лв, а искам кредит за 100 хиляди, като ще запожа само 10-те хиляди!?

Който НЕ учи, той ще сполучи.

Само вие ли не сте разбрали че всичко постъпило в цацаратурата неудобно за боко заминава в трета глуха??Престанете вече да илизате с приказки от рода ''дадохме на цацаратурата'' защото няма никакъв ефект от това..

Приятелю. Мисля че никът Sea shit73 е по-подходящ за теб. Не излагай моряците.

Много си е прав. Най крадливата пасмина са комунягите. 4 фалита хич не са малко. Впрочем те не са комунисти-честните отдавна измряха. Техните питомци са алчни мародери капиталисти гледащи към Русия.

Не се занимавай с тази салага. Неспасяем случай е.

cbp64

Жалка картинка, дига врявя , пара , ама какво точно прави и тя не знае ха ха нха !

Поредния червен балон!

Платените герботролове пак наизскачаха на барикадата :)))

Корни не им пречи на далаверата.

с ДАНС по сделката.... Веднага се явява и Борисов с извънредна пресконференция... Айде бе Дира...пишете.

Защо само него а това на Импекса къде е.

Кака Гинка била казала по двете частни нац. ТВ, че няма "оШФорни" компании зад сделката :))))

Посочете ги а не да пишете предположения , защото съда не работи с предположения!

съгласен съм, че няма "оШФорни" компании :)))

Възможен сценарий за схемата Кака Гинка или КТБ 2. Сделката става, банка и офшорни кредитори дават на кака Гинка 300 млн. евро и всичко е наред. Пита се обаче какво следва? След 2 години кака Гинка или накратко КГ обявява несъстоятелност след високи лихви и некомпетентност. Задълженията на ЧЕЗ достигат 1.3 млрд. евро. Държавната машина стартира процедура. Поради лоша стопанственост и големи задължения няма частни инвеститори. Държавата като добър стопанин изкупува от банката, акционерите и кредиторите задълженията на КГ. Държавата няма избор, защото трябва да се намеси и да плати тази сума, за да не останат 3 млн българи и бизнеса без ток. Последствия. Кредитори от офшорките, банки и акционери са на далавера с над 1 млрд, а овчеглавия народ ще пие една студена вода и ще плащат. Ама те вече имат опит с КТБ и са свикнали.

А те си присвоиха 90% от спестяванията на хората с хиперинфлацията, пък едни милиярд и кусур няма да си присвоят.

То защото прокуратурата не може да се самосезират та Корни ще прави това

Ами цацаратурата явно има по-важни дела: например за онзи дето се съблякъл гол до кръста и буйствал в Студентски град :)

Нинова да си върне сина от САЩ.

И защо да го прави ?

Защо?

Защото пъпа на комуниста е хвърлен в Москва. Ако комунист прати детето си да учи на запад е лицемерие. Да тикаш народа в азиатската кочина а в същото време да си пращаш децата в САЩ.

Добре де... След, като са ни продали веднъж, какво значение има още колко пъти ще ни препродадат и на кого!?? Някой може ли да ми обясни, защо е тази пара, която се вдигна..

МНОГО пушилка за имитиране на дейност! За мен бкп от началото още саботират работата на НС

Аз разлика от БСП, ГЕРБ, ДПС и която и да е друга партия не правя, всичките като вземете властта крадете. Президентска република и всичко в затвора и връщане на заграбеното.

Простия и в момента ръси мозък на спешен брифинг по телевизора...Как пак му били спретнали били комплот докато ТОЙ (да се свети името МУ) се занимавал със междувселенски дела...

Тази сделка е сключена със съгласието на Бойко Борисов. Кога и какво ще получава е друг въпрос, смята Дончева и добави: Спирането на такава сделка ще предизвика тежък конфликт между Борисов, Доган и Пеевски.

Вие когато ви отърва цитирате адвоката на Цветан Василев и Гриша Ганчев Дончева. Плюехте я когато говореше, че партията ви БСП е мошеник до мошеника!

Коментари - БСП праща досието за ЧЕЗ на прокуратурата | Днес.dir.bg

БСП праща досието за ЧЕЗ на прокуратурата

Досието за приватизацията на ЧЕЗ отива в прокуратурата, обяви Корнелия Нинова. Левицата е внесла искане за изслушване на премиера в НС за сделката за ЧЕЗ.

Обратно в новината

Коментари - БСП праща досието за ЧЕЗ на прокуратурата | Днес.dir.bg

Коментари

Реформи в БКП кога!?

Имаме два частно правни субекта и все още няма сделка! Така че каквото и да прати на прокуратурата ще е без последствия!

kака ви гинка си е путка и половинка побърка всички във властта Tа нима аз съм по глупава от един мутропожарникар и един (зелен кон) даскал Cлед като те са премиери защо пък аз да не закупя и другите 2 броя енергоразпределители Xаиде моля пожелаите ми късмет а аз ви обещавам че няма да спонсорирам правителствотo A на всички цигани безплатен ток

Кое е това широко същество до Курнелия?

ТОВА Е ЕДНА ОГРОМНА. Т О Р Б А!!!

Егати и квиченето ,егати и куткудякането!!!

Ми спри тогава.

Жалко за тези които й вярват!

Мръсните номера на комунистите гърмят един след друг като балони!

за кои комунисти говориш защото всички те са в дясно при даскала и пожрникара

показни политически разстрели?! предлагам да се възобновят

айде на новата коалиция-демократът костов и комундето курни

Курнелия става все по симпатична в епичната си борба с тиквата...

А за много им става противна

А досиетата на "Техноимпекс",Пловдивския панаир,,ЦУМ,"Булгартабак" няма ли да носиш в прокуратурата,а?Или давностния срок е изтекъл и който таковал,таковал.Какво нещо е да си червен гьонсурат и наглец.Внимавай каке,че до сега май повечето камъни които хвърляш,все в твоята градина падат.Много ядоса вече Бойко и той обеща да ви разнищи този път.Не спряхте с аферите мръсотийте,бе.Колкото и да се дуеш и пънеш,власт в близките двадесет години няма да видиш ти и партията ти.

умрял кон, друга е темата

Да, да. Той цацата-кит само това чака. Изчезнал е като на дърта разпоретина мензиса!!!

ДА НИ ПРАВЯТ НА МАЙМУНИ.ЗАД ЗДЕЛКАТА ЗА ЧЕС И ПОКУПКАТА НА ОБЩИНСКА БАНКА СТАИ БОКО.ОСТАВКААААА.....

Първо научи че се пише Сделка и тогава питай

Няма матрял ни у парламента ни извън него! На следващите избори се сетете и за тези безобразия! Въпреки че, сега е момента да видим има ли по-добър матрял!

какво си пожелаваш. Виж това: Като разгледах това, което премиерът на Чехия ми е изпратил, виждам руско-грузински офшорки, руски банки, български И то от тези, които и преди, по някаква причина, са имали проблеми, коментира Борисов. Той отказа да каже, имената на банките, посочени в документите от Бабиш. Този път оставки няма да има и им обещавам на тези хора да ги разнищя този път докрай, закани се Борисов.

Започва замерянето с папки, обаче Техноимпексовата ще се окаже по тежка и ще захлупи Курнелия неочаквано силно !!!

А лихвите по кредита кой ще ги плаща, нали ви става ясно че това не е малка сума и лихвата ще бъде калкулирана в цената на тока, който пък го плаща българският народ. Това ДКЕВР трябва да го вземе впредвид и да анулира сделката.

бихте ли ни обяснили как КЕВР може да анулира сделка, сключена в Чехия? Ако може да ми цитирате закон, член, алинея, по които това може да стане? И също така, само за Ваша информация, КЕВР не одобрява и не анулира сделки дори и в България, а е регулаторен орган по цените на тока, водата и парното.

А ти вярваш ли, че ЧЕЗ България, регистрирано дружество в България, ще се продава по Чешкото законодателство...хахахаха

Абе дрисльо. Когато те номинирах за мой герой, не смятах, че ще ме излагаш по този начин. Първо трябва да познаваш материята и едва след това да се упражняваш в анализи. А ти правиш всичко наобратно, или такива са опорните ти точки, за които ти плащат.

Извинявам се. Репликата се отнася за Andreshko.

Тъпата овца да не ни занимава с глупостите си,а да попита прокурора кога да влезе в затвора, защото толкова много е крала че народа ще я пребие ако още не е в затвора.

Говори ми курни, говори. Говори ми фатмак, говори. За по интелигентните българи, разтворете учебници и ще прочетете там между инструментите за управление, използване на слухове, манипулативни внушения и др. Каква национална сигурност ви тресе нинова и фатмаков. И децата вече знаят, че единствено русия е заинтересувана да мачка България. Това дружество е търговец изкупува енергия и я препродава на българина. Какво става,ако производителя не я продаде на търговеца , какво ще стане ако куповача в това число и гражданите отложат, плащане ако не е коректна цената. Дали няма да фалира търговеца, защо бсп иска да му гарантира на това дружество държавата да го откупи. Не е ли тъпо да дадеш пари за нещо каето е било твоя собственост и си го харизал преди това почти даром. Другарите от бсп да спрат да клатят държавата, защото в един момент камъните падат.... Досега не са яли това, което заслужават , но никога не е късно...

При 67% акционерът, който ги притежава, може да прави каквото си иска, защото има квалифицирано мнозинство от 2/3. Блокиращата квота е 34%, а не 33%. Та Нинова да даде на прокуратурата бившия си коалиционен партньор Симо Дърваря, който продаде онези 67%. Едва ли процентът е бил случаен.

но това казва законът. Нинова продължава да разлайва кучетата.

А този, който сега ни управлява какъв беше на симо дърваря ?? Хайде да си казваме всичко, а не отбрано !!

охраната чрез частната си фирма, а после беше главен секретар на МВР. Та ако може да обясните какво общо има главния секретар на МВР с продажбата на ЧЕЗ? Главният секретар на МВР дори не е член на правителството.

кадър лазаров защити продажбата на ЧЕЗ ???

Всичко ми е ясно за препродажбата-афера-далавера,само не ми е ясно кой прекупи ЧЕЗ- американците,руснаците или англичаните.Чух че ББ щял да продава дунав мост 1 и 2.

Гледам, някои пишат за "червени балони" и за някакви си смехории. Много смешно, наистина! Ето какво е казал чешкият премиер в оставка Бабиш: "Аз съм шокиран от случващото се в България"! Разбирате ли, или не? Чешкият премиер е шокиран, а българската опозиция, не трябва да е шокирана! Не е ли малко налудничаво? Без значение, коя е опозицията. Тя затова е опозиция. А на държава с нашите проблеми и трябва чепата опозиция. Иначе сме съвсем зле. Ако опозицията е гладко рендосана, никога нямаше да научите за Живко-Суджука от Добрич и за една камара волни изпълнения на тия, които управляват.

Та той целият народ знае ,че 33% са продадени от Трайчо Трайчев в управлението на Борисов и той знае за това.Има го в интернетното пространство.Май Дончева ще излезе права,че в далаверата са намесени от високо ниво и трудно ще се постигне нещо.Прокуратурата в България работи за мафията.В такива случаи от национално значение въпросите е редно да се отнесат към ЕП,защото е сериозен.Действай Нинова ,ако разрешиш въпроса ,народа ще е зад теб.От някъде трябва да се почне.

Нинова какво като имаш 33 процента. Знаеш много добре, защото си приватизаторка, че тези проценти нищо не значат. Стига си залъгвала възрастните хора, които наистина не разбират от тези неща. И ти знаейки това го използваш много умело даманипулираш хората. Имай малко страх от Бога Корни! Кротни се малко. Излизаш от релси. Напоследък не си добре с нервите. Казвам ти го като специалист и забележи безплатно.

33% ще ти кажа какво значат. Те са продадени за 80 млн лева. До сега с процента от печалбата на ЧЕЗ да са избили тези пари и 33% да си останат държавни. Освен това са продадени за 80 млн лева, а сега активите на ЧЕЗ са оценени на 300 млн евро, демек държавата щеше да има 100 млн евро активи, а не продадени 80 млн лева.

Ти Вътю Нинов ли си но това, което са ви го написали на листчето не е вярно! В няколко закона е записано, че притежаването на 1/3 (една трета) от имота автоматично създава т.н. "блокираща квота".В началото на приватизацията я наричаха "златна акция"! И не е 33% а е 33,33%. Затова при масовата приватизация тези, които изкупиха предприятията, много държаха да докопат и боновите книжки на обикновените хорица, които държаха тези 33%...!Ако нямаха значение, нямаше да се зорят да ги купуват, нали?

и виж при АД колко процента е блокиращата квота и какво може да направи акционер с 33%.

са заети с толкова много работи- да си топят чушките в млади любовници или пък да ги поемат от разни такива, екскурзийки,лов, риболов, рекет и прочие благинки, че едва ли ще си развалят рахата, посягайки на интереса на някоя акула. При осигурена заплатка от няколко хилядарки при това.

Видната приватизаторка явно не знае, че с 33% не можеш да управляваш нищо, при положение, че има мажоритарен собственик с 67%. А в договорите за продажба няма клауза за блокираща квота. А защо няма-питай коалиционните си партньори от НДСВ

глупости!Запознай се с общите клаузи на ЗЗД! Всеки начинаещ адвокат и нотариус ще ти обясни, че мажоритарния елемент ти дава право да управляваш, не да продаваш!

Като прочетох писанията ви на мен ми стана ясно защо тя е приватизаторка законно а вие няма как и да помиришете такова нещо от незнание..

Как'Гинка казва , че за обезпечение срещу кредита, който ще бъде осигурен от неждународна банкова институция, ще бъдат заложени акциите на компанията й, като натъртва, че това е общоприета практика и че няма да бъдат залагани активите на ЕРП-то... Много добре... Но след това как;Гинка допълва, че активите на всичките й компании "надхвърлят" 100 милиона ЛВ.... И дотук добре... Но кредита ще трябва да бъде за 320 млн евра, или 640 млна лева??!! Коя е тази банка която ще приеме 100 срещу 640? И мен ме интересува коя е, имам 10 хиляди лв, а искам кредит за 100 хиляди, като ще запожа само 10-те хиляди!?

Който НЕ учи, той ще сполучи.

Само вие ли не сте разбрали че всичко постъпило в цацаратурата неудобно за боко заминава в трета глуха??Престанете вече да илизате с приказки от рода ''дадохме на цацаратурата'' защото няма никакъв ефект от това..

Приятелю. Мисля че никът Sea shit73 е по-подходящ за теб. Не излагай моряците.

Много си е прав. Най крадливата пасмина са комунягите. 4 фалита хич не са малко. Впрочем те не са комунисти-честните отдавна измряха. Техните питомци са алчни мародери капиталисти гледащи към Русия.

Не се занимавай с тази салага. Неспасяем случай е.

cbp64

Жалка картинка, дига врявя , пара , ама какво точно прави и тя не знае ха ха нха !

Поредния червен балон!

Платените герботролове пак наизскачаха на барикадата :)))

Корни не им пречи на далаверата.

с ДАНС по сделката.... Веднага се явява и Борисов с извънредна пресконференция... Айде бе Дира...пишете.

Защо само него а това на Импекса къде е.

Кака Гинка била казала по двете частни нац. ТВ, че няма "оШФорни" компании зад сделката :))))

Посочете ги а не да пишете предположения , защото съда не работи с предположения!

съгласен съм, че няма "оШФорни" компании :)))

Възможен сценарий за схемата Кака Гинка или КТБ 2. Сделката става, банка и офшорни кредитори дават на кака Гинка 300 млн. евро и всичко е наред. Пита се обаче какво следва? След 2 години кака Гинка или накратко КГ обявява несъстоятелност след високи лихви и некомпетентност. Задълженията на ЧЕЗ достигат 1.3 млрд. евро. Държавната машина стартира процедура. Поради лоша стопанственост и големи задължения няма частни инвеститори. Държавата като добър стопанин изкупува от банката, акционерите и кредиторите задълженията на КГ. Държавата няма избор, защото трябва да се намеси и да плати тази сума, за да не останат 3 млн българи и бизнеса без ток. Последствия. Кредитори от офшорките, банки и акционери са на далавера с над 1 млрд, а овчеглавия народ ще пие една студена вода и ще плащат. Ама те вече имат опит с КТБ и са свикнали.

А те си присвоиха 90% от спестяванията на хората с хиперинфлацията, пък едни милиярд и кусур няма да си присвоят.

То защото прокуратурата не може да се самосезират та Корни ще прави това

Ами цацаратурата явно има по-важни дела: например за онзи дето се съблякъл гол до кръста и буйствал в Студентски град :)

Нинова да си върне сина от САЩ.

И защо да го прави ?

Защо?

Защото пъпа на комуниста е хвърлен в Москва. Ако комунист прати детето си да учи на запад е лицемерие. Да тикаш народа в азиатската кочина а в същото време да си пращаш децата в САЩ.

Добре де... След, като са ни продали веднъж, какво значение има още колко пъти ще ни препродадат и на кого!?? Някой може ли да ми обясни, защо е тази пара, която се вдигна..

МНОГО пушилка за имитиране на дейност! За мен бкп от началото още саботират работата на НС

Аз разлика от БСП, ГЕРБ, ДПС и която и да е друга партия не правя, всичките като вземете властта крадете. Президентска република и всичко в затвора и връщане на заграбеното.

Простия и в момента ръси мозък на спешен брифинг по телевизора...Как пак му били спретнали били комплот докато ТОЙ (да се свети името МУ) се занимавал със междувселенски дела...

Тази сделка е сключена със съгласието на Бойко Борисов. Кога и какво ще получава е друг въпрос, смята Дончева и добави: Спирането на такава сделка ще предизвика тежък конфликт между Борисов, Доган и Пеевски.

Вие когато ви отърва цитирате адвоката на Цветан Василев и Гриша Ганчев Дончева. Плюехте я когато говореше, че партията ви БСП е мошеник до мошеника!