ЕК ще разследва придобиването на Монсанто от Байер

ЕК започва задълбочено разследване на придобиването на американския производител на генно модифицирани семена и хербициди Монсанто от германската Байер.

Обратно в новината

Коментари - ЕК ще разследва придобиването на Монсанто от Байер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е сега я втасахме. Така американските ГМО-та ще си влязат съвсем спокойно и законно в ЕС. Сигурно ще се възприеме краварската съдебна практика да те осъдят да си платиш, че пчелите са опрашили посевите ти с патентовано ДНК.

Pesh0

Бил ли си в германия ? Само им кажи че ще вкараш нещо гадно в природата им и с тебе е свършено . Независимо политик , фирма или какво си . Виж амариканците така и така си ядът боклуци , ще и произвеждат скъпи препарати за техните боклуци .

Остава и да разрешат производство в Европа на най гадните генно модифицирани храни за Европейския пазар!Колко му е,срещу едната комисионна!За да не се иска специално разрешение за внос и количествата да са ясни влиза се през прозореца!А тъпаците от ЕК ще разрешат тровенето на европейските граждани от техни съграждани мастодонти!Безобразие,сякаш няма тук центрове които да разботят устойчиви сортове,не ГМО!