Стоянка Мутафова получи приз ”Георги Калоянчев”

На голямата сцена на Държавния сатиричен театър “Алеко Константинов“ се състоя първата церемония по връчването на наградите “Златен Кукерикон“, с която се отбелязва 56-годишнината на театъра.

Обратно в новината

Коментари - Стоянка Мутафова получи приз ”Георги Калоянчев” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мили долни отпадъци, живеещи в мизерия, гнусни наркомани и чекиджии, чалгари мръсни нещастни стъпкани и изплюти! Вие сте материалисти. А в изкуството материалистите само пречат и замърсяват пространството. Вие недорасли смотльовци, плюнки насрани, не си мислете, че ще постигнете нещо в живота. Тръгнал ида ми говорят за Стоянка Мутафова! Вие били ли сте на една сцена с нея, бе? Познавате ли я въобще, че да правите коментари по нейн адрес? И кой малоумник ви даде компютър да пишете гнусните и извратените си лайна в интернет? Такива като вас трябва да живеят в гората, защото туземците и диваците имат близко до вашето мислене и ще се разбирате перфектно- само гъчене, пиене и сране!

Ей, това българите нямаме грам естетическо чувство. С кой акъл ще връчиш ти на Стояна Мутафова - една велика артистка, оставила свой собствен самостоятелен принос към театралното ни изкуство, приз на името на Георги Калоянчев. Да, Калоянчев, също е велик артист, но: 1. той е с няколко години по-млад от Стояна 2. творчеството им, приносът им към изкуството са напълно сравними - между тях, като артисти, няма разлика 3. Калоянчев почина съвсем наскоро и един приз на негово име, даден на Стояна, на мен ми звучи като покана да го последва - не дай Боже! С две думи: приз на името на Калоянчев може и трябва да се учреди, но поне 1 година след смъртта му. Освен това, този приз трябва да се дава на актьори, които са се учили от Калоянчев, а не на по-опитни негови колеги.

ПИШЛЕГАРЧЕТАТА, КОИТО НЕ ПОЗНАВАТ ТВОРЧЕСТВОТО НА Г-ЖА МУТАФОВА И ОНЕЗИ БЕЗ ДУХОВНИ СТОЙНОСТИ НЕКА ДОЖИВЕЯТ НЕЙНИТЕ ГОДИНИ И ДА ВИДИМЕ ТЯХ КОЙ ЩЕ УВАЖАВА! ВСИЧКИ, КОИТО ЦЕНЯТ ВЕЛИКОЛЕПНАТА СТОЯНКА МУТАФОВА Й СЕ ВЪЗХИЩАВАМЕ!

по-интелигентен артист(и с произход) от Стояна Мутафова. Уважавам я.

Стоянке, скрии се някъде! Плашиш хората. Не се изживявай, че без тебе светът ще свърши. Приличаш на урунгел и пак не ти идва наум, че вече не си за сцената. Какво си направила, досега, направила. Беше време, когато с простотии и лесно скалъпени скечове (заедно с Калоянчев) си изкарвахте хляба. Даже се водехте за големи актьори (народни артисти и т.н.) Баста!

Личи си, че не е нарочна правописната грешка от ника ти. А се пише с 'Г'. Освен това си личи, че ти се гледат нлади телца и личица. А на хората им се гледа класика и талант. Така че се скрии и си направи че'г'ия, за да се успокоиш.

Е, НЕ ОБИЖДАЙТЕ. НА МЕН СЪЩО НЕ МИ СЕ ГЛЕДА СТОЯНКА. МОЖЕ ДА СЕ ЧУВСТВА ВСЕ ОЩЕ ЖИЗНЕНА, НО ВЕЧЕ СИ Е ЗА У ДОМА И ДА НЕ СЕ ПОКАЗВА. ПРЕДЕЛА Е ТОГАВА, КОГАТО СЕ ПРАВИШ НА НЕЩО, КОЕТО НЕ СТАВА ЗА ГОДИНИТЕ ТИ И Е ГРОТЕСКА. ЧОВЕК ТРЯБВА ДА ЗНАЕ КОГА ДА СПРЕ.....

Ужасена съм. И това го е писал българин.

Ако това беше станало предо 30-40 години, щеше да предизвика смях.