17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А,защо наследниците на Ботев и Левски за чиста и свята България без корупция,кражби и измами са се разбягали чак във САЩ,а не не само там!

Минало бешело.

За да живее човек в Щатите трябва да е безумно богат или безумен малоумник.

Винаги са го изисквали, и не само САЩ

се изисква само на туристи - граждани и зелени карти само тест.

СЗО: Официално досега от ковид варианта Омикрон няма нито един починал

Никога не е късно за това. Винаги има първи път.

нищо

Това изискване е старо. От много време. Сега просто е подновено с нов срок. Пишещият не ви е направил труда да разбере. Но в България е така. Небрежност и недомислици навсякъде.

Интересувани сега какво е, то някога и ние бяхме на три морета, ама сега е друго.

Значи тест и за ваксинираните, но пак трябва да се покаже и доказателство, че са ваксинирани, но пък трябва въпреки това да са. задължително тествани.....абе тия са шизофреници бре! Ционизмо ке падне!!!

Какво правиш в САЩ, като си тъпо недоволен?

А бе аз на тези 180$ за виза няма да им дам докато не се научат да връщат парите при отказ на виза. Не знам по света да има някаква услуга и ако не я получиш да не получиш и парите. Също така няма да им дам пари за визи защото има още 130 държави за обикаляне без визи.

Услугата е обработката на документите, да прочетат какви си ги писал вътре. Тази такса е за услугата, не е за резултата.

Ами значи те на мен трябва да ми плащат 180$. Щом четат мои трудове.

От хора извършили атентатите от 11 септември за да почнат войни и добиват наркотици всичко може да се очаква!

Има ли още някой, който иска да ходи там?

Аз съм там вече 25 години и съм много доволен. Живея в малък град, няма нужда да си заключвам колата или къщата. Като плащам в магазина или на бензиностанцията слагам кредитната карта и не обръшам внимание колко съм платил. Е, няма с кой една ракия да изпиеш ама и уискито не е лошо. Свиква се. Мъчно ми е за България и често си идвам. Но като видя каква сивота е почти на всякъде, колко груби са станали хората, как живеят в недоимък и само се чудят как да те използват гледам по-бързо да си тръгна обратно.

Разликата е в големите и малките градове. Отиди в малко село в Б-я. Живей с 10 жители ако ти харесва. Отиди в Манхатън и стрелбите или нападенията с автомобили са ти гарантирани. Разликите не са в държавите разликата е в гъстотата на населението на м2

В отговор на "по скоро туй". 1. Малкия град в който живея е по-голям от Пловдив. 2. На село в България не плащат по $144,000 на програмистите.

А защо има тест за ваксинираните, нали те са защитени??

И преди си беше така