Коментари - Западът приветства помощта на САЩ за Украйна, Русия предупреди за задълбочаване на кризата | Днес.dir.bg

Западът приветства помощта на САЩ за Украйна, Русия предупреди за задълбочаване на кризата

Вълна от реакции след като Камарата на представителите на американския конгрес прие законопроекта за допълнителните бюджетни кредити за сигурността на Украйна

Обратно в новината

Коментари - Западът приветства помощта на САЩ за Украйна, Русия предупреди за задълбочаване на кризата | Днес.dir.bg

Коментари

Мурзилките спят ли или са на спявка за опорките?

Западът е лицемерен. Иска винаги да доминира. Мирът за него означава те да диктуват условията за да си запазят доминацията. Още си мислят, че са колониална сила и гледат на нас като на туземци. Готови са да преговарят само когато смятат, че са в слаба позиция. Когато решат, че са в силна военна позиция, те водят войни. Използват времето за водене на преговори само за да засилят позициите си. Войната в Украйна ще я водят, докато това е изгодно на Блек рок, Вангард груп, Фиделити ивнвестментс, Банката за международни разплащания (БИС) и други дискретни финансови хищници.

Поздравления за 210-годишнината от превземането на Париж от руските войски на 31 март 1814 г.!

Западняците решиха да накажат Русия. И какъв е резултата? Украйна все повече и повече се срива, а Русия става все по-силна и по-силна.

Деда дън жив ли е още бре))))

Империята си пропусна шанса.... САЩ спряха помощта /това и ТРЪМП искаше/, както внушаваше дребното и лъжливо джудже, но войната ескалира от руска страна и в допълнение се включи ХАМАС и Иран срещу Израел. За да не е следващата точка Тайван-Китай или 3-тата световна СВО, американците решиха да накажат вечният президент на блатата - ВЕЧЕ НЯМА ЧЕРВЕНИ ЛИНИИ и ограничения! Даже ще плащат с руски пари помощта...

Колумб откри Америка през 1492 година, а Путин ще я закрие.

Отдавна всички нормални хора разбраха ,че тази война в Украйна я иска Запада,но сега вече и на малките деца е ясно ,че лицемерния Запад иска войната всячески.Но скоро ще съжаляват.Ще загинат много невинни хора и от двете страни /за голяма жалост/,а ми дрънкат глупости ,че били за мир.Европа се обезличи тотално ,стана американска подлога и яко ще духа супата в най скоро време.

Отново мисловна грешка на ЦРУ и липса на реална оценка на руската армия. Това, в което ЦРУ си вярват, го смятат за реалност. Вярваха, че ако чрез санкции отнемат на руснаците "любимите" им Макдоналдс или Старбрукс, руснаците от недоволство ще свалят Путин, но това не стана. Сравняваха руската икономика с икономиката на Италия и Испания, но не взеха пред вид факта, че Италия и Испания, както и САЩ имат огромни дългове, а Русия няма никакви дългове и за това икономически е по-стабилна от целия Запад.

сега остава да осигурят и онези 500 000 войници нужни на украйна...

Чик, чик. Чик погоди. Шта ми треба. Брдо пара. Брдо злата. Дијаманти ; Рефрен: Ај, нисам, нисам таква ја. Ај, богатство ми не треба ; Чик, чик. Чик погоди. Шта ми ...

Няма по-големи глупаци от бюрократите от ЕС и от САЩ! Те допуснаха една фундаментална мисловна грешка и направиха една огромна услуга на Русия! Трябваше да забранят на украинците за бягат от Украйна, и сега Украйна щеше да има достатъчно войници да се бият на фронта, а не да търсят 500 000 новобранци, които няма от къде да намерят. И обратното. Не трябваше да забраняват на руснаците да емигрират от Русия в Европа, а трябваше да ги поощряват да напускат Русия, и сега в руската армия щеше да има дефицит от войници. Но какво да се прави? Глупостта е безкрайна, а злобата и омразата са слепи! За сведение в момента в Европа са емигрирали 850 000 украинци на възраст от 18 до 60 години. Дезертьори, така да се каже.

Колко е гот за Байдън ,че над 10000 км.от Европа да води война с Руската федерация чрез украинско пушечно месо ,,,доброволци” и ,,наемници”от Англия,Франция и САЩ обслужващи по -сложната воена техника.ВПК на Щатите работи на пълен капацитет ,безработицата спада а принадената стойност за Евроатлантиците са жертвите,страданията и разрушенията за сметка на двата братски народа украинския и руския .

е потенциален шпионин и агент. Те вярват, че ВСИЧКИ българи/европейци са им длъжни, задължени и втора класа хора... И всеки русофил в страната не е български патриот - ОБРАТНОТО!

Бих коментирал но Модератора е педе...ас

Свободния свят ( Русия, Китай, Иран ), трябва да спрат американската агресия в Украйна и по света.

Задокеанците доказват, че са в основата на световните конфликти. От къде на къде сега и на Израел и Тайван. Целта им е да предизвикват войни по света, а не мир и така да са хегемони по-дълго време. Те не искат многополюстния модел в света който искат не искат ще се състои.

Промлемът е, че "нормалните хора", са не повече от 10%.

Много ясно, че ще се задълбочи....На орките ще им влезе още по-дълбоко.....

Всеки истински българин, първо е българофил и после русофил.

Чакам 2 години 2 месеца поне една снимка на "биолаборатории", "пленени натовски генерали" и българи в Украйна на страната на Русия. И трите липсват. Биолаборатории нямаше дори в окупирания иначе Мариупол, натовци няма, а българите в Украйна се бият срещу Русия и си защитават 22-те училища, от които едно - СОУ. Иначе цирка продължава де. Медведев пак заплашил Полша с унищожение, ако не се подчини.

За две години сметката сигурно минава 500 млр $, Тия 60 млрд са да изкарат до изборите..

гениално, това и на Хитлер и на антуража не им беше хрумвало: изтребваш славяните ама не в концлагери, не си мърдаш пръста, просто им даваш оръжие да се избиват помежду си. Това един ден ще влезне в учебниците по история.

Дир, а накрая напишете, в какъв размер ще е наистина тази помощ, щот в първата си статия пишете за общо одобрени 61 млрд., от които за Украйна само 14 млрд.

Поредна крачка към ядрената война. Изглежда е неизбежна, САЩ са си повярвали премного

Бе тя и Нюланд на изслушване в сената потвърди, че имат лаборатории, ама или не четеш или са те наели наскоро.

Смешно е, че Русия има пари за рушене на чужди язовири и диги, но за ремонт на своите - не.

Няма помощ за Украйна, а финансиране на ВПК на САЩ. За укронацистите са предвидени само около 14 милиарда, които те заедно с сатанинските си господари ще си разделят набързо.

Все пак в исторически план всяко начало има своя край.Знаете резултатите на Щатите от войните водени във Виетнам,СФРЮ,Ирак,,Либия ,Афганистан и т.н..Явно БайДън и ястребите в САЩ са късопаметни или страдат от деменция.

Шило

Прочетете си статията, бре. Вдясно е.

И вие анализатора правите две фундаментални грешки: 1. Излизането на военнозадължени от Украйна беше забранена още в началото. Те просто са 4-5 пъти по-малко от руснаците. 2. В Руската армия влизат не тия потенциално емигриращите а пиангурници от изостанали регеони, които и идея си нямат как да напуснат държавата си. Най-много да са ходили до Москва в някоя програма за патриотично възпитание на младежта.

14-те милиарда са за ковчези, така поне ще бъде фактурирано.

Не разбирам, защо се вълнуват отрепките почитатели на Капутин. Американските оръжия са калпави, не са като безаналоговите на алкапите......

Путинист: "Кризата се задълбочава, защото Украйна не ще капитулира. А ще има "справедлив" мир - "русский", само и единствено, когато свободните нации и държави капитулират пред фюрера"! Ще прочетем подобни инфантилни глупости в следващите писания на нашите "източни партньори", ваксинирани "антиваксъри", слуги на Путин. Така е то! А, забравих - изчакайте "коментарите" на Шилов-ците и паникьорчетата.

Но затова пък копейките са силни на маса.

"Помощта" на лицемерните гадове унищожава Украйна и украинците. Русия навреме се намеси да им разкатае фамилията.

Нюланд вчера е казала, че предпочита едросмляната лютеница пред финосмляната. Вервай ми, в нета го прочетох!

Шило

Ба си...По сто долара да е парчето, смятай, колко украинци са предвидили за утилизиране

Американците бързо си изтеглиха биолабораториите и персонала. А българите в Украйна масово се крият от укронацистките могилизатори и не искат да се бият срещу истинската си родина, Русия.

Шило

Де да знам....Все пак, Сената на щатите не е медия

Ще фръга пачки по стотачки от амбразурата Сейчас я задумался почему Феееедералния резерв не напраи напрао ЛЕНДЛИЗ на принтерете

Всичко ще бъде както се договорят САЩ и Китай. Русия и Украйна ще козируват и изпълнят в края на краищата. Веднага щом някоя от последните си въобрази че може да решава самостоятелно и се случват чудни неща. Като това със спирането и пускането на помощи. Великите няма да позволят ничия военна победа в конфликта. Така мисля.

Разбрахме те, че си руски еничар. Не е необходимо да го доказваш постоянно и да пишеш стотина мнения.

Западът не приветства , а само Купените Управляващи на тези западни държави ! Народа им е против и Протестират в Германия , Франция , дори и в Полша !! А Българите на 99 % са против това да помагаме на Украйна ! За проба направете едно Допитване и те ще ви кажат НЕ на помоща за Украйна , ако не вярвате !

Разбрахме те, че си руски еничар. Не е необходимо да го доказваш постоянно и да пишеш стотина мнения.

Войната между САЩ и Русия в Украйна, ще продължи до последния украинец.

Разбрахме те, че си руски еничар. Не е необходимо да го доказваш постоянно и да пишеш стотина мнения.

Разбрахме те, че си руски еничар. Не е необходимо да го доказваш постоянно и да пишеш стотина мнения.

ще умре в България!

Да бъдем реалисти. Досега са хвърлени над 100 млрд, като помощи. Отделно, през 2022 год. складовете на укрите бяха претъпкани с оръжие, казармите с хора.. Към днешна дата- укрите чакат на поздаяния, както и спешно търсят 500 000 за заколение. Та, кво ще промени всичко това? Обучени артилеристи, танкисти, пилоти, имат ли?

Коментари - Западът приветства помощта на САЩ за Украйна, Русия предупреди за задълбочаване на кризата | Днес.dir.bg

Западът приветства помощта на САЩ за Украйна, Русия предупреди за задълбочаване на кризата

Вълна от реакции след като Камарата на представителите на американския конгрес прие законопроекта за допълнителните бюджетни кредити за сигурността на Украйна

Обратно в новината

Коментари - Западът приветства помощта на САЩ за Украйна, Русия предупреди за задълбочаване на кризата | Днес.dir.bg

Коментари

Мурзилките спят ли или са на спявка за опорките?

Западът е лицемерен. Иска винаги да доминира. Мирът за него означава те да диктуват условията за да си запазят доминацията. Още си мислят, че са колониална сила и гледат на нас като на туземци. Готови са да преговарят само когато смятат, че са в слаба позиция. Когато решат, че са в силна военна позиция, те водят войни. Използват времето за водене на преговори само за да засилят позициите си. Войната в Украйна ще я водят, докато това е изгодно на Блек рок, Вангард груп, Фиделити ивнвестментс, Банката за международни разплащания (БИС) и други дискретни финансови хищници.

Поздравления за 210-годишнината от превземането на Париж от руските войски на 31 март 1814 г.!

Западняците решиха да накажат Русия. И какъв е резултата? Украйна все повече и повече се срива, а Русия става все по-силна и по-силна.

Деда дън жив ли е още бре))))

Империята си пропусна шанса.... САЩ спряха помощта /това и ТРЪМП искаше/, както внушаваше дребното и лъжливо джудже, но войната ескалира от руска страна и в допълнение се включи ХАМАС и Иран срещу Израел. За да не е следващата точка Тайван-Китай или 3-тата световна СВО, американците решиха да накажат вечният президент на блатата - ВЕЧЕ НЯМА ЧЕРВЕНИ ЛИНИИ и ограничения! Даже ще плащат с руски пари помощта...

Колумб откри Америка през 1492 година, а Путин ще я закрие.

Отдавна всички нормални хора разбраха ,че тази война в Украйна я иска Запада,но сега вече и на малките деца е ясно ,че лицемерния Запад иска войната всячески.Но скоро ще съжаляват.Ще загинат много невинни хора и от двете страни /за голяма жалост/,а ми дрънкат глупости ,че били за мир.Европа се обезличи тотално ,стана американска подлога и яко ще духа супата в най скоро време.

Отново мисловна грешка на ЦРУ и липса на реална оценка на руската армия. Това, в което ЦРУ си вярват, го смятат за реалност. Вярваха, че ако чрез санкции отнемат на руснаците "любимите" им Макдоналдс или Старбрукс, руснаците от недоволство ще свалят Путин, но това не стана. Сравняваха руската икономика с икономиката на Италия и Испания, но не взеха пред вид факта, че Италия и Испания, както и САЩ имат огромни дългове, а Русия няма никакви дългове и за това икономически е по-стабилна от целия Запад.

сега остава да осигурят и онези 500 000 войници нужни на украйна...

Чик, чик. Чик погоди. Шта ми треба. Брдо пара. Брдо злата. Дијаманти ; Рефрен: Ај, нисам, нисам таква ја. Ај, богатство ми не треба ; Чик, чик. Чик погоди. Шта ми ...

Няма по-големи глупаци от бюрократите от ЕС и от САЩ! Те допуснаха една фундаментална мисловна грешка и направиха една огромна услуга на Русия! Трябваше да забранят на украинците за бягат от Украйна, и сега Украйна щеше да има достатъчно войници да се бият на фронта, а не да търсят 500 000 новобранци, които няма от къде да намерят. И обратното. Не трябваше да забраняват на руснаците да емигрират от Русия в Европа, а трябваше да ги поощряват да напускат Русия, и сега в руската армия щеше да има дефицит от войници. Но какво да се прави? Глупостта е безкрайна, а злобата и омразата са слепи! За сведение в момента в Европа са емигрирали 850 000 украинци на възраст от 18 до 60 години. Дезертьори, така да се каже.

Колко е гот за Байдън ,че над 10000 км.от Европа да води война с Руската федерация чрез украинско пушечно месо ,,,доброволци” и ,,наемници”от Англия,Франция и САЩ обслужващи по -сложната воена техника.ВПК на Щатите работи на пълен капацитет ,безработицата спада а принадената стойност за Евроатлантиците са жертвите,страданията и разрушенията за сметка на двата братски народа украинския и руския .

е потенциален шпионин и агент. Те вярват, че ВСИЧКИ българи/европейци са им длъжни, задължени и втора класа хора... И всеки русофил в страната не е български патриот - ОБРАТНОТО!

Бих коментирал но Модератора е педе...ас

Свободния свят ( Русия, Китай, Иран ), трябва да спрат американската агресия в Украйна и по света.

Задокеанците доказват, че са в основата на световните конфликти. От къде на къде сега и на Израел и Тайван. Целта им е да предизвикват войни по света, а не мир и така да са хегемони по-дълго време. Те не искат многополюстния модел в света който искат не искат ще се състои.

Промлемът е, че "нормалните хора", са не повече от 10%.

Много ясно, че ще се задълбочи....На орките ще им влезе още по-дълбоко.....

Всеки истински българин, първо е българофил и после русофил.

Чакам 2 години 2 месеца поне една снимка на "биолаборатории", "пленени натовски генерали" и българи в Украйна на страната на Русия. И трите липсват. Биолаборатории нямаше дори в окупирания иначе Мариупол, натовци няма, а българите в Украйна се бият срещу Русия и си защитават 22-те училища, от които едно - СОУ. Иначе цирка продължава де. Медведев пак заплашил Полша с унищожение, ако не се подчини.

За две години сметката сигурно минава 500 млр $, Тия 60 млрд са да изкарат до изборите..

гениално, това и на Хитлер и на антуража не им беше хрумвало: изтребваш славяните ама не в концлагери, не си мърдаш пръста, просто им даваш оръжие да се избиват помежду си. Това един ден ще влезне в учебниците по история.

Дир, а накрая напишете, в какъв размер ще е наистина тази помощ, щот в първата си статия пишете за общо одобрени 61 млрд., от които за Украйна само 14 млрд.

Поредна крачка към ядрената война. Изглежда е неизбежна, САЩ са си повярвали премного

Бе тя и Нюланд на изслушване в сената потвърди, че имат лаборатории, ама или не четеш или са те наели наскоро.

Смешно е, че Русия има пари за рушене на чужди язовири и диги, но за ремонт на своите - не.

Няма помощ за Украйна, а финансиране на ВПК на САЩ. За укронацистите са предвидени само около 14 милиарда, които те заедно с сатанинските си господари ще си разделят набързо.

Все пак в исторически план всяко начало има своя край.Знаете резултатите на Щатите от войните водени във Виетнам,СФРЮ,Ирак,,Либия ,Афганистан и т.н..Явно БайДън и ястребите в САЩ са късопаметни или страдат от деменция.

Шило

Прочетете си статията, бре. Вдясно е.

И вие анализатора правите две фундаментални грешки: 1. Излизането на военнозадължени от Украйна беше забранена още в началото. Те просто са 4-5 пъти по-малко от руснаците. 2. В Руската армия влизат не тия потенциално емигриращите а пиангурници от изостанали регеони, които и идея си нямат как да напуснат държавата си. Най-много да са ходили до Москва в някоя програма за патриотично възпитание на младежта.

14-те милиарда са за ковчези, така поне ще бъде фактурирано.

Не разбирам, защо се вълнуват отрепките почитатели на Капутин. Американските оръжия са калпави, не са като безаналоговите на алкапите......

Путинист: "Кризата се задълбочава, защото Украйна не ще капитулира. А ще има "справедлив" мир - "русский", само и единствено, когато свободните нации и държави капитулират пред фюрера"! Ще прочетем подобни инфантилни глупости в следващите писания на нашите "източни партньори", ваксинирани "антиваксъри", слуги на Путин. Така е то! А, забравих - изчакайте "коментарите" на Шилов-ците и паникьорчетата.

Но затова пък копейките са силни на маса.

"Помощта" на лицемерните гадове унищожава Украйна и украинците. Русия навреме се намеси да им разкатае фамилията.

Нюланд вчера е казала, че предпочита едросмляната лютеница пред финосмляната. Вервай ми, в нета го прочетох!

Шило

Ба си...По сто долара да е парчето, смятай, колко украинци са предвидили за утилизиране

Американците бързо си изтеглиха биолабораториите и персонала. А българите в Украйна масово се крият от укронацистките могилизатори и не искат да се бият срещу истинската си родина, Русия.

Шило

Де да знам....Все пак, Сената на щатите не е медия

Ще фръга пачки по стотачки от амбразурата Сейчас я задумался почему Феееедералния резерв не напраи напрао ЛЕНДЛИЗ на принтерете

Всичко ще бъде както се договорят САЩ и Китай. Русия и Украйна ще козируват и изпълнят в края на краищата. Веднага щом някоя от последните си въобрази че може да решава самостоятелно и се случват чудни неща. Като това със спирането и пускането на помощи. Великите няма да позволят ничия военна победа в конфликта. Така мисля.

Разбрахме те, че си руски еничар. Не е необходимо да го доказваш постоянно и да пишеш стотина мнения.

Западът не приветства , а само Купените Управляващи на тези западни държави ! Народа им е против и Протестират в Германия , Франция , дори и в Полша !! А Българите на 99 % са против това да помагаме на Украйна ! За проба направете едно Допитване и те ще ви кажат НЕ на помоща за Украйна , ако не вярвате !

Разбрахме те, че си руски еничар. Не е необходимо да го доказваш постоянно и да пишеш стотина мнения.

Войната между САЩ и Русия в Украйна, ще продължи до последния украинец.

Разбрахме те, че си руски еничар. Не е необходимо да го доказваш постоянно и да пишеш стотина мнения.

Разбрахме те, че си руски еничар. Не е необходимо да го доказваш постоянно и да пишеш стотина мнения.

ще умре в България!

Да бъдем реалисти. Досега са хвърлени над 100 млрд, като помощи. Отделно, през 2022 год. складовете на укрите бяха претъпкани с оръжие, казармите с хора.. Към днешна дата- укрите чакат на поздаяния, както и спешно търсят 500 000 за заколение. Та, кво ще промени всичко това? Обучени артилеристи, танкисти, пилоти, имат ли?