САЩ разкриват нови данни за убийството на президента Кенеди

Публикацията на втората част ще се отложи по искане на ведомствата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аъМоже би е дошло времето за оправдаване на Ли Харви Осуалд.Но, какво правят държавите? Например Франция.Тя закупи 50 000 бройки от новото лекарство на Меркс, парламента им започва обсъждане на бюджета тъй, като се касае за социалната сигурност, Макрон посети Бенин ,където ще ръководи церемонията по откриване на музей на Ширак, заплашиха превратаджиите в Судан със спиране на помощи, подкрепиха Асандж, изпратиха хуманитарна група в Афганистан, обсъждат срещите на Мари Льо Пен с Орбан и дебнат решението на Лагард за прогнозираната инфлация....... нашите кво правят?

Ме брига Зелето, колко стана килото?

Много е рано, да изчакат всички които са били живи тогава да измрат и ще посочат версията която им е удобна, но истината никога.

Тя фамилията просто е скандална, не че е толкова прокълната.

Кенеди е УБИТ от ЦРУ!!!!!

mirоlav

Колко време мина а ЦРУ и секрет сървър още увъртат. Смъртоносния изстрел е произведен от Джон Хики. Въпреки оправдателната присъда която получи.

С една дума НИЩО.

2036 или 2037 не съм сигурен точно. Има да си почакаме.

Това са хамериканците, правят войни, трепят си президентите и собствения си народ!!!

Политик и мъж с Топки. Завел американците на Луната. Представяте ли си как би реагирал на "корона кризата"? Как биха реагирали Шарл дьо Гол, М. Тачър?

Джон Кенеди

То нашите политици май само третото вършат.

придентът, който е известен и любовните си "завоевания" и с това ,че убит като куче.. Искам да ме оборите, ако смятате ,че греша

То и Клинтън е известен с тези завоевания, ама не е получил куршум..... други са причините..

"данни" може, но истината - никога.

Дано истината излезе на бял свят. Кого ли не намесиха в заговор? Фидел Кастро, КГБ, ЦРУ. Ни бих се учудил и Онасис да го набедат за да вземе фустата на президента Жаклин Кенеди. ​ До тук нищо не е доказано и кяма доказателства

Само няма да кажат защо ЦРУ уби Кенеди и кой го поръча! Другото са глупости! Изтеклите данни са, че това са Линдън Джонсън и стоящият зад него ВПК.