САЩ поставиха рекордните 4,6 милиона ваксини за ден

По данни на Белия дом от 20 януари са поставени над 162 милиона дози

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а ние си избрахме човек който ни казваше че Вирус няма даже маски не трябва да носим..... И как ще ги стигнем американците?

Дали самите те си вярват та се надяват и другите да им повярват??????

за кое да им повярват ?

Това изглежда е част от световния заговор за унищожение на САЩ. След тази смъртност от ваксини, тия 4 милиона едва ли ще са живи след 2 месеца.

И каква точно е смъртността, наясно ли си или само ланкаш глупости. Според официално регистрираните случаи към 31.03.2021 г. са починали след ваксиниране 6 000 души. Тежки увреждания са получили 230 000 души. Това са цифрите за всички ваксини, които се използват в момента. При положение, че има над 200 милиона ваксинирани до 31.03.2021 г., сметни процентите: 6000 към 200 000 000 - 0.003 % 230 000 към 200 000 000 - 0.115 % Процентите най-вероятно са по-високи, защото едва ли всички случаи на смърт са регистрирани като резултат от ваксиниране, но колкото и да са по-високи пак ще бъдат от порядъка на десети или стотни от 1 процент, което е почти нищо.

Като Джо разреши ползването на втората инжекция като първа, как няма за рекордно време да достигне обещаните 100 млн. "ваксинирани"!? Друг е въпроса дали ще има достатъчно бройки за втората инжекция за всички с първа като им доиде времето! В други новини Джо също така успя да изпълни обещанието си да отвори училищата! Въпреки че са отворени само един път в седмицата!? Но поне изпълни условието! В по различини новини според Директора на "центъра по борба с зарази" най-опасният вирус в момента е ......... расизма!?! Сега какво е общото е друг въпрос.

'Друг е въпроса дали ще има достатъчно бройки за втората инжекция' Да те успокоя, захрижена вата - ЩЕ ИМАТ, н'дей да кършиш ръце . Ти Рашката си гледай, с бальниците де мязат на бомжо-убежища..

Че ще имат? Ще имат естествено! Ама дали на време вече е проблем на гражданите там. А рашката няма какво да гледам!

'А рашката няма какво да гледам!' Ти дан' си русАфоб? Само 4.0% от руското население е ваксинирано (дори България е по-напред с 4.1%), при положение че ваксината им била супер ефективна, а (уж) 80% вярвали в слънцеликия лидер дето им а я пробута. Щатите са 29% и в болниците възрастни и рискови групи вече почти не влизат.

Какво за ваксинациите? И те като нас с 70% от населението без желание за ваксиниране. Итересно как всички които са против ваксините реват защо все още не са ваксинирани всички!? А до колкото до САщ едва 27 на сто са с втората инжекция докато 45 са все още на първа, а останалите 28 са под кривата круша.

Русоглистите рИвът, Иванушка се имунизира с "Тройнии", опс даже и одеколон нямат, затова ползват дезинфектант за вани!!!

Американците били тъпи, и го казват колхозниците които и конфитюр не могат да направят, камо ли компютър!!!

къде ги ринат тия милиони... имам допир с хора от Израел, Германия, Англия и УСА - съответно са си местни, не са имигранти, ами единици са се ваксинирали... накратко от околко 150 души... има няма 10тина... а това е супер случайна извадка...да не мислитеч е само ние сме Гньовци дето не верват много много... в нашия офис (БГ) сме малко всъщност... 1 от 10 ваксиниран...

Коментират колхозниците, които и една крава не могат да отгледат!!!

Искам "Пътник 5" и лампов чип!!!

На тия амсалаци американците им вкараха това, което трябваше ! И преди бяха зомбирани, но сега ще има тотален контрол. Има много опити с вкарани в тялото химични вещества и всякакви опити за контрол.

И като се събуди пак си спал на течение ?

......не могат да ни "стигнат" със години..... гербаджиите ни "оправиха" по подходящ начин.....след като се ваксинираха на "горния" етаж с модерна.....дреме им..... сега пък съвсем......

Е на това му се вика масово унищожение. По 100 милиона на ден почвайте

Как няма да ги поставят "рекордните 4.6 милиона" ваксини като спряха кранчето към Европа неколкократно.... в същото време размахват с пръст ако поръчаш друга освен тяхната или скапаната отрова на АЗ

Нормално! Хората знаят какво правят! След няколко месеца икономиката им тръгва на 100%! А ние все още ще броим колко болни и под карантина имаме! И разбира се ще правим по 10 интервюта на ден за това кой е за и кой против ваксините! Ваксината е най-евтиния и ефективен начин за справяне с епидемии! Доказано! Но то който не чете книги, а виси у Фейса по 20 часа на ден , няма как да го разбере! Хубавото е, че все повече хора разбраха ползите от ваксините и осъзнаха колко жалки и тъпи са антиваксърите!

При нас предатели в държавата държат да има милиони тестове по 100лв всеки. Здравето на народа ни никога не е било приоритет за тях - даже вероятно им плащат за да ни заличат като народ - справка демогравската криза.

Слави, ако си ти, стягай се за правителство, а не ръси тъпотии в нета! И баба знае само да критикува. Ще ви видим и вас като застъпите как ще се справите с COVID. To впрочем нямаше такъв вирус, нали!

Тукашните антиваксъри ще запеят друга песен. Завистта е мощна сила

4,6 кандидат самоубийци !

на които след месец няма да им пука за ивруса

На след месец, а след половин до една-две години за нищо няма да им пука, съвсем за нищо.

Блажени са бедните духом .....и блажени са ватенките

Остава само да откраднем кода на чипа и ще ги колонизираме. :)

А на Ганю коравата кратуна не увира и не увира. Той е природно тъп и се кланя горещо на новоизлюпения бог на идиотите - Мангъря

А в Россия никой не иска Спутник V!

Що бе, искат,,,и след "Спътник 5" си Пътник, към путинският Рай!!!

Приоритетно, с най-вредните ваксини трябва да се набодат чернилките...

И кои според теб са най-полезните ваксини ?

Идиот!

Браво, да са им честити!

И нито един от тези 162 милиона ваксинирани не е починал в рамките на два дни след поставянето на ваксината? Come ooon

хипер-човеци! И даже хипер-жини.. :)

Не е чудно ! Краварите са доказано тъпи !

По пътя на логиката ти си кравар ;)

Щом ти се имаш за умен!

И те си имат своите народопродажници

Като си ваксинират населението САЩ ще има ваксини вече и за брюкселските кратуни и българските им тикви, дето и джуджета като путин и сатрапи като Ердоган ги въртят но малкия им пръст.

Лицемери Народопродажници

Като в България! Наш Бай Ганьо не го есава и не иска и да чуе за ваксина!Та сме на първо място по смъртност и в десятката по заразени! Мрем,ама сме си.......ТЪПИ!

Как смееш да обиждаш? Има НПК за това. И големи глоби, трол. Ти се ваксинирай и не коментирай другите.

Краварите са Зомбита утре Бил Гейс така и ще ги чипира ... хахааа

ама живи! А нашия велик простак с неваксинирането си заразява 5 други! Що не е за затвора?

А ти гъзягата чЕпира ли?

Tiya da po zle i ot komonistite pishyat isi vyarvat