Сръбският президент: Оказа се, че си имам свой българин

Сръбският президент Томислав Николич разкритикува местните журналисти, които свързаха името му с българския банкер Цветан Василев.

Обратно в новината

Коментари - Сръбският президент: Оказа се, че си имам свой българин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе тъпаци, не съзнавате ли елементарния факт, че този завод е купен с парите на вложителите в катебе, както и куп други инвестиции ?

А честито другари!

Да а па ние си имаме Сретан Иосич. Той ще мори престъпниците БГ.

Сръбският президент: Оказа се, че си имам свой българин Оказа се че глупостта на българските и сръбски ж урналисти няма граница.Все повече медии в България, които имат претенции да са национални медии , се превръщат в клюкарски агенции.

Luna0102

И други ще ти пратим, но да не ни ги върнеш след като се налюбите?

Ц. Василев е жертва на заговор и потърпевш от КТБ...Да помогнем на човека, да съберем помощи....

Не! И не трябва докато не се публикуват виновниците за КТБ, аферажиите от България!

защо купува завод в Сърбия, а не в България?

а камиларите що си купиха дял от банка в България, а не в Швейцария?

А защо почти всичко се произвежда в Китай, а не в ЕС ? Защото ЕС НЕ предлага "добър инвестиционен климат", както казват.

Защото нашия стъкларски завод в Девня го купиха ТУРЦИТЕ - а също и де що има завод и замя в североизточна България - нали затова все турци бяха министри на земеделието. Да ги задави българската земя!

Защото тук ще му го откраднат.И да се благодари ,че не са го думнали.

"Парите не миришат". Древна .... китайска приказка...

Не разбрах какво точно анализира, но поне ми стана ясно, че не знаеш от къде идва този израз! :))) Заприлича ми на онзи разказ на Чудомир "3 века преди Христа" :)))

Ти не разбра ли, че нямаш чувство за хумор. И като си многознайко, кажи ми от къде иде споменатия израз.Или толкова знаеш, че не знаеш. За да ти разкажа приказката за онази българска старица, дето казва "Интересно, сметката е вярна (банката е стабилна), а парите ги няма"! Ще плащаш отворко, ще плащаш за умнотията си. Мене не ме мисли какво и как анализирам. Аз да съм ти проблема....

Римска драги, римска....

ЗАЩО ГЛАВНИТЕ УЧАСТНИЦИ В ПОКУШЕНИЕТО СРЕЩУ КТБ-ЦАЦАРОВ,ИСКРОВ,ПРОКОПИЕВ СА ОЩЕ НА СВОБОДА.

си пропуснал най-главния!

Защото имат имунитет ! Също така, имат и богат опит с фалирането на банки. Как мислиш, се става богат бизнесмен , финансиращ протести ?

Имаме такива много всичките ти ги подаряваме.... И ги прекъсти на сърби...

Ясно е че Цветан Василев работи против България. Има извършени атентати срещу депутати, което е много лошо. Окраде парите на хората. Нормално е да го сложим в зандана!

стига рива, бълха го ухапала доган ако загуби една банка. Ама и това не вервам да стане. За барбекюто си затрая ама за КТБ ще подпали дупарата на бабойко.

Щом Мелиха трола на ДПС го казва...правете си изводи скъпи сънародници.

Ясно е че това е банка на ДПС, както е ясно и че България цяла вече е наша. Скоро ВИЕ ще се наричате етнически българи, а България ще е част от Турското царство.

Заглавието е извадено от контекста. Не виждам нищо странно в това, президента да присъства на откриването на завод в страната си. Приемаме го за странно, защото у нас високопоставените лица присъстват само в ликвидирането на предприятия.

Не се ли посрешат интересите на Шише джам ис този завод?? Ето ви една пазарна причина за изпадането на Василев в немилост..

Късметлия си! Ако те подпукам както правя с Борисов.. ще се отвратиш от себе си.

Като гледам как си ги подпукал, все си се на...срал...