Хиляди в Сърбия и Черна гора: Кадафи, брате, с теб сме

Над 40 000 души изразиха подкрепата си за либийския лидер Муамар Кадафи във Фейсбук в Сърбия и Черна гора - две страни, в които се помнят единайсетте седмици бомбардировки от страна на НАТО през 1999 г.

Обратно в новината

Коментари - Хиляди в Сърбия и Черна гора: Кадафи, брате, с теб сме | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия нападения няма да доведат до нищо добро.Американците трябва да си седнат малко на алчните зад..........ници!

Утре ромите у нас ще скочат (щото им забранили да крадат кабели, примерно) и "умиротворителите" ще дойдат да ги пазят от българите! Че кадафи е луд - луд е, но така не се прави! Моля мъжете, или поне тия дето са минали през казарма, да обяснят как се подбират целите на самолетите?! И кой ще изнесе данни, колко цивилно население е унищожено уж случайно?! Това ли е ООН??? Така ли се работи срещу насилието???

Тук има някакви, които се възторгват от сърбите. Хора, ако има по-проклето племе от нашето, то това са сърбите. Не плюйте върху паметта на дядовците си - България от Освобождението досега нищо добро не е видяла от тези. Тях не САЩ, а историята ги навря в кучи г..з.

Точно така! Стоеше,скрил задника си зад Ламанша,вместо да изпълни съюзническите си задължения към нападнатата от Хитлер Полша. Обра си партакешите при Дюнкерк и ...беж зад Канала...

Не трябваше да сваляте отговора ми на това миризливо л...о ,който вместо да отговори на написаното от мене,си е послужил благодарение на вас,със серия цветисти изрази,за да изрази "несъгласие" с тезата ми!Вие,трябва да ви кажа,не сте цензори,а хора които с намесата си формират култура,дори и в такъм педерунгел като въпросното червейче!Затова,след като сте допуснали въпросния шебек да прояви простотията си,позволете да го накажем за това,а не тъпунгера да остава с впечатление,че безнаказано може да ръсе селянията си!

Не виждам основателна причина да защитавам и едните и другите!Нека оставим историята,защото и сега сръбските власти тероризират българите,които смеят да признаят че са българи,от западните покрайнини!А това усърден митничар да ти рови по багажа е равностойно на това ,арабин да те съди за това,че си ги заразил със спин!С една дума-хвани едните,удри другите!Все са врагове на България,въпреки,че ние с тях не сме се отнесли никога зле!На сърбите по време на ембаргото,горивото им идваше от България,за да не пукясат!А що се отнася до арабите в Либия-един от народите,допринесли най-много за тяхното здравеопазване,това е българския народ!Защото ако украинци и белоруси се появиха там сега,ние сме в тази страна още от 60-те години!И не само медици,но и строители,геолози и хидролози!

Прав си...и ще добавя- велики мужкарци по пантофи са това,подкрепяли,ха,ха. Като много подкрепят да стават интербригадисти и да отиват да воюват за Кадафи.

луди сте... презкурин и забин си купете *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

готини сте *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това е новият световен ред Сърбите да приберат Либийците нашите ще приберат Японците само не се знае кои да бъде изгонен та да се освободи място иначе за всичко е помислено

Длъжен съм да кажа нещо на любителите на "френската демокрация",и дано Редакторката се смили за последен път, повече няма да я тормозя: Момчета и момичета, леви и десни, прави и обратни, преди 20 години, Бащата на българската демокрация, за да си вдигне рейтинга, покани Лепа Брена и Националния ни стадион се препълни. Питайте дедовците си как беха пощурели, мамма мия !!. Мерси! Тенкюю!!

Има едно филче " Износ на Демокрация" се казва. Вземете го изгледайте. Да се успокоите на Американски журналист е. Другото в на англичанин " Символи на ЕС" се нарича. После коментирайте Кадафи, Милошевич и т.н. А що се отнася за сестрите ни в либия никой не ние виновен че, нямаме дипломация и разузнаване. Нито че, не сме били членове на ЕС да ги защити. Справка за действия в такива случаи Р. Марчинко.

Нека подкрепим сърбите и руснаците. Кадафи не избива собствения си народ, той въдворява ред, за да запази Либия цяла и далече от ислямския радикализъм.

по принцип козарите на Сърбия и камиларите на Либия защо да не са братя!е камилите са по-големи,ама на тези до нас козите са повече!Прав е народът:"Търкулнало се гърнето и намерило похлупака!"Приличат си и по това,че и двата народа се смятат на ла...то горната кора7едните избиха хиляди мюсулмани,само за това че не се кланят на кръста,а на полумесеца,а другите бяха готови да обесят 6 български медици,само защото либииците много обичали децата и не било възможно да причиняват тяхната смърт!Като че ли ние си мразим децата!Едните ядоха дървото,а сега е ред на другите!

май недостатъчно си ял шамарите и много си бягал от училище и си останал простоват. Пълен си с лафове като говно с витамини! След като сърбите мразят мохамеданите (и ги избиват щото не се кланяли на кръста :)) защо според тебе защитават либийците бе тикво :) Или либийците са православни славяни хахаха

Май ти съвсем не си ходил на училище. Сърбите и либийците ги обединява просташкия им селяндурски манталитет. И двата народеца са малки, ама винаги се опитват голям да го вадят. Обичат Запада само когато им дава и им играе по свирките. Защо сърбите не бяха против Запада когато след Първата световна война им направи уродливото политическо чудовище Югославия и им даде многобройни български земи. Същия Запад реанимира антибългарското чудовище Югославия след Втората световна Война, защо сърбите не реваха тогава. Във форума ясно се вижда "лошия материал" и "шибания народ" , всички просръбски мекерета, които чудно защо не се преместят да живеят в любимата им сърбия, която ще види ЕС през крив макарон.

В района има поне още 3 диктаторски режима в които населението се бунтува и бива подлагамо на репресии от властта. Интересно защо 'международната общност' не се намеси да свали властта и да ги бомбардира? Възможни отговори: а/ въпросните диктаторски режими са в близки отношения с ЕС или САЩ и те не са заинтересовани да се сменя властта б/ там няма петрол Познайте верните отговори!

ЧУДЯ СЕ ЗАЩО САЩ И НАТО НЕ НАСОЧИХА ВСИЧКИТЕ СИ СИЛИ ЗА СПАСЧВАНЕ НА ЧПОНИЯ,А ОТИВАТ В ЛИБИЙСКАТА ПУСТИНЯ

Ако сърбите те нападнат тебе г-н Путку, ще им помагаме разбира се :) Макар че и сами ще се справят!

Хахаха какъв брат ви е Кадафи бре срби ... до камилари ли се принизихте?

Сельо, репата ти нещо е мухлясала май. Не знам кои са камиларите но като гледам на тебе ти липсва контакта с овцете и козите!

сурбите са много злобни и гнусни существа *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сливнишки, като знаш толкова за Лепа Брена, кажи от кои е Алисия?А Сашка Васева? Коя от тях подкрепя късопишковеца Саркози !?

"Извините, ни сме знали да je био невидим!" :) Лозунг след свалянето на стелт над Београд

НАТО=North-Atlantic Terroristic Organization.

Хе-хе, Лепа Брена била против САЩ...Каква новина само...Ако питате Кондьо или Азис и те ще са против УСА.

А Сливница е само на 3 пръста от Дупница!

на 2 пръста!

Само с бой се отстраняват диктаторите, дипломатическите приказки при тях не вървят! Бой до свалянето им!!! Нима Милошевич щеше да бъде свален без бой. Сърбите може да са ни комшии но са гадняри и мразят българите, а кога ли не са ни мразили. От край време обичаха да работят у странство и то на запад , а сега са против тях.

Понеже ние българите винаги сме хранели топли чувства към тях, нали? Ще видиш като дойдат албанците в България и за три четири поколения станат повече от циганите и поискат автономия на западна България, а Стара планина я кръстосват албански четници, биещи се за свободата на Софийското поле.

И нии смо с вас братя сърби и черногорци,истинските българи са готови да подрепят полковника в битката му срещу световния тероризъм и империализъм!А прозапдните помияри нека си лаят тука от злоба че един герой като полковник Кадафи се опълчи на западната глутница хиени!

Поредното бясно червено куче, като Уго, Кадафи и Бат Ого.

Чух,че на корпусите на Натовскит самолети над Либия ще има як стикер с надис "Аз съм невидим",естествено, на арабски. Докато умниците отдолу умуват какво е това чудо, бомбата ги треска по главите. Лошо ставало, ако се намерел некой неграмотен глупак- самолета сам си падал?!

От пелтеци Иванчовци е пълно в тая наша клета родина...

Иванчо-Ахмака

Мен ме е яд само за едно - медиите лъжат. В началото на конфликта изкарваха, че едва ли не Кадафи контролира само Триполи и ще падне едва ли не на следващия ден. След десетина дни какво се оказа - бунтовниците контролирали един два града и до няколко дни ще бъде свършено с тях. Да не говорим за историите за мирното население, което отблъсквало танкови колони - с камъни и дървета ли? Който има малко здрав разум, ще разбере, че властта се защитава. Във всяка нормална държава е така. Какво мислите ще стане, ако примерно военните поделения в югоизточна България се разбунтуват и подкрепяни от местното мюсюлманско население и с логистична подкрепа от Турция се обявят за независими или тръгнат към София? Правителството ще каже - ами сега, няма как да използваме сила срещу собствения си народ, дай да сдаваме властта (нищо чудно и да го направят, щом са българи). Кой е достатъчно глупав да мисли, че в либия се бият за едното кирливо право да гласуват за демократично управление? Да се бият за нещо, което ние продаваме за 10 лева?

Ти бе "малък"( мозъчно малагромажен), след като си такъв, защо мислиш, че либийската опозиция, която с кръв и оръжие се бори, не се бори за "кирливото си право на свобода и демокрацията"? А за кое "право" се бори, може ли да ни светнеш? А ти как правиш подобни "изводи"- по собственото си дередже ли? Българинът вече е доказъл на Европа с робската душевност , че не може да се бори за тези си човешки права , за това е изпаднал в днешното си състояние , с държава свика кочина и най нисък стандарт в Европа, управляван от крадци и мародери, които сам си избира.

О, боже мой! Какви глупости дрънкаш? Хората там живеят на племена. Обикновените хора не знаят какво е демокрация, нито свобода, да не говорим за резолюции на ООН. Всяка война, "големи братко" e заради власт и пари. Не бъде от наивниците, които вярват, че троянската война е била заради хубавата Елена.

Ти бе "малък"( мозъчно малограмажен), след като си такъв, защо мислиш, че либийската опозиция, която с кръв и оръжие се бори, не се бори за "кирливото си право на свобода и демокрацията"? А за кое "право" се бори, може ли да ни светнеш? А ти как правиш подобни "изводи"- по собственото си дередже ли? Българинът вече е доказал на Европа с робската душевност , че не може да се бори за тези си човешки права , за това е изпаднал в днешното си състояние , с държава свинска кочина и най нисък стандарт в Европа, управляван от крадци и мародери, които сам си избира.

Прав си Наблюдателю, но да продължим: след като изби милионите хора, Той подгони таралежите, после змиите, после щъркелите , а сега безмилостно преследва и "кучетата", както нарича бойците от Френската съпротива. Екоравновесието в Северна Африка е нарушено и вече излиза от контрол! По-добре да дойдат НАТОвете !!

Отново сърбите доказаха,че са независими и горди хора, за разлика от българите. Това, което правят агресорите от САЩ и някои от европейските страни е позор за човечеството и няма общо с демокрацията, а с петрола и алчността на малка група хора, които съсипват света. Същото се случи и с демократичните бомбандировки над мирното население на Сърбия / а и една умна бомба удари и София /. Пак чреж демократични бомбандировки е разрушена София. Нямам спомен последните години някой да е нападал или бомбандирал САЩ и европеските страни /не включвам операциите на ЦРУ на 11 септември,с която избиха собствените си хора/ , но обратното го наблюдаваме постоянно и няма нищо с демокрацията. Войната и убийството на хора не е демокрация, още повече че мотивите за това е просто печелене на пари. Не съм привърженик на арбите и Кадафи, но това което се случва там е позор и си е просто тероризъм.

Мариянче,кога беше за последно в Сърбия,че ги познаваш колко са горди сърбите...аз пътувам всяка година през тяхната държава и........за съжаление няма нищо такова.......дървени и тъпи глави са а и само по техните митници още се шири подкупа и рушвета,да не говорим за полицията им която си слага в малкия джоб нашите катаджии по корупция.........мноооого горд народ,мерси от такава гордост

zzz лятото бях там и ми хареса, смятам пак да отида. Хората са готини и човечни. Нямам никакви оплаквания. И наистина са хора горди, които милеят за страната си /нещо което не забелязвам принашите сънародници /.

zzz, очевидно приличаш на героите с имена като репата, картофа, маймунека и други такива и за това се притесняваш да пътуваш през сърбия. Или пък си някакъв турбоселяк..не може да няма някакво обяснение, щото и аз пътувам често (вероятно по-често от тебе) през Сърбия и не съм имал ядове нито с полицаи нито с митничари!

Търся Дупедавец (щедър)

Лайна от цял свят,обединявайте се!Ех да бяха живи и Хитлер,Сталин,Пол Пот,,Франко,Салазар,Мао,Чаушеску,Милошевич!Все боклуци,които на думи обичат народа си,а на практика търсят начини да го ограбват и противопоставят едни на други или на останалата част от света!

Добре , че има страни като Германия, Бразилия , Индия , защото иначе ще кажа ,че отиваме към световна тоталитарна система! Евро съюза и щатите трябва да контролират примирие , а не да атакуват тогава когато няма бойни действия. Намерили слаба държава и си показват бабаитлъка върху нея! Либия сама трябва да реши какво ще прави с Кадафи , иначе се получава сталински модел за износ на революции!

Галилейчо, ти знаеш ли защо Германия не участва? Защото Германия( и Италия) са се скрили в 3-те американски нефтодобивни фирми в Либия и цицат нефт за себе си. Не им е изгодно Кадафи да падне. Аман, като развалена латерна бълваш едно и също вече два дни тук.

Инфото ти е пълен нонсенс! Прочел ли си какво си написал?

В този форум пишат няколко платени слуги на червените ни барони, добиващи нефт в Либия, с цел съзнателно да дезинформират обществото. Това са бившите български външнотърговски дружества, които държава България имаше в Либия, притежаващи концесии за добиват нефт ,създадени от добрите отношения между Тодор Живков и Кадафи. После те бяха приватизирани на Луканови хора за 1 нощ и 1 лев и са добивали нефт непрекъснато от 1990 г за сметка на 1,9 милиарда долара Либийски дълг, парите обаче не отиваха в държавната хазна, а в дълбоките им джобове. Те пълнеха джобовете на Кадафи с рушвети и той им даваше право да добиват нефт. Сега на същите не им е изгодно Кадафи да падне, защото ще им се разкрият далаверите. И измислят какви ли не доводи да защитават диктатора, извършил няколко геноцида над населението си, избил милиони хора.

Ако ние един ден станем и 1/100 толкова задружни колкото са те ще имаме сериозна причина да се похвалим.Познавам лично и сърби и черногорци и трябва да Ви кажа ,че по задружни хора милеещи са родината си и всичко свързано с нея няма,ще си помогнат един на друг на другия край на света само защото са от една нация,а ти българино се замисли колко подло,подмолно и егоистично постъпваш със своите сънародници без значение в каква ситуация е това.Разликата между нас и тях е ,че когато на българин му кажеш "БЪлгария е пумия" всички се съгласяват ,а на сърбин кажеш ли "Сърбия е пумия" вади ножа и те коли,това са хора с характер и невероятни шувинисти,а не безгръбначни и бездушни мекутели като нас БРАТЯ БЪЛГАРИ!!!!!!

точно така, трябват шовинисти да колят..... Аман от прости хора. Не могат да разберат че държавите, религите, езиците, идеологиите и всички подобни явления са измислени от управляващия елит за по-ефективно смазване на останалата част от населението.

Така или иначе, сърбите и черногорците имат повод да се порадват. Не се знае до кога, но това е Живота. Там. А при нас, жизнь какая? А пачему......??

Не съм съгласна с другаря,който казва, че българската опозиция през 1989 била необразована!Нали хората пееха за "три танкиста"...Пешо, Станко,Добри и Андрей. Те в Лесотехническия ли се изучиха ?

За пореден път Сърбите и Черногорците доказват колко примитивно жестоки и ограничени хора са. Нищо хубаво на може да се очаква от тях. Лошото е вкопано в тях до мозъка на костите им. Измет.Жалко че са ни съседи.

Наистина е имал голям задник, на срещата с останалите са му търсили специален стол. А колкото до снабдяването на армията на Третия райх, голям принос имат и много американски бизнесмени, част от които с еврейски произход.

Камионитеи на Вермахта "Опел Блитц" бяха също производство на Дженерал мотърс - нищо лично,разбираме,че е война,но и бизнеса трябва да върви...

Докторче, а ти къде беше, шушумиго, когато Хора черногорци спасиха деца от водите на река Лим. Те са такива, не гледат сеир, и не се радват на мъките на съседа, като тебе, нещастнико тъпий!

Ниско съзнание на зомбирани, израсли в тоталитарна система. В тази операция, Франция единствено цели да защити живота на либийската опозиция, която тя 40 години е отглеждала о образовала и възпитала. Ако България имаше такава опозиция още 1989 г нямаше да се докара на този жалък хал сега -. ограбена, разорена ,с мутри и крадци начело. Проблема е в САЩ( и НАТО) които искат да огравят Коалицията и да первърнат конфликта във война, като вкарат Европа в нея.

Хайде стига с димките на идеазабулгариа. Вличащият с оръжие в чужда страна е АГРЕСОР, както и да го засуквате и франция са точно такива. Комплексиралото джудже Саркози орева орталъка другите да се бият с него, защото му трябва нещо за изборите. Каква опозиция, какви 5 кронар?

Оказва се, че тук сновят на своя слугинажен пост старите печени ченгета от тракторските бригади на всички партии, унищожили България след 1989 г.Отврат!

И другаря Жиглов съзнателно ви допуска в този форум, да се развявате тук и да бълвате дезинформация за акъла на редовия човек.Само, че едно не си забелязал- баламите в България -умряха вече, нема ги-изпариха се като дим-:)))!

Май им бяха малко бомбите на тези квадратни сръбски глави....

Сърбите за пореден път показват, че не са овце като българите! Кадафи и фамилията му изобщо не ми симпатични, но агресията на международните терористи от НАТО няма никакво оправдание!

А къде бяхте, драги сърбо-черногорски филантропи, когато Кадафи измъчваше българските медицински сестри?

Вижте само, какво пише на паметната плоча до останките на саморазрушилия се американски самолет в Сърбия : "Извините, нисмо знали да е невидим!". В Европа няма място за тази непокорна държава! Да я разделим межде нас и албанците!

Явно сте сбъркали разделянето на предписаните ви хапчета. "Непокорна" е защото отстоява своята независимост, идентичност и националност а не ближе чужди з...и

Тази нощ спах спокойно, гърмежи не съм чула. Либийците надуваха хитовете на Весна Змиянац, Лепа Брена и Азис. Сръбските и Черногорските медсестри въртяха гюбеци, тълпата ги аплодираше.

Това репортаж на Mediapool ли е?

Не бе, това е ефекта от хероина. Сънищата стават като еротичен филм.

Плачете за Париж, столицата на разврата. Ма какво пък толкоз, тъкмо ще преброим колко сърболизци има в ДИР-форума!

Във форума няма "сърболизци", но има достатъчно като теб американофилски лумпеняги, които не само задник, но кашата дето имат в главата си вместо мозък са подложили на демократично-бомбаджийско облъчване. Толкова са психясали и зомбирани, че са готови да се радват безмозъчно на западняшката варварщина дори, ако лично засегне техните или на техните близки чутури. Честито да им е!

Френската съпротива в Бенгази е дала ново име на града-герой: САРКОЗИ . След пълната победа на демократичната коалиция,столицата на Либия ще се казва БУШВИЛ ! НАТО одобрява имената, Меркел и Турция- НЕ.

"Деца загинаха при атака на Кадафи" - това чета тук вдясно от коментарите, в колонката за новините. И има хора, които подкрепят този изверг, който воюва със собствения си народ ? Трудно ми е да го повярвам. Някои казват, че намесата на ООН била заради петрола и тн. Ами замислете се - ако този не тормозеше и избиваше народа си толкова години и респ. нямаше протести против него, дали щеше някой в момента да се занимава с Либия ? Не. Така че, тези които защитават полковника, всъщност не си дават сметка, че именно той е главният виновник затова държавата Либия сега да е под обстрел.

Тжочно така! Преди 15 дни САЩ,Англия и,особено,Франция с неподправена изненада установиха,че Кадафи е жесток диктатор,който,както казваш ти, "тормозеше и избиваше народа си толкова години..." и почервеняха от срам,че всичките им държавни мъже /и жени/ малко преди това го посрещаха с почести и се прегръщаха и целуваха. Затова сега лошо му се пише. Не,че няма по голями и кръвожадни диктатори от него в Конго,Йемен и някои арабски /безпетролни/ държави,но на тях поне не са им постилали червен килим при официални срещи - така,че ще им се размине...

Затова си напълно прав. Според мен тия държави винаги са знаели какъв е този човек и е невероятно как го приемаха на най-официално държавно ниво. Например по времето на процеса срещу българските сестри. Сега поне от лицемерен срам, ако не от друго, но да го махнат.

Извън така наречените велики държави в Европа има две нации непрекланящи глава доказано сърби и поляци. Извън Европа са повече. Какво да ги правиш! Не се цивилизоват и това е. Диваци. Може да ядат лайна но не лижат задници.

трябва да се прави точно обратното на това което казват сарбите,парвобитни олигофрени са. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.