Сърбия ще изгражда бежански ”град” за 400 000 души?

Сърбия ще построи изцяло нов бежански лагер, който ще може да подслони над 400 000 души.

Обратно в новината

Коментари - Сърбия ще изгражда бежански ”град” за 400 000 души? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И защо не го построят този град някъде в Близкия изток, или на африканския бряг?! ООН-то шъ помогне, а и бежанците ще се чувстват добре сред хора от своя сой и религия?!

Създаваме проблеми на децата и внуците си заради престъпната политика на САЩ в окупираната от тях Европа!!!Да си ги натоварват на самолети и право в САЩ!!!

Вижда се, че ЕС по въпроса за емигантите не може да формулира и въведе: - адекватна политика - единна политика Хаосът може да удави по-малките държави и е на практика въпрос на живот и смърт. Воят на балканските държави към факторите в Европа трябва да е до небесата.

Ама не само от Сирия са бежанците, вижте колко чернокожи идват в Италия. Ноооо - всички минават под общ знаменател. Там е проблемът, покрай сирийците идват какви ли не. Да, неспокойни са им държавите, да, глад и куршуми. Ама не може с едната емиграция да се реши проблемът. Трябва да се почне от причината, а не от следствието. Каква полза има от мерки против бежанци или пък за тяхното изхранване и настаняване, като трябва да се търси изход от конфликтите, които са ги прогонили? Може да съм параноик, но ми се струва, че цялата тази вълна не е спонтанна. После един голям брат ще предложи помощ на Европа и ще си оправи икономиката. А дано да греша, ама надали.

Този Манфред Вебер не знае ли, че гражданите на Косово пътуват в ЕС с визи първо и второ ЕС е обещал премахване на визовият режим като усилено им помага да изпълнят необходимите за това условия. Под помага разбирайте и финансира! Глупак...

То Балканите ги броят за сметището на Европа, що да не построят не за 400000, ами за 4000000, та и за повече. А защо и цяла Африка да не вземе да се прехвърли тука , пък и част от Азия... Някой да може да им попречи, някой да ИСКА да им попречи?!

Сърбите пуснаха само 50 000 албански бежанци, които след 50 години станаха 500 000 и им разказаха играта. Явно обичат да експериментират, но е ясно какво ще последва след 20 г.

"Основната причина за депортирането на хората от балканските страни е фактът, че държавите им се смятат за сигурни места, където няма политическо преследване." След като германците постъпват по този начин, значи и ние можем по същия начин да връщаме емигрантите на Турция

Най-добре ще е този "град" да се построи в Косово в близост за американската база.

АМЕРИКАНСКИ АГЕНТИ УПРАВЯВАТ И В СЪРБИЯ ... ИЗГРАЖДАНЕ НА ЛАГЕРА ЮЖНА СЪРБИЯ - ТВА Е ГРАНИЦАТА С БОСНЯ И БЪЛГАРСКИТЕ ПОКРАЙНИНИ .... КОЙ ИМА СМЕТКА ТАМ ДА СЕ НАСТАНЯТ 400 000 МЮСЛИМАНИ ????

Добре, г-н Вебер, върнете визовия режим за европейските държави Косово и Сърбия, обаче отговорете НА КАКВО ОСНОВАНИЕ пускате араби и негри откъде ли не извън Европа - в Германия?!?! Как ще обясните този парадокс на собствения си народ, пък и на останалите граждани на ЕС?!?

SS317885

тия бая ще се облажат с пари от Брюксел :) хитри са сърбите

въпросченце, всъщност няколко: 1. този град как ще се издържа 2. как и дали ще се събират местни данъци и такси 3. как ще се управлява селището 4. как ще се предоставят услуги като здравеопазване и боклукоизвозване предлоположение: не са предложени действащи механизми и данъкоплатците на централно и местно ниво ще понесат този товар, след което някои орки ще зайнат, че са органичавани и неприобщавани, което обезсмисля предложението като популистко.

Абе не четеш ли, тикво, сърбите предлагат да изградят такъв лагер, ако Брюксел (ЕС) им даде пари за строежа и финансира текущите разходи, т.е. нетно искат да са на + хитрите сръби.

или сте амеба, или не знам с какво мислите. давали пари за строежа и готово. а стратегическите разходи и пасиви, тях какво. как ще функционира това селище, давате ли си сметка. явно не. ако беше далавера, щяха да напират да се построи до франкфурт, за да е близо до ЕЦБ, федералните поданици.

Брюксел ще финансира, но докога?Не казват, лагера ще е временен или постоянен. Предвиждат 400хил., но със сигурност населението ще нарасне страховито, и тогава? Ще излизат ли навън да се мотаят безцелно, или ще бъдат затворени?

Как може да са толкова недалновидни, да не разбират, кого си вкарват в страната.

като са толкова нещастни, бедни и горки, което си е - що раждат, що раждат толкова несретници. Ами щото са тъпи и прости. Коблкото по-прост чомвек - едното занимание му е това - да прави деца, а други да ги гледат. Дошуш като циганята у нас. Нас трябва да изключат от всякакви квоти - ние си имаме достатъчно главобол с циганите.

А, дано да гопостроят по-близо до Лондон този град.

Ако не ги спрем, ще се изнесат с милиони в Европа.И после какво ще правим?

Все повече си мисля, че това е идеята на някои глави в Брюксел...