17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такива идиоти ме изпреварват постоянно при насрещно движение и карат с поне 30-40 км над разрешените 90. Свиркат ти, не спазват дистанция, псуват те, ако караш по правилата. Сега кой ще му гледа децата на тоя безсмъртен селски гъзар?

Всеки прави грешки, но както в повечето случаи тук са се натрупали няколко наведнъж. Джиповете веднъж като им чукнеш задницата някъде и почват да се въртят. То и кола да беше сигурно пак щеше да стане нещо подобно. Дали гаменски е карал шофьора не бих посмял да предположа или пък да давам оценки. Всеки в един или в друг момент от живота си е карал с несъобразена скорост. Тези, които смятат, че на тях никога не им се е случвало са най-опасните шофьори. Това, че сте имали късмета да оцелеете след глупостите си не значи, че сте по-добри, а че не ви е дошло времето. Нелепото тук е, че видимо коланите биха ги спасили. Мир на праха им.

Хора аз съм от Габрово и видях този джип на светофара !! И ся виждам чеса загинали :(( лека им пръст .. затова мразя колите щот си в калъп.. много тъжно !! Който бърза далеч не стига

Бог да прости и двамата тези хора имат дечица никой не е застрахован от нищо .Те имат близки които четат Коментарите а тях ги Боли много Бог да прости и двамата светла им памет.

скорост. 1.Чужда кола ,собственост на фирма ,се кара винаги не по правилата. /За чужда жена ,някои внимаваме /. 2.Хубави гуми, не са били първите по този път, та само те да се обърнат. 3.Лизгавицата е в началото на валежа ,до като се измие праха по пътя. 4.Има правила за влизане и излизане в и от завой,при предно или задно предаване. 5.Без колани !!!!!!!!!!! Моля !!!!!!! 6.Имат 2 деца ,поне заради тях, трябвало... Ама, вж.т.1.

Светла им памет! Нямам думи! Характерен случай, при който коланите щяха да ги спасят. Джиповете са по-нестабилни на завой от леките коли, не им виждам предимствата.

Млади хора да загинат нелепо, оставайки дечица сираци... Бог да ги прости! А тази фирма за бързи кредити, както и много други подобни фирми грабители, която е погребала хиляди нещастници, дали дега ще се погрижи за сираците? Дали...

Какво им е виновна фирмата бе тъпунгер

Без колани, без маски, без дисциплина ... Нали всичко е конспирация, другари?

Когато някой убие или ограби получаваме инициали. Тук имаме имена и снимка! Защо така?!? Мирогледа ни е напълно изкривен. А журналистиката е част от живота, която е редно да върши добро! Но не! Колкото по-грозно е случилото се толкова по-добре. А когато има кражба или убийство, от новината ТРЯБВА да лъха нотка на безсилие и липса на справедливост. До къде я докараХТЕ, драги псевдо-журналисти? Смятате ли, че това е нормално и спомага за едно по-здраво общество? Единственото положително, което сте направили е, че съобщавате, че са били без колани. Така, надявам се, всички, които дърпат дявола за опашката ще си помислят. Защото шанса да се запали автомобил след катастрофа е много по-малък от това да изхвърчиш без колан. Ако колана отнема един живот(защото не си изхвърчал от горящ автомобил), то спасява 10. Защото завъртане и удар в препятствие много често води до изхвърчане на хората. А удар в земята с 60 километра в час е все едно да паднеш от третия етаж. Хора, мислете - не следвайте съдбата на тези млади хора! Съболезнования на близките, успех на децата и дано да останат без дългосрочни травми.

"Най-вероятната причина е несъобразена скорост." + лоша пътна настилка. Ако поне 1 % от средствата потрошени за КОВИД–19 се бяха използвали за подобряване качеството на пътната настилка, жертвите на АТП нямаше да са по-големи от набедените за жертви на КОВИД-19.

Цял живот страдание.

Как без колани бе хора!Вие луди ли сте! Това българина няма никаква култура нито на пътя,нито никъде.28 годишни са точно от това поколение....дето акъл неможеш да им налееш в главите. Жалко за децата!

То и с Ковид19 е същото - бабаитлъци. Ти ли ще ми кажеш на мен? И ей го резултатът.

Да ,,летиш,, без мисъл за децата си е голяма работа!

Не карайте без предпазни колани, особено ако имате деца. Толкова е просто. Аз също имам джип и знам че не е за високи скорости. Пътищата ни също. Вижда се обратният вираж с просто око. Подценили са го и толкоз. Никой няма да го оправи, и ще станат още катастрофи. Сега кой ще им гледа дечицата, които с нищо не са виновни? А дали жената не е трябвало да протестира че мъжа и кара бързо?

Те обикновено са от едно тесто - познавам такива двойки - мъжът каже едно, жената продължи с още 10... жалко за децата. Убеден съм, че ако са имали колани, щяха да се разминат с най-много счупена ключица. Но на голяма част от българите никой не може да им даде наклон на оная работа, дори да има доказателства, че слагането на колана спасява живот... те винаги ще ти изкарат от 9 кладенеца вода, че еди-кой-си им казал, че на шурея на техен далечен съученик, на леля му 10-ти братовчед загинал, защото не могъл да си откопчее колана...

Селяндури с джип. Ако са на по 28, да ги броим 8г шоф.стаж по 300 дни шофиране и в задачката се пита, колко пъти са нарушили правилата за движение през краткия си живот? Аз залагам на 83002=4800. Да кажем 5000. Колко гряха са им се натрупали, колко риск са поели, накрая бармана отгоре им е пуснал сметката!

Който кара без колан заслужава да умре. Ако някой се сърди, да си припомни колко пъти е казвал, че за всеки има Видовден!

Хубава, назидателна смърт. Представете си възпитанието, което са дали на голямото си дете.

Мокър път, висока скорост, колани-няма, ами Дарвин в действие, жалко за децата, дано имат баби и дядовци да ги гледат.

Мир на праха им! Но повечето хора мислят, че лоши неща се случват само на другите, а пък те са застраховани. За къде бързат, без колани? Не искам да обобщавам, но много от нашите сънародници се мислят за голямата работа, несъобразяващи се със закони и някой друг.

Ужасна случка, оставят малки невинни дечица. Дано има кой да поеме децата. Фирмата за бързи кредити носи със себе си прокобата на хилядите проклятия.

Много тъжно ..многоо..за дечицата

Знаете ли как се губи контрол на Нисан Навара? Ами никак! Вижте гумите какви валяци са!! Такива бели стават когато в колата са двама млади хора - правеща фелацио жена (и двамата са без колани) и накрая - еякулация на мъжа, загуба на ориентация, екстрено натискане педала на газта и удар....! Жалко за дечицата! Бог да ги прости загиналите!

Какви валяаци те гонят, каква стабилност. Тази мега стабилна навара с нейните валяци е не повече от една обикновена каруца с един обикновен каруцар зад волана. Само като разбереш, че са били без колани, пътят мокър и т.н. работата е ясна - груба селска проява с летален изход за двамата. Някои си мислят, че като е жип хеле пък служебен се кара само с педала на газта докрай. Жалко за децата им.

Никак, а? Ти не знаеш по кой свят ходиш!

Вие дето ходите по Луната си знаете вашето...

Много лесно се губи контрол, ако не си жнимателен със педала на газта, мощен мотор лека задна ос, ниско сцепление и пъка на мокър път, за нула си се врътнал. Ама в демократичните училища тези неща като физични закони и т.н. не се изучавта вече...

Ujasni komentari ot putleristi I razni drugi cherveni bokluci.

За съжаление джипките се обръщати не се връщат. а понякога по няколко пъти се търкалят. Закони на физиката, но да гледаш от високо понякога си е прокоба. Няма стабилен джип. Бог толкова им е дал на хорицата, но щом са били от бързи кредити, значи има какво да са оставили

Шофирайте внимателно и винаги с предпазен колан (който е задължителен за всички в автомобила), бъдете предпазливи, съобразявайте се с пътната обстановка, поддържайте автмобила в изправност, не се поддавайте на провокации на пътя, и най-вече мислете за вашите семейства и близки, не си оставяйте децата сираци! За съжаление, в България няма информационна кампания, макар че страната е на първо място по смъртност в света и има огромен брой жертви по пътищата! В Астралия например има такава от повече от 10 години, където се излъчват клипове, които показват какво и как се случва при определено ПТП и скорост.

В големи фирми на запад със служебни коли има обучителни практики , може да видиш какво е да се удариш челно при различни скорости. Аз пробвах при 30 км/ч , и ........ не бих опитал при повече!

Тука всеки втори тарикат си мисли че на него никога няма да му се случи и коланите са за балъците. Ето на сега...

Децата остават сираци! Трагедия!

НЕ Е ПО-ДОБРЕ ? ПРИ ТАКИВА РОДИТЕЛИ? Може би това е шанс за децата“

Какво толкова лошо са направили, та да е по добре де ата да са сираци

Тези бързи кредити трябва да се забранят незабавно.

Ама те кредитите са бързи, за автомобилите нищо не пише.

Бързите кредити могат да се забранят, но простотията няма как

Бог да ги прости, моите съболезнования на всички близки, Бог да пази дечицата им и да им помага.

Деба Бога малоумен деба... Оставил децата сираци, пък после да им помага? Що не го туриш на твоя Бог за това, че претрепа двама млади бе?

"Бог помага, но в кошара не вкарва!"

Малоумник кой е виновен, че са без колани и кара с несъобразена скорост? Бог ли? Тъпо сатанинско изчадие

и децата им трябва да си заминават

Може да си такъв идиот да искаш смъртта на невинни деца?

ДА

На такъв и сто тояги на голо са малко

ДА СИ НАПРАВИМ СРЕЩА И ДА ОБСЪДИМ ВЪПРОСА ? АКО ТИ СТИСКА РАЗБИРА СЕ....

Простаци, нагълтали се от бързи кредити и мислещи се за безсмъртни.

който тегли 1000 лева, за да връща 2, 3, 5000? и то за да търка талончетата или да си купи нещо, което не може да си позволи?

Били са прокълнати от десетките или стотици жертви на робията наречена бързи кредити.

Тези двамата са намерили каквото са си търсели. Просто са объркали са превозните средства и е цял късмет че не са загинали други, невинни. Мястото им е било в каруцата и на село, не на градски път и в пикап.

Това е пикап, а не джип. Нищо общо нямат двете неща! Лека задница, поднася лесно като е празен. Жалко за младите хора!

Не само това, това е Нисан Навара ес ю ви, или СУВ! НЕ Е ДЖИП! Нисан и Джип са две марки, които нямат нищо общо. Ганювски измислици, на които в Европа и по света се смеят!

световен феномен е, марката на един продукт да се използва за описание на всички подобни продукти, дори от други марки :) но ганя ганювски комплексарчето на мама требе да изпъкне с плиткоумното си знание :)

Ганю все знае много, благодаря че ни каза какво си научил! но да беше научил кога наименования (имена, марки и други) преминават в нарицателни. Преди мнооогоо години вече е станало, но продължаваш да предлагаш новооткритата топла вода, нали?

Не знам защо много народ си въобразява, че като кара джип, все едно кара танк - няма начин да катастрофира. Всъщност знам защо - липса на мозъчна дейност. Жалко за децата, но простотията на пътя се заплаща скъпо.

Лоша работа. Да почиват в мир душичките.

колата коя чалга дзвезда е звучала?

Не само е звучала, а са я гледали да се кълчи гола на пилон. Но не била звезда, а обикновена чалгарка. И тая чалга не-звезда е била майка ти.

ми го лапни, смет....

новата дума- самокатастрофирал

всеки ден по пътя има малоумници, жалко е че дори като имат деца си остават малоумници

Докато не се разбере,че законите трябва да се спазват-визирам коланите в колите,ограниченията по пътищата,дисциплината-все ще е така.Ганьо закони не познава,той е велик!

Българинът разбира САМО ...1. кога му бръкнеш в джоба и 2. Кога легне болен на легло

Заради 2 колана, 2 деца със съсипан живот. За тях ми е най - криво. Детето на 2 даже не знае какво е предпазен кола, ама няма да има мама и тате. Хора мислете малко като се качвате в колите. Не всички ситулации нещата зависят от нас, но поне каквото зависи го правете!!!

Не разбирам, защо в тази и подобни ситуации се търсят някакви глупови оправдания и се "закачват" някакви "ако" , и се търсят всевъзможни причини като всички отлично знаят ,че причината е прекалено високата скорост. За съжаление това е! Всички са като полудели с това сякаш са безсмъртни!

Е? Без колани, мокра настилка, несъобразена скорост, жип служебен, кога да се разплача???

Жалко за младите хора . Бог да ги прости !Още по- жалко за дечицата . Това са резултатите от целенасоченото десетилетия опростачване , затъпяване и оскотяване на нацията . Чалга , мутренско поведение и липса на всякакъв морал с основни ценности в българското общество . Е как да стане . Бързи кредити , бързо и несъобразено шофиране и чалга това описват ставащото в Бг през последните десетилетия ...

на славун кучиндолски, с чието шоу често започваше часът по БЕЛ в 91 НЕГ, там до посирано 20

Welcome

така е, като не ме слушате.

всички пътища в БГ са правени преди столетия за каруци с волове (най-много до кон), никой след това не ги преизчислявал (асфалта-боклук е друга тема) - така, че над 10км/ч вече е смъртоностно

Ами като го знаят (щото не познавам човек който да не се оплаква от окаяните ни пътища) защо се засилват като на състезателна писта?

"Каруците" теглени от волове са се наричали "коли" .

Двама идиоти по малко на пътя,това е добре.

И тези са вярвали, че коланите повече хора убиват отколкото спасяват или са се жалвали, че коланите ги душат. Те изобретателите навремето оставили патента отворен да могат всички безплатно да инсталират в колите колани и да намалят смъртността по пътищата ама ние нали най-добре знаем и можем...

Мани ги западняците, бе! Те само простотии измислят - колани,пасивни и активни системи за сигурност и т.н. Българите сме "втори по интелект в света", бе! Ние сме над, отвъд и извън ограниченията.

За съжаление ти е стара информацията. Сигурно в момента сме малко пред африканските австралопитеци.

А некой като се качи на Жип, света стаа негуф... За такива не ми е жал за подобни твари. Жалко за децата, но може би в друго семейство ще ги възпитат не по мутренски.

От къде обаче ще се вземе друго семейство, готово да се нагърби с две де не негови

Когато караме джипарата сме недосегаеми. Да, ама ред за оня свят няма. Човешкият живот е като една запалена свещ... Един слаб повей, и край...