Неутралитет: Сърбия няма да въвежда санкции срещу Русия

Сърбия ще запази неутрална позиция и няма да въведе санкции срещу Русия, заяви сръбският президент Томислав Николич.

Обратно в новината

Коментари - Неутралитет: Сърбия няма да въвежда санкции срещу Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, откога феновете на Лепа Брена и Мирослав Илич взеха да се произнасят по външнополитически въпроси? Айде, надуйте си там плейърите с любимата ви кафанска звукова помия и спрете да дрънкате глупости!

има и едни с дръпнати очички които слушат друга музика но помнят кой им бомбардира посолството в Белград....на 9-ти май маршируваха на Парада заедно с руснаците...нещо да ти говори???

Страх ме е за децата ми, жал ми е за страната ми. Май пак се оказахме на грешната страна

Сърбите имат уникалното право сами да решават за своите действия.Народ с достойнство и гордо вдигната глава.САЩ не посмяха да проведът сухопътна армия в Сърбия.

те помнят кой приземи Стелта:)))

Браво на братята сърби. Да квичат говедата.

Сърбия не е в ЕС така че виенето на краварските прашки е просто един смешен плач (по Ботев). Сърбите могат да си позволят подобна политика, то и без това не е ясно този ЕС дали ще просъществува дълго в този формат.

Кратуно? Може би като руско-съветска измишльотина?

Сърбия е кандидат за Евросъюза, но не на всяка цена и не с всички средства.Това е принципна позиция отчитаща интересите на държавата. Позицията на подлизуркото щеше да бъде да приемат санкциите за да се подмажат на Европа и да ускорят приемането си в Евросъюза. Всъщност едва ли има за къде да бързат. Да погледат малко България и ще им минат мераците. Обърнете внимание какво казва сръбския президент за "Южен поток".Това е позиция на държавника ,а не на навеждача-послушко!

Това е огромна грешка. Сърбия трябва да се включи в санкциите. Трябва всички да противодействаме на руските варвари и убиици.

И Сърбия изобщо какви санкции може да въведе??

От ПСВ сърбите (в измислената конфигурация Югославия)бяха глезеното дете на Европа.Галеното дете на света беше Русия(в самоизмислената формула СССР).Всичко се плаща на този свят.

Неутралитет? Сърбите наистина ли смятат, че хората са толкова глупави. Ако откажат да осъдят агресията, те застават на агресора. Що за неутралитет е това?

Ти определено си много глупав. Бе направо си тъпак някакъв ...

А пък ти пращиш от акъл.Аз ако съм на твоите чорбаджии днеска те оставям без надница.Хем не ти стига акъла да спориш, хем обиждаш.

А агресията на САЩ в Ирак, Афганистан, Сирия, Либия, Виетнам, Никарагуа Сърбия и още 100 кога ще се сетиш да осъдиш. Щото там те не пазеха американци, както пазеше руснаците в донбас и Крим Русия. Американците не правиха референдуми, а пускаха бомби. Тая агресия, кога ще осъдите, вие троловете ?

Явно сърбите имат излишен морал. Морал за продан :)

Безкрайно се радвам, че България успя да използва момента във който руската мечка бе изпаднала в ступор от разрушаването на нерушимия Союз и успяхме да влезем в НАТО и ЕС. В противен случай и ние щяхме да седим в същото блато като сърбите и македонците.

.." Аз ще се боря против чорбаджии и турци..." Христо Ботев На първо място българските чорбаджии, най-големите предатели и гъзолизци на турците.За съжаление те доживяха Освобождението на България.Изпротиха синовете си, също продажници като тях на Запад.Тези тъпанари създадоха консервативната и пр. десни партии. Обърнаха България против Русия и ни вкараха в две национални катастрофи.Същите предатели отново ни вкараха в коалиции против Русия и ни вкараха в трета национална катастрофа.Армия няма, полиция няма, икономика няма, 76% импорт. Колония и фалит! " България е без суверинитет и авторитет.." Ел Паис 24.4.15 г. Прав е Ванче, че нашата младеж пее и играе цигански кючеци и чалгии..

Кого наламосваш бе другарю?Именно русофилите са явните предатели на България.И преди исега.Комунистите продават Бългрските интереси на руски престъпни олигархични структори.

деца, запишете си: стругове+трактори=структори

С политиката да се прави, че не вижда престъпната анексия на Крим и агресията на Русия в Украйна Сърбия сама си избира мястото при страните от третия свят.

Абе ти ходил ли си някога в Сърбия?

Сръбската младеж е патриотично настроена, за разлика от нашата.Днес минах по Сливница край Техникума Ломоносов. Луди цигански чалгии, абитурентки въртят задници.Около половин час. Тръгнали сме да търсим сметка на другите народи, а нашата младеж е вече циганска. Руските младежи 6 часа минаваха като река, около половин милион души и носеха портрети на прадядовци, прабаби и дядовци. Кога български младеж ще вземе доброволно пушка и ще тича да защитава България.За жалост русофобите продадоха и предадоха държавата на 100%.

Явно познаваш Русия само от телевизора, разлика между нашата младеж и руската няма

,,когато бъдат изпълнени минските споразумения, тогава ще започне отмяната на санкциите, наложени от САЩ и ЕС". Виж ти, САЩ от къде знае какво ще реши ЕС? Време е ЕС да започне да се нарича европейски американски щати /ЕАЩ/.

Каква санкция е на наложила България на Русия? Чибурашкииии???? Матрьошкиииии??? НИКАКВА РАЗБИРА СЕ. ЗАЩО ТОГАВА ПЛЮЕТЕ БЪЛГАРИЯ БЕ НЕБЛАГОДАРНИЦИ???

Ами да ти отговоря - българия се присъедини към всички санкции наложени на Русия от ЕС. В отговор на това Русия наложи ответни санкции. Ефекта е : България е сред страните с най-тежки последици от санкциите на Европейския съюз към Русия. 640 са българските фирми, които изнасят за Русия, оборотът им за 2013 г. е около 740 млн. долара. Износът е главно на медикаменти, машинни елементи и вино. Това са преките загуби.

България подкрепи всички санкции наложени от САЩ и ЕС, т.е. пак САЩ! Ако е х...й да ти го вкара човек, но то е мозък....

Сърбите са гяволи ,просто си правят един търговски хъб ,през тях сега ще минават западните стоки за Русия докато траят санкциите ,това със сигурност е със негласното съгласие на ощетените държави от ЕС и ще докара едни хубави парички на комшиите.

България също можеше да си защити интереса, запазвайки Южен Поток + "мораториум" върху измисленото им ембарго. Ама се иска смели хора а не безгръбначни!

няма страшно като не щът сърбите в ес ще вземем украина и молдова

И Монголия да не забравите

Що бе, какво и е на монголците? Сто пъти са по-читави от блядовете!

Какво значи"неутралитиет"?Неутрален можеш да бъдеш когато има две воюващи ствани.Тук агресия имаме!И агресията трябва категорично да се осъжда и отхвърля с възможните средства.Сърбия не е член на ЕС и от нея нищо не може да се иска,но тя с това си поведение НЯМА място в модерна Европа.

модерна европа ??? аххх просълзих се от умиление

Няма място в ЕС, защото сърбите не са гъзолизци ли? Евала на тях - гледат си собствения интерес !!!

Шило

Все си мисля, че скоро ще си промениш мнението. Тези совалки и на Меркел и на Кери не са случайни. Пък нега сърбите си решават съдбата.

Шило

Но като се замисля, наистина думата "Неутралитет" не е подходяща в случая. Това пък, Дир си знаят що са го написали.

"неутралитет"означава вкарване на политика.Политика при едно противостоене в което те не са стграна.Мисля че това е грешка.Ако са хитри -говорят за икономически интереси и край!Да не опитват блъфове защото са много малки и уязвими.

А в модерна Европа задължително ли е мъже да приличат на Кончита? Или ще ни разрешат на нас, като на диваци двуполови бракове? Кой каза че Европа в момента е въобще образец на каквото и да било. Особенно цинично непрекъснато споменаване на г-н Плевенлиев за европейски ценности. Значи ли това ,че наши деди и баби нямаха ценностна система? Интересно,че тогава без Европа хората бяха по добри ,по честни, по отзивчиви. Е имаха той недистатък че мъжете носеха панталони и хранеха семейство, а жине са раждали деца от свои мъже и ги възпитавали. Сега модерна европа смята че това е диващина

Кърши снага , истински руснак.ХАХАХАХАХА.

Добре де уважаема, при цялата ти омраза към ЕС, наистина не разбирам, какво правиш още в България?

В Европа е така.А у вас също има хомосексуалност,алкохолизъм,наркомания,демагогия.Агресия спрямо независима страна.Агресия и налага.не на санкции срещу собственият си народ.

още едно доказателство за праволинейната политика на сърбите - как да не ги бомбардират американците, като сърбина е единствения достоен балканец, който не се върти като пумпал около себе си и си търси различни господари. Да помните Сърбия да е била с Америка или с Германия??????? Когато и да било?????Сърбите направиха Югославия и я изведоха на международната сцена, затова и я затриха с бомби, щото иначе не става, сърбина е жилав, а ние се затрихме от слугинаж, лакомия и простотия. Пък вие си цитирайте брутните продукти, ама нас въобще не ни броят, освен да ни обяснят колко сме лош матрял - представяте ли си сърбин да се изкаже така за сърбите; аз - не.

Сърбия не но Югославия в лицето на Тито би шута на Сталин и се обърна към запада като първата им стъпка бе да си въоръжи армията с най-модерното западно оръжие след края на ВСВ. След това последва индустриализация с изцяло западна техника и отвориха границите си за желаещите да работят на запад. Когато в средата на 90те средната заплата в България беше 195лв. в бивша Югославия се равняваше на 1200 ДМ.

Е, доживяхме да има страни в Европа, които са по-зле от нас :)

Те не сa лизaчи нa крaвaрски .....кaто нaс ,не сa жaлки неблaгодaрници и слугинaж кaто нaс ,те сa нaрод достоен зa увaжение !

Шило

Кои са те?

Няма да въвежда санкции срещу Русия.Но като влезе в ЕС ще се съобразява с политиката ни.Освен това фирмите близки до Кремъл които правят реекспорта на, ,полските ябълки"го правят именно през Сърбия.А за износа ни на, ,перец"през бай Тошово време нямаме никакъв кабаат.ТЕ руските мафиоти ни отрязаха.А и като си спомня пехливанските времена.Хипер инфлацията.Тричленките дето развалиха текезесетата за да могат да зааграбят земята и ощеи още , ,номера на комунодс мафията.Явно под надзора и контрола на големия брат от Ррусия.Няма за какво да се обвиняваме ние Българският Народ.Комунистите и дс са виновни за пропадането на пазара на Българси, ,перец"в Русия!

Шило

Дрън-дрън. Що не се опитате да си спомните кой беше на власт тогава в Русия и какво беше нейното дередже? Та те вървяха здраво към пропастта, какво вмешателство в друга държава са могли да имат? Точно нашенците си ни обраха и разбиха всичко. Да не си търсим оправдания. Мутрите ги имаше, щото се допусна, фараоните се появиха, щото българина беше лаком за бързо забогатяване без да мисли на каква цена. От дивото противопоставяне загубихме обикновенните хора, щото се прокараха и приеха такива закони, които просто узакониха грабежа. Много може да се пише, ама....

Мутрите и кредитните милионер си бяха предварително планирани, "прехода" бе предварително планиран, "опозицията" и тя

На власт в разпадащото се сесесе ре бяха ка ге бе.В България бяха на власт комунистите от Де Се.Те крадяхаи убиваха безнаказано И още го правят.Продадоха или по скоро дадоха на руски престъпници от ръководните престъпни групи най хубавите и атрактивни предприятия и ги съсипаха.Вср комунисти.Престъпници и птедатели на България.

е толкова вярно, колкото е вярно, че Ран и Ът са марксисти-ленинисти!

Пусна 350 000 руснаци да си купят жилища , същевременно допусна всички руски фирми да работят на наша територия. Единствената руска стока руската водка се шири във всички родни магазини . Къде са санкциите, чибурашки? Отговорете, мурзилки ?

и нaродa,който те есвободил от 5,вековното турско робство е супер нaглост и неблaгодaрност,и то зa кaкво,- зa дa угодим нa рaзбойниците крaвaри ,дето нищо не ни свързвa с тях,a бе я у лево !

голямо джудже този Путин - верно руското джудже - най-голямото джудже в света.

Разменяме джудже като Путин за гигант като Боко Тъпото!!!

Сега сигурно сърбите ни псуват, че сме такива подлоги на ЕС и САЩ и рухна проекта Южен Поток. Прави бяха руснаците. Ние не сме независима държава.

Защо нас да псуват!!! Да не би ние да го спряхме ЮП. ??? Да си псуват руснаците!!!

Какво ме грее руските и сръбските сметки без кръчмар.

Шило

Кой е кръчмаря?

Хора, по-спокойно с изводите. Сърбите просто са решили да се възползват от това, че не са обвързани с ЕС и НАТО, и да получат малко аванта. Това не значи, че Сърбия се е отказала от кандидатурата си за ЕС. И на тези, които правят големи обобщения от тази новина и твърдят, че Сърбия води по-правилна политика от България, ето малко статистика за резултатите от водената политика: -Брутен вътрешен продукт за 2014 г.: Сърбия 43 866 млн. щ. д., България 55 837 млн. щ. д.; -Брутен вътрешен продукт на глава от населението за 2014 г.: Сърбия 6 123 щ. д., България 7 752 щ. д.; -Брутен вътрешен продукт на глава от населението за 2014 г. по паритетна покупателната способност: Сърбия 13 329 щ. д., България 17 860 щ. д.

Тъп коментар - да сравняваш икономиката на рухнала от война страна с тази на кърлежа за еврофондове България е просто смешно, че и да го даваш за пример за "правилни политики".

Войната беше преди 16 г. и е най-малката причина за днешните резултати на Сърбия, а и самата война е еманация на водената политика. Ако България е кърлежът на еврофондовете, то Сърбия е кърлежът на санкциите срещу Русия.

Знаем е тази статистика. И тя не означава много. Все едно за живот да ти трябват 1000лв, ти да имаш 100лв а аз 130лв и да се пиша по богат и по умен. Но си пропуснал и една друга. Че разликата между имащите и нямащите в Сърбия е МНОГО по малко от тази в БГ!

Ьовиги, съгласен съм с примера ти. Глупаво е да се твърди, че със 130 лв. се живее същестерно по-добре отколкото със 100 лв. Ама в този форум е пълно с такива, които хвалейки Сърбия и плюейки България, твърдят нещо още по-глупаво че със 100 лв. се живее по-добре отколкото със 130 лв.

това автоматично означава 5 години отсрочка за членството на сърбетата в ЕС.

Лошо няма изнасят за РФ без квоти и ограничения. В ЕС няма да могат да го правят. А и пред очите им е примерът за украинската "съксес стори"....

те без товa ще се откaжaт,зa кокво им е дa стaвaт слугинaж кaто нaс !

Сърбите си плетат кошничката, ние я разплитаме...

Отдавна е разплетена..са от конците й си плетеме бесилото...

Тук някой оплакват сърбите ,че няма да влезнат в ЕС ,сега да направят справка колко по-добре е Сърбия от нас и Румъния които сме от толкова години в ЕС и НАТО ,като не пропуснат да отбележат ,че десет години бяха във война.

сърбетата бяха по-добре от нас по соц време, понеже не бяха толкова зависими от кремъл. Сега са по-мизерни! Не случайно, доста българи ходят на евтини ресторанти в Сърбия за уикендите. Там цените са много ниски, заплатите вече са по-малки. Ама трябва човек да отиде и да види. То се познава по хората, по автомобилите, по магазините...

Значи Сърбия няма да спира РЕЕКСПОРТА на полски ябълки за Москва. Те това е!

Отново Сърбите показаха повече гръбнак от нас. По некога се чудим как въобще сме ги били по воините...

чудно, нали? А във всички конфликти със Сърбия, Русия им е помагала, с каквото може.

Сърбите да вземат да поискат от Русия да им "върне" етнически и исторически принадлежащата им област Вардарска Македония, както направи това преди 102 години.

е ся сърбите ако им щукне да ни нападнат както през 1885 всичките форумни мурзилки ще се запишат доброволци в Белград

българският народ се е намира под чуждо робство и не е можел да се организира на собствена територия за национално освободителни борби, най-будните му синове винаги са преминавали школовка през борбите на съседните народи.

Уважавам сърбите! Един народ в лицето на политическите му лидери трябва да има последователна позиция. Да се въртиш като ветропоказател е меко казано жалко. Не бива да се отхвърлят лекомислено старите връзки и приятелства, още повече тези с исторически корени. Българи, сърби, руснаци, гърци, румънци - всички нас ни свързва Православието и винаги ще се чувстваме близки, въпреки еднодневките, които са на власт.

Обсъждаме настървено Сърбия и Гърция, които винаги са били победители, а ние победени.Добре ,че Тито по молба на Г.Димитров се отказа от репарациите.Но на гърците плащахме помчти до 80-та година. Най-големите предатели на Балканите сме ние българите.Ние, в лицето на Фердинанд продадохме Македония.Той извърши най-голямато престъпление срещу България, Междусъюзническата война.Ние нападаме Гърция и Сърбия.Факт, който ни смачка и ни ликвидираха армията и пр. и пр.Колко репарации платихме на Англриа, Франция и САЩ? Знаете ли ?Сегашните ни приятели???!

Ванче,опонтите ти са наср...и,-дива Балкания!никой не мисли реално,-IQ им бай-ганьовско!

Религиите само разделят. То самата църква е разделена...пък ти къде отиде! Да не говорим колко войни са се водили между изброените от теб православни държави. Големи връзки, голямо православие....тра-ла-ла.

Това, че си атеист, си е лично твой проблем.

Наистина най-големите предатели на България сте вие!Комунисти и атакисти!

Ало,патриоте,что не си запалил свещичката на гроба на Борис в Рилски монастир?Нали този МОНАРХ е гледал да запази България от нападките на Хитлер.Подписал каолиция,даде на фашистите логистичните услуги!Где сега той благодарен народ на България?

Паля МУ свещичка на Цар Борис разбира се!Германците построиха в България пътища,електроцентрали и язовири.България ако не беше комунистическият преврат щешеда се размине с най малко жертви.Спасихме си и евреите.А вас Хитлер с помоща на Сталин инеговите неприкопсани и некадърни маршали и генерали ви изтребиха 1/3 от населението.Кой знае още колко щяха да загинат от глад ако не бяха американските,,тушонки" и камиони и самолети за да можете да имате що годе някаква логистика.

А от руска страна заявиха на Кери, че въпросът за санкциите не е на дневен ред за Кремъл и няма да бъде обсъждан.

Сръбската войска много е силна. Свалиха хамериканския стелт, оня ден улучиха и кораба Прогрес- много нависоко им стигат ракетите

За сърбите не знам, виж КНР е друга бира...

Забрави за совалките да споменеш-2 броя!

България. Времето, когато безценните Хали се подариха, пардон, продадоха за 4,000 долари. Идва кмета на Москва Лужков на гости на усмихнатият крадец Софиянски. Той му с оплаква от безработицата. Лужков казва-цяла България да работи денонощно, не може да задоволи нуждите само на Москва. Кой ви изгони от Русия? Софиянски мълчи. А зад гърба му коварно наднича портрета да драгият крадец- драгалевският. . Уточнявам още веднаж. Приятно ми е да споделя с вас, това,у което може би не знаете. А би трябвало. Но аз не съм трол и имам работа. Хев а найс дей.

А Сърбия и НЕ СЕ НАТИСКА,-те ще го карат по-друго.От кво ще се страхуват и да коленичат?Отгремяли са бомбите,-кво има още за по зле?Булгариктан си преправи пътя като просяк в Европа!като просяк!

Сърбите имат чуство за патриотизъм, гордост и национален- общодържавен интерес!!! Бат Боко Тиквата и Роско Меката китка имат само едно чуство-за личен интерес!! Всеки път когато Кери и Маккейн дойдат в БГ и наредят какво да прави Боко и какъв курс да следва България...ЮКакво мислите че става а?! Сметките на Боко и Меката китка на Кайманите, се попълват с няколко милиона зелени хартийки!!!

платени тролове се задоволяват с няколко цента:) Колко скромно:)

Яд ли те е, че сърбите са по-големи мазници на газопутин? Нека те е яд! Така е било, така е и така ще бъде Емигрирай в Сърбия Ти ще си вторият след мустакатият банкер

Моят малък принос, по въпроса с разните там ембарга и забрани, които вкараха конкурентите ни в нашата пазарна ниша в Русия. Място - Бруклин, Ню Йорк. Главната улица на руският квартал Брайтън Бийч. Чета надпис над магазин с наши букви. КНИГИ. Няма как-влизам. А там продават и мексикански зеленчукови консерви. Независимо от това, под тях пише Болгарский перец. Защо, питам аз-това не е българско. Продавачката отговаря с мек, московски акцент. Няма значение. За нашите клиенти, това си остава БОЛГАРСКИЙ ПЕРЕЦ. И ние под натиска на чужда сила, напуснахме нашият традиционен пазар. Коментара си го прави всеки за себе си.

абе интригант що не посочиш колко са акцизите и митата за българските стоки спрямо тези на другите страни и това не е от вчера. баси кретена.

Ние сме членове на НАТО, следователно противник на Русия.Ти бе ахмак искаш импортните такси за продажба на наши стоки в Русия да бъдат като на руски приятел.Няма да стане, защото ние сме руски предател.Дй изкупува стоките ЕС.Но не иска, а? Защо ли ? Нали са ни приятели? Айде гит в юса кенефа и си похапвай фъшкийки, тъпунгерейшън!

традиционият ни пазар е била Европа мой човек, преди червената армия да ни окупира. Европа и Америка- Алеко Константинов праща Ганю балкански на световното изложение в Чикаго, не в парцалес маала в Русия

Червената армия не е окупирала България. Ако я беше окупирала нямаше да имаме армия.Прочети малко повече за английската колониална политика.Ако не беше Сталин, Чърчил щеше да отцепи половин Българлия и да я даде на Гърция и Югославия.Членове на антифашистката коалиция.А ние бяхме член на фашастката коалиция.Нали така ? От 1933 г. всички селскостопански продукти отиваха за немскатае армия.Тук не оставаше нищо.Затова и народът ни каза:ДОЙЧО ЛАПА А ГАНЬО ЗЯПА. До 9 Септември нито едно село нямаше канал и не беше виждало вода лайно да бута.Гащи нямаха. При комунизма България изнасяше в пъти повече продукция за Европа, Канада и САЩ.Защо ли ?

Това не отхвърля по никой начин възможността да останем близки с Русия и да поддържаме добри икономически, търговски и културни връзки с тази огромна страна.

И коя е тази чужда сила, какъв бе този натиск за да не си продаваш чушките на руския пазар? То на нашия пазар не можеш за цяр да намериш една чушка....ти намеси пак световната политика....Явно голяма конспирация и усилия е било за да се изпълни пъкления план за спирането на износа на БЪЛГАРСКИЯ ПИПЕР за Москва!

А аз в Москва видях Македонск фирма да продава буркан с "Болгарски перец" !!!

е крайно време да се определи накъде ще върви - на запад или изток, защото в последните 25 години само разпад и надолу, да гледа да запази поне Войводина, защото следващата стъпка ще е да се раздроби на санджаци, а това не е добре за съседите й.

Шило

Извинете, кога за последно сте бил в Сърбия?

Прав си, великите сърби населяват само около 50 хил кв. км от територията на сегашната република Сърбия, останалото е на унгарците от Войводина и на албанците от Санджак, както и западните покрайнини са български... така, че като извадим тези територии, май за сърбите не остава почти нищо... За какви санкции на Москва тогава говорим... Без Русия, Сърбия може да закъса много бързо...

ЧЕТА И СЕ УВЕРЯВАМ - БЪЛГАРИЯ Е ДЪРЖАВА ОТ ИДИОТИ!

платените с руски пари са даже още по зле от идиоти.Направо са за оплакване

Абе тоя май още се е смалил...

Че къде повече от това?

На изчезване е...

гоу ауей:)

По отношение на Македония сърбите казват: "Йебем ти државу, койой запад йе Албания!". Сега казат същото и за нас с Македония. И имат право да го казват - след поредица от граждански войни и натовска агресия, къде са днес сърбите, къде сме ние с изутите гащи и насрания задник?! Ругаем Русия и Путин заради настоящия ни хал и градим паметници на краварите за благодарност, че през войната сринаха София, а сега и цялата ни страна. О, неразумни юроде!

Едно време в учебниците по история имаше карти и Сърбия беше означена като "мръсни сръбски племена".

изрисувано един голям кенеф:)) Когато ние БЪЛГАРИТЕ СМЕ ИМАЛИ КАМЕННИ ГРАДОВЕ, АНГЛИЧАНИТЕ И ФРАНСЕТАТА СА РИЕЛИ И ЖИВЕЛИ В КОПТОРИ!!!

Аз съм на доста години,но не си спомням такива глупости да е имало в учебниците по история.Да не би това да е по "демократично"време?

сащ та дойде на крака в сочи...?

от женския полк на парада се уплашиха дечко, негрите много се притесниха от фустите

Крачун и Малчо.

Xe-Xe.

А в кой отрасъл Сърбия би могла да наложи санкции на Русия ?

Шило

Хм, питай в Посолството на Сърбия, едва ли тук някой може да ти отговори.

могат да наложат ембарго на износа за русия на джанкови джибри.

Ще ви дам само един пример: автомобилната индустрия. Сърбия изнася за Русия (безмитно!): - гуми Тигар, Трайал, Румагума; - батерии Black Horse; - компоненти от Застава за Лада; - стъкла за автомобили и автобус и т.н. И какво на гореизложеното може да предложи България?

Ние предлагаме да си построите нова берлинска стена и да си стреляте с тснковете у вас

Ние предлагаме да си построите нова берлинска стена и да си стреляте с тснковете у вас

Сърбия още не е член на ЕС и може да си позволи това. А ЕС може да си позволи, да отмени съответно преференции, от които се ползват без да са член на ЕС. Не може да се ползваш от благата на ЕС, а когато трябва да търпиш негативни последици заради обща позиция да си играеш на независим и неутрален. Да не говорим, че редица страни от ЕС всячески прикриват и заобикалят налаганите санкции.

Ако невъвеждането на санкции е неутралитет, то какво би било подкрепа за Русия?

Хахаха русофилите българофоби изпаднаха до там да защитават Сърбия, проксито на Русия на Балканите, чрез което си прожектираше влиянието десетилетия наред, и ни вкара в няколко войни. Ох майко, какви родолюбци са се събрали тук! А за тези, които твърдят, че сме били мекотели, заради позицията ни в НАТО и ЕС само ще напомня, че Румъния се би редом с Русия против нас, но в крайна сметка днес не искат и да чуят за Русия. Аре със здраве, рубладжийски тролчета, плачкайте са русията. Ако не ви понася, хващайте куфара и заминавайте са Москва.

и Обяснява колко хубаво било това че НАТО изби милиони в Югославия,Ирак,Афганистан, Сирия,Либия,Йемен,Сомалия,Египет и къде ли не!!

Ти пълен идиот ли си или само спамиш тук за малко джобни? Ако е второто, поне се постарай да вдигнеш нивото.

Чаушеско още им държи влага, нашите капути за партията и майка си ще продадат