СС на ООН ще гласува санкции срещу Дамаск

Съветът за сигурност на ООН ще гласува проекторезолюция за налагане на санкции на сирийското правителство. Русия ще наложи вето.

Обратно в новината

Коментари - СС на ООН ще гласува санкции срещу Дамаск | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквото и да гласува ООН, все ДЕД..ВИЯ! ООН е шайка от обикновенни разбойници маскирали се под формата на благодетели на ЧОВЕЧЧЕСТВОТО! ХАУ!

"ПРЕКРАСНИ"СА ЕВРО"ЦЕННОСТИТЕ"НА ЗАПАДНАЛИТЕ!!!ГОСПОД СИ ЗНАЕ РАБОТАТА!!!

Значи евро-атлантическите гейски шматки им направиха война а сега и санкции и то за ПРЕДПОЛАГАЕМО използване на хим. оръжие!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Тези санкции, ще бъдат нещо като наказание, затова че най "нагло "(съвместно с Русия), разбиха ислямска държава ! А с какъв труд беше създадена ИД !

Значи, за "ПРЕДПОЛАГАЕМО" употребление на химическо оръжие, както при Садам ще има санкции, а питам кога този СС ще наложи санкции на Турция за окупирането на една трета от Кипър и създаването на Севернокипърска държава? Та за такива санкции три десетилетия са им малко нищо, че фактът е факт! Турция окупира територия на ЕС и няма нищо предполагаемо! А защо няма, ама никаква реакция?

loyola

Да си припомним, че и Садам имаше предполагаемо хим. оръжие и му разсипаха държавата ... Не трябва ли да да си платят за "грешката"?

Демокрацията и борбата за един по-добър, справедлив и мирен свят не знаят почивка!!

"Демокрацията е обществен договор, при който, малка групичка от мерзавци управлява тълпа от идиоти ... " ХАУ

Русия е терористична държава. Каква работа има в ООН. Това е все едно да назначиш педофил на работа в детска градина.

нещо с историята и произхода не си добре!

Зомбито си остава ЗОМБИ , при всякакви обстоятелства! ХАУ!

Налагат им санкции заради "предполагаемо" използване на химическо оръжие?! Ами да им наложат тогава предполагаеми санкции!

Със или без ООН санкций за Сирия ще има. Тръмп лично ще ги наложи с президентски указ.

Ралзиката между ООН и Тръм е малка но същественна. Санкциите наложени от ООН са задължителни от Трумп и Америка пожелателни ;-)

Друже, не се пише "санкций". Залегни зад граматиката, вместо да драскаш във форумите.

кой смята, че такава резолюция ще мине? приемам залози 1:1 000 000...

Да в Куба е супер - свирката е доларче !

ООН - открит подръжник на тероризма. За съвсем релни, доказани нападения с химическо оръжие за терористите нямаше последствия - останаха си "борци за свобода". За мерки срещу законното правителство и слуховете стигат.

А къде беше ООН когато отрепките превземаха град след град в Сирия. Сигурно с цветя и рози е ставало. ООН е една бутафорна и беззъба организация, която става смешна в безсилието и безсмислието си. Да се знае, че това са едни лапачи на пари и нищо друго.

Те тия същите и Ирак нападнаха заради използвани от режима оръжия за масово поразяване. И след 10 години с половин уста признаха, че такова не е имало. Ама от богата страна я направиха свърталище на ислямисти и осмукаха петрола. Същото е и с Либия. Тука целта им не е по- различна- свалят Асад, поставят марионетно правителство, в хаоса осмукват природните богатства. И всички тия благини ги вършат под егидата на демокрацията и с любезното съдействие на ООН. Нали правеха сърцераздирателни репортажи за безпрецедентната хуманитарна катастрофа в Алепо. След като джихадистите бяха разбити, вече никой не се интересува от жителите на града, един ред няма написан, един кашон с помощ не е изпратен и вече никой не го е еня за хората там. Лицемери!

Алепо вече са го отписали и са го заличили от картата.

Между другото, Куба е създала ваксина срещу рака - тествана и безплатна за света. Както каззва Сам във "Властелина на пръстените": Има добро в този свят, за което човек си заслужава да се бори.

Санкциите в Куба си свърщиа работата - Куба стана една от най-бедни страни в света. Тук става дума за война - и то глобална

Това беше преди три дни.

В ООН западът налива от пусто в празно! При това го прави все по-вяло и безидейно, просто по инерция...

Така е! Голям въпрос за някакви беззъби санкции. Асад от санкции няма да се трогне - само бомбардировки могат да го стреснат. В ООН равноправни членове са Северна Корея, Иран, Саудитска Арабия и сродните им режими, а Русия и Китай дори имат право на вето. Нищо градивно не може да се очаква от такава комбинация, смислените решения ще бъдат все по-малко.

страната бавно и мъчително се отърсва от ислямския радикализъм който й наложихте с цената на повсеместна разруха и стотици хиляди човешки жертви и в вместо помощи получава санкции?!? няма ли кой да ви очисти от лицето на земята смард гнъсна? такова лицемерие и човека подлост надали историята е познавала досега!!!

Режимът на Асад (пионка на Иранските аятоласи и Хизбула) с нищо не е по-различен от Ислямска Държава. Зверствата им са сходни. Режимът на Асад е по-вреден защото за разлика от Ислямска Държава лъже, че не извършва зверства и се е окичил с титлата "легитимно правителство на страна членка на ООН". Тази маскировка му позволява да се скрие от белите кръвни тела на цивилизованите държави и резултатът е, че от дипломатичност или криворазбран пацифизъм те си затварят очите за истината. Ние от ЕС и НАТО трябваше да се намесим в Сирия още през 2011-та, но Обама не искаше да си връща нобеловата награда за мир.

Идиотизма е много сериозна форма на заболяване! НЕГРАМОТНОСТТА СЪЩО! ХАУ!

Те така казваха и преди две години, когато се оказа, че химическо оръжие е попаднало в ръцете на ИДИЛ и бързо-бързо заметоха нещата. Кому е нужна тази пушилка? И на бебетата е ясно, че такава резолюция ще мине точно тогава, когато Израел признае Палестина за автономна държава. Предния път САЩ бяха внесли подобна резолюция, защото Асад бил ползвал варелни бомби, които били забранени защото ... защото са евтини за производство и не върви търговията. Войната е гадно нещо и големите производители изнудват всички "клинети" да използват техните играчки с оръжия като ООН. А ООН е просто един инструмент в ръцете на силните за да регулират и потискат развиващите се - било то с въглеродни емисии или прекъсване на историческият им растеж. И това го правят най-големите сатрапи, тези използвали оръжия за масово поразяване и избили и инвалидизирали стотици хиляди хора с него в Хирошима и Нагасаки и тези, които са заточвали собственото си население в ГУЛААГ. В историята надали е имало време, в което повече от всякога правото да е на страната на силния а справедливостта да е натикана в ъгъла.А на нормалния човек му остава само надеждата ...

машала инженерче ! ..

Инженерчето е като "добрата крава , дето дава много мляко, ама накрая го ритне".... Всичко е вярно което е написал, браво, но до: ГУЛАГ. Абе момче. Какво знаеш ти за голаг? Написал някъкъв си купен предател нещо, получил даже Нобелова награда. Замисли се кой му я уреди тази награда, ами те и Бил Клинтън предлагаха, Обонго и сие. Ами ти нали точно тях обвиняваш и то справедливо. Моля те, не се пиши толкова модерен, остави ги братушките от тридесетте години на миналия век, спокойно да им гният кокалите. Мигар сега , ако има народна воля, Белене не би се напълнил с предатели и пладнешки разбойници и крадци?

Няма никакъв смисъл да се публикуват такива fake news след като резолюцията няма да бъде приета. Единственото интересно нещо в случая е как ще гласува Китай.

Най-вероятно ще се въздържи, след като е ясно, че Русия така или иначе ще я блокира. Поне такъв им е стилът.

ООН ще бъде закрито като ненужна организация през 2022 г. след атаката на НАСА.

МНОГО ПО-РАНО, ОБЕЩАВАМ!

Против кого е химическото оръжие - против ИДИЛ. Защо тогава реват западняците като настъпани по мазола? Да унищожат ИДИЛ и тогава Асад няма да прилага химическо оръжие.

Стават страни неща,страната която е нападната от терористи и се бори срещу тях попада под санкций а страните който са виновни за касапницата там налагат тези санкций?!това е върха на цинизма.

Е, що пък ЕС-ът да помага на Сирия, като Асад не пуска тръбите за Европата през държавата?

Скука....

Луд умора нема, ей..!

Наместо санкции да изпратят хуманитарни помощи. И да спрат да доставят оръжие на "борците" за "справедливост"

Хуманитарна помощ за Сирия доставя е само Русия. САЩ и ЕС с нищо не помага на хора.

ЩОТО ИЗПУСНЕТЕ ЛИ СРОКА - ДУША ДА ВИ Е ЯКА :)

Нали сте виждали грамофонни плочи които са изтъркани и цялото време се чува все едно и също. Точно това е запада начело с американците и песента на тяхната плоча заяжда непрекъснато на думата САНКЦИИ.

И за руската свиня има коледа

Тия смешници западните неолиберасти,защо изобщо си правят труда да пишат резолюции и проекто-резолюции,след като предварително се знае, че няма да минат. Не само Русия,но и Китай ще бъде против. Да поясня,ако случайно някой не знае как стоят нещата: В ООН право на решителен глас имат само ПЕТ ДЪРЖАВИ : САЩ,ВЕЛИКОБРИТАНИЯ,ФРАНЦИЯ, РУСИЯ и КИТАЙ...Това са така наречените ВЕЛИКИ СИЛИ-победителки срещу Германия,Италия и Япония във ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА.....Една само от тези държави да не е съгласна с нещо и то никога няма да мине! Ако ще останалите сто и нещо държави задниците да си съдерат! :)

Затова заглавието на тази статия трябва да се допълни : "СС на ООН ще гласува санкции срещу Дамаск, АМА ДРУГ ПЪТ " :)

Целта е да се посочат истинските бандити

Прав е Тръмп че това ООН трябва да се закрие ! Абсолютно безписмена организация !

За сега злото временно удържа победа. Борците за демокрация и евроатлантически ценности бяха смазани от безмилостната военна машина на диктаторите. Прогресивното човечество обаче никога няма да се примири с това и ще продължи да заклеймява сатрапа и всячески да подпомага борците за демокрация.

Ти или си много примитивен или се правиш на много справедлив зад маската на троленето което правиш на този форум.Вземай си демокрацията и пайда в Америка- там ще ти покажат такава демокрация, че ще ти влезе в петите.

Награда Оскар-2017г. за най-добър късометражен документален филм е за "The White Helmets". Филм за т.нар. "Бели каски" в Сирия. Кой са те ? Вижте нещо повече за тях в twitter потърсете "sahouraxo". Коя е истината, преценете сами.

"Бели каски" това е приятели на ИД.

Най интересното е че филма не е сниман а монтиран от получилият наградата, тоест не става дума за никаква документалистика а обикновенна пропаганда. То и по наште медии се разбра за "афтентичността" на кадрите и за това че белите каски са про ислямисти като възгледи

Да, наградата за пропаганда на тазгодишните Оскари бе спечелена от.....Ал Кайда!

ООН вече стана е като БХК...

Цитат: "заради предполагаемо използване на химически оръжия" От кога се съди, заради предположения? Виж руснаците няколко пъти обърнаха внимание, че "демократичната опозиция", а и ИДИЛ, ползва химическо оръжие и тук имаше статии за това. Като използвани вещества са иприт, хлор и бял фосфор, и са им открили цеховете за производство, и се счита за ДОКАЗАНО! Нещо което от запада не можаха да докажат за "режима" (законното правителство) в Сирия! Двуличието на Запада обаче няма край!

Шило

"Западният проект за резолюция за налагане на санкции на сирийското правителство е заради предполагаемо използване на химически оръжия. Русия ще наложи вето, предаде Франс прес, цитирана от БТА. " От кога се признава вина и се налагат наказания на база предположения? Това ли са ценностите- сестра ти е еди каква си, и доказвай, че нямаш сестра? Правилно ще бъде наложено вето.

Само на предположения не върви ! Някой на предположения в България може да осъди Бойко Борисов ,че е убил 1000000 Българина и Българки !

Абе за САЩ и ЕС няма ли санкции за това , че помагалин на ИД със оръжия??????!

Аман от тези американски номера. Свалиха Саддам само заради подозрения в притежаване на химическо оръжие, а се оказа, че дори не знаят иракчаните за какво идва дума и започна една безкрайна война в Ирак, която не се знае скоро дали ще свърши, то затова и толкова лесно завладяха част от Ирак ИДИЛ.... абе с една дума където не са се намесили американските евреи там няма война- това е!