ЕС наложи нови икономически санкции срещу Русия (обновена)

ЕС е одобрил пакет от значими икономически санкции срещу Русия.

Обратно в новината

Коментари - ЕС наложи нови икономически санкции срещу Русия (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

внос на цветя от Холандия за Русия ще им струва милиарди на наркоманите. На пръв поглед невинно, ама парата си е яка

ще си пият водката без мезета...

играта с бумеранг е опасна!

Вчера всички борси са били на червено само Руската на зелено, това става след обявените санкции, нашите платени коментатори имат ли опорна точка за коментар

Кога прокуратурата на Русия ще поиска от Интерпол арести на западни и други диверсанти организирали диверсията срещу Киев,Кайро,Триполи и Дамаск ..Избити са стотици хиляди нарушен е живота на стотици милиони няколко милиона са бежанците а диверсантите тровят в момента и россия и беларусия и казахстан и КНР

Няма да правим тука Южен поток!!!? Еврогейските лидери искат да направят В Европата пустиня ..и усилено работят за това!?

и да направят в някой увеселителен парк - та де не бият туристите път чак до Русия. Че е и опасничко, не само със самолет...

"ЕС е одобрил пакет от значими икономически санкции срещу Русия". Преведено означава-ЕС си прави хара-хири за да угоди на господаря си отвъд океана! Мислех че само българските политици работят против интересите на страната си а се оказва че и ЕС администрацията работи против интересите на страните членки само и само да запази постовете и привилегиите си в Брюксел! Това показва и пълната зависимост на ЕС от Щатите. Не желая България да членува в такъв компрометиран съюз!

Идиотизма придобива неописуеми размери и полека лека обхваща целият свят! Точно това е сигурен знак,ЧЕ СКОРО ИГРАТА ще премине на следващото ниво( с нас, или без нас).

Нали ви написахме азбуката! Покрайнският е добър цигански руски!!

САЩ водят своята поредна война за утвърждаване на световната си роля на господар на света. Провокативното инсталиране на власт в Киев на нациофашисткия бендеровски режим (похарчени 5 милиарда долара) и опита този режим да бъде наложен на цяла Украйна доведе до гражданска война, жестока, кървава, холокостна за рускоезичното население в Югоизточна Украйна"Новорусия или Червона Украйна". Варварското избиване с танкове, ракетни системи "ГРАД", фосфорни бомби, касетъчнибомби, авиация срещу мирни рускоезични, а и украино езични граждани, деца, жени, старици и старци и това в всичко става в Европа, поддържано и подкрепено от ЕС. ЕС като американска ръка, първи въвежда санкции, които на него и на нас ще донесат стотици милиарди загуби, а за САЩ ще позволят да ни обират по лесно и да нарушат цялостно икономиката на ЕС. Дирижирани от вън, млъкнаха за "черните кутии" на малайзискя самолет, Киев не дава записите на своите граждански и военни авиодиспечери, извършва бомбардировки в района на катастрофата и не допуска чужди експерти за установяване на истината, като продължават да избиват местното население жестоко и безсмисленно лишавайки своите граждани не само от права, но и от живот, което е престъпление срещу човечеството. И при тези условия европейските политици уплашено гледат в САЩ и от проамериканска солидарност поставят под заплаха икономиките и сигурността на собствените си страни! САЩ очевидно тласкат света към война, която от локална в една отделно взета страна при следващи провокации може да достигне нивото на необратимост и да прерастне в световен конфликт, очевидно с цел сриването на Европа!? България може да изгори бързо и очаквано в единнов световен пожар за чужди интереси!

амин!

Аман!..от войничета!?

Тук е България! Беше време когато вярвахме на повечето лъжи и глупости, които ни снасяхте, пардон, свеждахте. Сега човек може да се добере до всякаква информация, да търси противоположни мнния, да сравнява, да анализира! За ужас на кагебистчетата, които те опандизваха ако слушаш "чужда" радиостанция или четеш "вражеска" преса и литература. Затова и ненавиждат американските технологии, които правят далеч по-труден контрола на умовете, сърцата и душите на хората... В края на 80-те и началото на 90-те САЩ и ЕС можеха да направят Русия абсолютен васал и да "утвърдят световната си роля на господар на света"! Е, да, ама не го направиха - не защото са глупави, а защото искат ако не всички, то поне по-значимите държави да са нормални, а не ченгесарски диктатури, раждащи и отглеждащи престъпност.

Ама те зомбитата, наистина се саморазмножават!

"Със забраната на Макдоналдс, щатски филми и музика и внос на коли от САЩ Москва ще нанесе съответните щети на американската икономика ..." - Новости по первый канал

Хан Тутку ли си, По-скоро си Путку, пак ли доказваш идиотщината си с простотия.

А ти кой си ? Идентифицирай се, некакъф нещастен анонимник, един от илядите комплексари, посредственици, дет освен с псувни, ругатни и цинизми с нищо не допринасят зяа нормалния диалог във форума. Просто на таквиз кат теб трябва да се забрани достъпа до Нета, едно от най-интелектуалните постижения в човешката история.

Ичерик, на майката си поздрави предай, руските части идват.

Това е наш кадър!! Както виждате - отдавна регистриран, но постоянно си вади ръката от усм.. риза , да чука по клавиатурката!?

"Кат Русия няма втора тъй могъща на света... и т.н." _ Е вече няма! Дребното човече с имперски амбиции се постара. Мерак му е да се пъне срещу света. Ама лека-полека ще си намери майстора.

с имперски амбиции се пос(та)ра."

Момчета, тука -злобни, малоумни педали!! Нямаме опоненти!!

Колко месеца вече са тези санкции? Ръшата отдавна нямат папо и водица... трябва да са измрели!!

РУСИЯ - МОГЪЩ ВОЕННО ПРОМИШЛЕН КОМПЛЕКС НЕИЗЧЕРПАЕМА ЕНЕРГИЙНА И СУРОВИННА БАЗА СТРАШНИ И ВЪРХОВИ ВОЕННИ ТЕХНОЛОГИИ .... И НА ВСИЧКОТО ТОВА Й СЕ НАЛАГАТ ВСЕ ПО-СТРАШНИ И СТРАШНИ САНКЦИИ - НЕПРЕКЪСНАТО НИ СЕ ВНУШАВА ЧЕ ИДВА КРАЯ НА РУСИЯ ИТ.Н. А БЕ СТИГА С ТЕЗИ ДЕМАГОГИИ. ИСТИНАТА Е: РУСИЯ ГИ ПЛАШИ - ВОДИ СЕ СТРАХОТНА БИТКА ЗА ОВЛАДЯВАНЕТО НА СВЕТОВНИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛНИ СИЛИ. ХИЩНАТА АМЕРИКАНСКА ИКОНОМИКА ГУБИ ПОЗИЦИИ И ВСИЧКОЕ В БИТКАТА ВОЕННИ ИКОНОМИЧЕСКИ ДИВЕРСИОНН ПОДСЛУШВАЩИ И...ДЕЙСТВИЯ. ДА АМА НА ТОЗИ ОТ СНИМКАТА НЕ МУ ПУКА - И Г.КОГАТО ИЗРЕВЕ МАЙ ЩЕ СТАНЕ МНОГО СТРАШНО. ДА ВИДИМ!!!

на мнение! Това е безспорно. Но моля те, смени си ника - хич не му отива това, което пишеш! Ако не си разбрал - България НЕ стана 16-та реСпублика...

Да не искаш да стане 53 щат на америка???

Ами скоро ще видим и финалната фаза на Играта! До 2-3 месеца според моята прогноза!

Русия е могъща милитаризирана държава със скромна икономика. Там командват бивши КГБ-исти и генерали от армията, та дано не подпалят някой ден света...

По-полека "българино",че ще се насереш от възторг. Военнопромишленият комплекс и могъщите военни технологии не хранят,а напротив още повече обедняват Русия. За тези оръжия се къса от залъка на обикновения руснак.Не случайно СССР загуби Студената война и се разпадна защото не издържа икономически в надпреварата във въоръжаването.Така,че си събери лигите и не цапай повече.дА ВЕРОЯТНО СИ БЪЛГАРИН ПО ПРОИЗХОД ,НО СИ ЧУЖДА ПОДЛОГА.

си го върна

далго време ще плащат и путин и русия докато не разберат че евреиските номера не минават

далго време ще плащат и путин и русия докато не разберат че евреиските номера не минават

Абе тази Украин не беше ли едно време малорусия или още и казваха "окраина" на Русия? Сега си я искат хората. Преди време евреите за да отлсабят Русия е отделиха като държава. Така направиха и с Палестина - отделиха една част и стана Израел. Все тези евреи са намесени като стане дума за раздори и конфликти.

Нормалните хора са на работа или по морето. Тука Баце само кух атако-ком трол се е навъдил. Америка и ЕС им били криви, щото Пиздин решил да се прави на мъж! Тролове...

Тойне се прави, той Е МЪЖ, за разлика от теб, дето нямаш смелост да му излезеш очи в очи и да повториш това, което имаш "смелостта" да споделяш анонимно тук, във форума. Жалък си и ти, и такива като теб. За сведение - не съм фен на П., но се опитвам да гледам обективно на нещата.

Ма ти си бил голяма работа бе! И имаш голяма "смелост" да дращиш анонимно тук. И явно си влюбен в П. И с "П" явно започва името или прякора ти...

Само да попитам: това "Обонго" вие, руските тролове ли го измислихте, или ви го спуснаха от руското посолство?

То не ми е работа, ама да ти кажа.Попитай в централата в Ленгли.Те могат да ти обяснят това което пожелаеш.

Ега ти малоумни европейски чиновници! Ще търпи ЕС загуби, в това число и България, но да угодим но САЩ! Това значи, че всичко е лъжа и лицемерие и всичките политици ни най-малко не се интересуват от просперитета на на собствените си държави. Нали тяхното не се губи, а раята кучета са я яли!

ЕС се самоубива.

А къв САЩ кога ще се вземат мерки??? Те разбиха света... защо не ги попитат - С какво право захранват Украйна с оръжие??

а с какво право русия нападна украина?или смятат,че им е бащиния?

Добре,че са САЩ,че да спаси украинците от Русия и да им помогне за опазването на суверенитета им.Алтруизъм par exellence е тяхното- затънали в дългове,но от залъка си късат,за да помагат на другите. Не издържам от умиление и благодарност,напъва ме да пея със сълзи в очите!!! "Oh, say! can you see by the dawn's early light...

е ся хлопна мандалото,честита им нова мизерия на рашките от времето на ссср,сами си го изпросиха с агресията си и комплексарщината си. раша е капут

"Мандало",""хлопна", "мизерия", "капут"... Казват,че битието определяло съзнанието, а последното формирало речта.Да не би да ни предаваш кодирано,че си "бяла робиня" в САЩ, Теди?

3ащо ,ти къде си бял роб,в рашистан ли? а ха ха ха

Да наистина хлопна , но за мармозетките и тамарините от и около Белия дом.

ЕС си наложи санкции...

САЩ постигнаха своето, ЕС за пореден път не можа да разбере,че вреди и на собствения си бизнес тъй като САЩ никога не са искали силна Европа а Русия ежедневно трябва да се обяснява,че "няма сестра"

Яжте танкове и ракети сега блядове!

да не ни ги сервират на нас бе, педал

Как е възможно такова двуличие!!!Американците запалиха Украйна, а сега дрънкат глупости, ограничителни мерки и т.н. Те унищожиха Либия, Сирия и още колко. Хора представяте ли си колко жертви, колко убити деца има след така нареченото американско омиротворяване. Безсилието да направим нещо срещу тази неправда на мен лично ми вгорчава живота и не желая повеч да слушам лицемерие и лъжи. Уважаеми журналисти очаквам да се намери някой с от вас с морал и желание да пише само истината.

МВФ и Fitch предупредиха: Страните от ЕС са най-губещите от санкциите срещу Русия

В школата в Ленинград били изверги. А в Гуантанамо какви са!

Квид а са! То целия свят им гледа зулумите в туба!

Защо сме толко тъпи като народ и управляваши ,не разбирам.САЩ защитава интересите си в Украйна/газопровода който ще купи с/у оръжие на безценица и ще държи ЕС за топките/,и ние им пригласяме.Браво на унгареца,който показа ,че мисли само за Унгария и народа си и не го интересува какво казват ЕС и САЩ

от ЕС и САЩ, да земе да излезе от НАТО и ЕС и да влезе в евроазиатския таможен съюз, да видим колко ще се задържи ???

От НАТО се излиза само напред с краката. Няма и процедура за напускане на ЕС-нещо като зъбите на питона,закривени назад: колкото повече жертвата се дърпа,толкова повече се забиват в нея. Унгария ще излезе от НАТО в първия ден на войната;-).

Как е започна работния ден трупаш центчета само така! Каква е днешната разценка в хамериканския краварник ? колко ти е надницата?

Тези санкции ме карат да задам на участниците във този форум следния въпрос : Коя държава е санкционирана повече от ЕС - Русия или България ?

от азиатски чизмаристан с непосилните 7 /СЕДЕМ/ МИЛИАРДА ЕВРО НА ГОДИНА ЗА АБСОЛЮТНО НЕНУЖНИТЕ И ВЪГЛЕВОДОРОДИ !!!!! Реалните въглеводородни нужди на България са ТРИ ПЪТИ ПО-МАЛКИ, но пълним гушата на путлеровата шайка и туземните й лакеи.

И чия гуша предлагаш да пълним?

ле..ле ....е как ще ни замразнат задниците през зимата!

На снимката, Путя изглежда точно като името си!

проститутка ли си? Маи да с това розово именце хехехехехех!! Ти Путин не го закачай човека си изглежда като мъж! А виж обама изглежда като маймуна току що слязла от дървото! не случайно му викат Обонго краля на джунглата!

Надявам се да си жена, иначе твоето си отива към хомосексуализъм!

На път ли ти прилича? Или си толкова прост, че не знаеш от къде произлиза името му?

Не ме интересува на руски какво означава името му, интересува ме на български и всички знаем какво значи :) .

Зъл Дух....тойе е Зъл Зък ама мноо Зъл платен фекал!!! Все пак редовно се реди през американския краварник! Нали така фекал, получи ли новите изнструкци за днес?

"Дестабилизирането на Украйна или на която и да е друга съседна страна ще има огромни последици за руската икономика", заяви Ван Ромпой. Цинизмът и двуличието са родилни белези на западния политик и Рампой е най-актуалното доказателство за това. Не Русия, а САЩ и техните слуги от ЕС са причината за дестабилизирането на Украйна. След разпадането на Варшавския договор във всяка точка на земното кълбо, дестабилизацията на суверенна държава е дело на САЩ подпомогнати от слугинажа от ЕС. Списъкът е много дълъг, затова ще посоча най- актуалните случаи : Ирак, Либия, Сирия и другите арабски страни жертви на т.н. " арабска пролет".Който има очи вижда, който има ум разсъждава и прави изводи, затова ястребите от САЩ и техните слуги от ЕС да не разчитат на къса историческа памет на народите.

ле..ле ....е как ще ни замразнат задниците през зимата!няма топло от арабите либя и ирак+ руся ...познажте кои ще ни го продаде скапо и прескапо?????

Тия санкции са т..ак работа. - едва ли имат нещо, което да им предложат като оборудване за енергетика. И да имат, същото се произвежда и в Китай. - едва ли имат да предложат нещо от електрониката. Запада не произвежда масова елетроника. Не може да имаш върхови технологии без масово производство. Все едно редовно да имаш атлети, които скачат по 9 метра на дълъг скок, но да нямаш такива, които скачат 5. - В банковия сектор всъщност спират парите, коити така или иначе няма да отидат на запад, а ще се използват за разплащане в собственни валити с Китай, Турция и още няколко държави.

Подробен списък: desinfowar.wordpress.(ИЗТРИЙ) com/2014/07/29/%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%BA-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BE%D1%82-%D1%81%D0%B0/

КАКВО СТАВА С МОЛДОВА ? ПОДПИСАХА СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА АСОЦИЯЦИЯ В ЕС ... .... И РУСИЯ СПРЯ ВНОСА НА ПЛОД И ЗЕЛЕНЧУК .... ... РУСНАЦИТЕ ПЛАЩАХА НА ЕДРО ПО 1 ДОЛАР / КГ ЯБЪЛКИ ... .... СЕГА ЗАПАДНЯЦИТЕ ИСКАТ ДА КУПУВАТ ЯБЪЛКИТЕ ОТ МОЛДОВА ПО 10-20 ЦЕНТА ... В ЕС НЯМАЛО ТЪРСЕНЕ И ПОЛСКИТЕ СЕЛЯНИ СЕ СЪРДЕЛИ :))

ле..ле ....е как ще ни замразнат задниците през зимата!

VIPER

Изграждането на "Южен поток" от Русия може да намали транзита на газ през Украйна с 60 млрд. куб. метра, или над 70% от транзита в момента, съобщи шефът на "Нафтогаз" Андрей Кобoлев. Сега транзитът е 86 млрд. куб. метра. С "Южен поток" Украйна ще изпадне в много трудна ситуация. Кобелев обясни, че липсата на партньори е главният проблем на Украйна. Украинската газопреносна система се оценява на 25-35 млрд. долара. С пускането на "Южен поток" и спирането на транзита през Украйна тази стойност вероятно ще бъде намалена наполовина, обясни шефът на "Нафтогаз". През първите шест месеца на 2014 г. "Нафтогаз" отчита 17% спад на печалбите от транзита на руски газ към страни от ЕС в сравнение с 2013 г., което означава загуба на 750 млн. долара.

ДЯДО МРАЗ НЕ СЛУЧАЙНО СЕ КАЗВА ДЯДО МРАЗ ..... .... КАТО ПАДНЕ ЕДИН ДЪЖД СЛЕД ПРЕОБРАЖЕНИЕ ГОСПОДНЕ И СТАРИТЕ ХОРА КАЗВАТ ЧЕ ЛЯТОТО СЕ СЧУПВА :)))

Ами да вземат да унищожат Русия щом толкова им пречи. Ще останат само те и ще си правят каквото си искат

Ценят си кжичката!! За да не стане Краварника и Еврогейския съюз на радиоактивна пепел...гъбки гъбки!!

VIPER

Санкциите , обаче са направени така , че да не засягат газовия бизнес Защо така бе господа демократи?? Като сте тръгнали да санкционирате , карайте наред.Или искате да има санкции , ама вие да не загубите а? Лицемерчета!! Франция продължава да си строи кораби за Русия. В Англия все още са валидни 250 лиц.режима за продажба на оръжие на Русия , включително и тежко Германия продължава да строи базата за обучение на 30000 войници годишно на територията на Русия Сърбия , Италия и Австрия искат да се строи Южен поток Унгария подписа договор с Росатом за строеж на два ядрени реактора.. Та за какво си говорим ???

Искам да запитам " Злия дух", чието основно занимание изглежда е да пише тук и ругае Москва -какво изпитва в душа си като вижда убитите деца и жители на Източна Украйна от бомбите на техните киевски братя ?

Защо късогледите амероканофили не виждат,че САЩ си плете коша за сметка на ЕС и РУСИЯ. Защото ,когато долара е световна валута, те винаги могат да си печатат пари.В противен случай отиват по дяволите.Защото чрез Брикс, на ЕС , търгувайки с Китай, Русия и др, няма да се налага да купуват долари.

Е, сега ще видим чудо, като активира КГБ шестата колона в България от платени и заблуденирусофили. Като тръгнат да излизат от Ес и от НАТО. Тука има един уж живеел в Детройт тоя сигурно пяна ще пусне.

Санкция срещу газта нема.

VIPER

А ние сме санкционирани за какво ли не откак сме в ЕС , но като истински стожери на демокрацията , стискаме зъби и търпим То не бяха квоти за износ , то не бяха щастливи животни , тоалетни казанчета , то не беше спиране на пари за щяло и не щяло Шенген го гледаме през крив макарон , нищо че сме изпълнили всички изисквания и потрошихме маса пари.. Но нищо.Важното е да оближем качествено ....... на ЕС и Обама

АААА аз на мястото на Путин директно спирам газта на Европа и да си гледат работата.

Като спре газта и ЕС спира еврото. хахаха

ти не разбра ли,че еврото вече не е фактор