САЩ продължиха с една година санкциите срещу Русия

САЩ продължиха с една година действието на редица санкции срещу Русия. Отмяна на санкциите е възможна само след пълно изпълнение на споразуменията от Минск.

Обратно в новината

Коментари - САЩ продължиха с една година санкциите срещу Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко години СЛЕД СЪЗДАВАНЕТО НА на САЩ . тя не е водила война с някого?

Само по време на Карибската криза, защото дивият хохол накара хамерите във Флорида да оцапат памперсите...ама това е било към половин година само...

Колкото по-рано Америка разбере, че не трябва да се бърка в делата на останалия свят, толкова по-добре.

Янките, а и Брюксел е крайно време да разберат, че никакви санкции няма да спрът Путин. Конфликтът може да бъде разрешен само с преговори.

украина никога няма да бъде цяла както им се иска.

Русофобите не са българи.Не признават 3 Март. Следователно: Сюнет Потури Вазелин Анадола

Ха Ха Научиха формулата на Путин П Н Х

хамерите със меркел само могат да хванат руския х......... и да го разведат. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нали знаете какво пише в новата национална стратегия на САЩ? "Американското лидерство е глобалната сила на доброто." Звучи,като че това лидерство е дадено от бога.

Много бе , те и 6месеца трудно ще изкарат, кризата не се развива равномерно във времето и от определена точка,която наближава фалитът става светкавично и неуправляемо. Спрямо страна , в която стотина души притежават 20 процента от богатството и много обичат родината,но си държат парите в чужбина е достатъчно да заключиш авоарите в чужбина на набедените за бизнесмени криминали и си ги сринал.за криминалите пак е по-всичко.има шанс да си върнат нещо,тъй като в русия путя ще им прибере всичко.

sawo

Бързат да продължат, преди да е станало късно и съвсем да нямат обективни мотиви. Ситуацията в Украйна се стабилизира, а Джон Кери отправя ултиматуми на Русия. Странно, не мислите ли? Изглежда плана започна съвсем да се проваля.

Новина за последиците от санкциите на ЕС и САЩ: Руското производство се забави до 6-годишно дъно 04.03.2015г. инвестор .бг

Ауууу,голям праз!И сега какво?

Еда година е необходима, за ремонт на летища, построяване на центрове и т.н. После,... я камилата, я камиларя.

"Отмяна на санкциите е възможна само след пълно изпълнение на споразуменията от Минск." , както и връщане на Крим, изтегляне от Луганда и Донбабве, възстановяване на щетите и т.н. Инак- мизерия наша родная.

до старта на новата предизборна кампания?! А какво мислят банките и бизнеса за тези санкции?!

Hа. американският макак знел две думи на човешки, "санкции" и "Русия".

А, явно Меркел е намерила най-после маймунката, дето се беше загубила и все показваха снимката й. Да я върне във Вашингтонския зоопарк, че я търсят.

Защо т.н. санкции са едностранни ??? Защо не се санкционират украинците, които нарушават стотици пъти минските споразумения ??? В крайна сметка санкциите, санкции ли са ???

Меркел , Меркел пак си на неподходящо място искаш на клона!

И на слепите вече е ясно: санкциите нямат никакво влияние върху Русия, но могат да убият ЕС. Ниските цени на горивата тормозят Русия, но може да убият САЩ. Затова и започнаха да вървят нагоре.

САЩ има да плащат за изключително много зверства, убийства, измами и константна мошенническа политика ! Накрая ще плащат и то на огромна цена ! Нема мърданье !

Някой някога да им е наложил санкции? Не е ли време вече? Само заради Близкия изток дори.

САЩ нямат друг изход, освен войната в Украйна. Русия не захапва въдицата наречена Украйна до момента. Единственото място, където Русия може да отговори с преки военни действия е Крим.

Точно за Крим са приготовленията. това е последната им стъпка. Ще видим кой кого

Пож отношение на Путин следва организацията на неговото убийство.Това е типичния стил на САЩ. Когато нищо друго не проработи на 100% ще пробват и това.Спомнете си колко опита за убиство имаше по отношение на Фидел Кастро и маса латиноамерикански леви ръководители. Това е иманентната политика на САЩ от времето на пайнерите/заселниците/.Изтребление и ограбмане.Забогатяване на тази основа. Западът мирише на кръв и изгнили кости. Върху тях е базирано богатството им.

Проблемът с Русия (нямаха го в Куба) е, че народа харесва политиката на Путин. Физическото му отстраняване няма да промени нещата. Друг Горбачов руснаците няма да търпят. По-верочтно след Путин да дойде или Рогозин или Шойгу. Тогава на чичо ни Сам съвсем ще му се стъжни!

Ако до 2-3 месеца САЩ не воюват в Украйна -- ги очаква огромна финансова криза по- жестока от тази през 1930 год!!!! Жалкото е че Б-я ПАК е на грешната страна!!!?!?

А кога ще има санкции спрямо САЩ,за това,че се бъркат в управлението и политиката на Украйна?? (изпращат оръжие, обучават войници, въоръжават..все"мирна" намеса..) Д а не говорим,че действат манипулативно и терористично..докато се допуска САЩ- в Украйна- винаги за безредиците ще са виновни руснаците.... АМА има толкова тъпи ,че им вярват... ЗАЩО ПУТИН не им спре кранчето и китайците не си искат дълга от САЩ..ще го видим Обамчо тогава... дали ще му се привиждат навсякъде руснаци... (:))))"руснаците" веснага ще си ги прибере в САЩ..

Яко ! От Минск-2 не е минал и месец, а санкциите са удължени с година. Пропорционално, а ? Или схванахте, че думите на Путин бяха верни, когато ви каза, че тези санкции слабо ще се отразят на Русия ?

Порошенко има ли някакво отношение към Минските споразумения? Има ли някакво отношение към свободата на словото/ нали беше шарли в Париж/. Има ли някакво отношение към плащането на изразходвания газ, законите съобразени ли са с основната харта на правата на човека. И сега ама то санкциите зависели от положението в Дебалцево. Ама какво Дебалцево, какви пет лева. Порошенко ИЗЛЪГА, че няма такъв котел, официално хвърка да си изведе военните. Ама проблем Дебалцево няма. Въоръжавана ли е Украйна от страни членки на НАТО. Ами те някои съседи се похвалиха вече и щели да спират. Къде са ви доказателствата за руски войски в Донецк. Какво става със сваления самолет или това са някакви хора, чиито живот няма никакво отношение към вашите "ценности". Много сте безсилни в лъжите си заедно с украинските си марионетки. И когато въвеждате санкции не забравяйте, че руснаците не са ви вашите негри и Русия не е Ирак, нито Либия.

бабе, на Порошенко мир не му трябва. Трябва му някакво оправдание за съсипията на страната, за корупцията, която хич не е спряла, че и напротив. Как бъркат в кацата със заемите и помощите, не е истина. Представи си само да има мир, нали ще трябва тая разбита икономика да я оправят, ама как да стане? Да не говорим, че вече са се намърдали на този пазар западните фирми, дори наскоро прочетох, че прословутото украинско сало вече е 60% внос от Германия, Полша, Унгария. Затова - само война, инак Порошенко и Яценюк ги чака участта на Чаушеско.

Ние нали сме в НАТО? Следва да изпратят нашите армии да се бият срещу Русия!

Ами ти си пред мен, аз съм зад теб ... щом като трябва да воюваме - моля, води ме в боя.И познай как ще се върнеш в Родината!

не така! Аз няма да ходя! Имах предвид мъжът и зетят на петнистата хиена (пъстър свят).

КАТО СЕ ОТЪРВЕ СВЕТЪТ ОТ ХАМЕРИТЕ И ЩЕ ЗАПОЧНЕ НОВ ЖИВОТ ! ТЕЗИ ЯНКОВЦИ ЗА ДА ВЗЕМАТ ТРЪПОПРОВОДА НА УКРАИНА ВЗЪРЛХА МИЛИАДДИ И ПОВЕЧЕ ОТ 60 000 ЖЕРТВИ А ИДИЛ А НЕОНАЦИСТТТЕ ОТ ЛИТВА БЕН ЛАДЕН И Т Н И ЗА ВСИЧКО СА ВИНОВНИ САМО ТЕ

ВЗЪРЛИХА - ЧЕТИ ХВЪРЛИХА

ЯНКОВЦИ-ЧЕТИ ТОДОР ЖИВКОВ/ЯНКО/

ТРЪПОПРОВОДА-ЧЕТИ ТЪПОПУТИНЦИ.

Не им ли стига Чернобил на украинците, че продължават "да си го търсят"?

ДАЙТЕ ОРЪЖИЕ НА Украйна! И обучете войската й! Санкции минимум за пет години!

Това, което предлагаш е лесно. Проблемът е, че не могат да накарат украинците да обичат дошлата с преврат власт. Да им дадеш оръжие и да ги обучиш е едно. Съвсем друго е да ги накараш да си дават живота за тебе. Те по-скоро ще насочат дулата към превратаджиите в Киив.

Какво искаш, бе, за това ми плащат, това и пиша. Нямам ли правото да си изкарвам надницата с труд, пък било то и с писане в защита на чужда кауза?

Оказа се, че оръжие има, ама няма кой да го носи! Трябва и армия да вкарат! Ама като знаем, че после 21% от американските военни се самоубиват от PSAT

Санкциите трябва да са много по твърди,докато кремълските задници хванат паяжина!Чак тогава идва акъла в чугунените им глави!

Вече го писах това, защо ми вземаш коментара, колега? Искаш да не ми платят ли? Не те ли е срам?

Думата санкции стана като "добър ден" за ФАЩ и еврогейските пудели. Няма значение къде какво се случва, няма аргументи има само заклинания "Русия анатема-санкции Един съвет от мен. НЕ ДЪРПАЙТЕ МЕЧКАТА ЗА ОПАШКАТА! Помнете историята за да не се повтори. Помнете думите на Бисмарк "Зная 1000 начина да изкарам мечката от бърлогата й, но не зная нито един как да я върна обратно там" Наполеон и Хитлер вече опитаха! Да се готвят ФАЩ и коалицията на желаещите?? Дано само България да не се набута между шамарите. При нашите управници Дано, ама надали

С бездействието и бездушието си ние вече сме част от геополитическата война която се води от години!

Царят от Африка ,на когото чичото освобождавал Освиенцим каза.Е ,нямям думи.

абе, кого всъщност се опитват да заблудят?? наложили "санкции" на няколко руски богаташа и фирмите им... голям праз; що не престанат да купуват руски газ??

В типичен мафиотски стил, шефа на света, Обамата, поставя ултиматум: "Ако не изпълните имперските ми искания, да ми се подчинявате, довечера ще подпаля Русия! Все ще се намери някой украински фашист за това!"

УКРАИНСКАТА ХУНТА ДЕЙСТВА МНОГО ХИТРО ИСКАТ ОТ ВСИЧКИТЕ ЕВП ДЪР- ВИ ОРЪЖИЕ НО КЪМ НЕГО ОТИВАТ И ИНСТРУКТОРИ И ТЕ ОБУЧАВАТ (КОЛКО МЕСЕЦА СЕ ОБУЧАВА ) И ПОЛЕКА ЛЕКА И ТЕ ЗАПОЧВАТ ДА ВОЮВАТ !!!ИЛИ ТЕЗИ НЕСЛАВЯНСКИ ЛИЧНОСТИ ИСКАДА ВЪВЛЕКЪС ЧРЕЗ ДОСТАВКА НА ОРЪЖИЕ И ЦЯЛАТА ЕВРОПА !И СТЕСВЕННО И ХАМЕРИТЕ А МОЖЕ И ТЕ ДА СА ИНИЦИАТОРИТЕ ЗА ДОСТАВКИ НА ОРЪЖИЕ !!!КАК ТАКА НИЕ ПРЪСКАМЕ МИЛИАРДИ А РЕЗОЛТАТА--- ЙОК

Ясно е че нямат никакъв ефект иначе щяха да ги сложат още в началото за по-дълго, вижда се краят на ФАЩ, още няколко годинки ще лъжат и после балонът ще се спука.

На всички е ясно че пазара не търпи вакум! Или ако ти откажат да ти продадат хляб от един магазин в другият няма.Германският министър на икономиката обясни че пазарите който губят в Русия по всяка вероятност няма да бъдат върнати в по голямата си част .А Европа няма как да се откаже от газта и метали като кобалт и други който са на около 30 процента по ниска цена ... И се получава че за краварски кеф страда цял континент...познато нали...

Е що само с една година?

Крайно време е светът да наложи много сериозни санкции на империята на злото САЩ, заради грубата им агресия срещу суверенни държави навсякъде по света. А всички войски на агресора САЩ, разположени в други държави (на практика окупационни войски), да бъдат веднага отзовани и прибрани в тяхната им държава.

По повод на санкцийте на САЩ срещу Русия,Путин ще си го премести от левия крачол в десния!

да измислиш, или до там ти стига акъл и образование ?

Каквото повикало , такова се обадило.На глупави санкции какъв отговор очаквате?

"Собственият си път"......собствен, собствен, колко да е собствен???

За чия сметка ще бъдат подновените санкции - за сметка на европейците, в това число и на безпомощни държавици като България! Малко повечко ми идва каубойската наглост с чужда пита помен да правят. Очаквам в скоро време да ни кажат: "Отиваме на война - ще се биете.Много от вас - европейците, ще загинат, повечето от нас, американците ще останат.Вечна памет на загиналите, живот и здраве на нас - останалите!

Заглавието несъответства насъдържанието! САЩ?, или президента на САЩ, взема еднолично решение! А кой взема еднолични решения? Даааа, същият......

Или с други думи САЩ не успяха в икономическия блицкриг и сега се готвят за дълга позиционна война, забравяйки че са едни от най-големите пропагандисти на свободния пазар.

Лигавщини! ДАЙТЕ ОРЪЖИЕ НА Украйна! И обучете войската й! ТОВА ще даде резултат...

Ето кой иска гражданската война в Украйна да продължава - ти и американските ти господари! И сте на страната не на народа, а на кървавия режим в Киев, виновен за смъртта на над 6000 души.

Абе син макак, те украинците нямат какво да ядат тоя оръжия ще им праща да разпалва войната.

Бързаш, не оценяваш предложението. Оръжието ще дойде със смазка. С гореща вода става чудесен борш.

Ясно е, че отмяна на санкциите срещу Русия няма да има. Няма как да се изпълнят Минските споразумения след като САЩ се готвят да изпратят и оръжие и инструктори да обучават нацитата как да трепят донбаските старци. Полша и балтийските страни също надават бойни викове и се канят за военна помощ на хунтата. На САЩ войната им е нужна както слънцето и въздуха и историята показва, че без война не могат да живеят. На 23-ти февруари френският сайт резоентернасионал публикува превод от английски на статия със заглавие САЩ са били във война 222 години от 239 годишното си съществуване, която започва с цитат на американския комик и писател Джордж Карлин, известен с политическия си хумор и редовно цензурираното му творчество от страна на правителството на САЩ: Ние сме войнствен народ. Ние обичаме войната, защото я правим много добре. Всъщност, това е единственото нещо, което можем да правим в тази шибана страна, защото да правим войни сме имали достатъчно време и практика и също защото вече не сме повече способни да конструираме и една пералня или автомобил, които да струват и пукната пара. И ако вашата страна е пълна с безгрижни щастливци, кажете им да сгафят нещо за да дойдем и хвърлим бомбите си върху тях. Джордж Карлин По-надолу в статията следва дългия списък на военните конфликти на САЩ, а накрая едно допълнение от преводача: Все още има американци които си задават въпроса защо хората по света ги мразят, но пропагандата с години им набива в тиквите, че са мразени защото им завиждат за свободата, величието и културата. Патетично нали?

А руснаците дават на сепаратистите памперси

Възможно е с хуманитарните помощи да доставят и памперси за децата.

Дреме ми на шпаклата, ама хич не ме интересува къде си бъркат "великите" сили! Погледнете пък и депутатите на Украйна, млатят се като диваци в парламента....какво искаш от "бивши" комунисти!

е ся им се еВа мам*та на ЕксъН Мобайл и други подобни компании.

Дреме им на украинците и руснаците, че САЩ са продължили санкциите за навлизане на луксозни стоки за Кремълския елит. В Русия никой не иска да оправи положението на народа, а той самият си мълчи и се кефи на положението. Пълна лудория. Но дето се вика: "Щом са обичат младите нека да са вземат и да си евабат майката!" Добре, че се измъкнахме в 90-та минута от братското малоумие, че такава инфантилност щеше да се лее с високопарен тон, че от смрад чак от Одрин и Белград щяха да избягат хората.