БСП се обяви против икономически санкции срещу Русия

Трябва да поддържаме позиция икономически санкции срещу Русия да не се допускат, заяви в декларация от името на БСП депутатът Янаки Стоилов.

Обратно в новината

Коментари - БСП се обяви против икономически санкции срещу Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Търсете Пино Арнакки!!! Чуйте изказването му.

Във форума само русофили или русофоби. И почти никакви българофили. И като чета постовете, всеки един знае отговора. И то правилния. Блазе на България - всеки е готов поне за вицепремиер.

На тази порнография която видяхме в кснс! Запомнете го дебелогъзи комунисти и преяли гробари и противоконституционни марионетки от босфора!!! Пак повтарям за да ви влезе в ЧУГУНЕНИТЕ ТИКВИ. АТАКА е кауза!!! Това е партията на НАРОДА!!!

Партия на народа?Все се посрахте...

Атака е партия на сатрапа Путин и обслужва интересите на руските олигарси и КГБ !Скоро никой няма да си спомня за тях . :)))

Само пълен идиот може да се нарича националист и да защитава национална кауза на чужда държава. Но за тъпаците от Атака, които станаха ортаци на ДПС, проституцията е линия на поведение.

Естествено, това е руска партия.

БСП да провери дали не можем да станем част от русия и да направи това което Тодор Живков не успя. да живее червената армия освободителка на света!

Да се включим в санкции против Русия е най-лошия сценарий за нас.Независимо дали от чувства или икономическа логика извода е все един и същ.Не сме единствените в ЕС на това положение и дори едва ли има страна която не би понесла загуби.Нашите политици не бива да се заиграват с тази въпрос защото дори това не е в наша полза.Народа на България недвусмислено показа своето мнение при различните анкети,толкова ли е чудно, че всеки който не желае отрицателен вот поне ще се прави ,че е против санкциите.В случая не е важно кой как си върти задните части от интерес а на кой това е принципната позиция.

Точно казано! Трябва да сме българофили. Очевидно е, че мнозинството българи подкрепяме референдума в Крим и присъединяването на автономната република към Русия. Нали за това е автономна. Всичко друго като натискът на хиените от САЩ и водената от тях клика в т.ч. част от държавите в ЕС си е двоен аршин и оправдаване на парите, платени на метежниците и бъдещите заеми, заробващи Украйна само и само за да се изпълнят имперските амбиции на САЩ. Аман от американски бял,черен (не, че има значение с какъв тен е президента им) безпардонен жандарм! Най-добре е да си фалират държавата, както е тръгнало с град Детройт, а не да смучат чуждите ресурси, да водят "справедливи" войни за да прилапат чуждите ресурси, пък и да дават акъл как да замърсяваме нашата земя.Спомнете си колко посланници на САЩ мачкаха България да пуснем Шеврон из нашата територия - да замърсява и да изнася печалби, така , както става и с другите ни подземни блага. А Обама да си натиска парцалите и да озапти финасовата олигархия, която доведе щатите до фалит. Не че може - нали му плащат и те и военно-промишления комплекс.

Социалистите около Кримските събития дълго се правеха на европейци но накрая не издържаха и пак показаха Пут(k)инската си същност.

БСП ли? Кои бяха, тези? Аааа, да! Комунистите! Без коментар!

Всички псевдо-партии досега изключая БСП бяха създадени от бивши членове на БКП и сплотени набързо около някакъв лидер - било Симеон, Борисов, и тн. Върхушката в БСП се опита да си присвои партия и да заприлича на другите псевдо-партии или иначе казано - каквото каже лидерът- това и се решава.Ако лидерът сбърка - намира се виновен вътре в патията - изключва се, отлюспва се и прочие. Така лидерът си остава безгрешен.Ще ми бъде интересно да видя как лидерите на БСП ще увиснат без подкрепа и какви истории ще съчиняват...

" Всички псевдо-партии досега изключая БСП бяха създадени от бивши членове на БКП..."" А, БСП бе създадена от марсианци! " Да живеят всички БСП-та, по всички земни кълбета!"

Не са марсиянци, а наследници - нали и викат столетница.

Жизофренията изглежда е нормалното състояние на червения чугун. Най-редовно другарите хем са за, хем пък са против??!!!. Хем са за Делян Пеевски, хем не знаят кой им го натресе. Хем са за социализъм, хем пък дечицата им са се окопали здраво в САЩ и Западна Европа. Хем са за Евросъюза, хем го играят Троянския кон на Вова Путин. Никак не е лесно да си слуга на двама господари!!! Накрая изкуфялата столетница ще се намери от два стола на земята. Лошото е, че пак българският народ ще им духа супата на таваришите. СерГейски му работи!!!

"Путин с незапомнено висок рейтиг!"И Хитлер е бил с незапомнено висок рейтинг през 1939 година,но знаем как приключва в края на войната.Ако тръгнеш след бръмбар,ще те заведе на лайно.Това може да се очаква и от домораслите русофили.

От БСП и Орешарски от самото начало се очакваше проруска позиция. Ако още от началото на събитията бяха направили това ясно и категорично само щяха да спечелят подкрепа от народа. Не е за пренебрегване, че 70-80% от нас застават зад Русия. На фона на това Плевню съвсем олекна. Да се моли гърците, които също подкрепат Русия да не му конфискуват виличката в Халкидики.

В БСП са големи цепеняци. Те се цепят по между си, цепят ги и другите партии, най-вече ДПС. Президентът ги цепи най-добре и Мая Манолова още квичи от кеф ...

Руската мафия имала много оборотни средства за да може да си купи БСП и Атака.Тия двете партии май са спечелили да ваканцуват в чужбина лятото.

Хвърлих камък в блатото и всякакви неприятни за окото смрадливи и вонящи твари живуркащи в помията подобно на крокодили отвориха широко уста за да клеймят истината )))) дерзайте чеда на Сороса, вие сте модерни в момента, сега е вашето време...

бас хващам че и грам не знаеш кой е Сорос и с какво се занимава ама червените папагали сте така...

Янаки напразно се опитва да замазва нещата. А лидерът Станишев на практика действа като върл враг на Русия и маша на Запада. Такава е жестоката истина! На електората на БСП не им остава нищо друго освен да гласуват за АБВ - те поне имат балансирана позиция спрямо Русия.

Не плюйте по Серго и Вигенин, те служат вярно на съветската родина и на Путин в тила на врага. :)

БСП е лъжлива и фалшива партия от самото си социалдемократизиране по стандартите и удобството на новите ни европейски и задокеански "приятели".Тя не е нито пробългарска,нито е социалистическа,защото с НАТО и ЕС на врата се допуска само безприкословен слугинаж на чуждите и антибългарски интереси. Това е видимо по стопяването и изчезването на българите,крайната мизерия за мнозинството и унизителното отношение към нас по принцип.Единствената БЪЛГАРСКА партия е АТАКА и затова тя е най-ругана и всячески дискредитирана от продажните медии и слугинските политици,но точно това ПОКАЗВА на родолюбивите българи,че е ИСТИНСКИ БЪЛГАРСКА!

- Руската партия се била обявила против санкции срещу Русия. - Интересно?! - Не :) - А другата, националсоциалистическата руска партия? - Ами как ще си изкара рублите в $$$$$$$$.$$ :)

И В ДАХАУ СА СЪЗДАВАЛИ РАБОТНИ МЕСТА!

Я сега да се преброим,че да им е по лесно в парламента!!! ЗА Русия + ЗА нато и ЕС -

Чичковите черевенотиквени чикувчета. Чичковите черевенотиквени чикувчета. Чичковите черевенотиквени чикувчета. Чичковите черевенотиквени чикувчета. Чичковите черевенотиквени чикувчета.

Хамериканците са бита карта с техните измислени санкции. А Станишката отново не е в час ...

Прави впечатление ниското ниво на русофобите във форума)))) дори нивото бих казал че е кенефно)))за сведение са чукундуро -селянията само немските фирми в Русия са 6200 (шест хиляди и двеста) а за фирми от други държави не говорим защото общата бройка е огромна ...резервите на Русия приближават 1 трилион ако трябва да го повторим 1 ТРИЛИОН долара суха пара...а САЩ са на минус 17 ТРИЛИОНА и то само държавният дълг ....а ако се сумират държавният дълг и междуфирмените задължения сумата набъбва 120 ТРИЛИОНА...на МИНУС)))))) затова плачете измекярчета яко, защото вашите приятели от САЩ са в цунг цванг и ще подпалят такъв пожар по целият свят за да се спасят, от който пожар и вие няма да се спасите ....язък за усилията които влагате))))) най много да получите едно дистанционно потупване по рамото от О,бонго Сегашните комсомолци, пожарникари и всякакви други колаборационисти сини, зелени, жълти и пембяни, пръкнали се от бившето БКП искат или не искат, ще наведат глави пред изискването на ЕС за санкций срещу Русия с което автоматически ще превърне България във враг на мега- ултра- яката във военно отношение Русия...последствията за България ще бъдат невиждана до сега криза която ще удари със страшна сила страната ни и в крайна сметка резултата ще бъде същият както 1941-45г Народен Съд и др. красиви неща...цялото общество ще бъде преорано и пресято през ситното сито на отмъщението ...от натрупаната омраза ще се завихри невиждано як купон... и ние както вече казах не участвалите в комсомолските приватизационни хави сме се настанили в ложите с пуканките и бирата и чакаме шоуто да започне))))) Що се отнася до Руснаците те имат толкова много полезни ходове че е трудно да се изброят)))за любопитните може да направя един отделен анализ по въпроса....

е като са толкова добре руснаците и имат един трилион резерви,що никой не бръсне руската рубла за нищо,а само искат долари и евро ?

Аз смятам себе си за умерен русофил и истински се срамувам, че поддържам сходна кауза с кретени като Вас.

мега,ултра ,яката във военно отношение Русия една седмица гони в едно езеро един украински тралшчик и не може да го хване.....

Казвате - ""мега- ултра- яката във военно отношение Русия" - обаче тук говорим за студена война, сиреч икономическа а Русия като иконимика хич, ама хич не МЕГА-УЛТРА-ЯКА. На практика само след година международна изолация ще е напълно фалирала и ще се моли за помощи от запада.

Късно е ,Янаки. Вагинин пръв изприпка да подкрепи хунтата в Киев. Двамата с Моников гонят топлите местенца в Брюксел и пратиха у киречо мнозинството от българите . Защо подкрепихте декларацията на КСНС, за която българите ще плащаме с високата цена на газ , загуба на пазари в Русия , пренасочване на туристи в Крим, Турция и Черна гора ?

Ама чакайте, другари, та правителството ни нали не е партийно, а експертно. Начело с баш експерта Орешарски. Ми той хич не е наш, той си дойде от седесето. Освен това Местан ага ясно показа и показва къде е мястото на БСП в политическия брак помежду им - на мястото на жената в патриархалното турско семейство. Докато мъжете си пият кайвето, бистрят политиката и въобще са занимават със сериозни дела, Станишев в ролята на жената да шета из къщи и най-вече да не се меси в работата на мъжете. Сори, ама това е положението.

Не ми се ще да сьм на мястото на БСП. От една страна, трябва да подкрепят ЕС, част от който е Бьлгария, от друга обаче знаят, че техните избиратели са силно проруски настроени и ще загубят част от тях. А наближават избори....... :-) :-) Така е, има една Бьлгарска поговорка за случая-който се опитва да седи на два стола, накрая пада на земята :-) :-) :-)

Да не забравяме коя партия е само- предложила да бъде 16 република на СССР.Да не забравяме кой лобира за руските енергийни интереси и диктува отнемането на лицензите на трите ЕРП-а и подаряване в последствие в руски ръце?

Няма БСП. Има Позитано 20, където върлува групичката на Станишев. Където социалистите са прозападно настроени, във връзка с европейското бъдеще на соц. лидера. Всъщност те не са социалисти ... Останалата членска маса и симпатизанти на БСП не одобрява ,,санкциите" на САЩ и БСП срещу Русия. Печели Атака ....

Първанов ги разби, като им припомни, че 80% от хората в България извън София са проруски настроени и хард тона срещу Русия им носи само негативи. Общо взето имам чувството, че на нашите политици им трябват две дупета, едното да го надупят назапад и едното към Русия. Тези, които им стига и едно пък са ужансо недалновидни и разбират от политика, колкото бате Боби, дето ми сменя маслото в сервиза.

Защо тогава на КСНС при чехълчето не подкрепихте Сидеров, бре Янаки. Вашият външен министър ходи при хунтата, вашият премиер каза, че не подкрепя референдума в Крим и няма да налага вето на санкции срещу Русия. Вашият шеф на НС не допусна поне да се гледа балансираната декларация на АТАКА.

БСП са нацинални предатели, руски лсугинаж. Ма изборите столетницата най-после ще отиде там къде и е мястото, в историята. А на всички българофили, казвам, още малко икрай на руското иго.

Вие знаете ли каква е позицията на ПЕС по повод санкциите срещу Русия? ПЕС с лидер Станишев подкрепя санкциите. БСП също. Янаки изказва лично мнение. Официалното е на Вигенин и Орешарски. Управляващата партия говори чрез Правителството и Парламента.

Ми искай тогава оставката на Орешарски, бе Яначко. Кво чекаш...

Руските мечки са всякакви - бели , черни, кафяви! Не ни ядат ,ама ни "газят" яко!

А, ето го и руското капиталистче. И то за Атака!

Руската мечка знае какво прави!!

Преди гласувах за БСП, но сега вече за АТАКА ! Да живее руският капитализъм !

От всичко казано се разбра, че: - От Атака МИСЛЯТ НАЙ-ТРЕЗВО И В ИНТЕРЕС НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. - БРАВО НА АТАКА!!! - АТАКА е кауза!!! - Това е партията на НАРОДА!!! - тя е единствената социално и държавнотворчески ориентирана партия. Е сега ясно ли ви е защо сме на това дередже? С това мислене може ли да е друго? Миналата година през феврруари, когато имаха 1,5 %, отидоха при "протестиращите" и влязоха в парламента. Сега им дават 2,5 % и пак ще влязат, защото (виж началото).

Атака е национал-социалистическа партия, която защитава руския интерес и чийто лидер говори пълни глупости, защото няма понятие от икономика и управление на държава. Вална им майка на българите, ако пак сложат продажника Волен Сидеров в парламента. УЖАС!

Ама страшни мозъци коментират тук като гледам.Комунистите това,ДС-та партии страшна работа.Ама както и да е повечето от тези коментиращи най вероятно са на по 20-ина години и нито са живели по времето на така нареченият комунизъм нито нищо.Обаче пропускат едно нещо което и децата знаят а то е че България е НАЙ БЕДНАТА страна в Европа.И като такава е малко смешно да обсъжда икономически санкции срещу когото и да било.

Ти какви хора, очакваш да срещнеш по форумите през работно време. Тук добре, че има модератори, че иначе да видиш какви бисери са там където няма.

Федерализация на Украйната, Кюрдистан, Каталоня в Испания, Ирландия и Шотландия, Северна и Южна Македония...!

Много сте се активирали рубладжиите / пардон плащат ви в долари / , как може да подкрепяте Путин, едно е Русия и съвсем друга е имперските интереси на Путин, защо ли Канада не се страхува от Америка, никакво съотнешение на населине, въоръжение и т.н, но там избирателите не са глупаци като тук , изповядват едни ценности. Е идете си в Москва, Северна Корея, та даже и Беларус е против агресията на Путин, това не ви ли говори нещо...Оставка !!!

Елементарен си, байно. Между двете корпорации, наречени "държави в Северна Америка, няма никаква разлика, те на практика са едно и също. Само кребекарите са малко по-различни и както знаеш, те отдавна искат да се отделят. Да, може би ти харесваше Русия на Елцин и еврейските мафиоти Хордоковски, Березовски, Фридман, Абрамович и прочие, които си бяха разградили и разделили Русия на сектори и всеки точеше частно, ама свърши тая. Агресията на Путин е, че върна много ресурси обратно под контрола на държавата. Без държава, русите са само племе, каквото почти между впрочем сме станали ние. Айде стига сте вили на умряло и оставете поне някоя част от света да има ценности, различно от вашите. А след последните седмици много нормални хора прозряха истината за запада и неговите "ценности" и методи. Няма да стане вашата, поне не толкова лесно.

БСП-то не щат на умрело куче нож да вадят. Айде и аз тоя път да не вадя на тях по същата причина.

НЕ МОЖЕШ ДА ОТРЕЧЕШ , ЧЕ РУСИЯ Е ВЕЛИКА , НЕ МОЖЕШ ДА ОТРЕЧЕШ ,ЧЕ СТОЛЕТНИЦАТА Е НЕПОБЕДИМА, МОГА ДА ТИ ПРЕПОРЪЧАМ ДА ЧЕТЕШ ПОВЕЧЕ ИСТОРИЯ -БЪЛГАРСКА И СВЕТОВНА , А НЕ САМО "ВИНЕТУ"

Ама, как санкции! На батюшката трябва да благодарим, че приближи още малко границата. Освобождението иде!.... :D

По-рано "Атака" поиска парламентът да обсъди два проекта за решение - за признаване на референдума в Крим и против налагането на санкции срещу Русия и неучастие на България в прилагането им. Абе тези от Атака се държат все едно сме автономна област на Русия.

Ми, националисти, бе! Ама, руски....или турски, когато е по-изгодно... :D

Всъщност депутатите от БСП никога не са отстявали българския интерес, да си спомним за митингите в подкрепа на Милошевеч, сега може да си спретнат заедно с Атака и в подкрепа на агресията на Путин, само да попитам колко българи са емигрирали в Русия, и колко в САЩ, Канада и ЕС, колко от децата на депутатите учат и живеят в бившите страни на ЕС, включително и Сергейчо, чиято Родина е Украйна ... Оставка !!!!!!!

Хващам се на бас, че си най - малко неа 60 години!?

аз съм почти на 60 ,но не мисля като чичето, възрастта няма нищо общо с убежденнията -стига сме се делили на млади и стари , селяни и граждани, учени и прости, богати и бедни...... нека бъдем НАРОД

Не е лесно да се преборим с подлогите на кгб и дс.

ЕХ ЯНАКИ , ЯНАКИ, Санкции ще има и те ще са още на 01 април !!! Първо ще го отнесат тарикатстващите украински управляващи, които ПОЛИТИЧЕСКИ са в еврозоната, но икономически НЕ СА !!! ЗАЩО ЯЦЕНЮК Е В ТАЗИ ПОЗА ОДУПЕН НА ЗАПАД И ГЛЕДАЩ НА ИЗТОК ??? Ами защото на 01. АПРИЛ ще му честитим НОВИТЕ ЦЕНИ НА ГАЗТА които ще са двойно по скъпи от сегашните !!! Надява се милият на старите цени на газта !!!!!!! Всичко ще е добре ако Газпром КАНДИСА да отсрочи задължението към КИЕВ !!! САМО, ЧЕ НАДАЛИ ТОВА ЩЕ СЕ СЛУЧИ !! КОГАТО РАШАНИТЕ СТЕГНАТ КРАНЧЕТО НА ГАЗТА В УКРАЙНА НИЕ ЩЕ ЗАВИЕМ КАТО УБОДЕНО МЕЧЕ !!! Нали малоумнико се сещаш какво ще се случи с нас и кой на кого ще налага санкции !!!