17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ох!да не вкарат в списъка и футболният левски.

Епа така е при управлението на герб-ахмед доган! Доказани МАФИОТИ управляват държавата, прокуратурата, службите за разознаване, службите за контрол на срс-тата и още и още и още! И сега идват едни кравари, не си мислете, че те го правят това така от добро сърце, НЕ те си връзват техните гащи, та идват едни кравари и ни казват абе вие тука имате МАФИОТИ дето ви управляват и ние въйййййййййййййййй, като девствени моми щипнати за задника въйкаме и се чудим как така и защо така е станалои въобще пак го играем, че не сме знаели!!!! Еми така е герб-ахмед доган му се вика на това управление! Мафиоти мутри убиици терористи крадци и това ни оправяше 10-11г Нема да ми се правите на удещи се само, щото това което някъв кравар ни го казва ние го знаем това от поне десетилетие и нагоре това!!! Ама е обществена тайна!!!

В пишещите по-долу има психическа обремененост, пишейки щуротии за Радев, а не за сикаджийския мафиот !! Въшкав с престъпления е Тиквата, но смятате да се задържите на платената държавна работица, !!!

Ами осъдете Борисов, нали е без имунитет? А Мунчо е нагъл до безкрайност - да говори за прозрачност, а е затънал до ушите в лайна!

Най-добре е да го обесим и да го оставим да виси, докато не го изядат кучетата.

Абе и аз това викам, ма да видим дали си запознат, та предполагам знаеш ако не е така моле за извинение, та първо трвбада има разследване! И само да те попитам знаеш ли кой назначи сегашния ни главен прокуро? Извинявай ако не знаеш! Та след това разследване трвба да се предяви обвинение, предполагам, че знаеш кой го прави това! И само да те попитам знаеш ли кой назначи този дето трябва да предяви обвиненията срещо борисов? Извинявай ако не знаеш! После трябва да се иде на съд а знаеш ли кой назначаваше и върховния-висх съдебен съвет и разните съдии? Извинявай ако не знаеш! абе аз като се замисля, ти ако не знаеш толкова неща некак си трябва бая да учиш още, само за да можеш да разбереш какви са тия символи по книгите и имат ли те почва у нас! Отделно далеч след това ще трябва да ти се обяснява какво е да назначиш "твой" човек на дадено място и позиция и какво се очаква да прави тоз "твой" човек! Ама едно по едно!!!

Аз смятам, че един селянин е последният на света, който ще ми "обяснява". Като сте толкова отворени, осъдете Борисов в Ес, нали уж го "плашехте" с Кьовеши? А то стана така, че тя не прие поканата на Мунчо за среща, а се видя с Гешев! Това какво ти говори, драги селянино, или трябва да ти се ОБЯСНЯВА?

МУНЧО Е БАЩА ТИ,ЧЕ ТЕ Е НАПРАВИЛ В ПИЯНО СЪСТОЯНИЕ. А Г-Л РАДЕВ ЗА РАЗЛИКА ОТ СИКАДЖИЙСКАТА МУТРА Е ЗАВЪРШИЛ АКАДЕМИЯ В САЩ,А ТУК МУТРИ НЕ ПРИЕМАТ. БОКО ТИКВАТА СКОРО ЩЕ ЗАПЪТИ ПРИ БОЖКОВ.

Това е не скандално ами трагикомично.. дори не знаех че до ден днешен доказан корумпиран служител е все още на пост свързан националната сигурност и СРС.. Ама трябва и някакво разследване сега, не само да си живурка с накраденото, и най-важното от разни офшорки да им спрат сметките и всичко да се връща което не е в декларираните доходи..

Всъщност, важният въпрос е Кой инсталира Радев Корумпето на власт, след като беше световно неизвестен допреди няколко години? Кой плащаше търкалянето по жълтите павета миналата година? Кой сключи коалиция с Божков и шайката му? Този въпрос мисирките не зададоха вече 4-5 г.

А разследване за злоупотреби, корупция , търговия с влияние и т.н. кога? Данъчните що не направят проверка на декларираните доходи и имущество ? То много лесно да хвърлиш оставката и да си живееш живота с накраденото. Кой ще възстановява щетите след тези "професионалисти" ? Или пак ще има "чадър" за недосегаемите !?

Защо САЩ мълчат за Радев?

Не само мълчат, ами натискат и кака Мустафа публично да го подкрепя!? А бат боеко и отиде на крака в Резиденцията и тя не го прием, а прати един секретар да разговаря с нашия вожд... ха-ха...

Министерството на финансите публикува списък на лицата, които попадат или потенциално биха попаднали в обхвата на санкциите, наложени от Службата за контрол на чуждестранните активи (OFAC) на министерство на финансите на Съединените американски щати: 1 АЛЕКСАНДРА ПЕТРОВА СТОЯНОВА 2 АЛЕКСАНДЪР ЙОРДАНОВ ТУМПАРОВ 3 АЛЕКСАНДЪР КИРИЛОВ ГЕОРГИЕВ 4 АЛЕКСАНДЪР СТАНИСЛАВОВ АНГЕЛОВ 5 БОРИС ЛУКОВ БЕКЯРОВ 6 БОЯН СТЕФАНОВ НАЙДЕНОВ 7 ГЕОРГИ КЪНЧЕВ ПОПОВ 8 ДИМИТЪР ДЕНЧЕВ ГАНЕВ 9 ДОРА ХРИСТОВА СПАСОВА 10 ЖАНА СЛАВЧЕВА КАНЕЛОВА 11 ИВАНКА МИХАЙЛОВА ГЕОРГИЕВА 12 ИРЕНА АНГЕЛОВА КРЪСТЕВА 13 МИЛЕН ИВАНОВ СТАМАТОВ 14 МИРОСЛАВ АЛЕКСАНДРОВ ИЛИЕВ 15 ПЕПА ВЕСЕЛИНОВА ГРОЗДЕВА-МИХОВА 16 ПЕТЪР ВАНГЕЛОВ МАРЧОКОВ 17 ПЕТЪР ИВАНОВ СТОЯНОВ 18 СТЕФАН НАЙДЕНОВ НАЙДЕНОВ 19 ТАТЯНА ХРИСТОВА ДИМИТРОВА 20 ЦВЕТОМИР СТЕФАНОВ НАЙДЕНОВ 21 ЯНКО ТОДОРОВ РАДЕНКОВ На вниманието на финансовия министър представям един "особен" договор, между Държавно предприятие “Български спортен тотализатор" като ВЪЗЛОЖИТЕЛ и лицето Петър Вангелов Марчоков,в качеството му на управител на управител на„Декарт“ ООДсъс седалище и адрес на управлениев гр. София –п.к. 1700, р-нОборище, ул. „Кракра“ No2А, вписано в Търговския регистър при Агенция по вписванията с ЕИК 131122494, наричано за краткост ИЗПЪЛНИТЕЛ. (1.1) Възложителят възлага, а Изпълнителят приема да осъществи разработване, внедряване и гаранционна поддръжка на специализирани софтуерни продукти, надграждащи съществуващ такъв, в системите/устройствата, посочени от Възложите 2.1) За изпълнението на предмета на Договора, Възложителят се задължава да заплати на Изпълнителя обща цена в размер на 2100000 (два милиона и сто хиляди) левабез ДДС и 2520000 (два милиона петстотин и двадесет хиляди) лева с включен ДДС (2.3) Посочените в настоящия Договор цени са крайни и остават непроменени за срока на действието му. (3.3)Всяка месечна вноска ще бъде в размер на 58333,33 (петдесет и осем хиляди триста тридесет и три лева и тридесет и три стотинки)лева, без ДДС, което съставлява 1/36 част от дължимата сума по член (2.1) без ДДС. Дължимият ДДС се начислява съответно към всяко отделно месечно плащане и е платим ведно със съответната сума (4.1) Настоящият Договор влиза в сила от датата на подписването, посочена в титулната част на този договор, а именно:01.02.2018 г.и се сключва за срок от 1760календарни дни, считано от тази дата

Защо САЩ мълчат за Бойко?

Как ще я кара сега без заплата на социални помощи

Ох-х-хххх направо нзнам какво ще правим. Не искам пак да ходя в Испания да бера маслини и портокали. Гадно е.

В ЕДНА НОРМАЛНА И ПРАВОВА ДЪРЖАВА ЗА ТОЗИ ВИД ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ЗА ЗЛОУПОТРЕБА СЪС СЛУЖЕБНО ПОЛОЖЕНИЕ,СЕ ОБРАЗУВА ПО БЪРЗА ПРОЦЕДУРА НАКАЗАТЕЛНО ПРОИЗВОДСТВО,А ЛИЦЕТО СЕ УВОЛНЯВА ...

То това магнетизма е лоша работа ...

Поне още 20-тина трябва да намагнитят, че да се оправим! А и Доган защо го бавят?

Адмирации за САЩ и за прокуратурата!

Прави впечатление че само тоя пропуснаха да сменят :) Предполагам е случайно :) Аа, и кур за Чери!

И тоя ли бе!? И тоя ли е бил в отпуск, разписан му от банкянския толуп?!

Боко лично им ги разписва, дори и памперсите им сменя :)

Илко, баце, що тъй налапа бахура бе?

От квотата на коя партия е инсталиран там този простак? ГРОБ или ДПС? Oh, wait, те двете партии са посестрими, дъщерни на ДС.

ОТ КВОТАТА НА ДПС, ЕСТЕСТВЕНО!!! ТОЗИ Е ЧОВЕКЪТ, КОЙТО ДАВАШЕ РАЗЛИЧНО ИНФО КЪМ ДПС И ГРЕШНО ИЛИ С ГОЛЯМО ЗАКЪСНЕНИЕ - КЪМ МИНИСТЪР - ПРЕДСЕДАТЕЛЯ. СЕЩАЙ СЕ КАКВО ПРОИЗЛИЗА СЛЕД ТОВА....!!!

ДПС ли го назначи там или чекмедже толупа??? А Александър Манолев заместник-министър на икономиката на Република България на 9 май 2017 г. от коя група е?

Нещо обърка партиите. От ДС са от БСП и ДПС. А, всички олигарси са с червен произход и ще горят в ада заедно със сатаниста Слави Трифонов, на чиито гръб си е татуирал: “Идвам и водя Ада след себе си”.

Всичките са партии на Статуквото! ГРОБ=ДПС=БКП!

ГЕРБ ги държа гладни цели 10 годинки. Сега са като обезумелу!

Ако беше проведена лустрация като хората, на такива типове нямаше да ми се налага нито да ги назначават, нито да ги уволняват от държавни компании и институции.

САЩ да дадат доказателства! Инак отиваме да снимам на Херо простира с клюлотите

Мента, ти ли си?

Санкционираният по "Магнитски" Илко Желязков е подал молба за напускане - и сега няма кой да го освободи и човекът ще се мъчи още да си взима заплатата някой друг месец !!!

А в колко борда в енергетиката беше въпросният господин... Според вас - защо е бил в тези бордове? Не ли за да тече далаверата безпрепятствено...

Този беше човекът на Шиши и ДПС в ДАНС!!! ПОЛУЧИЛ Е РАЗРЕШЕНИЕ ЗА НАПУСКАНЕ. ЩЕ ГО ИНСТАЛИРАТ ДРУГАДЕ, НА ЗАВЕТ. СЛЕДЕТЕ КЪДЕ ЩЕ ГО СЛОЖАТ СЛЕД 3 МЕСЕЦА!!!

ДПС Е ПОДИГРАВКА КАКТО С БЪЛГАРИЯ, ТАКА И СЪС СВОИТЕ НАИВНИ И ЧЕСТНИ ИЗБИРАТЕЛИ ОТ ТУРСКИ ПРОИЗХОД!!!

Сигур ще се премести да живурка по гръцкото море.Нали по ТВ онзи експерт по НС разкри,че Илко след завършването на Магнаурската школа по ДС в Симеоново бил разпределен да разузнава гръцките шпиони, но започнал да работи за тях и нашите балъци го избрали в това Бюро по контрол върху СРС-тата та да може да докладва на гърчолята за гнусотиите на високопоставените, та те да вербоват още предатели.

Как не го е срам този Борисов-корумпирани служители и той дебелия Боко с пачките

Толкова си Ани колкото аз- Бил Гейтс! Илко ЖЕЛЯЗКОВ Е ЧОВЕКЪТ НА ДПС В ДАНС И МАГНИТСКИ ЯКО ГО ЛОВИ! НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ ЗА НЕГО - ДПС СЕ ГРИЖИ ЗА НАМАГНИТЕНИТЕ СИ РЕПТИЛИ.

САЩ могат да "намагнитят" когото си искат без съд - директно присъда. Конкретния не ме интересува, но е очевидно че всяка фирма която търгува със САЩ, независимо какво, може да бъде ударена.

Може да си търгуваш само с Китай и Северна Корея. С демократичния свят е така. Трябва да спазваш законите!

Той подаде молба за руско гражданство.

Голям жест! Жертва се да отиде на сянка да си харчи паричките по островите. Как добре съвпадна с летния сезон. Хвала на такива българи! Хвала на съдебната система! Да живей!!!

Абе важното е едни пликове с ром да се разменят. Без телефони по възможност

Не мога да повярвам, че са само мафиоти по върховете!!! Без думи, затова нищо не върви!

Това гербавите никакъв срам нямат. Над десет дена се куми дали да напусне. Ама като има толкова фенове, де викат:"Мачкай Гешев.", какво да прави човека.

ЖЕЛЯЗКОВ Е ЧОВЕКЪТ НА ДПС В ДАНС, А НЕ НА ГЕРБ. ЗАБЛУДЕНИ ХОРА БОЛ. ЧЕТИ ОТ РАЗЛИЧНИ ИЗТОЧНИЦИ.

прокремълски парцали в България - чака ви дълга почивка на подходящи места по света и у нас.

Значи, болен си от ,,Сибирска треска,,. Почвай с амеркански аспирин.

Сега трябва да подаде молба за изчезване… Въпросът е как да пропътува през няколко морета с един куфар пари. Сбогом мамо, сбогом татко…

Хизб,ела не трабва да зная,може да се обадят я на летището, я на пристанището.

Контрола на СРС е бил в този мафиот ?

То и Пеевски щеше да е шеф на ДАНС, но за това само сестра Галева може да говори...

Дааа,беше и контрола на КПКОНПИ също. През него минаваше дневния ред,нищо не се случваше там без той да знае.

А в затвора кога? #КОЙ# го назначи този за проверяващ евентуални подслушвания и го допусна до секретна информация? Бий Гешев, олигарсите и предателите в президенството! Кьовеши и народа е с теб!

Злоупотреби има, а затвор няма ли?

Да съди сегашното правителство. Да съди Американците.

Всъщност, важният въпрос е Кой върна Боко тиквата на власт, след като беше изринат от МС от протестите от зимата на 2013 г.? Кой плащаше търкалянето по жълтите павета, Кой сключи коалиция с Боко тиквата и шайката му на 7 ноември 2014 г. Този въпрос мисирките не зададоха вече 7 г.

Народа го върна Борисов на власт, безроднико! И пак ще ви бие като тупани! Очаквай Борисов 4

Идиот!

народът върна Борисов, а Борисов излъга народа - това е цялата гадна история на Борисов.

И така го връща вече 14 пъти, смешнико! Ако е излъган народа защо гласуваза него вече 14 поредни избори!

Страхът от такива, ЗЕЛЕНИ КАУНИ като теб го върна.

по-малкото зло