Стоев се гръмнал, докато полицаите оправяли тока

Соченият за убиец на Мирослава Стойчо Стоев-Чочо, който се самоуби в присъствието на полицаи в дома си, е извадил оръжието от личния си сейф.

Обратно в новината

Коментари - Стоев се гръмнал, докато полицаите оправяли тока | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

истината я каза един техен колега, (бивш служител от НСО, мисля) и тя е че във всяко едно отвличане и по голямо престъпление в което играят големи пари, е замесено "бивше" или настоящо ченге! и ако случайно се намери някой съвестен служител на МВР, който да иска да свърши наистина някаква работа, ще се намерят достатачно негови колеги,с по висок чин, които да му попречат да направи нещо добро. това е!!!

ИзгорЕ ми бушона! Са у районното или у ЧЕЗ да звъним? А.....и понеже имам законен пистолет....тия от енергото да не ме гръмнат?

колко са жалки със смешните си обяснения, "бил се гръмнал сам" на кой ги приказват и кой си мислят че ще им повярва или всъщност изобщо май не им пука, дали някой ще им повярва или не. пък и големи електротехници и много загрижени за тока, се извадиха тези ченгетата, и това ли влиза вече в задълженията им, от кога? да почнеме да ги викаме когато имаме проблеми с тока:))), .ашак:)

Прави един човек самопризнания, показва на полицията къде са заровили труп на дете, човек здрав и силен, знаят, че е бил и 'охранител', същата тази полиция му е издала разрешително и знае, че има оръжие и ... преуморени и предоверени го оставят да извади пистолет и стреля. Това ни говорят ... верваме им

Първоначалната версия, че това е бил втори оглед е вярната. Тогава са взели пистолета на Стойчо. После са го закарали в дома му за да го гръмнат там със собствения му пистолет. Това обяснява и показанията на свидетелите, поемни лица и други, че изстрелът се е чул 3-4 минути след влизането на групата бопаджии и арестанта в сградата.Всичко друго- тоалетна, килер, каса са глупости...

Когато не знаете какво се е случило, не коментирайте. Ето какво стана всъщност: Един от четиримата полицаи отвиваше крушката, вторият търсеше резервна крушка, третия пазеше необходимата за смяната стълба да не я откраднат кварталните апаши. Четвъртият играеше ролята на воеводата и ръководеше работата на останалите. А арестантът, като видя тяхната безпомощност, се бе обърнал къв "воеводата" с думите: - Бате, аз по-отбирам от тези работи, що не ми свалиш железата от ръцете да ти донеса китайско фазомерче да проверим дали има ток. Щот' ако токът още не е дошъл, защо да сменяме крушката? А и нали времето е по обяд, а не вечер, когато наистина си трябва крушка? Така стана работата. Ама полицаите още не бяха сменили крушката и арестуваният се пообъркал - вместо да вземе фазомерчето, взел пищовчето и почнал да си играе с него, вместо с оная си работа...

Цецо "Пържола" - бъди по откровенен .

Я виж ти, полицията вече работи и към ЧЕЗ , а може и обратното да е. Хора, ако имате повреди по тоците, обърнете се към МВР!

Ако някой някъде предава своето отечество и слава, ако клетвата за дълг прегази - моята полиция ме пази. Ако някое продажно братство граби от народното богатство, истината днес е само тази - родната полиция ме пази. Ако някой вярата убива и престъпниците сам прикрива, ако някой пред лъжата лази - нашата полиция ме пази. Припев: Хора, подарете цвете, хора, запомнете ни добре! Гордост е да служиш в редовете на България и МВР

1. Защо при обиска присъства и убиецът? 2. Чочо имал ли е белезници изобщо? 3. Нали токът е спрян за неплатени сметки- как така ще го "оправят"? 4. Нали пистолетът беше в тоалетната, как сега пък бил в сейф? Сейфът в тоалетната ли е бил? Полицаите не са ли знаели къде е пистолетът, ако изобщо е имало такъв? 5. Защо пистолетът не е бил отнет при първия обиск? Много, много измислици... или полицаи-тъпанари!

Елитни Антимафиоти от НСБОП са били с него !!!С Шефа си ! 4 на брой ! И Окръжният Прокурор на Перник е бил там . Не може Случайно да станат всички тези "грешки" в присъствието на всички тези хора !! Освен ако е Трябвало да се случат! Какъвто е случая .

МВР и ЧЕЗ не са ли различни структури, да га'е?

Хей ,журналисти , защо не напишете ,че обществото ПОСТАВЯ ПОД ГОЛЯМО СЪМНЕНИЕ ОБЯСНЕНИЯТА И ДЕЙСТВИЯТА НА ПОЛИЦИЯТА ?

ЗАЩО ТОЗИ ПИСТОЛЕТ НЕ Е КОНФИСКУВАН ОЩЕ ПРИ ПЪРВИЯ ОБИСК ? БИЛ " СКРИТ ", СЕГА ПЪК БИЛ В КАСА ? ОПРАВЯЛИ ТОКА,ХАХА ,, ЯКО СЕ ОПЛЕТОХТЕ В ЛЪЖИ !

Ама тия и те не си вярват като лъжат!!!! Полицаите оправяли тока в апарнамента - аре бе!!! Престъпника извадил КЛЮЧ ОТ СЕЙФА (къде го е крил през цялото време), отворил сейфа (без да чуе никой) и се застрелял -- понежа знам, че ние сме идиотите , мисля че тези дето го разказват това трябва да си вземат "торбичките и чао"....

Полицейските синдикати са абселютно прави ! Що да може ББ да праща СМС на редакторите, а те да не могат да защитят членовете си - макар и некадърни, заради които загинаха 2 души ? Направо като Ким - забранете интернет, весници /опозиционни/ и телевизии.

хахахахаха смях

Едва ли има наивник , който вече да вярва , че тоя така наречен " Шизофреник " , може да се набута така скоротечно в лудницата , БЕЗ ВИСША ДЪРЖАВНА ПРОТЕКЦИЯ !!! Ама платил бил видите ли рушвет ?!?!? Даже и психиатрите не са ЧАК толкова ТЪПИ , че да вземат рушвет и да вкарат здрав човек , в така развонялата се ситуация ! Че кой ще е този смел психиатър , дето ще вземе рушвет , отлично знаейки , че тук ще се рови много здраво ? Кой вишист ще си рискува хляба , дипломата и свободата , знаейки , че тук всяка запетайка ще се гледа под лупа , и всяко заключение ще се проверява не по ПЕТ , ами по ПЕТДЕСЕТ И ПЕТ ПЪТИ ??? ??? ДАЖЕ И ПСИХИАТРИТЕ не са чак толкова ОТКАЧЕНИ !!! Тук е наредено отгоре - Марио да бъде скоротечно и надеждно покрит !!! За да не изпусне някоя думичка пред медиите ! И ако той има поне малко мозък в главата си - трябва да се пробва да избяга , и веднага да отиде в някоя частна кабеларка , или опозиционна медия , където да си каже всичко от А до Я !!! Само това би му гарантирало живота !!! Иначе - сърдечен удар , и право при Мишо Бирата !!!

Както "цар" Киро бе прибран от МВРто съпартииеца му Цв.Цветанов и изпратен на Боровец??!!на наша,държавна издръжка ,и основно да бъде 'Пречупен" преди да е заразказвал Истината !!! Същото е и в този случай . Убитото момиче казва за намеса на Полицаи ! Единият "престъпник" е Самоубит ! Другият го обработват сега ! ГЕРБ са Зло ,и трябва да ги Изметем Веднага !!! Срам ме е като гледам ,че дори и Румънците се Събудиха !!! Да Свалим Разрушителите ГЕРБ !

и да върнем строителите на хидро каскади ли,че са изхарчили комисиооните

"Соченият за убиец на Мирослава Стойчо Стоев-Чочо, който се самоуби в присъствието на полицаи в дома си, е извадил оръжието от личния си сейф." Само, че родната пулиция и прокуратура е хваната от гората и не си заслужава нито заплатите, нито привилегиите при пенсиониране!!!

ако са го грумнали полицаите наградете ги. судут ги оправдава мутрите.

е тази - дошъл тока,онези видяли окования с пищов в ръка,помислили, че ще ги стреля и го изпреварили.Това е!

А като е криминално проявен защо КОС МВР са "спали" и не са му отнели разрешителното и оръжието? Нещо МВР начело с министъра си май не е в час и не знае акво прави.Като няма ток какво са правили там или не могат да си свършат работата на дневна светлина.Сейфа с какво го е отворил и къде са стояли полицаите по това време.Не се ли прибират всички вещи на задържаните или заподозрените.

Каквито и простотии да ни обясняват не сава ясно, защо при арестуването на хора, които не са извършили или заподозрени за убиство, и не са представлявали опасност за други , са тръшкани на пода, ритани, обиждани, и оковавани с белезници, а хора обвинени в убийство, с нестабилен характер са оставяни свободно да се разхождат из стаите и да имат достъп до оръжие. Това е достатъчно за оставка, както на Цветанов, така и на всички началници на отдели, занимаващи се с тези случаи. Гледали сме МВР сериалите в началото на манадата на ГЕРБ и сегашните им скрити- покрити действия, това е пълна олигофрения. Колко гафа трябват за оставки? Колко смърти са нужни, има ли норма?

За да смени крушка от милицайци са нужни 10 милъовци,1 завива крушката качен върху маса,четирима завъртат масата,а други четирима се въртят около въртящите милиционери масата за да не им се завие свят ,1 пази на врата да не дойде тока.

Май вярно така беше във вица -10мильовци за 1 крушка!!! Ама и тия "наш'те" са изпратили точно 10 полицая! Ако бяха изпратили 11, можеше един да наблюдава "соченият за убиец" докато другите "отстраняват повредата" или пък можеше да си бърка в носа и да прави топчета..

Чочо се е прострелял с законно притежаван пистолет ? Малки подробност е тази че е бил със счупени пръсти които сам си ги е трошил и по пернишки ритуал си е сложил миньорската каска на пра дядо си и е стрелял трипъти в себе си от разстояние .На вниманието на производителите на боеприпаси . Патроните са били прекалено меки за главата му и се е наложило да стреля 3ри пъти . А полицаите са обискирали хладилникът му в който е имало отлежала гроздова и много мезета .

Единствения коментар който може да се направи с една дума е :Безумие.Като изключим фактите до намирането на трупа на детето,от там нататък е пълна каша.Хванали някой,той си признал,после се гръмнал,докато му оправяли бушоните.Той бил завършен садист,но слаб ел.техник.Вероятно това му е натежало на душата и в миг на върховна депресия си е посегнал.Сега остава да видим края на тази трагедия,чието разследване се превръща във фарс.До къде ще стигне този театър който добре платени артисти от силовите ведомства ни разиграват и колко ще ни струват билетите за този спектакъл.

е колко да струват-малко ли е че им плащаме заплатите?добре,че тоя не е гръмнал някое ченге-щяхме и вдовишки пенсии да плащаме за некадърници :д

Това, което си написал е общият случай. При определени условия може да настъпи осапунване на трупа, което силно да забави разлагането му. Би могло забавянето да трае дори десетилетия. Затова мястото за гробище не се избира как да е, а се спазват определени изисквания.

Оказа се истина старият виц за мильовци: "Колко милиционера са необходими да сменят една крушка? - Пет! Един да я държи и четирима да му въртят масата!" Та и сега така "Соченият за убиец-Чочо успял да стигне до сейфа и след това да се простреля, защото в помещението нямало ток. В това време полицаите били заети да поправят електричеството"!!!!

това не е вярно, нужни са 6-има, последния пази на вратата да не доиде тока

Крайно време е оцвъкания отвсякъде цвъкчо да си оди. Крайно време е оцвъкания отвсякъде цвъкчо да се изправи пред съда! Крайно време е оцвъкания отвсякъде цвъкчо да влезе в пандиза!

Най-напред да благодаря за полезната информация от ето защо това се случва.И да подсетя хората от МВР които следят форума да отмятат на рабуш с колко се намаляват бьдещите избиратели на Герб.Зщото тези коментари макар и написани в шеговита форма са си една политическа оценка.

Това е пълна липса на професионализъм у полицаите, или още по-лошо, замислено като замитане на следите на някой, който не са искали да се разбира, че е участвал в убийството и заговора за изнудване на семейството на Мирослава. И при двете имаме сериозни причини за оставки и промени във вътрешното министерство. Мисля, че това може да е началото на край на ГЕРБ като водеща партия във властта.

Имаше преди няколко часа , един много готин коментар , който незнайно защо ИЗЧЕЗНА ЯКО ДИМ ! Ето какво са правили ПЕТТЕ ЧЕНГЕТА : Първият - оправял тока ! ; Втория - оправял кухненската канализация ! Третия - оправял тоалетното казанче ! Четвъртия - оправял Петия ...

точно така. Първият оправяше тока, а другите пазеха на пост да не дойде тока и да ги убие. Това използва самоубиеца и се гръмна.

Аз пък миналата седмица изгубих цял ден да монтирам лампиони и пендели в новия апартамент, а пък то било толкова лесно! Просто звъниш на 166 и те момчетата идват. Дали ще ми монтират и бойлера...?

Бойлера е висша техника - само ГДБОП са твоите хора;о))

ГЕРБ е дълбоко свързана с БКП : Росен Плевнелиев - бившия първи секретар на комсомола в Благоевград. Бойко Борисов - бил е охрана на Тодор Живков,секретар на УК на ДКМС на училището в Банкя, преподавател в Академията на МВР,баща му е бил полковник от МВР. Николай Младенов - последният комсомолски секретар на учкома на 114-та английска гимназия,син... още на дипломат по байтошово време. Цветан Цветанов - син на шофьора на Григор Шопов - шефа на ДС преди 89-та. Трайчо Трайков - внук на шефа на комунистическия земеделски съюз. Лиляна Павлова -внучка на Георги Павлов партизанин от бригадата "Чавдар",член на ЦК на БКП, министър на химията и металургията. Диана Ковачева - дядо и е бил личния шофьор на Васил Коларов и Цола Драгойчева. Сергей Игнатов - син на секретар на ГК на ДКМС на Видин. Зам. финансов министър Владислав Горанов - негов кум е личния масажист на Тодор Живков. Дилян Добрев - баща му е бил последния партиен секретар на Кремиковци.

Пропуснал си да споменеш още няколко съвсем дребнички подробности : Николайчо Младенов е племенник на Другаря Петър Младенов , известен повече като " Пешо Танкиста" ! Другарката Цецка Цачева е партийна секретарка от РАБФАК ! На нея страшно много и личи , щото веднъж каза , че петелът бил безгръбначно животно , а за капак на всичко , чакала самолета за Индия да влезе лично при нея във ВИП чакалнята , и заради това го изпуснала ... За Веждито какво да говорим - той поне не се крие , че е МУЛТАК ! А пък Дедо АНЮ лично предложи своя верен партиен другар Ангел Марин , да бъде награден със орден " Мирослав Найденов " ! Ха Ха Ха

Мирослав Найденов е бивш БСП, бивш ДПС, лансиран въвъ властта от земед.м-р Дикме...

Ами, ако тока беше убил някой от полицаите??? Да не говорим , че това можеше да направи обвиняемия с пищов в ръката.Колко мъка има на тоя свят! И защо никой не казва : ИМАЛО ЛИ Е ПОЕМНИ ЛИЦА ПО ВРЕМЕ НА ОГЛЕДА???? И ако е имало какво разказват те по случая .. или те са били отвън да гледат да не дойде тока

връх на тъпотията! А върхът си има име!!!

ТОВА Е ПОРЕДНАТА ЛЪЖА , ИЗМИСЛЕНА ОТ НЕНОРМАЛНИЦИТЕ ОТ МВР. КАК ТАКА БИЛО ТЪМНО, ПЪК ТОЯ ЧОЧО УСПЯЛ С БЕЛЕЗНИЦИТЕ ДА НАМЕРИ КЛЮЧА НА КАСАТА ДА Я ОТКЛЮЧИ , ДА ИЗВАДИ ПИСТОЛЕТА , ДА ГО ЗАРЕДИ И ДА СЕ ГРЪМНЕ. ПРЕЗ ВСИЧКОТО ТОВА ВРЕМЕ ЕЛЕКТРОТЕХНИЦИТЕ С ПАГОНИ СА ЗАВИВАЛИ БУШОНИТЕ. ДА СЕ СМЕЕШ ЛИ ДА ПЛАЧЕШ ЛИ - ЗНАМ ЧЕ ВСЧКО ТОВА СИЛНО МИРИШЕЕЕ НА ЛЪЖА. В НАЧАЛОТО Г-Н МУТРЕВ ИСКАШЕ ИЗВИНЕНИЕ ОТ СЕМЕЙСТВОТО НА УБИТОТО ДЕТЕ, ПОСЛЕ ИЗВАДИ ПЪРЖОЛИ ЗА КУЧЕТО, СЛЕД ТОВА ТОЙ СЕ ИЗВИНЯВАШЕ, ПОСЛЕ ПОЛИЦАЙТЕ БИЛИ УМОРЕНИ И ДОПУСНАЛИ ГРЕШКИ ОТ ПРЕУМОРА. СЕГА ПЪКСЕ ГОТВИ НАКАЗАНИЕ ЗА ПРОВИНЕН ШЕФ НА МВР, ЗАРАДИ ГРУБО ОТНОШЕНИЕ. ПОЛИЦЕЙСКИЯТ СИНДИКАТ И ТОЙ СТАНА СИЛНО ОБИДЧИВ И ДОКАЧЛИВ ЗА УМАЛОВАЖАВАНЕ ТРУДА НА НАШИТЕ ПАЗИТЕЛИ. В КРАЙНА СМЕТКА КАКВА Е ИСТИНАТА НИКОЙ НЕ РАЗБРА. ТАКАВА Е ЦЯЛОСТНАТА ПОЛИТИКА НА ГРОБАРСКОТО УПРАВЛЕНИЕ- СТИЛ ШМЕНТИ КАПЕЛИ , КАКТО КАЗВА ТИТАНА НА ГЛУПОСТТА

Съгласен съм. Но всичко това е защото има замесен полицай или син на някой висш полицай от Перник.Лъжи и пак лъжи.Докато истината се разводни и никога не излезе на яве.

Възможно е и убиеца да е някои местен мафиот, да си разнообрази ежедневието, от скука що да не изнасили и убие младо момиче, спортистка, и понеже далаверите им с полицията са общи- канали трафик, наркотици, какво ли не...естествено е че ще го заметат случая... какво значение има живота на едно младо момиче...А проблемния Стойчо, явно се явява неудобен свидетел...но пък удобен "самоубил" се... От момента в който съобщиха, че е намерено тялото веднагта съобщиха, че е убита веднага след отвличането и че не е изнасилвана- без аутопсия и при силно разложено тяло много много лъжи по случая...

полицаите били заети да поправят електричеството. wtf

Полицаите тяхната работа не могат да си свършват,а Цветанов ще ме убеждава, че са се опитвали да свършат работа на друг - да оправят електрозахранване. Да, да, ама не !

да сме Монк или Менталист, за да не знаем, че съдиите, прокурорите, адвокатите, полицаите (митничарите) и криминално проявените в България са една са една добре организирана злавеща сила, на която политиците " й прави чадър. Като прибавим към нея и "беснесмените" от олигархията, месните барони и феодали, то тогава ще получим една съвършена машина за убиване, за грабене, за манипулиране, за поробване и каквото се сетите неприятно. А за всичко неприятно са се погрижили медиите да ни държът под стрес и т.н. Като прибавим и "планът ранът" ...

абе много станаха филмите в тая кочина булгаристан!!!!

Като имам в предвид работата на предишните министри на вътрешните работи както и на полицията не мога да не призная че сега нещата са много по добре.Ден след ден обаче се разочарова все повече.Неудобно ми става като чета какви глупости говори министър Цветанов.Полицайте били преуморени.Едно време с такива случай се казваше - от кантонер пот.А сега вече е - от полицай умора.Ще направя запитване чрез моят депутат официално запитване до народното събрание какво са правили преди това тези полицай та са преуморени да такава степен че са оставили един арестант да се самоубие.Някой пък щял да ги наказва.Какво наказание бе- те са отговорни за живота му и тук се съди за убииство по непредпазливост.Той по презумпция си е все още невинен човек.За тях трябва съд а за началника им снемане на политическо доверие.И по нататък - предоверили се.Въобще какво място има тук такова понятие.Има устав- там всичко е казано.И още колко подобни случаи трябва да станат за да се разбере че тук трябва генерална промяна.

До всички престъпници: първо давате показания, второ свидетелствате на процеса и признавате пък после се самоубивате. Работа има да се върши все пак.

наи добре ,няма човек няма проблеми така се решават нещата делото вече приклиочи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Спомнете си по времето на социализма колко такива самоубийства имаше, или опит за бягство? Явно че шефът на ДС Григор Шопов е споменавал такива неща пред шофьора си и той ги е предал на синът си.

Хехе ! Тези се осраха !! Вече се чудят каква версия да измислят за да скрият явното убииство ....!!!

Лъжеш се не е явно.

Сега се сетих. Как ще му оправят тока? Нали казаха, че му го били спряли, защото не го бил платил?

Глупости на търкалета, куките са го очушкали. Каква тъмна стая по обяд бе, хахахаха! Ченгета-жичкаджии, тия да не са изпратили сапьори :)))

Алоооо инспекцията по труда, къде сте ? Самосезирайте се ! Полицаите от ГДБОП имат ли правоспособност за работа с електрическата мрежа ? Имат ли инструктаж за работа с такива напрежения ? Ако нямат веднага да се състави АКТ на началника им. Как така ще ремонтират ел инсталация в чужда собственост без да имат правоспособнст. МАЙ НИ ВЗЕХТЕ ЗА КАНАРЧЕТА, А ?

Освен това били преуморени-значи са полагали извънреден труд-забранен от закона! Има ли заповед за извънреден труд?