САЩ изпращат самолетоносач към Корея

Тихоокеанското командване на САЩ (ПАКОМ) потвърди придвижването на атомния самолетоносач "Карл Винсън" със съпровождащите го кораби към Корейския полуостров.

Обратно в новината

Коментари - САЩ изпращат самолетоносач към Корея | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като не могат да провокират за започване на световна спасителна за САШ война Русия, която има здрави нерви, ще се насочат към по-нервен и по-неустойчив бушон - Северна Корея. Но не се знае тя какъв устойчив играч може да бъде. Ако слуша батковците Русия, Китай и Иран ще отвеят перчема на Доналд Кук, извинете, Тръмп от майтап.

"модерните" 100 подводници на севера , хилядите му танкове и неколко миг-29 как смело ще се включат в обединението на двете Кореи...

?чувстваме,че засиленото присъствие е необходимо"!?! По- добре беше да ПОМИСЛИТЕ!

САЩ ще научи всички как да живеят ! да живее демокрацията ! тъпия американец дето не знае къде е България , знае по добре от теб как трябва да живееш!

държава с балистични ракети и невиждани атомни бомби.

ОЧАКВА СЕ ПРОВОКАЦИЯ ПОДОБНА НА ТАЗИ В ТОНКИНСКИЯ ЗАЛИВ . САМО ЧЕ СЕВЕРНА КОРЕЯ ИМА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ .

Севернокорейския дктатор се доказа като абсолютен откачалник, но колкото и да не се нрави на всеки нормален човек Северна корея е ядрена държава. Може Сащ да я превъзхождат стотици пъти, но конфликт с тези няма да се размине с една-две бомби. Та си е пълно безумие по-стар обичай САЩ да се разпореждат еднолично. Просто трябва да спрат да се правят на велики и заедно с Русия, Китай и Япония, а още по-добре и с европейските държави да окажат съвместен натиск. Та тоя лумпен да усети световната военна мощ над главата си, да се усети сам срещу всички. Така шанса да се постигне успех без ядрен конфликт според мен е значително по-голям.

Тръмп просто показва характер!

сащ си отваря втори фронт

сащ си търси белята

Откъде накъде САЩ ще се намесват в ъв всяка държава как да се управлява, кой да я управлява и в крайна сметка едно е ясно да им стъпят на врата и да използват благата на всяка държава под предлога на измислените им права и псевдодемокрации! Крадци и агресори световни! Те ще затрият света!

та чак до нас, щото ядрените облаци обикалят и заразяват наред.

Мисля, че Северна Корея трябва да бъде ударена и заличена тъй като е опасност за човечеството. А ако Китай я защити всички да си изтеглят производствата от там.

Приятелю, изказването ти е доста емоционално. Не отричам правото ти на заслужен гняв срещу лумпенската политика на Северна Корея. Но кой я създаде! Ако се позамислиш след внимателно прочитане на исторята сам ще си отговориш. Че Китай ги подкрепят е меко казано несериозно, а изказването ти относно изтеглянето на производствата от Китай, го отдавам на емоционалността ти. Защото само една америка ще пострада от това в пъти повече от Китай, мога да ти го докажа категорично, но е въпрос на доста обяснения и сметки. Само си спомни как в САЩ когато Тръмп обяви че иска всички компании от IT сектора да върнат производствата си в америка каква истерия настана та последния се отказа от намеренията си.

Доколкото си спомням Северна Корея има ядрено оръжие, но няма с какво да го закара по-надалеч. Но има с какво да го цопне в някое от близките морета. И така както са се събрали да демократизират са изкушавашто удобни за един ракетен тест. За съжаление, ако това стане, САЩ ще трябва да отговорят. А ако война се води толкова близо до китайската граница, ще има намеса и от страна на "Поднебесната империя". И тогава вече наистина ще настане време за пуканки, но ще ни пукат направо в джобовете. Затова да се надяваме че онзи не е толкова луд. Защото САЩ са като пиян перничанин - само се оглеждат с кой да се сбият.

ПОРЕДНИЯ БЕЗСМИСЛЕН КРУИЗ НА ЩАТСКА ФЛОТИЛИЯ!!!СЕВЕРНА КОРЕЯ Е ЗАЛЪК С КОЙТО САЩ ЩЕ СЕ ЗАДАВЯТ!!!

Пушещо корито Кузята и падащите му самальотчета, а се занимавате с щатските самолетоносачи?

Новина 1 САЩ обмислят удар над Сирия Новина 2/ след един час/ САЩ изстреляха 50 ракети "томахоук" по сирийско летище Руски журналист обяснява,че нямало химическо оръжие в контейнери за химическо оръжие!? След два дни някъде от Сирия... Новина 3 /след два дни/ Всички в ЕС изразиха остро неодобрение срещу политиката на Пентагона.. Новина4 САЩ придвижват самолетоносач... Да няма Новина 5 след няколко часа и Северна Корея да я няма?

Както вървят нещата, корейските автомобил и не само, може да изчезнат от пазара. Купувайте си пуканки ...

Най-добре е краварите да пратят един самолетоносач и в Панчаревското езеро. За всеки случай. (ако руска подводница изплава).

И какъв чеп ще държат американците до Корея?

ми как да ти кажа, то южна корея е съюзник на сащ! от другият край на морето е япония, и тя съюзник на сащ. та какво ли ще прави кам американският флот?

Май наближава денят когато на дебелият Ким ще му стане много горещо от американските ракети! Ще му свият дебелите сърми!

Ще видиш какъв ще биде краварите ще се издавят малко.

ААА Джуджи когда ша изпрати димящото чудо на въглищата дето му изпопадат самолетите от борда ... МуХАААААААааааааа.....

Абе не беше на въглища, на мазут е май.....! А за другото си прав!

Няма ли кой да ги сложи на мястото им най-накрая тия американски боклуци, където запалиха целия свят...алчни копелета..

чорапи от яд. Отговорът е: Няма кой!

Глупак

Споко корея ще им даде урок на демокрация.

И ще празнуват Денят на слънцето Ким ир сен?

Има и как е започнал лъжецът Тръмп скоро може и американците да пострадат.

Крайно време е поне един от самолетоносачите да отиде на гости при Посейдон!!!!!Тогава краварите може и да мирнат!!??!?Писна ни от тяхната "демокрация"!!!!Не ги искаме!!!Още помним бомбардировките над София, Карлово и Ст Загора!!!

Нещо прекаляваш с долнопробната водка. Твоето са "празни мечти на една празна мурзилка".

през парадната врана, сега опитват да влезнат през задния двор. Но ще им преседне и там. Източния Военен окръг е достатъчно силен. Това е територията, която е най-близо до САЩ, така че са добре въоръжени. И от там ще има рапорти за напускате на ВМС та САЩ. Добре дошли, както се казва!!

После ще иде другаде. Накрая ще иде на дъното. Отживелица.

нека пращат де ... ще поседят и ще се върнат да не би да стрелят по северна корея

Очаквам до 3-5 години в Пхенян да се произведе Galaxy S10:):)

праща, който има

И сега този маймуняк Ким-руският агент какво ще прави.То северна корея е по-смешна и от русия.24 милиона с половината на нашия брутен вътрешен продукт.

Взели ми Стоила за еничар.

даааааааааа в опасност сме! храните в евро-магазините у нас имат толкова химикали че америката може да обяви, че разполагме с химическо оръжие и да ни прасне 1000-2000 крилати ракети за всеки случай!

някой карали те да влизаш в тия магазини? иди в берьозка, и пазарувай от там!

Бо Бо

САЩ не се спряха! Отново имат опасения, че Северна Корея разполагат а *ически оръжия (химически, биологически, психологически, космически и т.н.)

Офф пак ли ще стрелят с пиратки после ще падат като пъпеши.голям смях ще е пак.по добре да платят на Холивуд поне филм боза да им заснеме.

Не мога да повярвам, колко необразовани хора има и дори пишат по форумите. Слагайте минус колкото душа ви иска. Само запомнете едно - който забравя миналото си, е осъден да го преживее отново....

Това за разпльоканата жаба в мин съвет ли си го написал и за тиквата дето си слага външни министри говорещи слабо български?

Cелендур недеи да пишеш по форумите а отиваи да пасеш кравите.

Sm3hurk0

може трета световна война да пламне не от близкия изток, а от мерака на САЩ да се доказва на Северна Корея. Не закачайте КИМ - той е по-непредвидим от Д.Тръмп....

но не и от Путлер.

Разведка самопровозглашенной Луганской народной республики (ЛНР) сообщила о переброске к линии соприкосновения женщин-снайперов из Прибалтики и Польши.

Всеизвестен факт е, че жените са по-точни стрелци от мъжете.

На теб ти е всеизвестен, а на другите не е известен такъв факт.

След тая новина, ТАСС и Синхуа съобщиха, че канализациите в Масква и Пекин, са препълнени от многократно ползване на тоалетните !!!

а бе по вероятно днес по кофите в надежда да не е имало нищо,гладен ми се виждаш

Ха, ще видите Вие като изпратя пак Кузя, само да го заредя с въглища и тръгва и като пристигне в района по Коледа, ще се наложи да се ориентирате само с компас и ще дишате само с противогаз!

Шило

Много бързо се отказаха от Сирия. Там пък ще ги чакат китайчетата.

неограничен ресурс да играят на няколко фронта.

Той и Хитлер го игра така.

Шило

Дали? Повече ми приличат на палета с подвити опашки.

Краварите ако нападнат Корея Виетнам ще им се види злато !!

Лошото е ,че не се знае точно кой е по-луд - Тръмп или оня дебелия от Северна Корея!Да пази Господ!!!

Ким е приготвил ракетите и очаква ръждивите хамерикански кораби. Нов Пърл Харбър, този път пред Корейския полуостров

да нямаш предвид ръждясаалите хруски корита?

И кои точно корейски ракети могат да улучат кораб движещ се с 30 възела, а?

Северна Корея НЯМА аналог с НИТО ЕДНА държава, съществувала някога, в който и да било период от човешката история!!! Тази НЕНОРМАЛНА държава е проект на ЦРУ, за да могат да плашат хората от "комунизма". А философският фундамент на комунизма почива на концепцията на хуманизма!!! Това там не е комунизъм, както американците се опитват да ни го натрапят!!! Това там е ДИРИЖИРАНО ВАРВАРСТВО!!!

Не ни е страх, не ни е страх...С нас са най прогресивните страни в света - Иран, Северна Корея, Сомалия...И ако много пискат, ще им изпратим "самолето-влекача" Кузя и той така ще ги опуши, че американците няма да могат да виждат противника...

Това всъщност не е самолетоносач, а транспортен кораб, с който фондация Америка за Корея отива да даде пари за процъфтяване на демокрацията. Вместо да им налагат ембарга и блокади, да наложат демокрацията и ще ги приключат за две-три години. За справка, вижте България!

Скоро американците ще си имат "Втори Виетнам", не че в Ирак и Афганистан не е същото, но тук наистина ще бъде "Виетнам". И ще правят нови Гробища ... и ще правят нови филми, като "Апокалипсис"...

Не мога да разбера, защо единствената държава в света, която е употребила ефективно ядрено оръжие и в резултат на това са загинали стотици хиляди човека, са се притеснили че някакво джудже от време на време пуска по някоя пършива (не пършинг) ракета.

А повечко памперси раздадоха ли им на хамериканосите.

Руските другари не могат да пратят самолетоносач, затова ще изпратят една пехотна дивизия сибиряци :))) :)))

да беее аз забравих че след като те разпраха оцад се върнаха обратно :))) е ... сега имат нова мисuя ! ти си вече бита карта :))

момчета оставям ви - бързам за среща с психuaтъра ми :)

Един хубав пост да напишеш.

към несатанистите : не си продавайте душите ,каквото и да ви обещават или дават ,ще ви вземат много повече .търсете хора с благ и спокоен поглед ,останалите са луди,продадени и опасни !

Ким е ненормален, така че не се знае какво ще му щракне в тъпунгерицата ако ЮСА нападнат, но едва ли.

В Сирия се води задочна война. От едната страна са САЩ, ЕС, Турция и държавите от Персийския залив, които искат Асад да падне. Русия, Иран и Китай обаче не желаят да го допуснат по никакъв начин. Тоест, когато в една такава ситуация нанасяш въздушен удар, естествено съществува опасността тя да ескалира и съвсем скоро на бойното поле в Сирия да се срещнат американски и руски войници.Кремъл вече реагира с позицията, че това е агресия. Вярно, че САЩ са предупредили руснаците да изтеглят войниците си от зоната на удара, но сякаш занапред не можем да очакваме разговори между Москва и Вашингтон за Сирия. Голяма ли е, според Вас, опасността от руски военен отговор

Че да не би американците да са ударили руските части? По какво ще е тогава този отговор? По американските коради в Средиземно море ли? Хайде малко по-сериозно, моля.

От тези летища ицлитат и руски самолети . А про по, от 59 са долетели само 23 , нали знаеш , че съвременните ПВО свалят и ракети?

така няма да се разберем ... писах ти да бързаш за часа си с психятъра а ти още пишеш тук глупости :)

Аре стига копи, мога да ти кажа и сайта!

тролчета тролчета взели сте да си мерите пишлетата на кого е по късо а тая работа е толкова сериозна че трябва да взимате уроци по пране на жълти гащички

Тролчетата - не знам, ама на краварите не им е работа да " си го мерят" там!? Анадъмо, платненка?

нали писаха че руски гарги са долетяли в корея , та американците ще ги плашат :) и понеже китаиските плашила поскъпнали та пращат там армада от кораби :)

С. Корея за САЩ ще стане втори Виетнам. Маккейн още помни )) Само виетнамци допусна грешка, че го не отрепаха.

Америка е велика! Америка е мечта! Живота в Америка е прекрасен! И там отиват да учат, живеят и се развиват нашите деца, а не в Русия или С. Корея. Америка е богата, не само духовно , но и материално, а войните в които е въвлечена, не се отразяват на бита и спокойствието на обикновените американци. Руснаците и те се пънат да бъдат велика сила, но слаба им е пръднята и скоро ще плачат и се молят на Запада и Америка за помощи и заеми за да оцелеят от мизерия.

Заминавай. Терминал 2 още отворен за п*дали.

бре кънчо мамино изчадя , я ми кажи защо в америка има толкова много : бедни необразовани луди без здравни осигуровки без зъби задлъжняли до костите хора ... кажи бе Kънчо мамино тъпунгерче , нали там никога не е падала бомба ... а само са печелили от воионите които водят ...

Кънчо, Кънчоо, не си Стойчев, нали?.. ама си нещастник...

че децата ти се учат в САЩ. Слабо или никакво образование. Всичко е на чужденци. Сравни тъпия "изобретател" Едисон с професор Никола Тесла, на който Едисон е бил "работодател". А, нещо започна да клони към балканите, защото от тук са тръгнали писмената, сиреч буквите употребявани днес в Европа, и те не са гръцки или латински.