Коментари - И италиански самолети ще охраняват българското небе | dnes.dir.bg
назад

И италиански самолети ще охраняват българското небе

Предвижда се италиански самолети да участват заедно с българските ВВС да охраняват въздушното ни пространство - т.нар. еър полийсинг, през лятото на тази година

Обратно в новината

Коментари - И италиански самолети ще охраняват българското небе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В геополитиката Русия винаги е била "дългата ръка"а на България. С нея винаги сме млатили по главата когото е потребно, я Турция я Германия и т.н... (причината е че преди да стане Рус се казваше Велика България)

Че какво друго може да се очаква от бесепари и тройни коалиции: "Гръмна нова бомба! Има запис как вътрешният министър Узунов е заплашвал Георги Костов, че ако не подаде оставка...", 23 Февр. 2017, Блиц. "...Узунов подаде оставка след скандал за сериозни нарушения при разследване на пътен инцидент със загинал, при който се появиха съмнения за полицейски чадър над извършителя... начело на пловдивската полиция по време на правителството на Пламен Орешарски ... на пешеходна пътека в Пловдив 24-годишен шофьор е блъснал и убил мъж, но за случая не е било съобщено на прокуратурата, шофьорът не е бил арестуван, нито проверен за алкохол и наркотици, не е назначена и автотехническа експертиза...", из публикация в dnevnik bg от 26 яну 2017г. под заглавието "Кой е Пламен Узунов - служебен вътрешен министър". А ето и един от коментарите на публикацията: "Мда, вече съм спокоен за изборите. Корнелия и Доган също."

Сбърках прозореца, мислех, че пиша под другото заглавие в Дира: "Синдикалист: Политиката прекалено много навлезе в МВР"

Американските, италианските и другите самолети на БЛАТО, не охраняват българското небе, а използват българското небе за циркаджийските си номера и шпионски дейности! Янев очевидно е национален предател, който лъже та се пука! Аз не знаех че БЛАТО било в Черно Море от години, това е новина за всички, включително Бойко, който не ги пусна миналата година, включително и Русия, която осъжда новата агресия на БЛАТО вече и в Черно Море! Лъжеца Янев е типичен соросоид на соросоидите Герджиков, Радев и Курнелия които са го сложили да предава България!

А ако Путлер се беше заел да ни охранява, пак така ли щяхте да мрънкате?

Държавата която първа на практика въведе Авиацията като род войски преди малко повече от 100 години и втора в света (лсед италиянците) използва самолетите във война., сега плаща да и охраняват небето. Това военните министри последните 15 години са за разстрел. Добре поне че ще са италиански (италианците са ни изпреварили и 3 месеца преди нас са изпозвали самолетите във война), че иначе резила щеше да е хептем тотален

Какво да кажа-ако искаме да ни уважават ,дори и нашите съюзници,трябва да сме силни.Никой не уважава слабия-той само е покровителстван и нищо повече.Трябва да се намери начин и да се поправят старите самолети и да се закупят нови.Беззъби сме-това е.

Е да, ама новият отвъдокеански голям брат не разрешава "да се поправят старите самолети и да се закупят нови.", така че "Беззъби сме-това е."!

Само едно нещо!СРАМ!!!!!!!!

Боже, събери си италианските вересии!! До там ли го закъсахме, та нация от страхливци, бягащи от собствената си армия при всички войни да ни ко-охраняват???

Това е срам за нас. Левски и Ботев за такава свобода ли се бориха? Чист неоколониализъм. А ние ставаме територия за прокси войни.

те жабарите себе си опрайха сега нас ще спасяват

Ръшите имат7 -пехота.. - ВВС.. -ВМС.. -МТО войски.. - космически... -кибервойски... ...........................

Ако беше жив бай Тошо би възкликнал: "Сега маТриал за партизанско движение колкото щеш! Що не съм по-млад, че да взема дъ гърмя американски танкове, да свалям италиански самолети, да се беся предатели!!!!"

А такива аероплани с пилотки- дали ще кацат тука? Да не се арча за ексКУРзия до Ботуша, бе!

Идвай у кръчмата на Ново село! Амерканските войнички са ни у "кърпа вързани"! Остави "фъркатичкото" да живей!!

Който не храни своя войска ще храни чужди.Срещу кого ще ни охраняват ? Срещу извънземни или срещу ИДИЛ и муджихидините.НАТО е ретроградна организация изживяла времето си.Тръмп трябва да реши проблема и да се изтегли от тази агресивна военолюбива организация, донор на военопромишлените комплекси.

АЗ предлагам да преминем на Повсеместно опълчение! Така няма да храним никого - ще си ядат у дома!?!? А?

Леко да не се изтрепат вардачите на небето... Кога станаха цигани, кога им почерня гъза?

Може ли някой да изброи поне две "евроатлантически ценности"? Подсказвам: едната е хомосексуализма, а другата коя е?

Орална....

anubis7

Кеффф Русофила реве, Путин реве! Да живее България!

Е, че няма да я убиваме,я? Трябва ни за ..хубави работи!?

НАТО казват, че нямало да нападат Русия. По същия начин лъжеше навремето и Адолф Хитлер, че нямало да напада Съветския съюз.

хубаво щеше да ги овършее, но целият свят го нападна. Иначе немците щяха да си стиснат ръцете с япончики във Владивосток още през 1942 г. Сега по един или друг повод всички все Адолф търсят.

Кога го нападна целия свят? Цяла Европа работеше за него. А "Целият свят" се включи в играта чак през ЮНИ 1944 ГОДИНА. Въпросният свят видя,че и без него Съветския съюз ще се справи с Германия. Затова "Целия свят" се намеси,когато "кучето беше убито". Уплашиха се съветските танкове да не стигнат чак до Атлантическия океан. Такива са историческите факти. Другото е неграмотност!

А ти, стискал ли си ми КУРа и меките части? Така се прекосява то Сибир с падушка на задника!?

... така казваше и Сталин, когато окупира половината Полша и си я делнаха с Хитлер...

А бе това гробарите голям страх ги тресе преди изборите. То не бяха танкове, то не бяха самолети, то не бяха тикви с обеднен уран... За смях станаха, мамицата им гробарска!!!

Хванал щъркела жабата и я носи в гнездото да нахрани малките, а жабата: "Аз летя-я-я-я!" Предатели, жабар ще ме пази!!!!!!!!!!!!!!!!

Хубаво е да си в голямото семейство на ЕС и НАТО.

И Русия да не ти е комшия!

Те които се чувствуват сираци все търсят семейства и при това големи.

Унижението е тотално!!!!!!!!!!!!! Иде ми да стана терорист!!!!!!!!!!!!!!

Нали така наричат в България борците за народна свобода и преди, и сега!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Списаревски не е трябвало да се жертва за България. Съвършенно ненужно . Жалко. Прости български храбрецо, прости ,срам ме пред твоя величав подвиг за майка България. Няма вече България , има фронтова територия и чужди войски и на земята и на небето, да пазят продажната интернационална,презряна ,местна,безродна, олигархия. А народа за който ти загина, мре със скорост 6-7 човека в час.

комундета. Съсипаха държавата. По добре да бяхме в Империята на Падишаха. И като гледам новите кандидати в листата на ДОСТ - натам вървят нещата.

Радев е протестирал срещу това България да плаща масрафа за air polising от други страни( както е подписал г-н Ненчев за Полша). Сега небето ни ще се охранява от наши и италиански самолети, като всеки ще си поеме разноските за своите самолети. От бас логистиката и летищата.

Глупости. Безсрамие. Срам и резил. И това доживя ,нещастният и смазан българки народец. Доживяхме. Къде са българските самолети. Кой допусна българското небе да се охранява от чужди самолети ? Никакви доводи, не се приемат. Никакви. За предателството на родината , има едно наказание и всеки мъж би трябвало да го знае !

На въпроса "Кой го допусна? Отговарям пряко: Злобния "реформатор" и бивш военен министър Николай Ненчев. Точно той,съвсем съзнателно е саботирал ремонта на двигателите,като с това е "приземил" нашата авиация. Точно по тази причина нашите летци имат нальот около 40 часа,докато в нормалните държави той е 180! С толкова часове във въздуха е опасно да се пилотира съвременен изтребител. Рисковете за момчетата са големи. Затова Радев е гневен. А злобата която изпитва Ненчев към Русия донесе големи беди за България.

Той е само един от преките виновници. Но преди него има дълга редичка такива като него,които унищожиха умишлено всичкооо, от а до я !

Имало България- няма вече България- със или без некадърният натовец Радев. Нямало бежанци без НАТО и ЕС- има бежанци с ЕС и НАТО- завинаги.

Шило

То,че ще се плаща, ще се плаща, ама в питам- не беше ли по добре тези пари да се дадат за нови самолети. Наши.

Абе по-добре е да са наши, ама новият голям брат не дава. Че нали и затова унищожиха и армия, и самолети, и ракети, и всичко!

комундета рано или късно щяха да ги откраднат. И самолети, и керисин, и резерни части...всичко!

Толкоз косми няма по тиквата Ненчев-колкото лай.а е изс.рал в МО! ... Лумпенполетариат-както всички "земеделци"!:))

"По-лошо от война с англосаксонците е само "приятелството" с тях." - Бисмарк Ние, българите, знаем това най-добре. От бомбардировките им през ВСВ се възстановихме бързо, но сега, след 26г. "партньрство" сме на път да изчезнем като народ и държава.

ти си изчезнал още на 09.09.1944 г

Абе не съм сигурен, ама не беше ли Плевню, който искаше турци да охраняват небето ни? Е, сега при Радев ще са италианци! Голяма промяна, нали?!

Договора е подписан от Ненчев!

Ами огромна. Ти ако не правиш разлика между турци и италианци, ние правим.

Когато става въпрос да ни охраняват не наши, а чужди сили, не виждам съществена разлика! Чуждото си е чуждо! Нашето го разрушиха!

... за турция никога не е ставало въпрос, бе тарикат......

Е, може и да греша за Турция, ама все тая. Явно, за друга чужда сила ставало въпрос.

Тарикат съм бил, а? Добре, ама като поразрових из нета: "ПЛЕВНЕЛИЕВ ГОРД, ЧЕ ТУРЦИЯ ЩЕ ПАЗИ НЕБЕТО НИ", 21-01-2016 г. 14:08 ч., eurocom bg

anubis7

Да не гледате като руски танк Косово ;)

Дайте сега да поканим пък турците да охраняват жените ни !

Кой не ни е фанал, той не ни е охранявал!

Ако трябва и тибетски да са самолетите! Щом не са руски няма лошо ;)

Значи-няма значение,кой те клати,важното е да не е руснак!

Тебе те е клатил монголец ма се правиш ;)

Някой друг да не се е изредил?

Благодарение на ФАЩ , Бобко, ЕС, ОТАН станахме "държава" от четвъртият свят!

Отворете архивите и вижте как по време на учение на ВД при едновременно подаване на сигнала до всички участващи в учението войски, докато нашите още рулираха и не излетели то руските самолети вече кацаха на летищата ни!!! Не дърпайте дявола за опашката и не заставайте пред рогата на бика, че ако ние сме много по-зле от тогава, то руснаците си поддържат високо бойно дежурство и постоянно имат самолети във въздуха с които ще са в нашето небе още докато и наши и които и да са натовски самолети успеят да излетят от наши летища!

да напада никого? Вие плашите точно с обратното. Да се наведем и да си траем, че да не дойдели.

а Ви предупреждавам какво може да стане ако нашите "политици" продължат с недомислиците си и направят така, че да се изострят отношенията ни с руснаците! Нека на всички да е ясно, че отношенията между държавните ръководства няма нищо общо с отношенията между обикновените хора и при евентуално изостряне на обстановката и ескалация на напрежението няма да има и блед спомен от "братската симпатия и дружба", а ще има твърде неблагоприятно и враждебно отношение към нас от страна на руската държава и въоръжени сили!

И сега какво - щото Русия има силна армия и трябва да и плащаме за това ли? Съобразявайте се с Русия, плащайте си рекета, че иначе ще извади оръжията. И как си представяш, че такава държава ще печели приятели.

а е истина че сега сме толкова оголени отвсякъде като въоръжени сили, че трябва да водим съвсем премерена и разумна политика. Не съм пацифист, но много добре зная какво е било и за това направо казвам какво може да стане. Колкото до рекета, за който пишеш, не виждам някой от руска страна да се е засилил с войските си към нашата държава, защото при ескалация на напрежението и военен сблъсък изходът на войната ще се решава на друг театър на бойни действия и за нас ще са достатъчни само няколко балистични или крилати с обикновен, а не ядрен заряд и сме свършени като армия и военна сила!!!

Оф този Сорос, пак той ни издокара! Сорос е виновен!

ТАЯ САМОХОДНА МУМИЯ,ОЩЕ ЛИ Е ЖИВА?

Не е Сорос , този път е Ненчев!

anubis7

Ако бяха руски щяхте да викате урааа нали ... промити мозъци

Под руско "робство" отивахме км 9млн.. Имахме 700хил. армия със запаса, с 300 (ТРИ-СТА), най-модерни, затогава, самолета и 2000 танка. Милиция и вътрешен ред (циганите и турците, ама много добре си знаеха мястото). Промишленост. СЕЛСКО СТОПАНСТВО. ОБРАЗОВАНИЕ. Социална сигурност. Наука. СПОРТ. Бяхме на 8-мо място на Олимпиадата в Сеул през 1988г. Днешните сор.осоиди бяха в Белене. Е, верно е, нямахме много работи чужди военни бази в страната, безработица, гей паради, банкови фалити, пирамиди, тел. и имотни измами. чалга, наркотици, порнография, проституция трафик на хора, соро.соидиоти, "бежанци", "битова"/"ромска" престъпност, ментета, клошари... Сега, при американската "демокрация", сме на път да изчезнем като народ и държава

Щото на границата стреляха, а от нямане с какво да се занимават, хората се плющяха и правеха деца. Доказано - колкото си по-беден, толкова повече деца правиш. Няма логика, но е факт.

Примитив, БГ е най-богатата нация?

или си правен от мангал та от опит толкова вещо пишеш за тези неща?!

Бяха 7, а не 9 милиона. Българите и сега не са по-малко, но 2 милиона живеят, учат и работят на Запад, защото вече МОЖЕ, а няма телени заграждения по границите.

Над 8млн. бяхме стигнали, а тези 2млн. са прогонени от Родината си, подобно на сирийските бежанци.

Искам турски самолети, за имам повод да квича. Италианците не ме кефят и не ми се вместват в опорните точки от пасола. Хм, я чакай?! Сетих се! Пууу, католици са, не са православни, ужас!!!!

Това някакъв соросоидиотски опит за майтап на гол гъз ли е!?

Един умен човек беше рекъл : "Който не храни своя армия, храни чужда !"

БЕЗПЛАТНО ще охраняват небето ни!

При демократизма няма безплатно, неслучайно ще взимаме пустинни самолетни реликви за 2 млрд!

Съжалявам те, приятел, но ако си поне над 20г. ще трябва да знаеш, че "безплатен" обяд НЯМА !

Това обеща Румен Радев и доведе най-некадърните войници в ЕС - италианците , да ни охраняват.

най-кадърните войници са в отпуска, но като открият ферибот от Новорусийск може да ви посетят и подкрепят туризЪма на партията ви.

Само че сега не са бойци а са курортисти, бизнесмени, временно и постоянно пребиваващи по черноморското ни крайбрежие и вътрешността на страната ни!

Като се стопли още малко времето и се юрнат бежанците, ще гледате как с хляб и сол лично Радев и генерал Деси ще ги посрещат и настаняват по центровете!

Ах, Корни, Корни! Ти си ми надеждата - литни на крилете на гнева и освободи свещеното българско небе от всичко евронатовско! Да останат само братските МИГ-ове! Не теб разчитам, че Радев, откакто стана президент, самолета му все в хангара стои прибран! ;)

..и тя ще литне, спокойно! загубят ли изборите, Курни отлита към Социнтернационала. То тъпото е, че всички отлитат, само ние оставаме.. е, и американските военни!

Нема се плашиш - Корни си е ушила костюм на Батман за целта и сега тайно ще сваля евронатовските вражески самолети;) А за другите ти опасения - ами гледай позитивно на присъствието на "американските военни" като средство за подобряване на генофонда ни - сливенските циганки от кога им се точат:)) И по-добре американоиндийчета, отколкото индоафганистанчета;))

Като знам италианците какви войници са, се питам а тях кой ще охранява.

нали сте курназ и прах се вдига, когато се удряте в гърдите като Радев.

Радев нали не искаше чужди да ни охраняват, каква стана тя сега?