Черните кутии на самолет на ”Иджипт еър” са открити

Открити са черните кутии на катастрофиралия в Средиземно море самолет на "Иджипт еър". Предприемат се опити за изваждането им.

Обратно в новината

Коментари - Черните кутии на самолет на ”Иджипт еър” са открити | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ти плаща? Стига с този ТАСС! Лъжиш народа тук!

Oткъде черпите информация? Никакви кутии не са открити, само останки от седалки, и дреболии са намерени досега.

Самолета е свален от НАТОвски стандарт на Укрохазарските Бандери с заповес на ЖИДА Потрошенко !

ако е имало бомба, и бомбата е минала парижкото летище, ще го скрият. Защо още не са обявили кои са пътниците?

От БХК ми се обадиха, че ще ви съдят за дискриминация и нарушаване на правата на самолетни кутии! :-)))

Дайте ги на ушанките да ги отворят с теслата

със себе си! Потърси помощ...

Каза Ганю Балкански

Някои хора не знаят какво говорят тук... Какъв германски самолет миналата година??? Дето откачения помощник пилот го заби в земята ли? Разбира се, че ще го оплюят... Да беше отишъл да се забие сам някъде с някоя кола. Какъв идиот... Още се вбесявам като се сетя за него. :(

ти ди значи от малцинствата с ислямки афинитет,а? сега ще ти го кажа просто та и ти да разбереш. египецкия самолет е нарочно катастрофиран от собсзвените си пилоти. ако четеш и слушаш внимателно ще разбереш. ама тъи като си тъпчо - нищо не разбираш.

откачен откачен колко да е откачен ? не повече от "закачения" шести флот на кравария дето думна самолета на Меркеловица и и показва какаво става ако не слушка иначе за откачени лумпени кат теб истини много )))))

спокоино.няма да ви кажажат истината.интересно защо когато германския самолет се разби миналата година,до края на дена наклеветиха пилота и несамо че опозориха невинен човек ами и семеиството му.снощи гледам по тв интервю с брата на египецкия самолет колко прекрасен човек бил и как почтал алах.аи сиктир! на мен ми е ясна картинката. за вас - незнам!

Бордов самописец, сериозно ли Дир.БГ? Защо не започнете директно да пишете на руски език?! На български език "черната кутия" се нарича полетно записващо устройство. Като във всеки граждански самолет биват инсталирани 2 полетни записващи устройства - гласово и такова за данни. Бордови самописец!?! Сериозно ли говорите? Къде отиде българският език? Поне го напишете като хората "Бортовой самописец". Срам!

Даваме го международному , бе!

Преписват от руска агенция, и понеже езиците са сходни, и имайки в предвид ограничения речник на журналистите резултатът е на лице. Реално се разбира за какво става въпрос, но в случаят забележката е уместна!

Аз допускам, че по същата причина повествованието е в тъй неподходящото за подобно писание граматично време... Големи страдалци са списвачите ви, дир-че.

да не искаш за блек бокс или флайт рекордер да пишат ве смешник пък иначе е всички мноу го знаят краварския у нас шъ знайш начело с конгратюлейшънс оф корс))))))

Зависи от коя година е черната кутия. Самописец е напълно уместно ако използва ванадиев кабел. Свременните са с флеш, но не са толкова надеждни.

намерили сте ги...добре! сега дръжте руските специалисти по отварянето на черни кутии далече от тях!

someone

това е работа на ислямска държава, сложили са бомба или в египет, или във франция. по-добре си плати малко по-скъпо, но лети от по-голямо, по-добре наблюдавано летище, отколкото да си заминеш без време за да спестиш някои лев.

Шарл Дьо Гол (CDG) е най-голямото международно летище във Франция и едно от най-големите в Европа... Просто за информация. Самолетът е излетял последно именно от него.

Именно затова ще открият съвсем точно дали са терористи или техническа неизправност. Ако е техническа неизправност ще плаща ЕгиптЕър. Ако е тероризъм или активен агент ще плаща собственика на Шарл дьо Гол. Абе имаше наскоро една история с концесията на това летище, дето французите се опъваха. Дай да видим откъде ще изкочи заека.

А черните кутии на" Путя и ево банда" ЕЪР кога ще намерят?

Отиди на психолог! Колкото по бързо, толкова по добре за тебе.

тъпунгер!