17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Следиш къде сме класирани в worldometers.info/coronavirus/ по отношение починали на 100 хиляди, както и броят на болните в интензивните отделения и си правиш изводите. Като добавиш, че сме последни по ваксинация в Европа, картината става съвсем ясна! Хайде сега на морето, че да вдигнем още малко нивото!

Мдаа, за съжаление вируса си е тук и трябва много малко за да се върнем пак към зимната касапниц.. Ама на Ганьо му е все таа, важното е да има домашна парцуца и кремвирши. Нищо, че наесен пак ще се озъбим от пълни болници и жертви. Сега, когато е по-спокойно, можеше почти цялото население да се ваксинира, ама нашенеца има други, "по-важни" дела.

Ганю на първо място не знае, че се пише креНвирш :)

Че толкова тестове не се правиха в пика на пандемията!? Нещо стъкмистика, с неясни цели!!!

И Чернобил не беше радиоактивен само в България! Но и само за простолюдието не и за ЦК, те си импортирали дори водата!

Хората масово ги е страх от карантината. Стоят си вкъщи болни, някои даже ходят на работа болни, но не искат да се преглеждат, за да не ги заключват вкъщи. Именно поради тази причина чак когато вече не могат да дишат и имат силни усложнения се "прежалват" да се тестват и на същия ден влизат по спешност в болница. За това и смъртността е толкова висока, защото в общия случай хората се решават твърде късно да си признаят, че са болни и нямат адекватно лечение. От друга страна все пак повечето си се оправят сами, не стигат до болница и все едно нищо не е било - не участват в никоя статистика, освен че заради тях може някой да се е запазил и в последствие умрял.

Манипулаците докараха хората до там, че предпочитат да служат на робовладелеца си, вместо да ползвт 14 дни платен болничен.

Кацаров, защо се увеличават умрелите? Нали сега ти управляваш короната правилно? Или цялата работа е да плюем по ГЕРБ, пък те хората така или иначе ще си умират. За умрелите преди 2 седмици разбрахме кой е виновен, ама за тези новите кой? Новият министър, очевидно.

Да ви еба майката с вашите “но”-та да ви еба ковидарите да еи еба.

Средната ваксинация за Европейският Съюз е 40%. В нашата държава 10%. Дори преките ни съседи Румъния, Гърция, Сърбия и т.н са много по - напред ... над 35%. На нас българите всичко е конспирация. Жалко, ще гладуваме дълго време и пак ще ни затварят. Пак ще сме изненадани. Ние не се уважаваме взаимно като хора, не уважаме възрастните, нито хората с другите професии различни от нашите. Десетки години минаха и ние все сме на дъното на класациите и все още си правим нещата наобратно спрямо света. Хайде бийте ми минусите щом това ви кара да се чувствате добре, вместо да се замислите дали в думите ми има истина.

кретенизъм, София най-много в Бг, ми Сф е 2 000 000 с най-малко ли да бъде

Новата власт се правят на мачовци и едва ли не са първите в света унищожили коронавируса, но умрелите доста им объркват сметките. Получава се поредният комунистически абсурд - на 300 заразени почти 40 починали. Или коронавируса е станал супер смъртоносна гад или пак заживяхме в страната на Светлото бъдеще и веснитк Работническо дело.

Тия починалите може от седмици да берат душа в интензивното

Става супер-смъртоносен всеки вторник сутринта.... Защото по-голямата част от починалите през събота и неделя ги пишат в понеделник, и са в статистиката във вторник.

... Нова власт идва и те така...

САМО? То при тези трябва да сме благодарни, че въобще има някакво отчитане, че за тях covid НЯМА!

Експериментът „Серана“ – оазисът без COVID-19, постигнат след масова ваксинация Смъртните случаи от COVID-19 намаляха с 95% в грaд Серана, в бразилския щат Сао Пауло, след като бяха ваксинирани почти всички възрастни. Малкият град с 45 000 жители в бразилския щат Сао Пауло се превърна в оазис, тъй като почти всички възрастни са били ваксинирани срещу covid-19 и броят на новите смъртни случаи е спаднал с 95%, съобщава телевизия Globo. Ваксинацията в град Серана започва, когато случаите на COVID-19 се увеличават. Изследователи от Института "Бутантан" започват да ваксинират населението като част от проучване. Щом имунизираните достигат 75% от населението, разпространението на вируса е овладяно. Изследователите разделят града на четири области, за да разберат какви са праговете за спиране на разпространението на вируса. След като жителите на три от районите получиха втората си доза ваксина, разпространението на инфекцията се овладя. "Това не е проста масова ваксинация. Целта на проучването е да се види колко ефективна е ваксинацията в дадена общност и с това да се идентифицира колективната ефикасност на ваксинираните индивиди", казва Рикарду Паласиос, директор на клинични проучвания в "Бутантан". Броят на случаите със симптоми е намалял с 80%, а на хоспитализациите – с 86%. Смъртните случаи са намалели с 95%, според данни от Института "Бутантан". За експеримента е използвана ваксината Coronavac, разработена от китайския Sinovac Biotech, но произведена в Бразилия. Град Серана е заобиколен от градове, които още се борят с увеличаващи се случаи на COVID-19. В гр. Рибейрао Прето, който е на 24 км, е наложена пълна карантина в опит да бъде ограничена епидемията. Подобно проучване се провежда в момента в град Ботукату, който също се намира в Сао Пауло. Там 148 000 жители ще бъдат ваксинирани с ваксината на Astra Zeneca.

"Само"? 6 пъти повече заразени в сравнение с вчера.

За пишещите сигурно 300 души нищо не значи. Що за логика? А за смъртните случаи да не говорим.

Особено много се лъже с броя на ваксинираните.Пропаганда!

Как се извъртя палачинката. Миналата година по това време заглавието щеше да е "Новите случаи скочиха рязко и вече преминаха 300". Абе и журналист да не си в наше време. Хвърлят ти четири-пет числа и ходи обяснявай "курса на партията".

Новата опорка на гербавите крадци е "Помощ, проверяват ни!"

Хубаво да са малко по-точни ежедневните доклади, а не да скачане от 50 на 350

Поне смениха “излекувани” с “оздравели”. Променя се дира...