Съдия от Пазарджик е открита мъртва в дома й

По неофициална информация тя сама е посегнала на живота си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано повлече крак и да я последват всички останали съдии, защото са корумпирани тотално.

А дано, ама и полицаите и прокурите да ги изпреварят.

Понеже съдиите са на практика без възможност да бъдат разследвани и наказвани може да считаме че са престъпници до доказване на противното. От там следва че каквото и да им се случи е заслужено

типично за властта ,лъже и маже без да й мигне окото..и сега кой знае колко пияна е била..но тоя път със сигурност няма да помни

Новините в БГ стават от абсурдни по-абсурдни с всяко заглавие. Че такива случки стават и по света е ясно, ама в БГ с толкова население е като че всеки втори е "специален". То не беше Евродепутат пиян зад волан, то не бе шофьор на НСО прегазил дете; пък слагани стентове на здрави пациенти от д-р, който е бил хванат да прави същото преди 10г, но неосъден; Министърът на Здравеопазването оневинява "лекуващите" доктори на починало 3-годишно, че то е било с подписан смъртен акт още преди да бъде преглеждано, а всъщност не е било "спешен случай" и съответно отпращано; сега някаква съдийка с 5 промила, ПЕТ, отпреди години, която не била осъждана и си "раздавала правосъдие" до днес. И на всичкото отгоре като гледам коментарите подкрепящи и Джамбаза, и Министъра на МЗ, и доктора със стентовете и ме обзема такава паника как моите деца ще растът в такова общество на неадекватни новини, с неадекватни политици и "образовани" обществени личности, и тяхните фенове.

5,02 промила..... Дир.бг. засрамете се! Патологично алкохолно опиване настъпва при 2,5-3 промила, а при 3,5 много често настъпва смърт. При 4 промила не може да се говори за жив човек, а вие показахте нечовек с 5.02 промила !! Хвала на такива съкровища!

Какво друго да стори с това име Майа!?

Изглежда, че след този скандал репутацията й е безвъзвратно унищожена. Самоубийството беше единственият начин тя да изкупи вината си. Кръвта измива позора.

Отчаяла се е ,че реформа на съдебната система не се прави и е дала пример - как да се направи .

"5,02 промила" !?-счупила е дрегера. Горката имала е сериозен проблем са алкохола. Сигурно нещо много и е тежало, че да търси "спасение" в алкохола... Както и да е, дано Бог да я прости....

Кога тиквун ще му проговори съвестта че да си тегли куршума че дано България да стане по добро място за живеене а пак за съдиите знаем че около тях всичко е корупция и далавери

Версиите са 3 Естествена смърт, самоубийство..или убийство. При един случай на самоубийство, човекът се беше наръгал 8 пъти с нож в гърба, при друг случай, човекът първо се беше застрелял в главата, а след това, за по сигурно и в сърцето...Преди години я хванаха дърво пияна, беше се натресла в една кола. Човек пие, за да удави съвеста си. За жалост съвестта е много добър плувец...

Има отчитани и по високи стойности. Обяснявай си го както искаш. Това не го казвам в защита на дира, те са ясни. По рождение са с 10 промила.

5.02 промила алкохол отивала на работа?!?

Може да е грешка, с толкова промили би трябвало да е в кома в токсикологията ... ама знае ли човек, явно българските съдиики са железни. Доста случаи излязоха в медиите за чко пийващи в работно време другарки, и за други такива шофиращи в опиянено състояние. Досега не съм чула за порицани, наказани, уволнени!

При дете на 5 годинки да посегне сама на живота си ? Вие можете ли да разсъждавате трезво ?

От всяка ситуация има изход. Понякога единственият изход е летален, но изход има.

Ей, затова човек не бива да прекалява с правораздаването.Накрая по инерция може да раздаде и на себе си малко право.

Ам къде да ходи?То не че не може и в къщи да си отспиш, ама в съда хем спиш, хем заплатата ти върви.

Както е казал Б.Р.: Животът често ни изправя пред тежки, но никога оред безизходни ситуации. Което не означава, че изходът бездруго е в желаната от нас посока и непременно встрани от гробището! ;-)

И аз знам за по-големи стойности, но това явно са някакви грешки, или погрешни настройки на отчитащото устройство. Гумата е прав(а) - над 2,5 промила човек е мъртво пиян! А над 4 е умрял! Това е!!!

Видях и снимко в нета ... жена с някакви психически проблеми или прекалена чувствителност, като добавим и алкохолните и подвизи, и безумните обяснения за тях ... какво правораздаване е налагала !?! Тя - добре, неадекватна ... но, кой допуска, такива болни хора - да правораздават и решават съдбите на нормалните, работещи данъкоплатци???

В малките градове е така, кой е кметът всички са с връзки, далавери. Кой знае какви сериозни проблеми е имала тази жена, като видят власт и позиции и ядат здраво и в някакъв момент сами си копаят гроба! Спомням си преди години имаше подобен случай в този град, но жената беше мисля в общината, нещо пак свързано с кмета.

Господ си знае работата. Като твориш зло, то ти се връща като бумеранг.

Значи "говорителка" може да се каже и пише, но "съдийка" - не?!

Въпроса е дали сама се е самоубила или са я самоубили? Щото много често нещо служители на Темида в България загадъчно минават в отвъдното....дали стреса е голям или тресват с нещо голямо......

Неграмотни журналисти ,проверявайте си информацията преди да пишете ! Първо : Майа Попова не е съпруга на пазарджишкия кмет Тодор Попов, а са просто с еднакви фамилии, второ : Майа беше свестен човек ,добър професионалист, но преди години засегна пазарджишката мафия ,която сега слугува и добрува под закрилата на #КОЙ !!!Майа беше набедена и съсипана от тях , за да не пречи на крехката дружба с # КОЙ!!Докараха до самоубийство един свестен,кадърен и добър човек !!Не искаше да участва в техните схеми и я унищожиха !!Почивай в мир Май че и проклет да си Шиши и всичките ти клоуни !!!

Тези басни за 5 промила алкохол в кръвта са само за наивници !Майа не пиеше !!Ако говорим за алкохол , то днешната удобна председателка на Районния съд, Весела Златева , която е съпруга на секретаря на общината Румен Кожухаров , трябва да е двуцифрено число , но ...замълчи сърце ! Така са се оплели като свински черва в Пазарджик , че схемата която показа Йончева за Хасково е аматьорска !!!

Така наречения "инцидент" с колата на съдия Майа Попова през 2011 г. става в центъра на Пазарджик пред магазин Тарифа, където спират мн. коли и няма къде да обърнеш.Когато тръгва, закача две от тях и веднага /съмнително бързо / пристигат служители на полицията, които пи принцип не можеш да видиш там никога.Веднага идва и коя на КАТ и след като отказва да признае показаниятанадрегера е отведена кръвна проба в частната болница Здраве а д-р Тиков, собственик и на Пълнен, Софиянец и мн. др. болници в страната .И най важното: ПРЪВ ОРТАК ЗА ВСИЧКИ ДАЛАВЕРИ на кмета Попов, защото и двамата са от ПЕЩЕРА.Тогава става пробата за " алкохол" на Майа Попова до неверояните 5 промила!!! И започна тихо и спокойно да се краде в Пазарджик под закрилата на # КОЙ !!!!

Поправка : болниците са Здраве,Пълмед, Софиямед и мн. др. в Пещера, Велинград,Варна и цялата страна.Добре че д-р Тиков не стана шеф на здравната каса!!За малко #ТОЙ да го сложи !!!!

Съдийка!

#ТОЙ да Tu го сложи...

KaлuHka-MaлuHka Майа...

Пише се "в дома ѝ", а не "в дома й"

ами,свестните бягат на Запад,други се САМОУБИВАТ,........а други ги преизбират...по много пъти....

Шуринайката се е напила до смърт.

Ти сега отиде, намери специална клавиатура, съдържаща и с ударение и се направи на важен. Да се радваме ако спрат да пишат батерии с Й в края, а това с ударението ....пиши го недоглеждане, ако те прави щастлив.

Има прекалено много престъпност в малкия Пазарджик.

5 промила? Да кажат медиците, ама с толкова алкохол в кръвта може ли изобщо да се движи? Нещо нагласена ми се вижда работата.

Първото и основно задължение на един родител е да осигури някакво поне средно медицинско образование за детето си, да го принуди да научи немски език и да го изпрати на работа във нормална Европа! Всичко останало е пунта мара, няма Левски, Ботев, Родина и ала бала.Тук те убиват вече бързо, а не бавно и то много качествено!

Е тя всяка клавиатура го има удареното и. Там където е малкото ь. Повдигаш малкото ь и понеже няма голямо ь в българската азбука се получава ѝ. Както няма и голямо ѝ. Готово открито и доказано. Еврика еврика.....

Демек имаш право да избираш как да умреш; Мииии доста се позамислих

и на запад и на изток; Избирай дестинация в световния боклукчарник

Мдаааа! От "Осанна!" до "Разпни го!" Няколко човека знаят истината, останалите гадаем или си чешем пръстите. За мен, с преобладаваща вероятност, съдийката е докарана до самоубийство, щото е била читава. Ама знам ли, в Бългерьия всичко е възможно. Хеле па в Дупница, Кюстендил, Самоков, Пазарджик, Поморие, София и други борчески селища. Истината уви, е една. Нищо и никога няма да се оправи тук, защото сме бунището на европейския дом. А няма да се оправи най вече защото целият европейски дом, барабар с американския дом, латиноамериканския дом, азиатския дом, са се превърнали в мутро-барокови цигански хасиенди построени и крепящи се на кървави пари, където властват ножът, пистолетът и капо ди тути капи.

Интересното е,че в нашето дело всички неудобни експерти, казващи истината, починаха.Останалите двама живи отказаха да свидетелстват повече.Но другите, измислящи и фантазиращи несъществуващи неща, идваха с кеф на делата, даже се шегуваха един с друг, пита се защо.Съдийката ѝ се чудя, как спи стая подкупна съвест.

явно твоите родители не са се справили не с медицинското, ами и с основното ти образование!

Нещо ми напомня за самоубития прокурор Васил Миков, който можеше да е конкурент на милиционера.

Кой , Той , Мой....... А бе пъпеш....добре , разбрахме че са я "сготвили" ама как така продължила да работи след това ? Нали целта би трябвало да бъде да я отстранят. Я бягай си преговори опорките и ела пак да пишеш в стил "Емил Зола" пиела ли,не е ли пиела.....случило се 2011 год. , влачили делото до 2015 год. и я осъдили СТРОГО "на пробация" , работила си 8-те години след инцидента.....таааа всъщност КАКВО ИСКАШ ДА КАЖЕШ ?

Интересно какво убива човек, който не умира при пет промила алкохол в кръвта.

Вече ще спи завинаги