Съдии защитиха колегата си, който оправда суданеца, атакувал съпругата на Сидеров

Засяга се личното човешко достойнство и добро професионално име на нашия колега, заявиха магистратите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Волен да не се занимава само с махленски истории и счупени огледала за 200 лв ( които са и застраховани вероятно) , а да вложи същата тази енергия да направи най после нещо смислено за България, избирателите си и големите си обещания.

Правилна реакция. За съжаление ВСС няма да предприеме нищо. А този психопат Сидеров и телевизийката му са срам и позор.

Нещо не ми се вързва на мен,явно съм доста тъпичък/ сори издадох се, че съм грабарски електорат. /Хем си е български гражданин,хем кара кола с невлидна за страната книжка.Може би тя важи за шевна машина...и не си носи шофьорската....пак ни объркват с идиоти или нещо подобно..

Да го изнасилята и Сидеров това Говно тая и без това изнасилва Народа ежедневно. НАРОДЕ НА ОРЪЖИЕ ДА изметем Боклука

Българи, замислете се какъв боклук сте вкарали в парламента!

Ами сега съдията да извърти едно дело на лакейската телевизия на бялата Златка да ги одруса едно хубаво. И следващи път пак да продължават.

Няма ли да се самосезира един съдия и да поразпита ония там дето е откачил този надпис над откачената им телевизия на какво основание и да го вкара в затвора?

Да сложим суданеца на негово място. Да изгоним българите, предимно възрастни, и да ги заменим със суданци.

Карай с книжка която не е валидна тук много хора го правят по-добре с книжка невалидна отколкото без книжка като вашият електорат лилав

Абе ти Тъп ли си бе не виждаш тоя Помияр дето те управлява с твоите Данаци Как ти сере в устата ти.го.каниш за 200 лева. ГЛУПАК НЕГРАМОТЕН

За съжаление санкциите за клевета са толкова ниски, че не си заслужава човек да води дело.

Какво доверие към съдебната власт която позволи да се ограби държавата и да настане този хаос,народа ги позлати а те му се подиграват...

Абе няма ли кой да го спре тоя пощурелия дето иска жена му да чупи огледала и послед да бяга и никой да не и търси отговорност.. Няма ли кой да пусне сапунката дето вече сигурно 100 пъти са я пускали по алфата и с обясненията на истинската виновница поне да се посмеят хората на воля на напъните и да го направи артистично. Престанете да му се обяснявате защото няма кой да ви рабере..Ако имате малко достойнство всички които ви нарежда волен по телевизора заведете дела за клевета и лъжи белким си седне на задника най накрая защото зулумите от властването им са малко та трябва и от личния им живот да изтърпяваме.

Говорим за случая на воленчо дето иска да изкара жена си ''незаменима личност'' а не по принцип, но и не бива да се забравя че съда работи на база данни от цацаратурата и ченгетата..

Съдията да го съди и да го осъди този руски проводник...

За суданци е разрешено.

СУДАНСКИТЕ БЪЛГАРИ , ТАКИВА И СЪДИИТЕ НИ !!! ОТВРАТИХА ХОРАТА ОТ СЕБЕ СИ ! НО ЯВНО ДАЛАВЕРАТА СИ Я БИВА !!!

Всички знаем кой е престъпника и той се казва Сидер Паша!

Не тъпия си ти защото аз плюя повече Бойко и от твоя "идол" Волен, който извинявай, но му даде два пъти мандат и защо? Аз ли бях тоя дето викаше " Бойко К..а" !? Ами не ! Беше Волен. Боли ме фара за този патлажан той и всички други американски подлоги нямат място в моята страна, но това което ми е показал Волен,Бойко, Дебелия, Каракачанката, Корни,Станишката и т.н. да не прдължавам никой от тях няма място в тази държава и честно няма да е загуба ако се обесят един по един. Няма един от тях който да се е доказал, че работи за България и мисли за народа си и за това сега сме на дъното.

Суданците отвръщат на националисните!

споко то доверието в съдиите не е много голямо, мисля че няма опастност да намалее още :)

С една дума, обидите и "словесната агресия" /каквото и да значи това/ на обществено място не са дребно хулиганство ?! Сигурно защото не са псувни в прав текст и все пак не й е размазал физиономията от бой. А "словесната агресия" сигурно е нещо от рода: "са ша видиш аз теб как ша та таковам ма" или "са ша ти навра такова в онаковата" или " ейй шундо са ша ти таковам майката и лелята и цялата ти рода". Но в тази конкретика съдията не вижда никакви псувни. Иначе г-н Сидеров да не се пеняви много защото не е в затвора точно благодарение на ейй такива съдии.

Съставили му акт защото книжката му била невалидна. Въпрос със звездичка - дали продължава да си шофира? Смятам, че продължава. Ами проверете и ако е така глобете. И утре пак. И вдругиден пак...

Полити ите заслужават ЦЯЛАТА ЗАЩИТА, която ТЕ осигуриха на НАРОДА си!!!

Ха да го видим сега Сидеров как защитаваше премиера, и министъра, както почувства заплаха за детето си, се уплаши. А как живеят българите които нямат трибуна за да се оплачат и искат оставки, да те видим как ще гласуваш на вота.

и на какъв език я е обиждал? на судански ли?

Извини се,бе;извини се,бе;извини си,бе;извини се,бе........извини се....

Съдиите да не се държат като ощипани моми, защото всички ги знаем що за стока са. Сидеров и той да мъчли, защото съдията е приложил нормативен акт, който е приет от също толкова корумпирани депутати, каквито са и съдиите. Като се замисля, нека се палят, ако може и да си избодат очите един на друг, те друго и не могат.

Като се замисля който може да мисли със сигурност би го измислим Помия Сидеров

Някакъв конфликт между суданеца и Деница и .... Волен иска замяна на министъра с човек от Атака ?!? Нещо много подозрително ми изглежда.

Изобщо не съм фен баш пък на Сидеров, ама в този случай е изумително прав!!! Суданец, управлява автомобил без валидна книжка, прави ПТП, държи се нагло и непристойно .... е, какво да направи още бе съдия? Да изнасили и убие журналистка от Русе ли, че да го арестувате?

Абе ако това не е Сидеров имидж пак то поне на тоя суданец съдиите да му проверена поне ,,българския”” паспорт дали е истински и кой по веригата ,,мишоци”” Му го издаде!!!Като няма да му купят билет до границата ,да го изпратят с цветя -току виж бил любовник на някой от системата ....щом НВ им дава душа да го екстадират за нелегално присъствие!!!

Сидеров, ами нали под път и над път все ни приканвате "да уважаваме институциите";)) Пък сега к'во чета аз: "МВР е прогнила и корумпирана система", обяви Сидеров в интервю за радио "Фокус". "Според него истинската корупция е в изпълнителната власт, а не в парламента." Сега ( съдебната власт) и съдията с надпис "корумпе"... Абе, Сидеров, ти кога ПРОГЛЕДНА?!;)) Ама, още по-добре ще да е за катарзиса ти да се освободиш и от имунитета си - че тогава наистина да разбера дали си прогледнал или просто така си говориш, докато имунитета ти на "народен избраник" ти го позволява безнаказано!;)

Точно попадение!

Хайде ние да му покажем или пожелаем два пъти от “неговото лекарство”. Време е!

Предполагам , че съпругата на фюрера е счупила огледалото и след това е продължила без да и пука.

Човекът живее отдавна в България и говори български има българско гражданство луда локомотивната машинописка му е счупила огледалото и е избягала и той тръгнал да я догони за да си отпочинат проблемите и оттам нататък и в телевизия Алфа заедно с наркоманът Бялата Златка

какви сме българите? А после правим "бдение" за жестоко убитото момиче от Русе! Изобщо не се чудете, че сме на тоя хал! Малко ни е! Да дойдат и да почнат да ни бият, стрелят и изнасилват наред, та кой остане да му дойде ума в главата! Какво от това, че е съпругата на Сидеров и много не го харесват като политик? Утре може да е вашата съпруга или дъщеря! Дупедавци!

Брех Останали са към 50 атакисти.

Ама Брат Само ние сме си виновни. Запомни никои за нищо не ни е задъжен за всичко трябва да.си.отговаряме сами,само тогава,ще има някаква перспектива. Между другото моя идол е Сталон излиза за два.часа избива Сидеров,Боко изпимита Боклука и.се прибира и ние трябва така а не да си седиме настани до ушите и.да се оплакваме,че някой.ни е виновен. Толкова ли.не останаха мъже од това поколение на България

Ако съпругата ти счупи огледало няко му и избяга Ти какво ще кажеш

Шило

Ами съдията да го осъди за клевета

Арестувайте съветския чекист за злоупотреба с власт . Има си съдий които са отговорни за прилагане на закона!

ма Брат Само ние сме си виновни. Запомни никои за нищо не ни е задъжен за всичко трябва да.си.отговаряме сами,само тогава,ще има някаква перспектива. Между другото моя идол е Сталон излиза за два.часа избива Сидеров,Боко изпимита Боклука и.се прибира.И ние трябва така .да не се оплакваме,че някой.ни е виновен. Толкова ли.не останаха мъже од това поколение на България

Суданеца на суд в Судан!

суперфен,май?!

Ако Деница си беше останала в колата на мястото на произшествието....нямаше да има воайорство от страна на Воленчо с камера. Въпреки, че днес по порно сайтовете това е актуална тема - мъж заснема как жена му я чукат чужди мъже. Волен да продава, докато е гореща новината.

Купи си буквар, неграмотнико, тогава говори за закона.

Не е виновен суданеца а комундето дето е слуга на путлер иска да настрои българите срещу мигрантите и да всява разкол срес хората в европа. Суданеца е дошъл да прави бизнес тук и да инвестира а комундето само гледа как да провали това. после защо намалявали инвстициите в българия. Познайте кой стои в основата.

Оставка на цялото правителство , което позволява някой да ОБЪРНЕ ОГЛЕДАЛОТО НА ДЕНИЦА ГАДЖЕВА . Това е пълно безобразие : Не са арестували извършителя -МЕР е виновно , не са осъдили нарушителя -Министерството на Правосъдието също е виновно заедно с ЦЯЛАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА , а сетих се : и НОВ ВИСШ СЪДЕБЕН СЪВЕТ , И ВИСШИЯ АДМ . и Апелативен , Специализиран , че и Касационен , абе цялата държава на боклука заради ОГЛЕДАЛОТО НА ГАДЖЕВАТА на СИДЕРОВ !!! Така повече не може да продължава !!! Какво е това безхаберие към коалиционен партньор ? Ами , че и младоженец и баща ( на 60год.!!!) Така ли се стимулират младите семейства в България А ?